BARKALI

Société en commandite simple


Dénomination : BARKALI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 895.270.804

Publication

25/08/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

KOOPHANDEL GENT

Mod Word 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

StaatsbIac

111111%01111

GRIFFIF RECHT7q 1

13 AUG. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Ondernemingsnr : 0895.270.804

Benaming

(voiud) : BARKALI

(verkort):

Rechtsvorm: Commanditaire Vennootschap op Aaandeln

Zetel: Ploegstraat 24 ; 9310 Moorsel

(volledig adres)

Onderwerp akte: VOORSTEL PARTIËLE SPLITSING

Artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen bepaalt dat het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap een splitsingsvoorstel dient op te stellen. Dit splitsingsvoorstel dient ter informatie voorgelegd te worden aan o.a. de algemene vergadering der vennoten die over de voorgestelde splitsing beslist

Beschrijving van de voorgenomen partiële splitsing

Artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen creëert de rechtsfiguur van de partiële splitsing. Volgens dit artikel wordt met splitsing gelijkgesteld, de splitsing zonder dat de overdragende vennootschap ophoudt te bestaan.

Wij stellen voor om een partiële splitsing uit te voeren, waarbij een gedeelte van activa en passiva van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen (afgekort: Comm. VA) BARKALI overgaat naar een nieuwe vennootschap, die ontstaat uit de partiële splitsing en genoemd wordt Commanditaire Vennootschap op Aandelen (afgekort: Comm. VA) MACARLO INVEST. Door die toewijzing van een gedeelte van het patrimonium aan de nieuwe Comm. VA MACARLO INVEST worden aandelen van de nieuwe Comm. VA MACARLO: INVEST toegekend aan de vennoten van de Comm; VA BARKALI.

De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de partieel te splitsen vennootschap (art. 743 alinea 2, 1° van het Wetboek van Vennootschappen)

Rechtsvorm

De te partiële te splitsen vennootschap is de Commanditaire Vennootschap op Aandelen (afgekort: Comm. VA) BARKALI, met ondememingsnummer 0895.270.804 en bij de BTW administratie ingeschreven onder het nummer BE 0895.270.804.

De vennootschap werd opgericht op 24.01.2008 volgens akte volgens akte verleden voor Meester Jan MYNCKE, notaris te Gent (BBS met referentie 2008-02-06 /0020971).

De statuten werden een laatste maal gewijzigd volgens akte verleden voor Meester Jan MYNCKE, voornoemd, op 08.02.2013 (BBS met referentie 2013-02-22 / 0031950).

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9310 Moorsel, Ploegstraat 24,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

- r.

4

.. Maatschappelijk doel

De statuten omschrijven haar maatschappelijk doel als volgt:

In België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen, het kopen en verkopen, bouwen en verbouwen, huren en verhuren, de ruil, de expertise, de exploitatie, de verkaveling, de bewaring, de valorisatie en het beheer van alle onroerende goederen, gebouwde en onbebouwde, gemeubelde en ongemeubelde, ais daar zijn, woningen, appartementen, winkels en gronden en roerende goederen, zo lichamelijke als onlichamelijke, als daar zijn aandelen, obligaties, opties, schuldvorderingen, huurcelen, voertuigen, antieke voorwerpen, enzovoort.

De vennootschap zal alle deelnemingen in andere vennootschappen en ondernemingen kunnen nemen, daartoe aandelen verwerven op alle wijzen door ondermee aankoop, fusie, inbreng, enz. en zal zich kunnen borg stellen voor, leningen toestaan aan en andere financieringsovereenkomsten sluiten met andere ondernemingen.

Deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde, met het oog op het beheren, in leasing geven of nemen, in optie geven of nemen, beschikken en uitbaten van deze goederen door onder meer verhuring en onderverhuring, herverkoop, enzovoort, van deze goederen. Dit alles in de meest ruime betekenis van het woord en zonder beperking.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks in aile ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Zij mag filialen en bijkantoren in binnen- en buitenland oprichten.

Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal bedraagt 2.010.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 3.010 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing (art. 743 alinea 2, 10 van het Wetboek van Vennootschappen)

Rechtsvorm

De nieuwe vennootschap, ontstaan uit de partiële splitsing is de Commanditaire Vennootschap op Aandelen (afgekort: Comm. VA) MACARLO INVEST.

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel zal worden gevestigd te 9300 Aalst, Kareelstraat 100 bus 2.

Maatschappelijk doel

De statuten omschrijven haar maatschappelijk doel als volgt:

In België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen, het kopen en verkopen, bouwen en verbouwen, huren en verhuren, de ruil, de expertise, de exploitatie, de verkaveling, de bewaring, de valorisatie en het beheer van alle onroerende goederen, gebouwde en onbebouwde, gemeubelde en ongemeubelde, als daar zijn, woningen, appartementen, winkels en gronden en roerende goederen, zo lichamelijke als onlichamelijke, als daar zijn aandelen, obligaties, opties, schuldvorderingen, huurcelen, voertuigen, antieke voorwerpen, enzovoort.

De vennootschap zal alle deelnemingen in andere vennootschappen en ondernemingen kunnen nemen, daartoe aandelen verwerven op alle wijzen door ondermee aankoop, fusie, inbreng, enz. en zal zich kunnen borg stellen voor, leningen toestaan aan en andere financieringsovereenkomsten sluiten met andere ondernemingen.

Deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde, met het oog op het beheren, in leasing geven of nemen, in optie geven of nemen, beschikken en uitbaten van deze goederen door onder meer verhuring en onderverhuring, herverkoop, enzovoort, van deze goederen. Dit alles in de meest ruime betekenis van het woord en zonder beperking,

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg (art. 743 alinea 2, 2° van het Wetboek van Vennootschappen)

Zoals hiervoor aangeduid, zal een gedeelte van het patrimonium van de Comm. VA BARKALI toegekend worden aan de nieuwe vennootschap Comm. VA MACARLO INVEST, die ontstaat door de partiële splitsing. De nieuwe Comm. VA MACARLO INVEST zal geen andere actief- en passiefelementen bezitten op het ogenblik van haar oprichting.

Door het transfert van het afgescheiden patrimonium aan de nieuwe Comm, VA MACARLO INVEST worden 3.010 aandelen van de nieuwe Comm. VA MACARLO INVEST toegekend aan de vennoten van de Comm. VA BARKALI. Dit betekent dat 1 aandeel van de de Comm. VA BARKALI recht geeft op 1 aandeel van de nieuwe Comm. VA MACARLO INVEST.

Wijze waarop de aandelen van de nieuwe vennootschap worden uitgereikt

(art, 743 alinea 2, 30 van het Wetboek van Vennootschappen)

De verdeling onder de vennoten van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de nieuwe

vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

(art. 743 alinea 2, 10° van het Wetboek van Vennootschappen)

De nieuwe aandelen van Comm. VA MACARLO INVEST zullen worden uitgereikt aan de vennoten van de Comm. VA BARKALI in functie van hun participatieverhouding in de Comm. VA BARKALI.

De nieuwe aandelen van Comm. VA MACARLO INVEST zullen volledig volstort, op naam en zonder aanduiding van nominale waarde zijn.

Op datum van de partiële splitsing zal het zopas benoemde bestuursorgaan van de nieuwe Comm. VA MACARLO INVEST in het register van vennoten de identiteit noteren va n de vennoten, het aantal toegewezen aandelen en de datum van toewijzing. De betreffende vennoten zullen dit register handtekenen.

Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling

betreffende dit recht

(art. 743 alinea 2, 4° van het Wetboek van Vennootschappen)

Vanaf oprichtingsdatum.

Datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap voor wat betreft haar afgescheiden patrimonium boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuwe vennootschap

(art, 743 alinea 2, 5° van het Wetboek van Vennootschappen)

Retroactief vanaf 1 april 2014.

Bijgevolg dienen alle handelingen nog gedaan door de Comm. VA BARKALI voor wat betreft het

afgescheiden patrimonium en vanaf 1 april 2014 beschouwd te worden, boekhoudkundig en fiscaal, als gerealiseerd voor rekening van de nieuwe Comm, VA MACARLO INVEST.

De jaarrekening per 31 maart 2014 van de Comm. VA BARKALI zal worden goedgekeurd door de algemene vergadering van vennoten van 12 augustus 2014.

De partiële splitsing zal gebaseerd zijn op deze jaarrekening per 31 maart 2014 van de Comm, VA BARKALI.

Rechten die de nieuwe vennootschap toekent aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap, die

bijzondere rechten hebben

(art. 743 alinea 2, 6° van het Wetboek van Vennootschappen)

Alle aandelen van de Comm. VA BARKALI zijn gewone aandelen en zonder aanduiding van nominale waarde. De Comm. VA BARKALI heeft geen andere aandelen uitgeven dan deze gewone aandelen«

Er zal dus geen enkel bijzonder recht toegekend worden aan de vennoten van Comm. VA MACARLO INVEST.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks in alle ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel

nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat of die van aard zijn grondstoffen te

verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Zij mag filialen en bijkantoren in binnen- en buitenland oprichten..

Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan de nieuwe vennootschap over te dragen delen van de

activa en passive van het vermogen

(art. 743 alinea 2, 90 van het Wetboek van Vennootschappen)

Omschrijving Barkali ACTIEF Barkali Il Macarlo lnvest

Immateriële vaste activa 189.099,71 0,00 189.099,71

Materiële vaste activa 3.848.892,62 2.035.170,49 1.813.722,03

Terreinen en gebouwen 3.848.534,95 2.035.170,49 1.813.364,46

Meubilair en rollend materieel 357,67 0,00 357,57

Financiële vaste activa 200.018,59 100.009,30 100.009,29

Voorraden en bestellingen in uitvoering 0,00 0,00 0,00

Vorderingen op ten hoogste één jaar 201.008,813 88 583,17 112.425,71

Handelsvorderingen 4.940,11 4.940,11 0,00

Overige vorderingen 196.068,77 83.463,06 112.425,71

Liquide middelen 65.601,64 32.800,82 32.800,82

Overlopende rekeningen 33.572,41 33.572,41 0,00

TOTAAL 4.538.193,75 2.290.136,19 2.248.057,56

PASSIEF

Kapitaal 2.010.000,00 1.005.000,00 1.005.000,00

Geplaatst kapitaal 2.010.000,00 1.005.000,00 1.005.000,00

Niet opgevraagd kapitaal 0,00 0,00 0,00

Herwaarderingsmeerwaarden 68.708,44 34.354,22 35.354,22

Reserves 1.152.511,51 576.255,75 576.255,76

Wettelijke reserve 233.500,00 116.750,00 116.750,00

Belastingvrij reserves 0,00 0,00 0,00

Beschikbare reserves 919.011,51 459.505,75 459.505,76

Overgedragen winst (verlies) -268.381,69 -134.190,84 -134.190,85

Eigen vermogen 2.962.838,26 1.481.419,13 1.481.419,13

Schulden op meer dan één jaar 30.952,55 0,00 30.952,55

Financiële schulden 30.952,55 0,00 30.952,55

Schulden op ten hooste één jaar 1.476.094,13 761.594,52 741.499,61

Schulden -§-1jr die binnen het jr vervallen 28571,40 0,00 28.571,40

Handelsschulden 6.478,34 5.478,34 0,00

Ontvangen vooruibetalingen op bestellingen 0,00 0,00 0,00

Fiscale en sociale schulden 0,00 0,00 0,00

Overige schulden 1.422.044,39 756,116,18 658.928,21

Overlopende rekeningen 68.308,81 47.122,54 21.186,27

TOTAAL 4.538.193,75 2.290.136,19 2.248.057,56

De cijfers vermeld onder uBarkali I" betreffen de toestand vôt5r de partiële splitsing en dit volgens de jaarrekening per 31.03.2014, goedgekeurd door de algemene vergadering van vennoten van 12 augustus 2014. Deze jaarrekening houdt rekening met de voorziene fusie volgens het neergelegde fusievoorstel met de NV 1MMOSAM, ondememingsnummer 0434.099.645, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad met referentie 2014-02-26 / 0050354.

De cijfers vermeld onder °Barkali il" informeert de toestand na de partiële splitsing.

Zoals kan vastgesteld worden uit de afsplitsingstabel, wordt het eigen vermogen van de partieel te splitsen vennootschap afgesplitst ten belope van 50 %.

Bijzondere bezoldiging aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van het in artikel 746 bedoeld

verslag

(art. 743 alinea 2, 6° van het Wetboek van Vennootschappen)

Om deze voorziene partiële splitsing te begeleiden en het nodige verslag op te stellen, wordt een vergoeding van 4.000,00 EUR (exclusief BTW) voorzien voor de aangestelde bedrijfsrevisor,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de betrokken

vennootschappen

(art, 743 alinea 2, 8° van het Wetboek van Vennootschappen)

Geen enkel bijzonder voordeel zal worden toegekend in het kader van de voorziene partiële splitsing aan de leden van het bestuursorgaan van beide betrokken vennootschappen.

Fiscaal regime van de partiële splitsing

Bedoelde partiële splitsing zef worden gerealiseerd

-onder fiscale vrijstelling van vennootschapsbelasting zoals voorzien door art. 211 par 1 van het W.1.11 en

-met toepassing van ait 115bis van het Wetboek van Registratierechten, gezien toewijzing gebeuit tegen uitgifte van nieuwe aandelen, zonder opleg,

De partiële splitsing zal eveneens niet onderworpen zijn aan ETW,

Aldus opgesteld te Moorsel, op 13 augustus 2014,

BARKALI Cornm.VA

Carlos Maebe Christine Maes

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/02/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

....

.....

11111111113111111

Ondernemingsnr : 0895.270.804 Benaming

(voluit) BARKALI (verkort):

RECHTBANK

A 0O HANDEL

FEB. 2014

DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aaandeln

Zetel Ploegstraat 24 ; 9310 Moorsel

(volledig adres)

Onderwerp akte Fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen hebben samen dit fusievoorstel opgesteld volgens ' artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel dient ter informatie voorgelegd te worden. '

aan onder andere de algemene vergaderingen van vennoten en aandeelhouders van de volgende

vennootschappen, die over de voorgestelde fusie beslissen.

VOORGENOMEN VERRICHTING

Wij stellen voor om een fusie door overneming uit te voeren, waarbij de algemeenheid van activa en; passive, alsook de rechten en verplichtingen, van de Naamloze Vennootschap IMMOSAM, overgenomen' vennootschap, door de Commanditaire Vennootschap op Aandelen BARKALI, overnemende vennootschap, wordt overgenomen.

De overnemende vennootschap is in het bezit van aile aandelen van de over te nemen vennootschap_ Bijgevolg wordt de procedure bij met "fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen" toegepast, conform, artikel 719 en volgende van het Wetbcek van Vennootschappen. De verslagen zoals voorzien in artikels 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen zijn dus niet vereist.



RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

1.0vernemende vennootschap: BARKALI Cornm.VA

Rechtsvorm

Commanditaire Vennootschap op Aandelen (afgekort: Comm.VA)

Naam

BARKALI Cornm.VA

OndernemIngsnunnmer: 0895.270.804

BTW-nummer: BE 0895.270.804

De vennootschap werd opgericht op 24.01.2008 volgens akte volgens akte verleden voor Meester Jan MYNCKE, notaris te Gent (BBS met referentie 2008-02-06 /0020971).

De statuten werden een laatste maal gewijzigd volgens akte verleden voor Meester Jan MYNCKE, voornoemd, op 08.02.2013 (BBS met referentie 2013-02-22 / 0031950).















. _ _ ......

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Doel

In België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen, het kopen en verkopen, bouwen en verbouwen, huren en verhuren, de ruil, de expertise, de exploitatie, de verKaveling, de bewaring, de valorisatie en het beheer van alle onroerende goederen, gebouwde en onbebouwde, gemeubelde en ongemeubelde, als daar zijn, woningen, appartementen, winkels en gronden en roerende goederen, zo lichamelijke als onlichamelijke, als daar zijn aandelen, obligaties, opties, schuldvorderingen, huurcelen, voertuigen, antieke voorwerpen, enzovoort.

De vennootschap zal alle deelnemingen in andere vennootschappen en ondernemingen kunnen nemen, daartoe aandelen verwerven op alle wijzen door ondermee aankoop, fusie, inbreng, enz. en zal zich kunnen borg stellen voor, leningen toestaan aan en andere financieringsovereenkomsten sluiten met andere ondernemingen.

Deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde, met het oog op het beheren, in leasing geven of nemen, in optie geven of nemen, beschikken en uitbaten van deze goederen door onder meer verhuring en onderverhuring, herverkoop, enzovoort, van deze goederen. Dit alles in de meest ruime betekenis van het woord en zonder beperking.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks in aile ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nestreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Zij mag filialen en bijkantoren in binnen- en buitenland oprichten.

Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

Maatschappelijke zetel

Ploegstraat 24, 9310 MOORSEL

Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 2.010.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 3.010 aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde.

Bestuursorgaan

-Dhr. Carlos MAEBE, wonende te 9300 Aalst, Linthout 11;

-Mevr. Christine MAES, wonende te 9310 Moorsel, Ploegstraat 24.

Boekjaar en algemene vergadering

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar. De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op één september om 10.00 uur.

2.0vergenomen vennootschap: IMMOSAM NV

Rechtsvorm

Naamloze vennootschap (afgekort: NV)

Naam

1MMOSAM NV

Ondernemingsnummer: 0434.099.645

BTW-nummer: BE 0434.099.645

De vennootschap werd opgericht op 22.04.1988 volgens akte verleden voor Meester Jan MYNCKE, notaris te Gent (BBS met referentie 1988-04-22 / 880518-136), De statuten werden een laatste maal gewijzigd op , 24.05.2005 volgens akte verleden voor Meester Jan MYNCKE, voornoemd (B.B.S. referentie 2005-06-06 / 0078916).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Doel

Het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, verkoop, verhuring, in pandgeving, verkaveling, het toestaan en aangaan van een recht van opstal en erfpacht, verfraaling en verbetering en in het algemeen alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, met betrekking tot roerend en onroerend patrimonium; alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel In verband staan en die van aard zijn om de waarde van het patrimonium in stand te houden of het te vergroten of tegen verdere waardevermindering te beschermen.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking niet ter beperking, zodat de raad van bestuur alle handelingen kan stellen die op gelijk welke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het voorschreven maatschappelijk doel.

De vennootschap mag zich bovendien borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen of aan hen leningen toestaan

Maatschappelijke zetel

Nieuwstraat 19, 1745 OPWIJK

Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 325.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 1.530 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Bestuursorgaan

-Dhr. Carlos MAEBE, wonende te 9300 Aalst, Linthout 11;

-Mevr. Christine MAES, wonende te 9310 Moorsel, Ploegstraat 24.

UNIC OPWIJK NV, ondernemingsnummer 0424.475.067, met maatschappelijke zetel te 1745

Opwijk, Nieuwstraat 19, vertegenwoordigd door Mevr. Christine MAES, voornoemd;

-BARKALI Comm.VA, ondernemingsnummer 0895.270.804, met maatschappelijke zetel te 9310

Moorsel, Ploegstraat 24, vertegenwoordigd door Dhr. Carlos MAEBE, voornoemd.

Boekjaar en algemene vergadering

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar. De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden de eerste maandag van de maand augustus om 10.00 uur.

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN EVENTUELE OPLEG

Gezien aile aandelen van de overgenomen vennootschap in het bezit zijn van de overnemende vennootschap, vindt er geen omwisseling plaats van aandelen van de overgenomen vennootschap tegen aandelen van de overnemende vennootschap. De aandelen van de overgenomen vennootschap worden vernietigd op het ogenblik van de fusie. Er bestaat bijgevolg geen ruilverhouding van aandelen.

RETROACTIVITEIT

De financiële situatie per 31 december 2013 van beide vennootschappen wordt als referentiestuk voor de fusie gebruikt.

Alle verrichtingen uitgevoerd door de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2014,worden ondersteld gedaan te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

RECHTEN TOEGEKEND AAN AANDEELHOUDERS

Dit punt is zonder voorwerp.

BIJZONDERE BEZOLDIGING AAN BEDRIJESREVISOR 'DIE BELAST IS MET' HET ,OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 BEDOELD VERSLAG

Een bedrag van 4.000,00 EUR (exclusief BTW) wordt voorzien.

e

t

]

IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE z TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Dit onderwerp is zonder voorwerp.

Aldus opgesteld te Moorsel, 12 februari 2014.

Door de bestuursorganen van

BARKALI Comm.VA

Carlos Maebe Christine Maes

Zaakvoerder Zaakvoerder

IMMOSAM NV

Carlos Maebe Christine Maes

Gedelegeerd Bestuurder Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 09.09.2013, NGL 04.10.2013 13619-0190-013
22/02/2013
ÿþMod Word 11.1

Iatie-1 j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rCilli=F n-bc-rniC5h11\1t , VAN KOOPHANDEL

12 FEB. 2013

D F N .---~

Griffeé

AI











Ondernem i ngs nr : 0895.270.804

Benaming

(voluit) BARKALI

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Ploegstraat, 24 te 9310 Aalst (voorheen Moorsei)

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Jan MYNCKE, notaris te Gent, op 8 februari 2013 en neergelegd ter registratie véér de formaliteiten overeenkomstig artikel 173,2° van het registratiewetboek, dat de buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen "BARKALI", waarvan de zetel gevestigd is te 9310 Aalst, Moorse!, Ploegstraat 24, ondememingsnummer BTW BE 0895.270.804 RPR Dendermonde, met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen :

I./ Het maatschappelijk kapitaal wordt verminderd met één miljoen euro (¬ 1.000.000,00) om het te brengen van drie miljoen en tienduizend euro (¬ 3.010.000,00) op twee miljoen en tienduizend euro (¬ 2.010.000,00) door terugbetaling aan de aandeelhouders. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De terugbetaling aan de aandeelhouders zal pas geschieden, indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen, Na het verstrijken van gemelde termijn, zullen de zaakvoerders slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen gelden op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

II.! De zaakvoerders wordt opdracht gegeven de kapitaalvermindering tot uitvoering te brengen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door Notaris Jan MYNCKE Tegelijk hiermee neergelegd :

1. Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten.

2. Gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 01.09.2012, NGL 24.09.2012 12569-0199-013
19/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 01.10.2011, NGL 18.10.2011 11580-0290-012
28/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 01.09.2010, NGL 23.09.2010 10547-0472-011
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 01.09.2009, NGL 30.09.2009 09781-0184-011
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 01.09.2015, NGL 28.09.2015 15600-0584-012

Coordonnées
BARKALI

Adresse
PLOEGSTRAAT 24 9310 MOORSEL

Code postal : 9310
Localité : Moorsel
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande