BAKER TILLY BELGIUM CONSULTANTS

BV CVBA


Dénomination : BAKER TILLY BELGIUM CONSULTANTS
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 451.589.735

Publication

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 25.07.2013 13345-0332-014
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 31.08.2012 12532-0122-014
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 06.07.2011 11267-0576-014
08/06/2011
ÿþMW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIN i ii u iii ii i i ii m1u~~u

*iioesasz+

bq

E St

_ . n. I. ~. 7. ^. k r ~,.º%

-VAN K IT.:'(7] -'' .S.NDEL

2 5. 05, 2011

DEND." , JONDE

rime

Ondernemingsnr : 0451.589.735

Benaming

(voluit) : BAKER TILLY BELGIUM CONSULTANTS

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap in de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kareelstraat 120, 9300 Aalst

Onderwerp akte : BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDERS

Uittrekstel uit de notulen van de vergadering van de raad van betuur gehouden op 13 januari 2011:

De raad van bestuur beslist unaniem om volgende personen te benoemen tot gedelegeerd bestuurder met ingang van 13 januari 2011:

-De heer De Decker Dany, wonende te 9290 Berlare, Turfputstraat 39a;

-De heer Waeterloos Willem, wonende te 9050 Gentbrugge, Charles de Costerstraat 4;

-De heer Weyers Peter, wonende te 9070 Destelbergen, Dendermondesteenweg 355.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, kan iedere gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk handelend, rechtsgeldig beslissingen nemen en wordt de vennootschap tegenover derden in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk handelend, rekening houdend met de geldende deontologische beperkingen.

Weyers Peter

Gedelegeerd Bestuurder

Op" de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/01/2011
ÿþ(10 Moe 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0451.589.735

Benaming

(voluit) : BAKER TILLY BELGIUM

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kareelstraat 120, 9300 Aalst

Onderwerp akte : Omzetting - naamswijziging - zetelverplaatsing -wijziging bestuursorgaan

Uit een proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende, Frédéric Bauwens, notaris te Haaltert, op. tweeëntwintig december tweeduizend en tien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BAKER TILLY BELGIUM, met zetel te 9300 Aalst, Kareelstraat 122, opgericht bij akte, verleden voor notaris Patrick Moyersoen te Aalst op drieëntwintig december negentienhonderd drieënnegentig,. gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig januari negentienhonderd vierennegentig, onder nummer 1994-01-20/217, waarvan de statuten laatst gewijzigd zijn bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten, opgesteld door notaris François De Clippel te Dendermonde, op dertig maart tweeduizend en vijf, bekend gemaakt als voormeld op vijfentwintig april' tweeduizend en vijf, onder nummer 2005-04-25/0060479, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met. ondernemingsnummer 0451.589.735, ressorterend onder de bevoegdheid van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde, beslist heeft met algemene stemmen:

1-2. Ontslag voorlezing verslag opgemaakt door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende voorstel tot omzetting van de vennootschap in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, niet meer dan drie maanden op voorhand vastgesteld, alsook van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap "BVBA DANNY PRAET- BEDRIJFSREVISOR", met zetel te 9260 Schellebelle (Wichelen), Dendermondsesteenweg 36, vertegenwoordigd door haar vennoot, de heer Daniël Praet, i bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen over voormelde staat van activa en passiva.

3. Omzetting van de vennootschap in een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en burgerlijk karakter, met behoud van duur en zetel, evenals van alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, boeken en de boekhouding en ondernemingsnummer.

4. Wijziging van de naam van de vennootschap in "Baker Tilly Belgium Consultants".

5. Verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar 9300 Aalst, Kareelstraat 120.

6. Splitsing van elk bestaand aandeel in honderd (100) nieuwe aandelen.

7. Wijziging van de statutaire datum van de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten: de jaarlijkse algemene vergadering dient voortaan gehouden te worden op de derde donderdag van de maand juni om vijftien (15) uur.

8. Goedkeuring van de statuten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

rekening houdend met voormelde beslissingen.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met.

beperkte aansprakelijkheid. Zij krijgt de naam: "Baker Tilly Belgium Consultants".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9300 Aalst, Kareelstraat 120.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

-de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent; "

-het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

-het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

-het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle: belastingaangelegenheden;

-studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden, inzake' milieuwetgeving;

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 s. 12. 2010

DENDElerfirliaNDI

Voor- behoud 1!11!1,11111.1n!1111j1j9111

aan hf

Belgisg Staatsb

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

-juridische adviesverlening, waaronder inzake het juridisch statuut van de onderneming en de opvolging.

De vennootschap mag optreden als bestuurder van andere burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel. De vennootschap mag tevens optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van de boekhouder-fiscalist

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt en bestaat uit een vast en een variabel gedeelte.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan achttienduizend zeshonderd euro (EUR 18.600).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

Het vaste gedeelte van het maatschappelijke kapitaal is verdeeld in één miljoen achthonderd zestigduizend (1.860.000) aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn op naam.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschrijving.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd voor onbepaalde duur door de algemene vergadering van de vennoten beslissend conform artikel 28 van de statuten. De bestuurders vormen een college.

De meerderheid van de bestuurders, al dan niet vennoten, moet de hoedanigheid hebben van erkend(s) boekhouder(s)-fiscalist(en) lid van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten. Indien een erkende rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, wordt deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meer gedelegeerd bestuurder(s) binnen de beperkingen van diens professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder of erkend boekhouder-fiscalist.

De meerderheid van de gedelegeerd bestuurders moet de hoedanigheid hebben van erkend(s) boekhouder(s)-fiscalist(en) lid van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten. Indien een erkende rechtspersoon tot gedelegeerd bestuurder wordt benoemd, wordt deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Meer in het bijzonder mogen de personen aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder of erkend boekhouder-fiscalist, of met het voeren van de titel van erkend boekhouder of erkend boekhouder-fiscalist.

Het bestuursorgaan bezit de meest uitgebreide bestuur- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap en mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die de wet of de statuten voorbehouden aan de algemene vergadering en mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van erkend boekhouder of erkend boekhouder-fiscalist, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten.

Tevens moeten de bestuurders die de opdrachten zoals omschreven in artikel 49 van de Wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen uitvoeren in naam en voor rekening van de erkende vennootschap, de hoedanigheid van boekhouder of boekhouder-fiscalist hebben of een erkende gelijkwaardigheid.

Zonder afbreuk aan het voorgaande, ligt alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden, bijgevolg in de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Zonder afbreuk aan artikel 21 en afgezien van bijzondere delegaties, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door: twee bestuurders die van geen volmacht blijk moeten geven.

Tevens moeten de natuurlijke personen die de opdrachten zoals omschreven in artikel 49 van de Wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen uitvoeren in naam en voor rekening van de erkende vennootschap, de hoedanigheid van boekhouder of boekhouder-fiscalist hebben of een erkende gelijkwaardigheid.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald de derde donderdag van de maand juni van ieder jaar om vijftien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Ieder aandeel klasse A geeft recht op twee stemmen.

Iedere houder van één of meerdere aandelen klasse B, en dus iedere vennoot klasse B, heeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

9. Indeling van de bestaande aandelen in klassen A en B.

10. Akteren van het ontslag van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zijnde de heer Danny De Decker.

11. Benoeming van de raad van bestuur van de coöperatieve vennootschap:

-de heer Aelbrecht Jos, wonend te 8300 Knokke-Heist, Leopoldlaan 102, bus 11;

-de heer De Decker Dany , wonend te 9290 Berlare, Turfputstraat 39A;

-mevrouw Roucourt Anne, wonend te 9111 Belsele, Roggeveld 11;

-de heer Waeterloos Willem, wonend te 9050 Gentbrugge, Charles de Costerstraat 4;

-de heer Weyers Peter, wonend te 9070 Destelbergen, Dendermondsesteenweg 355.

12.Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

13. Volmacht aan mevrouw Anne Roucourt, wonend te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Roggeveld 11 om, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen die met

deze akte gepaard gaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd :

1.Expeditie van de akte statutenwijziging.

2.Verslag bestuursorgaan met staat van activa en passiva.

3.Verslag bedrijfsrevisor.

~

FREDERIC BAUWENS NOTARIS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 30.06.2010 10254-0118-013
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 18.06.2008, NGL 07.07.2008 08376-0216-013
04/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.06.2007, NGL 27.06.2007 07308-0195-013
27/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 22.06.2006, NGL 20.07.2006 06520-2335-010
28/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 28.06.2005, NGL 27.07.2005 05556-4569-010
25/04/2005 : AAT000201
19/08/2004 : AAT000201
07/08/2003 : AAT000201
18/11/2002 : AAT000201
31/07/2002 : AAT000201
15/06/2000 : AAT000201
20/01/1994 : AAT201
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 22.06.2016 16203-0283-017

Coordonnées
BAKER TILLY BELGIUM CONSULTANTS

Adresse
KAREELSTRAAT 120 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande