BASICAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BASICAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.677.323

Publication

07/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.03.2014, NGL 30.04.2014 14112-0045-013
06/08/2013
ÿþ Mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MI1111211111 4~

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 6 111L1 2013

DENDE NDE

e



Ondernemingsnr : 0840.677.323

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Terlicht 145 , 9451 Kerksken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 Wetboek van vennootschappen}

Neerlegging van het bijzonder verslag dd. 7 juni 2013 van het bestuursorgaan en van het controleverslag dd. 25 juni 2013 van de CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door haar bestuurder Sven Vansteelant.

Peter De Kegel, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Basical

10/11/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : ?t,.,I,J . (.

Benaming : BASICAL

{voiuitj

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Terlicht 145

9451 Haaltert (Kerksken)

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Stéphane MEERT, geassocieerd notaris met standplaats Erpe, gemeente Erpe-Mere op 11 oktober 2011, dat de volgende vennootschap werd opgericht. OPRICHTERS:

1. de Heer DE KEGEL Peter Maurice Robert geboren te Gent op 10 april 1972, echtgenoot van mevrouw COOSEMANS Muriël Leslie, hierna genoemd, wonend te 9451 Haaltert (Kerksken), Terlicht 145 A.

2. Mevrouw COOSEMANS Muriël Leslie geboren te Gent op 12 februari 1981, echtgenote van de heer DE KEGEL Peter, hiervoor genoemd, wonend te 9451 Haaltert (Kerksken), Terlicht 145 A. A/ OPRICHTING.

1, De comparanten verklaren bij deze akte een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de benaming "BASICAL", voor een kapitaal van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Zij verklaren de aandelen te onderschrijven als volgt:

- door de heer Peter De Kegel op vijfennegentig (95) aandelen.

- door mevrouw Muriël Coosemans op vijf (5) aandelen.

De comparanten verklaren en erkennen dat al de aandelen volgestort werden tot beloop van één/vijfde deel, zodat vanaf heden het bedrag van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) ter beschikking is van de vennootschap.

De instrumenterende Notaris bevestigt dat gemeld bedrag voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij Centea NV zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 26 oktober 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Bijgevolg dienen de oprichters nog volgende bedragen te volstorten, indien dit zou opgeëist worden, te weten:

" De heer Peter De Kegel tot beloop van zevenenvijftigduizend euro (¬ 57.000,00);

" Mevrouw Muriël Coosemans tot beloop van drieduizend euro (¬ 3.000,00).

B/ STATUTEN.

TITEL 1. BENAMING-ZETEL-DOEL-DUUR.

Artikel 1: Aard

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

onder de naam BASICAL_

Artikel 2: Zetel.

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 9451 Haaltert, Terlicht 145.

De zetel kan elders worden overgebracht bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder,

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het

buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en

bijkantoren oprichten.

Artikel 3: Doel.

GRIFFIÉ RÉCHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 a 10. 2G11

DENaw,MONDE

111170263"

1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoude

aan hel

Belgiscl

Staatsba:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotc,n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

Het uitoefenen van het beroep architect in de meest brede zin. Ondermeer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, stabiliteit, burgerlijke bouwkunde, gewone en bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB-verslaggeving, energieprestatiecertificiering, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises en veiligheidscobrdinatie evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect niet onverenigbaar zijn.

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten m.b.t. de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen.

Het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen, deze opdrachten worden uitgevoerd in naam en voor rekening van de vennootschap door de vennoten die ingeschreven zijn op een tableau van de orde van architecten of op een lijst van stagairs.

Het beoefenen van alle aanverwante activiteiten in België en in het buitenland voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het reglement van beroepsplichten van de orde van Architecten.

De vennootschap mag samenwerken met andere architecten of ontwerpen en met architectenvennootschappen, maar zij mag geen participaties nemen in andere vennootschappen van welke aard ook.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Aankoop, verkoop, import, export, ontwerp en productontwikkeling inzake reclame,

" briefwisseling, algemeen interieurontwerp, meubelontwerp, webdesign, architectuurfotografie, kunst, kantoor- en woonartikelen, meubilair en lichtarmaturen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, vruchtgebruik, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede het tot beschikking stellen van deze onroerende goederen aan de zaakvoerder, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd.

TITEL Il. KAPITAAL.

Artikel 5: Maatschappeliik kapitaal.

Voor-

`L " behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste 012. van Luik B vermeiden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi, van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

ti' behouden

aan het

Belgisch

Staatsbtad

Luik B - Vervolg

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijftigduizend euro (¬

50.000,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die elk

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL III. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - TOEZICHT.

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 29, 30 en 31 van de statuten in geval de

vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 9: Bestuursorgaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of

rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn

vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke

persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam

en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden

dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening

zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een

vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het

bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te

stellen.

Het mandaat van zaakvoerder zal bezoldigd zijn tenzij de algemene vergadering er anders

over beslist.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap: de heer Peter De Kegel

voornoemd.

Artikel 12: Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 33 van deze statuten in geval de vennootschap

slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene

vergadering.

Artikel 15: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder

jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand maart te 10 uur.

Schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren.

Artikel 17: Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken.

TITEL V. INVENTARIS - JAARREKENING.

Artikel 18: Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig

september.

Artikel 19: Winstbestemming.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige

provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, evenals de te voorziene vennootschapsbelasting

maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te

vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de verdere winstbestemming.

TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 20: Ontbinding.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene

vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft

van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn

van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire

bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor

Op de laatste biz van Luk B vermelden Recto " Naoni en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(c;r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handleken'ng

Voor-

4 !~ behouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervoig

een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de

" vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten, commisaris(sen) en zaakvoerder(s).

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-aktief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter " vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 22 : Vereffening.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

TITEL VII. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

Artikel 29: Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 30: Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

C. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

Eerste boekiaar : het eerste boekjaar gaat in op 27 oktober 2011 en eindigt op 30 september 2013.

Eerste algemene vergadering: de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014. Overname verbintenissen

De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht.

De zaakvoerder verleent aan de vennootschap De Meester Consultants met kantoor te 9200 DendermondeLeopold Il Laan 64 bus 2, bijzondere volmacht teneinde de inschrijving en eventuele wijzigingen van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen alsook bij de BTW-administratie te vervullen voor hogervermelde vennootschap.

De zaakvoerder verleent tevens aan hogergenoemde, bijzondere volmacht, met kracht van substitutie, om op te treden ten overstaan van de Administratie der directe en indirecte belastingen voor de indiening van de aangiften, bezwaarschriften en in het algemeen al te doen wat nodig of nuttig is voor de verdediging van de rechtmatige belangen van de vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL_

BIJLAGEN: afschrift van de akte oprichting

Getekend Stéphane Meert, instrumenterend notaris

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de insi.rumenterende notaris, heizij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa " Naam en handle kenmg

Coordonnées
BASICAL

Adresse
TERLICHT 145 9451 KERKSKEN

Code postal : 9451
Localité : Kerksken
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande