BANKETBAKKERIJ VAN VOOREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BANKETBAKKERIJ VAN VOOREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.688.462

Publication

09/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

05-02-2015

Griffie

*15302426*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0597688462

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

BANKETBAKKERIJ VAN VOOREN

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte, verleden voor Meester Philip BAUWENS, notaris met standplaats te Sint-Laureins, op twee februari tweeduizend en vijftien.

BLIJKT :

1° Dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam  BANKETBAKKERIJ VAN VOOREN .

2° Dat de maatschappelijke zetel gevestigd is te Sint-Laureins, en als eerste adres Dorpsstraat 6. 3° Dat de vennootschap een aanvang neemt te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte, zoals wettelijk voorzien, en voor onbepaalde duur werd opgericht. 4° Dat de identiteit van de oprichters luiden als volgt :

1. De Heer WILLE Steven Julien, bediende, geboren te Eeklo op vier augustus negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te Eeklo, Laurierdreef 3, in huwelijk met Mevrouw VAN VOOREN Svea, hierna genoemd.

En zijn echtgenote,

2. Mevrouw VAN VOOREN Svea, bediende, geboren te Eeklo op negenentwintig januari negentienhonderd éénentachtig, wonende te Eeklo, Laurierdreef 3, in huwelijk met de Heer WILLE Steven Julien, hiervoor genoemd.

3. De Heer SNOECK David Antoine Marianne, arbeider, geboren te Gent op tien mei negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te Sint-Laureins, Vlotweg 30, ongehuwd.

4. Mevrouw VAN VOOREN Cynthia, bediende, geboren te Eeklo op zeven december

negentienhonderd drieëntachtig, wonende te Sint-Laureins, Vlotweg 30, ongehuwd.

5° Dat het maatschappelijk kapitaal achttiend duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt.

Dat de oprichters hebben verklaard en erkennen :

De verschijners verklaren en erkennen :

- dat het maatschappelijk kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig

geplaatst is, en verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een

breukwaarde van één/honderdste (1/100ste) ieder.

- dat op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, die ze deels hebben volgestort, zoals

hierna gezegd.

- dat het maatschappelijk kapitaal gestort is ten belope van achttien duizend euro (¬ 18.000,00).

- dat op ieder aandeel, dat overeenstemt met inbreng in geld, ten minste één/vijfde gestort is.

6° Dat het maatschappelijk kapitaal als volgt is samengesteld :

Inbreng in geld.

a. De Heer Steven WILLE, voornoemd, heeft ingetekend op één (1), aandeel, en betaalde hierop honderd zesentachtig euro (¬ 186,00).

b. Mevrouw Svea VAN VOOREN, voornoemd, heeft ingetekend op negenenveertig (49), aandelen, en betaalde hierop negenduizend honderd veertien euro (¬ 9.114,00).

De echtgenoten Steven WILLE-Svea VAN VOOREN verklaren dat zij gehuwd zijn onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwe­lijks­kontrakt, welk stelsel zelf sedertdien niet gewijzigd is

Onderwerp akte :

Dorpsstraat(STL) 6 9980 Sint-Laureins

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

geworden.

Zij bedingen dat de vermogensrechten verbonden aan de aandelen toekomen aan de huwelijksgemeenschap en dat de lidmaatschapsrechten, verbonden aan zelfde aandelen eigen zijn aan elk van hen als volgt :

- aan de Heer Steven WILLE, voornoemd, komen de lidmaatschapsrechten toe over één (1) aandeel.

- aan Mevrouw Svea VAN VOOREN, voornoemd, komen de lidmaatschapsrechten toe over negenenveertig (49) aandelen.

De inschrijving op naam van elk van hen van het voornoemd aandelenpakket - in gemelde verhouding - houdt in dat elk van hen jegens de vennootschap geldt als enige eigenaar, die persoonlijk alle lidmaatschapsrechten eraan verbonden uitoefent.

c. De Heer David SNOECK, voornoemd, heeft ingetekend op één (1), aandeel, en betaalde hierop honderd zesentachtig euro (¬ 186,00).

d. Mevrouw Cynthia VAN VOOREN, voornoemd, heeft ingetekend op negenenveertig (49), aandelen, en betaalde hierop negenduizend honderd veertien euro (¬ 9.114,00).

7° Dat het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging, zoals wettelijk voorzien, van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met éénendertig december tweeduizend en vijftien, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen namens haar aangegaan door de oprichters sedert heden, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

8° De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtname van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

9° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder beschikt individueel.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Bezoldiging en duur van de opdracht.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder, beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn. Statutaire zaakvoerder.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle vennoten, of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Intern bestuur - beperkingen.

Voor zover er meer dan één zaakvoerder is kan de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid, opleggen dat de zaakvoerders bij meerderheid moeten optreden voor het verrichten van bepaalde handelingen of reeksen van handelingen.

Behoudens dergelijke beperkingen beschikt iedere zaakvoerder over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor de algemene vergadering wettelijk bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Een vaste vertegenwoordiger wordt benoemd en belast met de uitvoering van de opdracht wanneer de vennootschap als bestuurder of zaakvoerder aangesteld wordt.

Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Met eenparigheid van stemmen worden als eerste gewone zaakvoerders benoemd, voor onbepaalde duur en onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist :

1. Mevrouw VAN VOOREN Svea, wonende te Eeklo, Laurierdreef 3.

2. Mevrouw VAN VOOREN Cynthia, wonende te Sint-Laureins, Vlotweg 30.

Zij verklaren ieder hun opdracht te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

De zaakvoerders zullen hun taak maar kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

10° De verschijners verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

11° Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk omschreven werd als volgt : De vennootschap heeft tot doel :

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op :

- Het uitbaten van een brood- en banketbakkerij met kleinhandel in producten van de broodbakkerij, banketbakkerij, suikerbakkerij, omvattende chocoladehoudende producten, biscuits, de artikelen nodig voor het verpakken van deze producten, roomijs en consumptie-ijs.

- Het uitbaten van een tearoom, koffiehuis en alle aanverwante activiteiten.

- Het uitoefenen van alle verrichtingen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, betrekking hebben op het huren en verhuren van onroerende goederen, het vestigen van een recht van opstal en/of een erfpacht.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samenstelling, inschrijving of op elke wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

12° De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste donderdag van de maand juni van ieder jaar te achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste donderdag van de maand juni tweeduizend en zestien te achttien uur.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Stemrecht .

Elk aandeel geeft recht op één stem.

13° De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00).

14° Voormelde inbreng in geld is gedeponeerd bij de Naamloze Vennootschap KBC BANK.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

De instrumenterende notaris Philip BAUWENS met standplaats te Sint-Laureins.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte.

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 26.08.2016 16488-0340-015

Coordonnées
BANKETBAKKERIJ VAN VOOREN

Adresse
DORPSSTRAAT 6 9980 SINT-LAUREINS

Code postal : 9980
Localité : SINT-LAUREINS
Commune : SINT-LAUREINS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande