BART SCHOENMAEKERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BART SCHOENMAEKERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.854.146

Publication

07/02/2014
ÿþ;I

mod 11.1

t

140 7354'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



P!C :twG wLEGD

2 9 JAn. 2014

Rr_ct ,TEA.t, V.~l'~I

ttiC3OI~Haát41~e.~e.o. ç NT



~

Ondernemingsnr : ©S44 %ç4

Benaming (voluit) : Bart Schoenmaekers

(verkort) ;

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meersstraat 180

9070 Destelbergen-Heusden

Onderwerp akte :OPRICHTING BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op drieëntwintig,, ;; januari tweeduizend veertien, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte;; _: aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

Naam : Bart Schoenmaekers

II Zetel : 9070 Destelbergen, Neusden, Meersstraat 180

Duur : Onbepaald.

Vennoot : De Heer Schoenmaekers. Bart Alfons Simonne, wonende te 9070 Destelbergen,Heusden, Meersstraat180. ;:

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door de oprichter, de Heer Bart Schoenmaekers.

De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven, volgestort is ten belope van;;

twee/derde.

Kapitaal Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door;; I! honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde. Gestort bedrag : twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Samenstelling van het kapitaal : Het kapitaal is volledig onderschreven door valstorting in geld.

Boekjaar : van één januari tot en met éénendertig december van ieder jaar.

Reserves  winstverdeling  vereffening : Van de nettowinst van de vennootschap wordt eik jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke:; reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-;t winst.

_; Bij ontbinding f vereffening worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders; beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door;, bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, die advocaat moeten zijn en:; opgenomen op het Tableau.

Ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om aile daden van bestuur te verrichten die; nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor;, I; volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd dan dienen zij gezamenlijk te handelen. Het mandaat van de zaakvoerder is;:

(kosteloos), tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dat geval kan de algemene vergadering, onverminderd de; vergoeding van zijn kosten, hem een wedde toekennen, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot de functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

Een statutair zaakvoerder kan enkel worden afgezet door een beslissing genomen met unanimiteit van de aandeelhouders.

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap: SCHOENMAEKERS Bart, voornoemd, die; ;; verklaart de opdracht te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet .

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de;; vennootschappenwet.

Teaenstriidia belang

Indien er zich in hoofde van de zaakvoerder een tegenstrijdig belang voordoet zoals dit omschreven is in het Wetboek Vennootschapen, zal hij zich moeten schikken naar het wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.i

leder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controle bevoegdheid van een commissaris en kan zich laten vertegenwoordigen door een aangestelde commissaris mits goedkeuring door de stafhouder.

Zodra de vennootschap beantwoordt aan de criteria, waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan één of meer commissarissen te benoemen door de algemene vergadering mits goedkeuring van de stafhouder.

Doel

De vennootschap heeft tot doel het door de vennoot uitoefenen van het beroep van advocaat en alle aanverwante activiteiten uitoefenen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat voor zover toegelaten door de deontologische beginselen en de reglementen van de Orde van Advocaten waarvan de zaakvoerder en de vennoten deel van uitmaken, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, didactische en andere activiteiten die verband houden met het recht, zoals het geven van lessen en het houden van conferenties, seminaries, colloquia en academische cursussen in België en in het buitenland, de publicatie van artikels en boeken, met uitsluiting van ledere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

Zij mag, hetzij alleen, hetzij met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor haar rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiele handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties eerbiedigen.

Jaarvergadering : de tweede vrijdag van mei, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. in dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2014 .

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in

toepassing van artikel 60 van het Wetboek vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1 juli 2013 tot op heden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk iermede neergelegd:

- expeditie akte oprichting Niek Van der Straeten

Notaris

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

03/06/2015
ÿþ Mod Wor011.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ~~.~.... .

21 _~-_ 2

REC4k~ ~~f.T~ GENT ~ ~~~~

Griffie

Ondernemingsnr : 0544.854.146

Benaming

(voluit) : ADVOCAAT BART SCHOENMAEKERS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Meersstraat 180, 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

In de bijzondere algemene vergadering dd. 21/04/2015 werd unaniem beslist om met ingang vanaf 1 mei 2015 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar : Bergstraat 61 te 9270 Laarne.

Bart Schoenntaekers

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.07.2015, NGL 13.08.2015 15421-0424-010

Coordonnées
BART SCHOENMAEKERS

Adresse
BERGSTRAAT 61 9270 LAARNE

Code postal : 9270
Localité : LAARNE
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande