BAKERY CONSULTING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BAKERY CONSULTING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 560.888.048

Publication

11/09/2014
ÿþleed Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Simtsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de afflFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

11111 1 11I I I1 1 jijI,M111111111

0 SEP, 2011i

AFDELING DENDERMONDE

Oriclernernicigsn- . sGo zs,-6 09

BAKERY CONSULTING

(verk,n)

Rechbvorrri VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Z" aste 9170 SINT-GILLIS-WAAS, NIEUWSTRAAT 81

(volledig adres)

tnridziture, : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte opgemaakt op 1 september 2014 door hierna genoemde comparanten te Sint-Gillis-Waas, geregistreerd op het 4de registratiekantoor te Sint-Niklaas, blijkt dat tussen

1. De heer Bernard Wullink, wonende te Nieuwstraat 81, 9170 Sint-Gillis-Waas

2. Mevrouw Monlek Yolanda Roest, wonende te Nieuwstraat 81,9170 Sint-Gillis Waas

een vennootschap onder firme werd opgericht met de naam "Bakery Consulting".

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

Artikel 1 Vorm, naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma. De vennootschap heeft geen andere maatschappelijke naam dan die deze hiervoor werd vermeld.

Artikel 2 Zetel

De zetel is gevestigd te Nieuwstraat 81, 9170 Sint-Gillis-Waas. De zetel kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, verplaatst worden naar om het aven welke plaats in Vlaanderen en tweetalig Brussel.

Artikel 4 Duur

-----

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf heden.

Artikel 5 Kapitaal en Inbrengen

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 100,00 EUR (honderd EUR), volledig volstort, vertegenwoordigd door 100 aandelen.

Het wordt als volgt onderschreven

a. De heer Bernard Wullink schrijft in op 50 aandelen en stort hiervoor een bedrag van 60,00 EUR (vijftig EUR);

b. Mevrouw Moniek Yolande Roest schrijft in op 50 aandelen en stort hiervoor een bedrag van 50,00 EUR (vijftig EUR),

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn.

Op de Izatste biz van Luik. ,,errnaiden Naarn er hoedanIgheid ,,an de insinimenterende notars, hetzij vee dcr. pc-.1p(o)nen)

i)voeçfcr de rechtspt-i" rsoon ten aan7,_len van derden is \,eriegelm-oor4en

Vcrzc NeerDsehandiEliening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

sot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ter vergoeding van deze inbrengen, ontvangen beide vennoten 50 (vijftig) aandelen. Artikel 7 Aansprakelijkheid van de vennoten

Te rekenen vanaf heden zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk gehouden tot het maatschappelijk passief.

Artikel 10 Bevoegdheden der vennoten

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan een of meer onder hen, die de zaakvoerder wordt van de vennootschap.

De vennoten - niet zaakvoerder hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden.

In geval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennoot - zaakvoerder, zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, overgaan tot de aanduiding van een nieuwe zaakvoerder.

Artikel 11 Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het doel, zoals het is vastgesteld in artikel 3 van onderhavige statuten.

De zaakvoerder is bevoegd om aile daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten.

Kwantitatieve beperking.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, hebben de zaakvoerders de bevoegdheid om elk afzonderlijk op te treden voor handelingen die het bedrag van 10.000,00 EUR (tien duizend EUR) niet overschrijden. Voor handelingen die voormeld bedrag te boven gaan, dienen zij samen te handelen.

Artikel 12 Bezoldiging der zaakvoerders en vennoten

De zaakvoerders en andere vennoten zijn onbezoldigd.

Echter, aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan, met eenparigheid van stemmen, een bezoldiging worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties. De bezoldigingen zijn te beschouwen als algemene onkosten.

Artikel 13 Boekjaar jaarvergadering jaarrekeningen van de vennootschap

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren ln overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de gecoördineerde wetten op handelsvennootschappen.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari van ieder jaar en eindigt op een en dertig december van ieder jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op 31 december afgestoten. De zaakvoerder maakt de balans en de winst- en verliesrekening op.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in algemene vergadering (jaarvergadering) die gehouden wordt op de tweede vrijdag van de maand juni te achttien uur.

Ten uitzonderlijken titel, zal het eerste boekjaar de periode omvatten die loopt vanaf de eerste dag van de aanvang der activiteit van de vennootschap tot een en dertig december tweeduizend en vijftien.

emueen Rpre,re, Artikel 14 Verdeling der winsten en verliezen van de vennootschap

\/

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto - winst uit van de vennootschap.

De vennoten, verenigd in algemene vergadering, zullen ieder jaar bij meerderheid beslissen over de bestemming van het resultaat.

Artikel 16 Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening gebeuren door toedoen van een of meer vennoten, aangeduid door de vennoten verenigd in algemene vergadering, overeenkomstig artikel 161 en volgende van het Wetboek Vennootschappen.

De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 17 Overname van verbintenissen

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen en onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft gekregen door neerlegging ter griffe van een uittreksel van de oprichtingsakte, worden alle rechten en verbintenissen, die voortvloeien uit de eventuele handelingen door de vennoten en zaakvoerders gesteld vanaf 1 september 2014 voor rekening van de vennootschap in oprichting door de vennootschap overgenomen

Artikel 18 Diversen

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door het Wetboek Vennootschappen..

De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel der onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

Artikel 19 Benoeming zaakvoerder

Onmiddellijk na het vaststellen van de statuten van onderhavige vennootschap, zijn de vennoten in een algemene vergadering verenigd en besluiten de volgende persoon, onder de opschortende voorwaarde de neerlegging van een uittreksel van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel om gepubliceerd te worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, te benoemen tot zaakvoerder, met ingang van heden;

- De heer Bernard Wullink, voornoemd.

Hij verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Gedaan te Sint-Gillis-Waas, op 1 september 2014, in drie exemplaren, waarvan elke vennoot erkent er een ontvangen te hebben, het derde exemplaar bestemd zijnde voor de registratie.

De heer Bernard Wullink

Zaakvoerder

Op de aas-Le IDIZ van t u[k h"errncIden Ecn Nream en hoeoarn9heid van de natiumenteende notans, h...1.7:1 van {ja paso(o)n(en) bevoegd de rechispersoon tir asn7f.ic-2.n van denjEn Le veriegerrioordic:!en

Verae Nae.n«, en hanciteening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BAKERY CONSULTING

Adresse
NIEUWSTRAAT 81 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande