BAFIMA


Dénomination : BAFIMA
Forme juridique :
N° entreprise : 447.277.589

Publication

09/10/2014
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie Ha Heerlegging ter griffie van decerurrIE RECHTBANK VAN

KOON IAUDI;L GENT

3 0 SEP. 2014

AFDELING DENDERMONDE

be a 13( Sta

Griffie

Ondernemingsnr : 0447277589

Benaming

(voluit) : BAF1MA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Fortstraat 26 - 9290 Overmere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vrijwillige ontbinding en vereffening -Volmacht(en)

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN,

Op drieëntwintig september.

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Naamloze Vennootschap "BAFIMA" met' zetel te 9290-Overmere, Fortstraat 26, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Ludovic Du Faux te Moeskroen op 16 april 1992, bekendgemaakt in de Bijlage(n) bij het Belgisch Staatsblad van 8 mei erna, onder nummer 365 en waarvan de statuten sedert gemelde oprichting eenmalig werden gewijzigd bij notariële akte: opgesteld en verleden vcor ondergetekende notaris op 30 december 2011, bekendgemaakt als gemeld op 20' januari 2012 onder nummer 12018689.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0.447.277.589.

Het Voorzitterschap wordt waargenomen door de heer Baeten Etienne, nagenoemd.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Zijn alhier aanwezig, de volgende aandeelhouders van de vennootschap, die verklaren het aantal aandelen, te bezitten na hun hierna vermelde identiteitsgegevens vermeld; samen eigenaar van aile achthonderd vijfenzestig (865) aandelen van de vennootschap, de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van één miljoen = vierhonderd negenenveertig duizend vierhonderd eenentwintig euro tweeënvijftig cent (¬ 1.449.421,52), vertegenwoordigend, te weten

1. Huwgemeenschap-de echtgenoten BAETEN Etienne Ernest Jules, geboren te Overmere op 23 januari 1941, wonende te Overmere, Fortstraat 26 - VAN EYNDE Jacqueline Annie José, geboren te Vrasene op 14' mei 1943, wonende te 9290-Overmere, Fortstraat 26.

Huwgemeenschap houder van achthonderd drieënzestig (863) aandelen.

2. De heer BAETEN Matthias Thomas Maurice Francis Ludovic, geboren te Gent op dertig januari 'f

negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 9000-Gent, Sint-Pietersnieuwstraat 87.

Houder van één (1) aandeel.

3. De heer BAETEN Stefan Johan Emmanuel, geboren te Gent op 11 september 1971, wonende te 9506-

Nieuwenhove, Hoogstraat 20 B.

Houder van één (1) aandeel.

HUIDIG BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP:

In functie zijnde enige bestuurders van de vennootschap zijn alle genoemde aandeelhouders herbenoemd

bij beslissing van de algemene vergadering der aandeelhouders van gisteren, ter publicatie in het Belgisch

Staatsblad neergelegd/neer te leggen.

DE VOORZITTER ZET UITEEN EN DE VERGADERING ERKENT:

A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda:

AGENDA VAN DE VERGADERING:

1) Bespreking van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, zoals toegelicht ira het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap de dato 22 september laatst, met staat van actief en passief afgesloten per 22 september laatst.

2) Bespreking van het daarbij horend verslag van de commissaris van de vennootschap, de dato 22 september laatst, en dit in het kader van de ontbinding en vereffening van de vennootschap, overeenkomstig de van toepassing zijnde bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

3) Vaststelling van de vereffening "de facto" van de vennootschap  goedkeuring van de vereffeningsverrichtingen, uitgevoerd door het bestuursorgaan van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

1, }

4) Kwijting aan het bestuursorgaan van de vennootschap, voor wat betreft de door haar uitgevoerde vereffeningsverrichtingen en voor de uitoefening van hun mandaat/ook aan de commissaris.

5) Definitieve ontbinding van de vennootschap en sluiting van de vereffening en verzaking termijn van 1 maand voorzien in artikel 194 wetboek vennootschappen.

6) Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap - consignatiemaatregelen.

7) Volmacht(en).

(3) Verzaking:

Voornoemde aandeelhouders en enige bestuurders van de vennootschap, allen alhier aanwezig, hebben voor zoveel als nodig bij deze en/of voorafgaandelijk dezer verzaakt aan de oproepingsformaliteiten en termijnen en aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, alsmede aan de nietigheidsgrond, zoals bedoeld in artikel 64 van zelfde Wetboek.

C) De Voorzitter verklaart voor zoveel als nodig en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam zijn die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit. De voorzitter verklaart dat werd aangesteld tot commissaris van de vennootschap ;

de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren" te 8500-Kortrijk, President Kennedypark 1a, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, benoemd bij beslissing van de algemene vergadering van 16 november 2012.

De commissaris heeft bij schrijven van heden medegedeeld a) niet aanwezig te zullen zijn op onderhavige vergadering; b) vooraf kennis te hebben genomen van de agenda dezer vergadering; c) te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen; deze verzakingbrief berust in het dossier van ondergetekende notaris.

D) Bijkomende verklaringen door de Voorzitter en bespreking:

De Voorzitter verklaart en de vergadering stelt nà bespreking van a) het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, zoals toegelicht in het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, en b) het daarbijhorend verslag van de commissaris van de vennootschap, in het kader van de ontbinding van de vennootschap, en overeenkomstig de van toepassing zijnde bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, vervolgens vast'.

-Dat de Naamloze Vennootschap "BAF1MA" voornoemd, niet meer actief is en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben.

-Dat de ontbinding ervan derhalve wenselijk is.

-Dat de vereffening van gemelde Naamloze Vennootschap "BAF1MA", voornoemd, "de facto" bewerkstelligd werd door de enige bestuurders van de vennootschap, en dat de vennootschap thans als volledig vereffend moet beschouwd worden.

-Dat de genoemde bestuurders de volgende documenten en/of stukken nog hebben voorgelegd aan de aandeelhouders:

- een overzicht van de door hen uitgevoerde vereffeningsverrichtingen met de erbijhorende stavingsstukken, en:

Neen verslag, door hen opgesteld op 22 september laatst, waarin toelichting wordt gegeven omtrent de toestand van de vennootschap, met aangehechte boekhoudkundige staat van actief en passief, toestand per 22 september laatst.

0 -Dat uit deze boekhoudkundige staat van actief en passief, rekening gehouden met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, blijkt dat er een netto-actief beschikbaar is ten belope van 14.513.947,73

e " euro.

-Dat geen belastingen of sociale bijdragen meer verschuldigd zijn en of dat hiervoor een voorziening is

et

aangelegd dat er eveneens een voorziening werd aangelegd voor de kosten van de vereffening dan wel dat

et deze vooraf werden voldaan.

-Dat aan de genoemde enige bestuurders en aan genoemde commissaris voor zover als nodig kwijting dient verleend te worden voor wat betreft de door hen uitgevoerde vereffeningsverrichtingen en dat deze vereffeningsverrichtingen zouden goedgekeurd worden.

-Dat er alhier akte genomen wordt van de conclusies van het verslag, opgemaakt op 22 september 2014,

pq door voornoemde commissaris van de vennootschap, met navolgende besluitvorming over de staat van activa en passiva, toestand per 22 september 2014, en dit conform de bepalingen van artikel 181 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk:

"9. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van Bafima NV een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten per 22 september 2014.

et Deze staat toont een balanstotaal van 14.513.947,73 EUR en een netto-actief van 14.513.947,73 EUR.

In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen werd deze staat opgemaakt in discontinuiteit.

Het is ons onmogelijk om een uitspraak te doen over een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren of m.a.w. de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd,

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en onder voorbehoud van bovenstaande opmerking, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge , Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Informatief willen wij er tenslotte op wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd door het bestuursorgaan op een bedrag van 1.843.371,04 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Kortrijk, 22 september 2014

Vandelanotte Bedrijfsrevisoren BV ovv CVBA

Vertegenwoordigd door

Nikolas Vandelanotte

Bedrijfsrevisor"

-Dat een afschrift van voormelde verslagen met voormelde staat van activa en passiva, en voorzegd overzicht van de vereffeningsverrichtingen met de daarbij horende stavingsstukken voorafgaandelijk werden overgemaakt aan de leden van de vergadering, die dit persoonlijk verklaren ontvangen te hebben, bijgevolg verklaren volledig kennis te hebben van hun inhoud en hierover geen opmerkingen te hebben.

E) Bevestiging door de notaris

Om te voldoen aan de bepalingen van artikel 181 §4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, nà onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 §1 gehouden is.

Voormelde verslagen van het bestuursorgaan van de vennootschap, met staat van actief en passief, en de commissaris van de vennootschap zullen bewaard blijven in het dossier van ondergetekende notaris.

F) Aangezien de leden van deze vergadering de totaliteit van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen en de enige bestuurders van de vennootschap alhier eveneens aanwezig zijn, kan de vergadering bijgevolg rechtsgeldig beslissen over voorzegde agendapunten, zonder dat hiervoor nog enige verdere rechtvaardiging vereist is betreffende de oproeping en de agenda.

Ne voormelde vaststellingen en verklaringen, die juist worden bevonden door de leden van deze vergadering, wordt er overgegaan tot het afhandelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden met éénparigheid van stemmen genomen:

AFHANDELING AGENDA:

Eerste beslissing:

De vergadering verklaart op de hoogte te zijn dat de vennootschap voor haar ontbinding reeds feitelijk vereffend werd door het bestuursorgaan van de vennootschap, hogergenoemd, en heeft daarbij kennis genomen van de in de agenda vermelde stukken.

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, wordt er bij deze verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en alle vennoten, alhier aanwezig, bevestigen voldoende kennis te hebben van alle stukken en documenten, voorgelegd door voornoemd bestuursorgaan van de vennootschap, en dit in verband met de door haar uitgevoerde vereffeningsverrichtingen.

De vergadering beslist deze voorgelegde stukken zonder enig voorbehoud of reserve goed te keuren, Tweede beslissing:

De aandeelhouders verklaren dat de terugname van het resterend netto-actief van de vennootschap door henzelf zat gebeuren en de vergadering verleent zonder enige beperking en voorbehoud aan het bestuursorgaan volledige kwijting voor wat betreft de door haar uitgevoerde vereffeningsverrichtingen en voor wat betreft de uitoefening van hun mandaat/ook aan de aangestelde commissaris wordt kwijting verleend voor de uitoefening van haar mandaat.

Derde beslissing;

De vergadering beslist vervolgens dat de Naamloze Vennootschap "BAFIMA" wordt ontbonden en dit te rekenen vanaf heden.

De vergadering verklaart voldoende en volledig ingelicht te zijn over de gevolgen van de beslissing dat zij onmiddellijk wil overgaan tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap. Toch beslist zij dit te willen doen.

De vergadering verklaart hierbij te voldoen aan de voorwaarden gesteld, om te kunnen besluiten tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening, De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te verzaken aan de termijn van 1 maand als voorgeschreven in het artikel 194 Wetboek registratierechten.

Dit besluit tot sluiting die daarna met eenparigheid van stemmen wordt genomen heeft van rechtswege de overdracht tot gevolg van het maatschappelijk bezit van de vennootschap aan de aandeelhouders van de vennootschap, zo actief als passief. Zo zullen eventueel niet gekende schulden persoonlijk door de aandeelhouders ten laste moeten genomen worden.

De vereffening wordt hierbij afgesloten en de vergadering verklaart tenslotte nog dat de vennootschap geen eigenares is van onroerende goederen en/of zakelijke rechten met betrekking tot onroerende goederen. Vierde beslissing:

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard zullen worden door de echtgenoten Baeten-Van Eynde, voornoemd, op hun voormeld adres

De gelden en de waarden toekomende aan schuldeisers of aan de vennoten en waarvan de afgifte niet kon worden gedaan, dienen in bewaring te worden gegeven bij de Deposito- en Consignatiekas.

VOLMACHT(EN):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

, Vgor-r behouden

aan het Belgisch Staatsblad

"

De vergadering verleent bij deze bijzondere volrnacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan genoemde heer Baeten Etienne om voor zoveel als nodig namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle nuttige, noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij aile Federale Overheidsdiensten.

Voor zoveel als nodig wordt volmacht gegeven aan de heer Baeten Etienne voornoemd op de bankrekening(en) van de vennootschap teneinde na de sluiting van de vereffening de nog te doene betalingen/afsluitingen uit te voeren en mocht deze volmacht niet kunnen gebruikt worden aan mevrouw Van Eynde voornoemd.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd

-uitgifte akte

-verslag van de raad van bestuur

-verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2013 : DE047020
08/01/2013 : DE047020
18/12/2012 : DE047020
20/01/2012 : DE047020
17/12/2010 : DE047020
07/01/2010 : DE047020
24/12/2009 : DE047020
27/11/2008 : DE047020
07/12/2007 : DE047020
04/12/2007 : DE047020
28/12/2006 : DE047020
08/12/2006 : DE047020
01/12/2005 : DE047020
28/12/2004 : DE047020
15/12/2004 : DE047020
20/01/2004 : DE047020
13/01/2004 : DE047020
28/11/2002 : DE047020
16/11/2000 : DE047020
08/12/1999 : DE047020
22/11/1994 : DE47020
08/05/1992 : DE47020

Coordonnées
BAFIMA

Adresse
FORTSTRAAT 26 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande