BARMAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BARMAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.717.397

Publication

16/09/2014
ÿþmod11.1

i1L1-1 j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

5-09- 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANffli if, GENT

flhI

111

II

*14170273*

Ondernemingsnr O S 1

Benaming (voluit): BARMAL

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Nieuwstraat 23

9990 Maldegem

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden door geassocieerd notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 26 augustus 2014,

neergelegd voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er.

door; "

:! 1. De heer VAN EENAEME Joachim [IK 691-2278288-54] [RR 88.04.20-277.29], geboren te Gent

op 20 april 1988, wonende te 9970 Kaprijke, Moerstraat 147 B, ongehuwd.

Welke verklaart en bevestigt dat hij geen verklaring van wettelijk samenwonen heeft afgelegd voor

de ambtenaar van de burgerlijke stand en dat hij geen samenlevingscontract heeft afgesloten.

2, mevrouw DE SMET Odette Josée [IK 590-7239293-16] [RR 66.09:21-286.32], geboren te Gent

op 21 september 1956, wonende in de Bondsrepubliek Duitsland, te 54619 Lichtenborn, Eifel, Fuchwiese 7, echtgescheiden.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht.

Naam z BARMAL

Zetel ; 9990 Maldegem, Nieuwstraat 23

Doel;

Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van " " maaltijden, in: hotels, motels en pensions (met hotel-service), conferentieoorden, hotels en motels met restaurant en zonder restaurant, hotels en motels waar uitsluitend een ontbijt wordt geserveerd

Overige accommodaties voor kortstondig verblijf, onder andere in jeugdherbergen en +: berghutten. Kampeerterreinen.

Overige verblijfsaccommodaties in vakantiecentra en vakantiedorpen, waarbij inbegrepen de vakantiecentra en -dorpen (inclusief bungalow- en chaletparken) met of zonder restaurant en sportinfrastructuur ten behoeve van de toeristen; de vakantiekolonies voor kinderen en volwassenen.

Verschaffen van overig logies voor kortstondig verblijf; het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf in vakantiehuisjes en  appartementen; de verhuur van kamers door particulieren 4 (al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden), kortstondig verblijf op hoeven; de exploitatie van slaapwagens; overige accommodaties voor kortstondig verblijf

Verschaffen van collectief logies, exclusief logies voor toeristen; het verschaffen van collectief logies aan studenten, seizoenarbeiders, migrantenwerknemers; de leerlingeninternaten die niet afhankelijk zijn van een schoolinstelling.

Uitbating en inrichting van restaurants; restaurants van het traditionele type; de verkoop van .;

maaltijden aan boord van schepen en restauratiewagens, restaurants gespecialiseerd in de

organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum vijf) ten behoeve van de eigen cliënteel; de cafés restaurants (tavernes). Uitbating en inrichting van fastfood-zaken, snackbars, frituren en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoàls snackbars, sandwichbars en hamburger-restaurants; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in frietkramen, hotdogstalletjes; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, "

in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in croissanteries, crêperies en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16109/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B Vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

warmewafelkramen; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in tearooms, ijssalons en dergelijke; verkóop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het , algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in cafetaria's; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een

wegwerpverpakking aangeboden worden in drive-in restaurants; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in pizzeria's.

Uitbating en inrichting van drankgelegenheden en cafés; de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door: cafés, bars, nachtclubs, bierhallen, enz.

Uitbating en inrichting van discotheken, dancings en dergelijke; de regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privé-clubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties.

Uitbating en inrichting van kantines. Het verzorgen van catering en uitzendkoks; het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor luchtvaartmaatschappijen, kantines, bedrijfsrestaurants; uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties; het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels; het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. De mogelijkheid tot aan- en/of verkoop van onroerende goederen zowel in voile eigendom, naakte eigendom ais in vruchtgebruik.

Het huren en verhuren van onroerende goederen, het vestigen van een recht van opstal en/of een erfpacht.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Da vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

Inbrena in Peld:

1, De heer VAN EENAEME Joachim, voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van achttienduizend vierhonderdveertien euro (¬ 18.414,00), waarvoor hem negenennegentig i (99) aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

2. mevrouw DE SMET Odette Josée, voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van honderdzesentachtig euro (¬ 186,00), waarvoor haar één (1) aandeel op naam werd toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

De oprichters verklaren dat een storting werd gedaan ten bedrage van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) zodat aile aandelen volstort zijn.

Dit bedrag is bij storting gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 13E03 3631 3773 4784 bij de naamloze vennootschap "ING België", agentschap Sint-Laureins, geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BARMAL" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door de voornoemde instelling op 21 augustus 2014, en dat ; ons werkende notaris, is overhandigd om bewaard te worden op het kantoor van de werkende notaris.

; Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer záakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd, de heer VAN EENAEME Joachim, voornoemd, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging,

Safaris.

De zaakvoerder of zaakvoerders zullen hun opdracht kosteloos uitoefenen behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Intern bestuur - Beperkingen.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet toekomen aan de algemene vergadering.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap

Tegenstriidig belang.

De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is. gehouden de artikels 259, 260 en 261 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

" Externe vertegenwoordigingsmacht.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders, die afzonderlijk of

gezamenlijk optreden.

Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen

bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen

zijn geoorloofd.

Algemene vergadering :

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand mei, om 20 uur of op het uur vermeld

in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden om 20 uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Eerste Algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand mer 2016 om 20 uur

of op het uur vermeld in de oproeping.

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde

jaar,

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de

zaakvoerder de inventaris op alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 van het

Wetboek van Vennootschappen.

Eerste boekjaar begint op 26 augustus 2014 om te eindigen op 31 december 2015

Bestemming van de winst Reserve.

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige

voorzieningen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

: Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen

totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden

gereserveerd.

AANSTELLING VAN EEN LASTHEBBER,

1. Met eenparigheid van stemmen worden aan mevrouw DE SMET Odette voornoemd, de hierna

vermelde machtén verleend, te weten:

het aanvaarden van leveringen in het kader van het doel van de vennootschap tot een maximum

bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) per levering.

- het verrichten van financiële transacties tot een maximumbedrag van vijfduizend euro

6.000,00) per transactie.

het in ontvangst nemen van postassignaties en aangetekende zendingen.

Alle hiervoren beschreven machten moeten limitatief gehterpreteerd worden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle niet in deze lijst opgenomen handelingen die in naam van de vennootschap worden uitgevoerd, zijn handelingen van dagelijks bestuur en behoren bijgevolg tot de bevoegdheid van de statutaire zaakvoerder.

2. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan burgerlijke vennootschap onder de vorm van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FISCALIS" te 9900 Eeklo, Boelare 82, boekhoudkantoor, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aile machten verleend om voor de opgerichte vennootschap aire nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een "13,T,VC-nummer, voor de activering van het ondernemingsnummer bij het ondernemingsloket en de aansluiting van de onderneming bij een sociaal verzekeringsfonds.

3. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de heer VAN EENAENIE Joachim, voormeld, de bijzondere bevoegdheid verleend om, in afwachting dat de rechtspersoonlijkheid bekomen wordt door de neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, te beschikken over de gelden gedeponeerd-op voormelde bijzondere rekening gehouden op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap "ING België", agentschap Sint-Laureins. Genoemde lasthebber mag, nadat de werkende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden van onderhavige akte, over de gedeponeerde gelden beschikken om over te gaan tot dringende betalingen zoals het betalen van de aktekosten en andere schulden die lastens de vennootschap eisbaar zijn. Hij mag de gelden ook doen overschrijven op een rentedragende rekening op naam van de vennootschap.

De financiële instelling die de gedeponeerde gelden heeft vrijgegeven op verzoek van voormelde lasthebber, wordt bevrijd van aile verantwoordelijkheid met betrekking tot de vrijgave en de verdere besteding van de gelden.

Behoudens voormeide verrichtingen zullen er door genoemde lasthebber geen andere verbintenissen mogen aangegaan worden voor rekening van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte v66r registratie.

Geassocieerd Notaris, Christian VANHYFTE,

Op de laatste blz. van Luik B vermerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/05/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BARMAL

Adresse
VROONSTALLEDRIES 7 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande