BALUGA PROJECTS

Divers


Dénomination : BALUGA PROJECTS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 832.122.616

Publication

04/05/2011
ÿþMoa 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Oudenaarde

2 1 APR. 2011

Griffie

*11067563

bel a~ Be Sta

Ondememingsnr : 0832.122.616

Benaming

(voluit) Baluga Projects

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Heerbaan 18 - 9790 Wortegem-Petegem

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijk doel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 25 maart 2011 blijkt de beslissing om het doel met ingang van 25 maart 2011 als volgt uit te breiden:

Het beheer, het verwerven, de instandhouding, de valorisatie, de aan- en verkoop, de huur en verhuur, het onderhoud en herstelling van voertuigen in het bijzonder motorvliegtuigen, motorzwevers, ulm, zweefvliegtuigen en helikopters en de infrastructuur en dit in de meest ruime zin van het woord, alsook het uitvoeren van commerciële vluchten, overige vormen onderwijs, opleiding, workshops,enz. Tevens heeft de vennootschap tot doel het ter bechikking stellen van faciliteiten voor recreatiedoeleinden, het inrichten en organiseren van pleziervluchten tegen betaling, het inrichten en organiseren van lessen en stages in verband met motorvliegtuigen, motorzwevers, ulm, zweefvliegtuigen en helikopters, overige vervoer aan personen, chartervervoer, toeristische excursies, organiseren van dagtochten, weekendcharters, teambuilding en organisatie van evenementen, verhuur van quads, motoren, auto's, alsook het ter beschikking stellen van logement en catering.

Vanessa Moerman

Zaakvoerder.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/01/2011
ÿþ Ondernemingsar : O.$39__ il g - 6 6

Benaming

(vciuit) : BALUGA projects

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Heerbaan 18, 9790 Wortegem-Petegem

Qnerwerp akte : Oprichting

Overeenkomst van oprichting en slatuten :

In het jaar tweeduizend en tien

Op 4 december

Zijn samengekomen:

1.Mevrouw Vanessa Moerman (id kaart 590-7766867-24  rijksregister nummer 76.02.28-142.46, geboren te Waregem 28 februari 1976, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Heerbaan 18 en

2.De Heer Freddy Moerman, geboren te Oudenaarde op 20 augustus 1951, wonende te 6790 Waregem,

Driesstraat 61

Dewelke overeenkomen een onderhandse akte op te maken voor de gewone commanditaire vennootschap

(Comm.V.) die zij oprichten onder de naam "BALUGA projects", onder de volgende bedingen.

1.Gecommanditeerde vennoot

Mevrouw Vanessa Moerman, comparant onder punt 1, zal alleen gelast zijn met het beheer van de

vennootschap en zal alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken. Zij zal nochtans van de

maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen, en onder de beperkingen hierna gezegd.

2.Maalschappelijk doel

-Grafisch ontwerp allerhande en in allerlei vormen, oa uitnodigingen, gelegenheidsdrukwerk, flyers, brochures, leaflets, stickers, logo, huisstijl en dit niet limitatief.

-Interieurinrichting en/of etalageinrichting in meeste ruime zin gaande van schets, concept tot realisatie al of niet als contractant van de uitte voeren werken en de uit te voeren aankopen van materialen.

-Alle handelingen in verband met publiciteit, fotografie en digitale beeldverwerking, reclame, advertering, diverse opdruk op allerhande materialen, producties binnen multimedia en e-marketing en direct mailing ea.

-Optreden als promotor bij allerhande evenenmenten, bedrijfsactiviteiten, productpromoties, teambuilding ea.

-Opleiding geven en/of organiseren zonder beperkingen.

-Organiseren en uitvoeren van vliegactiviteiten voor promotie, reclame of fotografie met uitzondering van taxivluchten.

-lntemetactiviteiten, webdesign, webhosting ea.

-Het houden, kweken en verhandelen van kleine dieren, hoevedieren en huisdieren voorzien binnen de wettelijke mogelijkheden.

-Alle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en rechtspersonen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, administratie en secretariaat. Het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van gereglementeerde diensten;

Op de laatste b z. van luik Q vermelden : Recto : Naam en hoeflam beid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}rr{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Neam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

-Het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en de van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

-Het nemen van participaties onder welke vorm ook in alle vennootschappen in België of in het buitenland, bestaande of op te richten, door middel van inbrengen, onderschrijvingen, overdrachten of ruilingen, al dan niet om er het bestuur van te controleren of om er gewoon een aandeel in te hebben, alsook de aankoop, verkoop en ruiling van alle effecten;

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve dle welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met

voormeld doel voor zover de verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag enkel rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving ot iedere andere

manier, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen van uitsluitend professionele aard.

3. Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9790 Wortegem-Petegem, Heerbaan 18. De gecommanditeerde vennoot kan hem overal eiders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing.

4. Duur

De duur van de vennootschap is onbepaald, ingaande op heden.

5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro, in te brengen als volgt:

-door de Mevrouw Vanessa Moerman : negenhonderd negentig euro (990,00 EUR) -door de Heer Freddy Moerman : tien euro (10,00 EUR)

Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld over honderd deelbewijzen met een nominale waarde van 10,00 euro elk. Ais vergoeding voor deze inbrengen heeft Mevrouw Vanessa Moerman, recht op negenennegentig (99) maatschappelijke deelbewijzen en de Heer Freddy Moerman op één (1) deelbewijs.

6. Beheer van de vennootschap

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten, samen handelend en kunnen ten alten tijde door de vennoten, eveneens samen handelend, worden ontslaan, zonder dat deze beslissing moet worden verrechtvaardigd. De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over aile machten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen.

7. Overdracht van deelbewijzen

Buiten het éénpang akkoord van alle vennoten is geen overdracht van deelbewijzen toegelaten. Bij overlijden zullen de deelbewijzen van de overledene vennoot toekomen aan zijn erfgenamen of legatarissen indien alle andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen.

8. Overlijden

Het overlijden van een vennoot is geen aanleicng tot ontbinding van de vennootschap. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. indien zij niet ais vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan hun rechtsvoorganger.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon ais bewindvoerder aanstellen om de dringende daden.

9. Boekjaar  Ngemene Vergadering

Het boekjaar gaat in op één januari van ieder jaar 'en wordt afgesloten op éénendertig december. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op dénendertig december twee duizend en elf. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand december van ieder jaar, om 14 u, ten maatschappelijke zetel. De eerste algemene vergadering wordt gehouden In december tweeduizend en elf.

10. Winstverdeling

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het éénpang akkoord van de aandeelhouders is vereist.

11. Handelingen gesteld voor de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen die reeds door de gecommanditeende vennoot, comparant onder punt 1, voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan worden hierbij door de vennootschap overgenomen. Voormelde verbintenissen worden aldus geacht door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

12. Benoeming tot zaakvoerder

Wordt tot zaakvoerder benoemd, vanaf heden, voor onbepaalde tijd, Mevrouw Vanessa Moerman, comparant onder punt 1, die aanvaardt. Haar bezoldigingen zullen vastgesteld worden door de algemene vergadering.

Gedaan te Wortegem-Petegem op 4 december 2010

Vanessa Moerman

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd, overeenkomst van oprichting en statuten.

}

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

á



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Irae, : Naam en handtekening

Coordonnées
BALUGA PROJECTS

Adresse
HEERBAAN 18 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Code postal : 9790
Localité : Wortegem
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande