BAS WAUMAN ARCHITECTENBUREAU

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAS WAUMAN ARCHITECTENBUREAU
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.695.373

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 04.03.2014, NGL 31.03.2014 14080-0301-012
14/07/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



d

VAN KOOPHANDEL

beh iN II 11 II fl - 4 JUL zo.11 DENDE ONDE

aa Be Stai *11107566*



Ondernemingsnr : 0836.695.373

Benaming

(voluit) : Bas Wauman Architectenbureau

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kaaistraat 21 te 9140 Temse

Onderwerp akte : Neerlegging verslag quasi-inbreng van de bedrijfsrevisor en bijzonder verslag van de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 220 en 222 W. Venn.

Heden wordt op de bevoegde griffie van de Rechtbank van koophandel te Dendermonde het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerder aangaande een quasi-inbreng neergelegd.

Wauman Bas

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

15/06/2011
ÿþMae 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







.

VAN KtYPHANDEL

bi IA 11,,Itp1111W1,1111M1111

E St



0 1. 06. 2011

t?ENDEwNIPonee





r

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BAS WAUMAN ARCHITECTENBUREAU

Rechtsvorm ; Burgerlijke Vennootschap in de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9140 TEMSE (TIELRODE) - Kaaistraat 21

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit de oprichtingsakte der Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BAS WAUMAN ARCHITECTENBUREAU", verleden voor notaris Dominique De Kesel te Nieuwkerken-Waas op 31.05.2011, welke akte ter registratie werd aangeboden, in tegenwoordigheid van zijn oprichters, nl. dhr. WAUMAN Bas, wonende te 9140 Temse (Tielrode), Kaaistraat 21.en zijn echtgenote mevrouw VERCAUTEREN Nele, wonende te 9140 Temse (Tielrode), Kaaistraat 21;

De verschijners, verzochten mij, notaris, de authentieke oprichtingsakte te verlijden van de burgerlijke vennootschap die zij oprichten onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid volgens Belgisch recht met als naam "BAS WAUMAN ARCHITECTENBUREAU", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 9140 Temse (Tielrode), Kaaistraat 21, en met een kapitaal van 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op het kapitaal wordt op de volgende wijze ingeschreven :

Dhr. WAUMAN Bas, voomoemd, schrijft in op 90 aandelen, volledig volstort door inbreng in geld, hetzij 16.740,00 EUR. Dhr. WAUMAN Bas, voornoemd, verklaart dat hij dit doet als wederbelegging van eigen gelden. Derhalve zullen de bij deze verkregen aandelen een eigen goed zijn van dhr. WAUMAN Bas, voomoemd, en niet behoren tot de gemeenschap bestaande tussen hem en mw. VERCAUTEREN Nele, voornoemd.

Mw. VERCAUTEREN Nele, voornoemd, schrijft in op 10 aandelen, volledig volstort door inbreng in geld, hetzij 1.860,00 EUR. Mw. VERCAUTEREN Nele, voornoemd, verklaart dat zij dit doet als wederbelegging van eigen gelden. Derhalve zullen de bij deze verkregen aandelen een eigen goed zijn van mw. VERCAUTEREN Nele, voomoemd, en niet behoren tot gemeenschap bestaande tussen haar en dhr. WAUMAN Bas.

De verschijners verklaren en erkennen dat tot de volledig volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een bedrag van 18.600,00 EUR werd gestort en dat het totaal van deze storting gedeponeerd werd, op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij FORTIS BANK te 9100 Sint-Niklaas, Grote Markt 64, op datum van 30.05.2011 op rekeningnummer 143-0808017-11. Het bewijs van deponering afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling werd overhandigd aan de ondergetekende notaris.

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend aan:

- dhr. WAUMAN Bas, voornoemd, die aanvaardt: 90 aandelen;

- mw. VERCAUTEREN Nele, voornoemd, die aanvaardt: 10 aandelen.

De vennootschap heeft tot doel :

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect:

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

- het beheer van roerend en onroerend patrimonium.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) / bestuurders er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd, hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerder al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, of zij al'" dan 'niét'ais college` ha'ridelen. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Alle zaakvoerders zijn natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: bestuurders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers,...

Een stagiair kan zaakvoerder zijn indien zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten het beroep van architect samen met hem in de vennootschap uitoefent.

In geval van ontslag, afwezigheid, onbekwaamheid, onbeschikbaarheid in het algemeen en meer in het bijzonder ingevolge een opgelopen tuchtsanctie, zoals schorsing en schrapping van de (een) zaakvoerder zal de algemene vergadering onmiddellijk in de vervanging voorzien teneinde voor de lopende opdrachten de belangen van de opdrachtgever(s) te vrijwaren.

Is er slechts één zaakvoerder, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerder aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Elke zaakvoerder kan de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, hetzij als eiser, hetzij als verweerder.

Elke zaakvoerder kan bijzondere machten toekennen aan een mandataris. Elke mandataris is een natuurlijke persoon die ertoe gemachtigd werd het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

In geval van ontslag, afwezigheid, onbekwaamheid, onbeschikbaarheid in het algemeen en meer in het bijzonder ingevolge een opgelopen tuchtsanctie, zoals schorsing en schrapping van de zelfstandige mandataris die optreedt in naam en voor rekening van de architect-rechtpersoon, wordt voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aangewezen, die in naam en voor rekening van de vennootschap zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn. Hij dient evenwel steeds een natuurlijk persoon te zijn, die gerechtigd is het beroep van architect uit te oefenen en daartoe ingeschreven is op een van de Tabellen van de Orde van Architecten.

Bij de handtekening onder elk stuk dat de vennootschap verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

Dhr. WAUMAN Bas, voornoemd, is als gewone zaakvoerder benoemd voor onbeperkte duur.

Jaarlijks wordt op de zetel of enige andere locatie aangeduid in de roepingen, een gewone algemene vergadering gehouden, iedere eerste dinsdag van de maand maart, om 19.00 uur 's avonds. Zo deze dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand maart van het jaar 2013.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 31.05.2011, om te eindigen op 30.09.2012.

Op de netto winst, zal er jaarlijks ten minste vijf percent worden afgenomen met het oog op het aanleggen van een wettelijk reservefonds; deze afname is echter niet meer verplicht wanneer dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet worden hemomen, zodra, om eender welke reden, aan het reservefonds wordt geraakt.

De aanwending van het saldo wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.



Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Notaris DOMINIQUE DE KESEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie akte oprichting

"

"



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 07.03.2017, NGL 18.04.2017 17095-0266-018

Coordonnées
BAS WAUMAN ARCHITECTENBUREAU

Adresse
KAAISTRAAT 1 9140 TIELRODE

Code postal : 9140
Localité : Tielrode
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande