BAKERY ART

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAKERY ART
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.853.734

Publication

25/06/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13303598*

Neergelegd

21-06-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0535853734

Benaming (voluit): Bakery Art (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9112 Sint-Niklaas, Vleeshouwersstraat 30

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden op twintig juni tweeduizend dertien voor Meester ANNELIES VERSTRAETE, notaris te Sint-Niklaas, standplaats Sinaai, dat een vennootschap werd opgericht volgens de hierna opgegeven modaliteiten :

1. Oprichters:

- De heer DE PICKER Bart Cyriel Sophie, geboren te Sint-Niklaas op 1 januari 1974, wonende te 9112 Sint-

Niklaas (Sinaai), Vleeshouwersstraat 30.

- Mevrouw DE BOCK Suzanne Petrus, geboren te Waasmunster op 20 januari 1952, wonende te 9112 Sint-

Niklaas (Sinaai), Vleeshouwersstraat 30.

2. Rechtsvorm - benaming:

De vennootschap wordt opgericht als een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als

benaming "Bakery Art".

3. Zetel:

De zetel wordt gevestigd te 9112 Sint-Niklaas (Sinaai), Vleeshouwersstraat 30.

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland:

Het uitbaten van een bakkerij en banketbakkerij, de fabricage van peperkoek, beschuiten, biscuits, chocolade, suikergoed, deegwaren, de kleinhandel in brood- en banketbakkerijproducten, producten van suikerbakkerij, zuivelproducten, koloniale waren en voedingswaren, kleinhandel in kranten, room- en consumptie-ijs en alle aanverwante producten en in het algemeen alle verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel van de vennootschap verband houden, en/of nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats of op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar best geschikt lijken.

Zij mag alle commerciële en industriële of burgerlijke verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, en inzonderheid zonder de volgende opsomming kan gelden als beperking: alle onroerende goederen en handelszaken huren, verhuren of verkrijgen of vervreemden, alle octrooien, vergunningen, fabrieksmerken of handelsmerken verkrijgen, doen ontstaan, concessioneren, overdragen, of uitbaten op gelijk welke wijze, alsmede belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel gelijk of verwant is met het hare.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, zowel in binnen- als in buitenland: het beheer en de uitbreiding van een patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop, de verkoop, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen, zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen; zij zal zich eveneens borg mogen stellen voor de goede afloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan en aan deze personen leningen toestaan; zij zal tevens het bestuur mogen waarnemen en het toezicht uitoefenen op alle vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn; zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of verwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De vennootschap handelt ofwel in haar eigen naam en voor eigen rekening ofwel in naam en voor rekening van derden, hetzij in deelneming met derden.

5. Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR),

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel.

6. Samenstelling kapitaal:

Alle voormelde aandelen werden door de oprichters onderschreven in speciën en wel als volgt:

- de heer De Picker Bart, heeft ingeschreven op vijfenzeventig aandelen door inbreng van dertienduizend negenhonderd vijftig euro (13.950 EUR), volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR). - mevrouw De Bock Suzanne, heeft ingeschreven op vijfentwintig aandelen door inbreng van vierduizend zeshonderd vijftig euro (4.650 EUR), volstort ten belope van duizend vijfhonderd vijftig euro (1.550 EUR). welk bedrag werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de BKCP Bank.

7. Duur:

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden

te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die

zij daartoe geschikt achten.

Tot zaakvoerder wordt aangesteld voor onbepaalde duur:

- de Heer Bart DE PICKER, voornoemd.

9. Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het

eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

10. Algemene vergadering:

De jaarlijkse algemene vergadering zal, vanaf de afsluiting van het eerste boekjaar, gehouden worden op de derde maandag van de maand juni, om twintig uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald.

11. Winstverdeling  reserves

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve een/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal het batig saldo na vereffening van gans het passief tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

Volmacht

Er werd volmacht verleend aan BVBA DIPECOUNT met zetel te 2018 Antwerpen, Amerikalei 137, vertegenwoordigd door de heer Dirk Peeters, om voor en namens de vennootschap alle nuttige en nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of B.T.W.-en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze volmacht heeft betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte oprichtingsakte

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Annelies Verstraete, notaris te Sint-Niklaas (Sinaai)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BAKERY ART

Adresse
VLEESHOUWERSSTRAAT 30 9112 SINAAI

Code postal : 9112
Localité : Sinaai-Waas
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande