BASC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BASC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.933.220

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 29.07.2014 14360-0279-012
21/08/2012
ÿþOnderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte ontvangen door Meester Léopold Derbaix, Notaris met standplaats te Binche, op 07/08/2012, in registratie te Binche blijkt dat de heer ROCHEZ Bertrand André Arthur Paul Ghislain (RN 730219-36926), Antwerpen op negentien februari negentienhonderd drieënzeventig, en zijn echtgenote Mevrouw VERBEKEN Ann Irma (RN 680702-03821), geboren te Gent op twee juli negentienhonderd achtenzestig, gehuwd onder het stelsel van de scheiding der goederen krachtens hun huwelijksovereenkomst ontvangen door de ondergetekende notaris op negentien april tweeduizend en twee, die geen wijziging aan hun huwelijksstelsel heeft aangebracht met als doel de samenstelling der patrimoniums te veranderen, samen wonende te Berlare, Nieuwstraat, 61,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "BASC" hebben opgericht.

Maatschappelijke zetel : 9290 BERLARE, Nieuwstraat, 61

Duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf 01/07/2012.

Maatschappelijk doel ; De vennootschap heeft tot doel : de verlening en de verkoop van alle soorten diensten aan ondernemingen en particulieren; de aankoop, de verkoop, de huring of de verhuring van alle onroerende goederen, al dan niet bebouwd; het nemen van aandelen, in welke vorm dan ook, in Belgische of buitenlandse vennootschappen; de verwerving door aankoop, inschrijving, financiële tussenkomst of door elke andere manier, van de roerende waarden van alle soorten; het beheer van onroerende goederen. Ze kan in het bijzonder belang hebben door middel van inbreng, fusie, onderschrijving, financiële tussenkomst of elke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, die volledig of gedeeltelijk een gelijkaardig of aanverwant doel hebben of de uitbreiding en de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen. De algemene vergadering mag het maatschappelijke doel onder de door de wet vereiste voorwaarden wijzigen.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal :18.600,00 ¬ , verdeeld in 200 maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/200ste van het vennootschapsvermogen vertegenwoordigen, volledig volgetekend en volgestort door een inbreng in geld ten beloop van 6.200,00 E. .

Bestuur  Bevoegdheden : De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet-vennoten, die afzonderlijk het bestuur van de maatschappelijke zaken hebben, De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd, die ook hun bevoegdheden, de duur van hun mandaat en hun bezoldigingen bepaalt. Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen mag de zaakvoerder alle handelingen verrichten die nuttig of noodzakelijk zijn tot het bereiken van het maatschappelijk doel van de vennootschap, behalve de bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. De enige zaakvoerder beschikt over alle hierboven vermelde bevoegdheden en vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden, in de akten en in rechte, hetzij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOO,i~}AlDELK

0 9 AUG 2012

DENDER

11111111111111111111

*12144250*

111

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

BASC

re,Calen

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

BERLARE, Nieuwstraat, nummer 61

Bijiagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

als verzoeker, hetzij als verweerder. Als er verschillende zaakvoerders zijn, mag elke zaakvoerder, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen verrichten die nuttig of noodzakelijk zijn tot het bereiken van het maatschappelijk doel van de vennootschap, behalve de bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt en de vennootschap tegenover derden vertegenwoordigen, in de akten en in

rechte, hetzij als verzoekers, hetzij als verweerders. De algemene vergadering die tot de benoeming van de zaakvoerders overgaat zou echter hen mogen opleggen om gelijktijdig op te treden voor elke handeling die een bedrag overschrijdt dat door deze vergadering zal bepaald worden. De zaakvoerders mogen ook gelijktijdig bijzondere machten aan elke lasthebber, vennoot of niet, overdragen.

Toezicht : zolang de benoeming van een commissaris-revisor niet verplicht is, zal elke vennoot de bevoegdheden inzake onderzoek en toezicht hebben.

Gewone algemene vergadering : op de laatste vrijdag van juni van elk jaar om tien uur en de eerste op de laatste vrijdag van juni 2014 om tien uur.

Toetredingsvoorwaarden en uitoefening van het stemrecht : De algemene vergaderingen worden door de zaakvoering bijeengeroepen. De algemene vergadering is samengesteld uit alle vennoten die regelmatig in het register van de aandelen zijn ingeschreven. Elke vennoot heeft het recht om zich door een lasthebber van zijn keuze te laten vertegenwoordigen. De lastgeving moet bijzonder en schriftelijk zijn.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op een stem.

Aanleg van de reserves  verdeling van de winsten en van het vereffeningsboni ; Van de maatschappelijke netto-winst, zoals blijkt uit de jaarrekeningen, wordt jaarlijks geheven : 1, Vijf procent ter aanleg van het wettelijk reserve; deze verplichting houdt op zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt; dit wordt verplicht indien, om een bepaalde reden, de reserve wordt aangesproken. 2. Het overige wordt aan de beschikking van de algemene vergadering gelaten, die zal beslissen, hetzij om het volledig of gedeeltelijk aan de vennoten te verdelen, hetzij om het volledig of gedeeltelijk bestemmen ter aanleg van een reserve of nog om het volledig of gedeeltelijk als tantième aan de zaakvoering toe te kennen.

ln geval van vereffening, na de betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of consignatie van de daartoe nodige sommen worden de activa gelijkelijk tussen alle aandelen verdeeld,

Maatschappelijk boekjaar : van één januari tot éénendertig december. Het eerste maatschappelijk boekjaar vangt op 01/07/2012 aan en eindigt op 3111212013.

Besluiten eenparig genomen door de comparanten :

Wordt zaakvoerder van de vennootschap voor een onbepaalde duur genoemd : mevrouw Ann VERKEKEN, voorgenoemd, die aanvaardt. In het kader van haar opdracht beschikt ze over de meest uitgebreide bevoegdheden, zonder bedragsbeperking.

Er Wordt geen commissaris-revisor genoemd.

Overname van de verbintenissen genomen in naam van de vennootschap in oprichting gedurende de overgangsperiode (tussen de ondertekening van de constitutieve akte en de neerlegging op de griffie) : De comparanten beroepen er zich op om de akten en verbintenissen die noodzakelijk of nuttig zijn tot het bereiken van het maatschappelijk doel van de vennootschap, voor de rekening van de vennootschap in oprichting, onder te schrijven. Mandaat : De comparanten verlenen zich de bevoegdheid om, voor hen en in hun naam, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, de akten en verbintenissen die noodzakelijk of nuttig zijn tot het bereiken van het maatschappelijk doel van de vennootschap, voor de rekening van de hierbij opgerichte vennootschap, te nemen. Nochtans zal dit mandaat slechts kracht hebben indien de mandataris, bij de onderschrijving van de gezegde verbintenissen, eveneens in zijn persoonlijke naam optreedt (en niet alleen als mandataris). Overname : De handelingen verricht krachtens dit mandaat en genomen voor rekening van de vennootschap in oprichting en de verbintenissen die eruit voortvloeien zullen vanaf de oorsprong door de hierbij opgerichte vennootschap geacht ondergeschreven te zijn< Deze overname za! slechts uitwerking hebben onder de dubbele opschortende voorwaarde van het bereiken van de gezegde verbintenissen en van de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank.

Bylagenlii liè£Bèlgisch Staatsblad - 21/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL, Vermeldingen : uitgifte, met inbegrip van bankattest.

Léopold DERBAIX, Notaris te Binche.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 27.06.2016 16218-0004-016

Coordonnées
BASC

Adresse
ACHTERSTRAAT 35B 9800 ASTENE

Code postal : 9800
Localité : Astene
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande