BAEYENS & CIE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BAEYENS & CIE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 819.870.328

Publication

17/10/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Med 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1/111

*11156304*

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

05 OKT 2011

DENDERNMDE

Ondernemingsnr : 0819.870.328

Benaming Baeyens & Cie

(voluit) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Langestraat 148, 9280 Lebbeke, België

Onderwerp akte : In vereffeningstelling + sluiting vereffening

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van 04 augustus 2011 gehouden op de maatschappelijke zetel blijkt het volgende:

1. IN VEREFFENINGSTELLING VAN DE VENNOOTSCHAP:

Aangezien de activiteit van de vennootschap nooit is opgestart ingevolge een echtscheiding tussen de vennoten, beslist de vergadering de vennootschap in vereffening en ontbinding te plaatsen met ingang van heden. Daar er geen activa en passiva zijn, wordt er geen vereffenaar aangesteld.

2. ONTSLAG EN ONTLASTING ZAAKVOERDERS

De vergadering verleent ontslag en volledige ontlasting aan de zaakvoerders - vennoten: Dhr. Baeyens Freddy en Mevr. De Decker Lesley, voor de door hen vervulde opdracht tot 31/07/2011.

3. AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening, de VOF Baeyens & Cie - in vereffening - met maatschappelijke zetel te Langestraat 148, 9280 Lebbeke, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoefte van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende 5 jaar.

4. UITVOERINGSBESLUITEN

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende tenminste 5 jaar zullen worden bewaard op nagemeld adres: Langestraat 148, 9280 Lebbeke, en geeft opdracht aan de zaakvoerders om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel. Er dient niets geconsigneerd te worden. Er wordt hierbij volmacht gegeven aan De Meester Consultants, teneinde de nodige wijzigingen te doen bij het Ondememingsloket.

Baeyens Freddy

Zaakvoerder

r

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BAEYENS & CIE

Adresse
LANGESTRAAT 148 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande