BART DEMEULENAERE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BART DEMEULENAERE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.655.969

Publication

11/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 03.04.2014 14086-0243-014
15/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111111J1.1,1111j11111j111111111

3CH ST

BELGE

NEERGELEGD



Mit 2 2 AUG. 2014

MTSBLAU KeDigletnere INT -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0891.655.969

Benaming

(voluit) : BART D EMEULENAERE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Vossestraat 28 - 9890 Gavere

(volledig adres)

Onderwerp akte Aanstelling vaste vertegenwoordiger - Nieuw uittreksel ter rechtzetting van het uittreksel dat werd gepubliceerd op 04.02.2014.

Uit het verslag van de zaakvoerder opgemaakt dd. 01.09.2013 blijkt het volgende : de BVBA Clear Channel Belgium heeft de BVBA Bart Demeulenaere aangeduid als haar vertegenwoordiger voor de uitoefening van haar mandaat als bestuurder in de NV Publier.

De BVBA Bart Demeulenaere BVBA besluit de heer Bart Demeulenaere aan te duiden als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van dat mandaat.

Bart Demeulenaere

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

22/10/2014
ÿþmod 11.1

ritsr, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

RE" (

,. NEERGELEGD

. k'" ;.-1 06 ONT, 2014

, REChiTBArffletle

KOOPHANDEL7rEUENT

Ondernemingsnr : 0891.655.969

Benaming (voluit) : BART DEMEULENAERE

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Vossestraat 28

9890 Gavere

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BART DEMEULENAERE", waarvan de' maatschappelijke zetel is gevestigd te 9890 Gavere, Vossestraat 28, KBO-nummer 0.891.655.969i RPR Gent, afdeling Gent; BTW-nummer BE 891.655.969, opgemaakt door notaris Dirk Delbaere met standplaats te Gent (Ledeberg), op 29 september 2014, neergelegd ter registratie, met, éénparigheid van stemmen, blijkt dat onder meer volgende besluiten werden genomen;

EERSTE BESLUIT - VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste, waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot, die tevens zaakvoerder is, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben. Ze verklaart: er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedriifsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato zesentwintig september, tweeduizend veertien, opgesteld door de Heer Johan De Coster van "Van Havermaet Groenweghe Bedrijfsrevisoren" burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, gevestigd te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1: "BESLUIT

Ondergetekende, VAN HAVERMAET GROENVVEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG. VENN. O.V.V. CVBA, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hassek, Diepenbekerweg 65 bus 1,; vertegenwoordigd door de heer Johan DE COSTER, befiriffsrevisor, heeft een onderzoek uitgevoerd' omtrent de inbreng in nature ter gelegenheid van de geplande kapitaalverhoging in BVBA BART; DEMEULENAERE.

De inbreng in nature bestaat uit een schuldvordering op naam van de heer Bart: DEMEULENAERE ten laste van de vennootschap BVBA Bart DEMEULENAERE en dit voor een; totaal bedrag van zevenenvijftigduizend zeshonderd euro (57.600700 E(JR).

Bif het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

a De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het:

Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de: vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen» voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding; van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10' %.

o De beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van': duidelijkheid en nauwkeurigheid,

o De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering, in het.: geheel genomen en onder normale omstandigheden, bedrijfseconomisch verantwoord zijn. De waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden, komen tenminste overeer

met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding,

........

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

11111111tM11191111j II 11111111111111

IVIONITEU

15 -1u

BELGISCH S

Voorbehouden

aan het Belgisdh Staatsblad

mod 11.1

bé ------------ natura is bijgevolg niet overgeWaardeara-

" o De inbreng specifiek beperkt is tot de in het verslag vermelde elementen. Uit het Bijzonder Verslag van de Zaakvoerder blijkt dat de inbreng in nature door de heer Bart

" DEMEULENA ERE voor een bedrag van 57.600,00 EUR niet vergoed wordt door uitgifte van nieuwe

aandelen maar dat de fractlewaarde van de bestaande aandelen wordt verhoogd.

Ondergetekende wenst te benadrukken dat hij geen uitspraak doet over de rechtmatigheid en

billijkheld.van.de verrichting of met andere woorden, dat het verslag geen "fairness opinion"

Gedaan te goeder trouw,

te Hasselt, op 26 september 2014

VAN HAVERMAET GROEN WEGHE BEDRIJFSREVISOREN

BURG. VENN. O.V.V. CVBA

-Vertegenwoordigd door

Joliag.DE COSTER

Bediesrevisor"

Neeriegging

Het voormelde verslag van de beddifsrevisor zal met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal

worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT - VERSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het

bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in nature en de

icapitaalverhoging.

De enige vennoot die tevens de ziakvoerder van de vennootschap is, verklaart voorafgaand

aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen

te hebben. Ze verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Neerlegging

Het voormelde verslag van het bestuursorgaan zal met een uitgifte van onderhavig proces-

verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

DERDE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE

" VORDERING OP VOORMELDE UITKERING VAN HET NETTO-DIVIDENDBEDRAG. De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek

" van Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van zevenvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 57.600,00) zonder uitgifte en creatie van nieuwe aandelen door inbreng in nature, bestaande uit een schuldvordering van de Heer Bart Demeulenaere, voornoemd, jegensde vennootschap 'Bart demeulenaere' voor een totaal bedrag van zevenenvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 57.600,00).

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de enige vennoot, van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig ten honderd (90 %) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij heeft ten opzichte van de vennootschap en welke uitvoerig is beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLUIT - VOORKEURRECHT

De algemene vergadering stelt vast dat aile aandelen verenigd zijn in handen van één vennoot, zodat er geen besluit dient genomen te worden inzake de uitoefening van het voorkeurrecht nu de inbreng van de schuldvordering op de dividenduitkering enkel kan betrekking op de enige vennoot.

VIJFDE BESLUIT - INSCHRIJVING OP DE KAPITAALVERHOGING DOOR DE ENIGE VENNOOT.

Tussenkomst inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen optredende in persoonlijke naam, de Heer Bart DEMEULENAERE, voornoemd, die verklaart aile aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

De enige vennoot schrijft in op de volledige kapitaalverhoging door de inbreng in natura van de volledige schuldvordering, zijnde de vordering tot voormelde dividenduitkering voor het netto-bedrag van zevenenvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 57,600,00).

Aldus verklaart de Heer Bart Demeulenaere, voornoemd, deze inbreng te verrichten ten belope van zijn gehele vordering op het netto-dividend.

ZESDE BESLUIT - VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAP ITAA LVERHO GIN G

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de , voormelde kapitaalverhoging van zevenenvijftigduizend zeshonderd euro (E 57.600,00) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en vaststelling dat het maatschappelijk kapitaal in totaal werd gebracht van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00) naar zesenzeventigduizend honderd vijftig euro (¬ 76.150,00), vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijfenvijftig (1.655)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van éénkluizend achthonderd vijfenvijftigste(1/1.855°) van het maatschappelijk kapitaal.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

' ZEVENDE BESLUIT - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging en creatie van nieuwe aandelen die vo6rafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zesenzeventigduizend honderd vijftig euro (¬ 76.150,00), vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewearde van één/duizend achthonderd vijfenvijftigste (1/1.855°) van het maatschappelijk kapitaal. "

ACHTSTE BESLUIT  MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN EN VOLMACHT VOOR DE COÖRDINATIE.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen

" besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen van de gecoördineerde tekst der statuten op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

t

Voor-behçeuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend ontledend afschrift

Notaris Dirk Delbaere

-Tegelijk hiermede neergelegd: - Expeditie proces-verbaal dd. 29/09/2014

gecotirdineeerde statuten

- verslag van de bedrijfsrevisor

verslag van het bestuursorgaan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

04/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 15.04.2013 13090-0401-014
06/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 02.04.2012 12079-0117-013
15/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 26.03.2011, NGL 11.04.2011 11082-0364-013
07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 27.03.2010, NGL 29.03.2010 10081-0445-012
07/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 28.03.2009, NGL 30.03.2009 09100-0176-012

Coordonnées
BART DEMEULENAERE

Adresse
VOSSESTRAAT 28 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande