BAEYENS EN BECK-IR.-ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAEYENS EN BECK-IR.-ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.721.787

Publication

24/07/2014
ÿþ Mcd 2,Q

Luik: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

1 Il JULI 2014

RECtiTGf VAr'f

D3

KOOPHAN L E GENT

N

0

'16192 60*

IN

Ondernemingsnr : 0471.721.787

Benaming

(voluit) : BAEYENS EN BECK-IR-ARCHITECTEN

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Burgerlijke Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Vaderlandstraat 90

Onderwerp akte ; REGIME ARTIKEL 537 WETBOEK INKOMSTEN BELASTING - UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND EN KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Cécile Vandercruyssen te Gent, op 24 juni 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering beslist heeft met algemene stemmen

1, EERSTE BESLISSING

Vaststelling van de belaste beschikbare reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, hetzij een bedrag van zevenenzeventigduizend vierhonderd negenennegentig euro zesenzestig cent (¬ 77.499,66), zoals blijkt uit de jaarrekening per 30 juni= 2011, goedgekeurd op 27 november 2011.

2. TWEEDE BESLISSING:

Kennisname van het bijzonder verslag van de algemene vergadering van 02 juni 2014 met betrekking tot de voorgenomen tussentijdse dividenduitkering en kapitaalverhoging, welk verslag wordt aangehecht aan deze akte.

3. DERDE BESLISSING:

Kennisname van de beslissing van 02 juni 2014 tot uitkering van een tussentijds dividend en toekenning van een dividend voor een bruto-bedrag van zevenenzeventig duizend euro (¬ 77.000,00) uit de belaste reserves, te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde zevenduizend zevenhonderd euro (¬ 7,700,00), in totaal negenenzestigduizend driehonderd euro (¬ 69.300,00) netto-dividend.

Onmiddellijk zijn alhier tussengekomen, de heer Baeyens Yannick en mevrouw Beck lise, beiden voornoemd, die na voorlezing te hebben aanhoord van a¬ het bovenstaande, verklaren op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en inbreng te doen in geld van gezamenlijk negenenzestigduizend driehonderd euro (¬ 69.300,00), en deze volledig te volstorten.

Dit bedrag werd gestort op een geblokkeerde rekening op naam van de vennootschap.

Een bankattest zal aan deze akte gehecht blijven.

4 VIERDE BESLISSING:

Kapitaalverhoging, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomsten Belastingen, door inbreng in geld, als volgt te realiseren:

een verhoging van het kapitaal door de heer Baeyens Yannick en mevrouw Beck lise, beiden voornoemd,: van gezamenlijk negenenzestigduizend driehonderd euro (¬ 69.300,00), door inbreng in geld zonder uitgifte vani nieuwe aandelen.

Om het kapitaal in totaal te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op negenentachtigduizend= driehonderd euro (¬ 89.300,00) en aldus wordt het voormeld tussentijds dividend na uitkering onmiddeilijK; ingebracht in het kapitaal om te kunnen genieten van de voorziene 10 procent roerende voorheffing door het

vastklikken van de belastbare reserves. sk

De vergadering stelt vast en verzoekt Ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverhoging van negenenzestigduizend driehonderd euro (¬ 69.300,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd

en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op negenentachtigduizend driehonderd euro

(¬ 89,300,00),

5. VIJFDE BESLISSING:

Wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van

het kapitaal

Artikel 5 zal voortaan luiden als volgt:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negenentachtigduizend:

driehonderd euro (89.300,00 EUR). Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder nominale waarde:"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

6. ZESDE BESLISSING:

De statuten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid worden als volgt goedgekeurd:

A. NAAM - DUUR -ZETEL - DOEL

Artikel 1. - De vennootschap is ais een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam: BAEYENS EN BECK-Ir.-ARCHITECTEN.

Artikel 2. - De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en, de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3. - De vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Vaderlandstraat 90.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

Bij het verplaatsen van de maatschappelijke zetel dient dit onverwijld te worden medegedeeld aan de provinciale Raad waar de zetel gevestigd is, alsmede aan de Provinciale Raad, waar de nieuwe zetel gevestigd wordt. Idem in het geval van de oprichting van één of meer bijkomende vestigingen,

Artikel 4.  De vennootschap heeft tot doel : het uitoefenen van het beroep van architect in de meest brede zin, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uitte voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB-verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van liet beroep van architect onverenigbaar zijn.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij aile financiële verhandelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen, Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en aile zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen,

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is en het doe! en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep.

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen".

B. KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5, - Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

negenentachtigduizend driehonderd euro (89.300,00 EUR). Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder

nominale waarde. ..r

Artikel 6. - Het maatschappelijk kapitaal kan eenmaal of verschillende keren worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

Artikel 7. - De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredighe¬ d van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving, Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend worden aangekondigd In een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald In de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249 van het Wetboek van Vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten.

Artikel 8. - De aandelen zijn van rechtswege op naam. _

Zij zijn ingeschreven in het register van aandelen, in de zetel van de vennootschap gehouden.

Iedere vennoot is verplicht op eenvoudige vraag van een provinciale raad inzage te - V'ërlenen in het aandelenregister..

Er werd voldaan aan artikel 2 §2-4° van de wet van 20 februari 1939, zoals gewijzigd bij wet van 15 februari 2006 en latere aanpassingen, die voorziet wat volgt:

"ten minste 60 % van de aandelen, alsook van de stemrechten, moeten rechtstreeks of onrechtstreeks in het bezit zijn van natuurlijke personen, die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen overeenkomstig §1 en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde der Architecten; alle overige aandelen mogen slechts in het bezit zijn van natuurlijke of rechtspersonen, die een niet-onverenigbaar beroep uitoefenen en gemeld zijn bij de Raad van de Orde der Architecten,"

Conform artikel 5 van de Wet van 20 februari 1939 kunnen ambtenaren en beambten, behoudens de voorziene afwijkingen, geen aandelen noch stemrechten in de architect-rechtspersoon bezitten.

De aandelen zijn allen van gelijke waarde,

Nieuwe architecten-vennoten kunnen slechts worden aanvaard bij toestemming van minstens de helft van de architecten-vennoten, die bovendien drie/vierde van de architect-aandelen bezitten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 9.  Overdracht van aandelen.

Elke voorgenomen overdracht van aandelen, splitsing van het eigendomsrecht over de aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom en/of toetreding van nieuwe vennoten moet worden voorgelegd aan de bevoegde provinciale Raad die uitspraak doet binnen de termijnen, zoals aangeduid in artikel 12.3 van de aanbeveling.

Artikel 10. - De waarde van een aandeel zal enkel kunnen bepaald worden op basis van de jaarlijkse balans die de afstand of het overlijden voorafgaat.

Artikel 11.  indien de aandelen zijn opgesplitst in vruchtgebruik en naakte eigendom, wordt de uitoefening van de stemrechten toevertrouwd aan de vruchtgebruiker, echter onder volgende voorwaarden:

-voor de architect-aandelen kan de uitoefening van het stemrecht enkel toevertrouwd worden, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan een natuurlijke persoon, die ertoe gemachtigd werd het beroep van architect uit te oefenen overeenkomstig de Wet van 20 februari 1939.

In elk geval dient deze die het stemrecht uitoefent, te beantwoorden aan de voorwaarden van artikel 2 § 1 van de Wet van 20 februari 1939.

ln geval van onverdeeldheid zullen de eraan verbonden rechten geschorst zijn, totdat één enkel persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van de aandelen is aangewezen.

Met het oog op de uitoefening van stemrechten dient deze persoon eveneens te beantwoorden aan de voorwaarden van artikel 2 § 1 van de Wet van 20 februari 1939.

-voor de overige aandelen wordt de uitoefening van het stemrecht toevertrouwd aan de vruchtgebruiker.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING - TOEZICHT

Artikel 12.  Conform artikel 2 § 2, 1° van de Wet van 20 februari 1939 moeten aile zaakvoerders en alle zelfstandige mandatarissen, die optreden in naam van en voor rekening van de vennootschap, natuurlijke personen zijn, die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten allen ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Zij moeten een verplichte verzekering afsluiten conform het koninklijk besluit van 25 april 2007 betreffende de verplichte verzekering voorzien door de wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect.

Artikel 13. - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, vormen zij een college.

De zaakvoerders worden door de algemene vergadering der vennoten bij eenvoudige meerderheid benoemd, voor de tijdsduur door haar vast te stellen .

Artikel 14.  Bij de handtekening onder ieder stuk dat de architect-rechtspersoon verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van degene, die ondertekent, worden vermeld.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen bulten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

D, ALGEMENE VERGADERING

Artikel 16. - De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zondag van de maand november om vijftien uur.

Elke architect-vennoot Kan, overeenkomstig de wet, een algemene vergadering bijeenroepen, waarvan hij zelf de agenda vaststelt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van statuten te beraadslagen en te besluiten. 'a

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezdriden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, 'met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, die zelf vennoot moet zijn.

Artikel 17. - Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 18. - Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel 19. - De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten warden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de rnededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschapl,dé vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen omtrent de benoeming en ontslag van de zaakvoerders van de architect-rechtspersoon, hun bezoldiging en de duur van hun mandaat.

Bij ontstentenis van een wettelijke bepaling terzake is alleen de algemene vergadering bevoegd voor de uitsluiting van een architect-vennoot.

Elke beslissing tot wijziging van de statuten gebeurt onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de statutenwijziging door de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten.

E. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 20. - Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de artikelen 92, 94-96, 143 en 874 van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. De zaakvoerder stelt bovendien een jaarverslag op waarin hij zijn bestuur verantwoordt.

Dit jaarverslag behelst een commentaar op de jaarrekening, waarbij een getrouw overzicht wordt gé'geven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap en behandelt inzonderheid de informatie over de punten vermeld in de artikelen 92 tot 96 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 21, - Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen benederdiet bedràg van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1) het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2) behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunne gunste in strijd met de

voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. -

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

De algemene vergadering kan besluiten de winst uit te keren, te reserveren of over te dragerer

F, ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 22.- Ontbinding: Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake lopende opdrachten.

Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde, voor rekening van de vennootschap in vereffening, deze opdrachten verder uit te voeren. Indien de vereffenaar voldoet aan deze voorwaarden kan hij zelf de opdrachten verder uitvoeren.

Indien de vennootschap in vereffening, om gelijk welke reden, bijvoorbeeld schrapping of overlijden van vennoten architecten niet meer voldoet aan de voorwaarden om het beroep van architect uit te oefenen `zal, de vereffenaar, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden voor de verdere uitvoering van de lopende opdrachten. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerderlbestuurder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke ais een rechtspersoon zijn.

De vereffening kan pas worden afgesloten indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan Wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde.architect. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder/bestuurder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn.

Artikel 23. - Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemen of ontslaan.

in geval van ontbinding moeten, met inachtneming van de regels van de deontologie, de nodige schikkingen worden getroffen ter vrijwaring van de belangen van de opdrachtgevers, onder meer inzake de voortzetting van de architectenovereenkomsten en van de opdrachten in uitvoering.

Artikel 24. - De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en " 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

G. KEUZE VAN WOONPLAATS

Artikel 25. - Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in. het buitenland hebben, worden geacht voor de hele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van deavennootschap,

Voorbehouden

aan het

r

Belgisch Staatsblad

waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de .zaken van de'

vennootschap en de verantwoordelijkheid van hun bestuur en hun toezicht. '

, Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Cécile Vandercruyssen, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd :-afschrift PV - bijzonder verslag van de algemene vergadering - bankattest

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 15.01.2014, NGL 14.02.2014 14035-0132-013
07/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 27.11.2011, NGL 29.02.2012 12053-0568-010
02/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 28.11.2010, NGL 28.02.2011 11046-0383-010
02/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 29.11.2009, NGL 23.02.2010 10051-0325-010
05/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 30.11.2008, NGL 25.02.2009 09062-0219-010
26/11/2007 : GEA023710
10/05/2000 : GEA023710
26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 29.12.2015, NGL 22.01.2016 16023-0332-014

Coordonnées
BAEYENS EN BECK-IR.-ARCHITECTEN

Adresse
VADERLANDSTRAAT 90 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande