BARAVAN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BARAVAN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 563.572.275

Publication

14/10/2014
ÿþmam

"

1..,M;5 +j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging

1

bsijVljla:Isrhdsil 111[11111111111.0111

Ondememingsnr: S 375

-r

Benaming (voluit) : Baravan

(verkort):

Rechtsvorm: VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel Bliekstraat 19

9800 Deinze

Onderwerp akte :VOF: oprichting

OPRICHTINGSAKTE

Er blijkt uit een onderhandse akte van 01 oktober 2014 dat ondergetekenden;

14e heer LAGAST Gilles Jacques An Jean-François, geboren te Kortrijk op acht september' negentlenhonderdzesentachtig, rijksregister nummer 86.09.08-181.90, ongehuwd, wonende te 9800 Deinze, Bliekstraat 19.

24e heer PÊTRE Emmanuel Jacques Jean Claire, geboren te Gent op eenentwintig augustus negentienhonderdzesentachtig, met identiteitskaart nummer 591-3021463-15 en rijksregister nummer 86.08.21307,52, echtgenoot van mevrouw DE RilYCK Elodie Nathalie Philippe, wonende te 9000 Gent, Charles de

Kerchovelaan 55. '

Overeengekomen zijn een vennootschap op te richten onder de vorm van een vennootschap

onder firma (VOF),waarvan de statuten aldus bepalen:

Artikel 1

Bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onder firma opgericht onder de

benaming "BARAVAN",

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Bliekstraat 19, 9800 Deinze.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in

het buitenland op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

-uitbating van mobiele drankgelegenheid,

-verhuur van mobiele drankgelegenheid,

-verkoop en serveren van dranken en eetwaren,

-de organisatie, het opzetten, het besturen; het promoten en uitvoeren van feesten, recepties, en

evenementen allerhande in de meest ruime zin,

-de verhuur van audio- en communicatiematerieel en/of het ter beschikking stellen van DJ's,

-het organiseren en ter beschikking steilen van veiligheids- en bewakingsdiensten voor de

HoReCa en evenementenorganisaties, zowel voor eigen rekening als rekening van derden,

-opluisteren van buurtfeesten,

-organiseren van wijnlessen en wijnavonden,

leurhandel

-verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten,

-beheer roerend en onroerend goed,

-management in 'de ruimste zin van het woord,

-verkoop op commissie,

-optreden als tussenpersoon in de handel, in de meest ruime zin.

_

ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

'mod11.1

".s Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

_ ... n _

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en da-den etelle in rechtstreeks of onrechtstreeks

verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van 3 maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikel 5

De Heer Lagast, Gilles Jacques A brengt in de vennootschap een som ter grootte van 3.500 euro in, die geboekt zal worden op een maatschappelijke bankrekening.

De Heer Pêtre, Emmanuel Jacques Jean Claire brengt in de Vennootschap een som ter grootte van 3.500 euro in, die geboekt werd op een maatschappelijke bankrekening.

In gemeen overleg wordt bepaald dat aan elk van voornoemde inbrengers hiervoor 500 aandelen zullen worden toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 7,000 euro, vertegenwoordigd door 1000 aandelen.

Artikel 6

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7

Buiten de toestemming van aile medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8

Het bestuqr van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap aile handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap de Heren Lagast, Gilles Jacques A en Pâtre, Emmanuel Jacques Jean Claire, beiden voornoemd.

Artikel 9

De vennoten zullen in onderling overleg hun tijd en hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10 "

De jaarvergadering van de vennotén wordt gehouden de eerste zaterdag van september om 19u en zal voor de eerste keer gehouden worden op de eerste zaterdag van september om 19 u in 2015.

Het boekjaar loopt van 1 april tot 31 maart van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op heden en zal eindigen op 31 maart 2015. leder jaar op 31 maart zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 11

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de ; afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld overeenkomstig het aandelenbezit.

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persole(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod11.1

__________

of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het .afgesloten jaar, hetzij bij' gebrek aan winst.

Artikel 12

Bij beslissing van de vennoten met twee derden meerderheid kan aan iedere vennoot, bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zef bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

Artikel 13

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 14

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen v6c5r de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de Heer Lagast, Gilles Jacques A of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel

Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten welk ook het aantal aanwezige vennoten iS..

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 15

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen. In dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen.

Artikel 16

De vennootschap blijft bestaan bij het overlijden van één der vennoten.

Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene nemen als vennoot gezamenlijk de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.

Artikel 17

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap mogen hinderen op welke wijze ook.

Artikel 18

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook langdurig verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging voor de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

Artikel 19

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de door de algemene vergadering aangestelde vereffenaar overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen en mits goedkeuring van de rechtbank.

Artikel 20

Bij de ontbinding van de vennootschap zef het maatschappelijk vermogen verdeeld Warden onder de vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikel 11.

De heer Gilles Lagast

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In bijlage:

-uitgifte van de onderhandse oprichtingsakte van 01 oktober 2014

ta \ M-Q1.(JeLV"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :,Naam en handtekening

Coordonnées
BARAVAN

Adresse
BLIEKSTRAAT 19 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande