BASKETCLUB EREMBODEGEM (VERKORT) BC EREMBODEGEM

Divers


Dénomination : BASKETCLUB EREMBODEGEM (VERKORT) BC EREMBODEGEM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 534.579.965

Publication

27/06/2014
ÿþ M002.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

DI

e

st *191259 9*

GRIFFIE RECHTBANK VAT KOOPHANDEL GENT

1 & 2014

AFDELING ~4a RMONDE

Ondernemingsnr : 534.579.965

Benaming

(voluit) : Basketclub Erembodegem

(verkort) : BC Erembodegem

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Hugo Lefévrestraat 5 - 9300 Aalst

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen bestuurders.

De Algemene Vergadering van BC Erembodegem VZW van 10 juni 2014 verklaart met meerderheid

akkoord te gaan en genoteerd te hebben

- Het ontslag als bestuurder per 25 april 2014 van de heer Ronny Hendrickx, wonende Kapellenhoek 33 te

9340 Smetlede en geboren in Aalst op 16 april 1960.

De vergadering verleent kwijting aan de Heer Ronny Hendrickx,

- Het ontslag als bestuurder per 1 mei 2014 van mevrouw Karolien Devos, wonende Bergekouter 55/2 te

9300 Aalst en geboren In Aalst op 7 juni 1982.

De vergadering verleent kwijting aan Mevrouw Karolien Devos

- De benoeming tot bestuurder van Mevrouw Isabelle Tolleneer, wonende Hugo Lefévrestraat 5 te 9300

Aalst en geboren in Aalst op 1 september 1975

- De benoeming tot bestuurder van de Heer Koen Vinck, wonende Kammeiandstraat 3 te 9420 Erpe Mere

en geboren in Gent op 23 december 1969

Pascal Vanstraelen

Voorzitter Bc Erembodegem VZW

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekenina.

30/05/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

111111

*1308 011+

V, beh, aar Bel Staa

l'

GRIFFIE

KÓÓPHÁR1Bü~LK

21 MEI 2013

DENDERMONDE

imnit le

Ondernemingsnr: S3t.t S49 9GS Benaming

(voluit) : Basketclub Erembodegem

(verkort)

Rechtsvorm : v.z.w.

Zetel : Hugo Lefevrestraat 5, 9300 Aalst

Onderwerp akte : Oprichting van een VZW, oprichtingsakte, statuten, benoeming van bestuurders

Op de algemene stichtingsvergadering van de vereniging zonder winstoogmerk van 25 April 2013 werd een oprichtingsakte met volgende statuten goedgekeurd

STATUTEN

Tussen de hierna opgesomde natuurlijke personen

1.Vanstraelen Pascal met woonplaats te Erembodegem, Vosholleweg 24

2.De Waegeneer Yves met woonplaats te Aalst, Hugo Lefèvrestraat 5,

3.Devos Karolien met woonplaats te Aalst, Bergekouter 55/2,

4.Ronny Hendrickx met woonplaats te Smetlede, Kapellenhoek 33

5.lsabelle Tolleneer met woonplaats te Aalst, Hugo Lefèvrestraat 5,

is overeengekomen wat volgt, onder elkaar, met en voor allen die hier aanwezig en/of vertegenwoordigd waren en voor allen die later nog werkelijk lid worden, een vereniging zonder winstoogmerk (afgekort VZW) op' te richten overeenkomstig de Wet van 27 juni 1921, onder de volgende voorwaarden en specifieke condities, gematerialiseerd in deze statuten.

NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 : Naam

De vereniging draagt de naam : "Basketclub Erembodegem", vereniging zonder winstoogmerk. Deze naam. moet voorkomen in alle akten, fakturen, aankondigingen, bekendmakingen en aile andere stukken uitgaande; van de vereniging, voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "vzw" en het adres van de zetel van de vereniging.

Artikel 2 : Zetel

De maatschappelijke zetel van de vereniging zonder winstoogmerk is gevestigd te AALST, Hugo, Lefèvrestraat 5, en is gelegen in het gerechtelijk arrondissement DENDERMONDE.

De Algemene Vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk heeft de bevoegdheid om de zetel van, de vereniging overbrengen naar om het even welke plaats binnen het gerechtelijk arrondissement, vermeld in alinea 1 van dit artikel. De raad van bestuur kan kantoren en filialen oprichten waar hij dit nuttig zou achten.

Artikel 3 : Doel

De vereniging heeft tot doel het inrichten en bevorderen van sportactiviteiten in het algemeen en de: basketbalsport in het bijzonder, almede deze sport te promoten bij de jeugd. De vereniging kan hiertoe alle; middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, bijdragen.

De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven is bepaald onder meer alle eigendommen en zakelijke: rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten,: fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen.

De vereniging kan in die zin voor de realisatie van het maatschappelijke doel zelfs daden van koophandel stellen voor zover de opbrengst uitsluitend wordt besteed aan het doe! waarvoor ze is opgericht.

De vereniging kan deelnemen in andere VZW's, organisaties, instellingen of commerciële vennootschappen wanneer deze deelnemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks, te maken hebben met haar maatschappelijk doel of de verwezenlijking daarvan kunnen bevorderen of vergemakkelijken. Zij kan om het hierboven omschreven doel te realiseren alle initiatieven nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel te maken hebben.

De vereniging is bevoegd om over te gaan tot de uitgifte van obligatieleningen, tot het stellen van: handelsdaden in ondergeschikte orde_ teneinde_ het, gestelde doel te bereiken,_ alsmede_ te verwerven en te;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MDD 2,2

e

beheren In overeenstemming met het doel waarvoor zij is opgericht Voor het verwezenlijken van haar doel kan zij aile eigendomsrechten en andere zakelijke rechten uitoefenen.

Artikel 4 :

De vereniging is aangesloten bij de Vlaamse Basketballiga (VBL) onder het stamnummer 5030 en aanvaardt de statuten en reglementen van de VBL in hun geheel.

Artikel 5 : Duur

De vereniging wordt heden opgericht voor onbepaalde duur

LEDEN

Artikel 6 : Werkelijke Leden

De vereniging telt minstens 3 Werkelijke Leden. Het aantal leden is niet beperkt.

De volheid van lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan de Werkelijke Leden. De ondergetekende oprichters zijn de eerste Werkelijke Leden. Elke natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de Raad van Bestuur als zodanig wordt toegelaten, kan als Werkelijk Lid toetreden. ieder natuurlijke en/of rechtspersoon kan zich kandidaat stellen als Werkelijk Lid op voorwaarde dat hijszij interesse heeft voor de basketbalsport en/of kennis heeft van de wijze waarop een economisch leefbare wijze een basketbalctub wordt georganiseerd. Hij/zij die Werkelijk Lid wil worden, dient zijn verzoek om toelating samen met zijn voordracht door twee Werkelijke Leden schriftelijk te richten aan de Raad van Bestuur en schriftelijk zijn instemming met het doel en de statuten van de vereniging te betuigen.

Aanvaarding van de statuten houdt aanvaarding van de huishoudelijke reglementen in.

De Raad van Bestuur beslist vrij en zonder mogelijkheid van beroep over elk verzoek tot toetreding. Opgave van redenen is niet vereist.

Artikel 7 :Toetredende Leden

Elk natuurlijke persoon, rechtspersoon of organisatie die de doelstellingen van de VZW ondersteunt, kan bij de VZW de vraag stellen om Toetredend Lid te worden. De personen die bij de VBL onder de naam van de club, volgens artikel 4, zijn ingeschreven en desgevallend het gevraagde lidgeld betalen, zijn automatisch Toetredend Lid van de vereniging, maar geldt ook volgende alinea,

De Raad van Bestuur kan zonder opgave van reden en discretionair beslissen dat een kandidaat niet wordt aanvaard als Toetredend Lid of als dusdanig geschrapt wordt. Tegen haar beslissing, die niet met redenen omkleed moet worden, is geen beroep mogelijk. De beslissing wordt schriftelijk ter kennis van de kandidaat gebracht. Diegene die niet werd aangenomen, kan zich slechts één jaar na de datum van de beslissing, opnieuw kandidaat stellen.

Toegetreden Leden hebben enkel de rechten en plichten die in de statuten worden omschreven. Toegetreden Leden hebben geen stemrecht.

Artikel 8 : Uittreding - Ontslag

leder Werkelijk lid kan om gegronde redenen waaronder de hiernavolgende redenen, uitgesloten worden:

" niet meer voldoen aan de voorwaarden voor lidmaatschap;

" zich niet schikken naar de onderhavige statutaire bepalingen, het huishoudelijk reglement, de beslissingen van de bevoegde organen van de Vereniging.

Het lid wiens uitsluiting wordt gevorderd, moet worden verzocht om zijn opmerkingen schriftelijk te kennen te geven aan de raad van bestuur binnen één maand na de ontvangst van een aangetekende brief met het met redenen omkleed voorstel tot uitsluiting. Indien het lid in het hierboven vermeld schrijven hierom verzoekt, moet hij worden gehoord. Hij kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een door hem aangeduide jurist.

De algemene vergadering beslist over de uitsluiting van een lid bij een tweederde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. De beslissing tot uitsluiting dient te worden gemotiveerd. De raad van bestuur is gehouden binnen de termijn van dertig dagen volgend op de beslissing van uitsluiting het uitgesloten [id een eensluidend afschrift van de beslissing bij middel van een aangetekend schrijven toe te zenden. Elk Werkelijk lid kan ten allen tijde, mits hij er een maand vooraf kennis van geeft, uit de vereniging treden, doch niet alvorens hij alle opeisbare bedragen heeft betaald.

Het ontslag dient bij gewone brief aan de Raad van Bestuur ter kennis te worden gebracht. Niettemin kan het ontslag van een lid niet tot gevolg hebben dat het aantal leden daalt onder het in Artikel 6 vastgelegde minimum, zoniet zal het ontslag opgeschort worden tot een nieuw lid door de Raad van Bestuur tot lid Is opgenomen. Toegetreden leden die handelen in strijd met de doelstellingen van de VZW kunnen door éénzijdig besluit van de Raad van Bestuur uitgesloten worden van lidmaatschap. Een toetredend lid dat zijn bijdrage niet betaalt, wordt geacht ontslag te nemen.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege op het ogenblik dat het Werkelijke/Toegetrede Lid overlijdt, failliet of onbekwaam of in staat van verlengde minderjarigheid wordt verklaard, onder voorlopig bewind wordt gesteld of wanneer het Werkelijk/Toegetrede Lid als rechtspersoon wordt ontbonden.

Uittredende of uitgesloten leden en de rechtverkrijgenden van overleden, ontbonden of gefailleerde leden hebben generlei aanspraak op het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding van gestorte bijdragen, van aanbrengsten of van andere prestaties vorderen, behoudens hetgeen in deze statuten uitdrukkelijk anders is bepaald. In geen geval kan een uitgetreden of uitgesloten tid inzage, mededeling of afschrift van rekeningen,verzegeling van de goederen der vereniging of het opmaken van een lnventaris verlangen.

Artikel 9 : Bijdrage

De effectieve en de toetredende leden betalen dezelfde jaarlijkse bijdrage. Het bedrag hiervan wordt bepaald door de algemene vergadering. Deze mag niet meer bedragen dan 500,00 EUR. De algemene vergadering zal tijdens haar jaarlijkse bijeenkomst de hoogte van deze bijdrage bepalen.

Artikel 10: Rechten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Geen enkel Lid kan aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de VZW op grond van de enkele hoedanigheid van Lid. Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt ten allen tijde, tijdens het lidmaatschap, bij de beiiindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de VZW, enz. Een ontslagnemend of uitgesloten lid, of de rechthebbenden van een overleden lid, kunnen geen inzage vorderen van de rekeningen van de vereniging noch zegels laten leggen of een boedelbeschrijving vorderen.

RAAD VAN BESTUUR

Artikel 11 : Samenstelling - benoeming - uittreding - ontslag

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van ten minste drie bestuurders, die lid zijn van de vereniging. Zij oefenen hun mandaat gezamenlijk uit.

Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering voor een periode van 5 jaar.

Hun opdracht eindigt door het verstrijken van hun mandaat, door overlijden en door verlies van het lidmaatschap. Zij kunnen op ieder ogenblik worden afgezet door de Algemene Vergadering. Elke bestuurder kan ook op ieder ogenblik zijn vrijwillig ontslag indienen door het bij gewoon schrijven kenbaar te maken aan de Raad van Bestuur. Hij wordt geacht ontslag te nemen op het ogenblik dat hij de hoedanigheid, in dewelke hij verkozen werd, verliest. Elke bestuurder die benoemd is om een tussentijds opengevallen mandaat waar te nemen, blijft slechts bestuurder tot dat bedoelde mandaat ingevuld is.

Bestuurders wier mandaat van beperkte duur is, moeten véér het verstrijken ervan de Algemene Vergadering bijeenroepen om nieuwe bestuurders te benoemen. Indien zij in gebreke blijven, zijn zij ertoe gehouden hun opdracht verder te vervullen tot in hun vervanging is voorzien, onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die door hun verzuim mocht zijn veroorzaakt.

De raad kiest uit zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester en, zo daartoe aanleiding bestaat, een ondervoorzitter.

Artikel 12 : Bevoegdheid

De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar in en buiten rechte. Alle bevoegdheden die de wet niet uitdrukkelijk verleent aan de Algemene Vergadering, worden toegekend aan de Raad van Bestuur.

De Raad kan zijn bevoegdheid voor bepaalde handelingen en taken, alsook zijn vertegenwoordigingsbevoegdheid, op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één der bestuurders of zelfs aan een andere persoon, die al dan niet lid is van de vereniging.

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun bestuur.

De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De kosten die zij maken In het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat worden vergoed.

Artikel 13 : Bijeenroeping - meerderheid - notulen

De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of de secretaris. De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en, bij diens belet of afwezigheid, door de oudst benoemde van de aanwezige bestuurders.

De besluiten worden bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders genomen; tenminste de helft van de bestuurders moet aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of degene die hem vervangt beslissend.

De Raad van Bestuur stelt zijn huishoudelijk reglement vast. De notulen worden gehouden in een daartoe bestemd register; zij worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de vergadering. Uittreksels en afschriften worden ondertekend door de voorzitter van de raad en de secretaris.

Het notulenregister is ter inzage bij de secretaris op het adres vermeld in Artikel 2 : Zetel, op basis van het inzage recht dat door de Werkelijke Leden kan uitgeoefend worden overeenkomstig in art. 9 van het KB van 27 juli 2003 vastgestelde modaliteiten.

Artikel 14 : Handtekeninghouders

De Voorzitter, de Secretaris, de Penningmeester en één der leden van de Raad van Bestuur zijn de handtekeninghouders voor de VBL zoals voorzien in artikel VAD 74 van het huishoudelijk reglement van de VBL.

Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig gebonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders. Bestuurders die namens de Raad van Bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of machtiging.

De Raad van Bestuur kan voor bepaalde handelingen, taken en voor daden van dagelijks bestuur zijn bevoegdheid of zijn verantwoordelijkeheid overdragen aan één of meerdere bestuurders of zelfs aan een ander persoon door hem aangesteld.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 15 : Samenstelling - Bevoegdheden

De Algemene Vergadering bestaat uit alle Werkelijke leden. De regelmatig bijeengekomen Algemene

Vergadering vertegenwoordigt alle leden. Haar besluiten gelden ook voor de leden die niet hebben gestemd of

die hebben tegengestemd. Een besluit van de Algemene Vergadering is vereist voor:

1.de wijziging van de statuten;

2.de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3.de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging in geval een

bezoldiging wordt toegekend;

4.de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge Map 2.2

5.de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6.de ontbinding van de vereniging;

7.de uitsluiting van een lid;

8.de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

9.alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 16: Bijeenroeping

De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen ln de gevallen bepaald bij de

wet of de statuten en telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist. Zij moet ten minste

eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de jaarrekeningen van het afgelopen

boekjaar, de begroting van het volgende boekjaar en het beleid van de bestuurders, binnen de zes maanden na

de afsluitdatum van het boekjaar.

De bestuurders zijn bovendien verplicht, telkens als tenminste één derde van de leden daarom verzoekt, de

Algemene Vergadering bijeen te roepen, met opgave van de agenda, en wei binnen een maand na het indienen

van net verzoek bij de raad.

Wordt aan dit verzoek niet voldaan, dan zijn de verzoekers gerechtigd zelf de vergadering te beleggen.

Alle leden moeten ten minste acht dagen vóór de vergadering worden opgeroepen. Dit geschiedt bij een

gewone brief of e-mail met ontvangst bevestiging die de agenda vermeldt.

De vergadering heeft piaats in de maatschappelijke zetel van de vereniging of op de plaats die in de

oproeping is vermeld.

Artikel 17 ; Procedure

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens belet of afwezigheid, door de oudst benoemde van de aanwezige bestuurders. De voorzitter wijst een secretaris en één stemopnemer aan. Aile leden hebben in de vergadering één stem.

glk lid kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een schriftelijk gemachtigde, die lid van de vereniging is. Niemand mag meer dan één lastgever vertegenwoordigen.

De agenda wordt vastgesteid door de Raad van Bestuur, Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen niet in behandeling worden genomen.

Blk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door ten minste één twintigste van het totaal aantal leden, zoals dit blijkt uit de laatst gekende ledenlijst bij de VBL, moet op de agenda worden gebracht.

Artikel 18 : Meerderheid

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, ongeacht het aantal aanwezigen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering of degene die hem vervangt beslissend.

De vergadering kan de statuten niet wijzigen, indien deze wijziging niet op de agenda is vermeld en Indien niet tenminste tweederde van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd is; wordt dit getal niet bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig zal kunnen beraadslagen en besluiten, alsook de wijzigingen aannemen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De tweede vergadering mag niet binnen de zes dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van tweederde der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden vereist, ook op de tweede vergadering.

Ben meerderheid van viervijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden is vereist voor het wijzigen van het doel of van één der doeleinden van de vereniging.

Tot ontbinding van de vereniging kan slechts worden besloten overeenkomstig artikel 20 van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd bij de wet van 2 mei 2002,

Artikel 19 : Notulen

De notulen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in een op de zetel van de vereniging gehouden bijzonder register en ondertekend door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die liet wensen. Afschriften en uittreksels worden door de voorzitter en door de secretaris van de Raad van Bestuur ondertekend.

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging alle notulen en beslissingen van de Algemene Vergadering raadplegen. Zij richten hiertoe een schriftelijk verzoek aan de Raad van Bestuur met wie zij een datum en uur van raadpleging overeenkomen die achteraf niet kan worden verplaatst. Derden kunnen enkel die notulen en beslissingen van de Aigemene Vergadering raadplegen op de zetel van de vereniging waarbij zij een persoonlijk belang hebben.

BEGROTINGEN EN REKENINGEN

Artikel 20 : Begroting

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 juli tot 30 juni van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt echter van de dag van de oprichting van de vereniging tot 30 juni 2014.

Bij het einde van elk boekjaar sluit de Raad van Bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar af en maakt de inventaris en de balans alsmede de begroting voor het volgend jaar op; deze worden aan de jaarvergadering ter goedkeuring voorgelegd. Een batig saido vergroot het vermogen van de vereniging en kan onder geen beding bij wijze van dividend of anderszins aan de leden worden uitgekeerd.

De algemene vergadering kan een bedrijfsrevisor of een externe accountant met het onderzoek van de rekeningen en van de begroting belasten alvorens deze goed te keuren. Deze bedrijfsrevisor kan mededeling eisen van alle bescheiden en inlichtingen die hij voor zijn onderzoek nuttig acht.

ONTBINDING - VEREFFENING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MaD 2,2

Artikel 21 : Ontbinding

De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of uittreden van leden, voor zover het aantal leden

daardoor niet daalt beneden drie.

De vereniging kan ontbonden worden door een besluit van de Algemene Vergadering, genomen

overeenkomstig het bepaalde in artikel 15 van deze statuten of door een rechterlijke beslissing.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank,

één of meer vereffenaars. Zij bepaalt ook hun bevoegdheid, alsmede de wijze van vereffening.

Artikel 22 : Vereffening

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging, stichting of instelling met een gelijkaardig belangenloos doel. Zijn er verscheidene zodanige verenigingen, dan doet de Algemene Vergadering, op voorstel van de Raad van Bestuur, een keuze. Zijn er geen, dan worden de goederen overgedragen aan de vereniging, stichting of instelling, waarvan het doel het

hierboven omschreven doel het meest nabij komt.

Artikel 23 : Slotbepaling

Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd bij de wet van 2 mei 2002, van overeenkomstige toepassing

Op de Algemene stichtingsvergadering van de vereniging zonder winstoogmerk van 15 maart 2013 werd een oprichtingsakte met volgende statuten goedgekeurd.

STATUTEN

Tussen de hierna opgesomde natuurlijke personen

1.Vanstraelen Pascal met woonplaats te 9320 Erembodegem, Vosholleweg 24,

2.De WaegeneerYves met woonplaats te 9300 Aaist, Hugo Lefèvrestraat 5,

3.Devos Karolien met woonplaats te 9300 Aalst, Bergekouter 55/2,

4.Ronny Hendrickx met woonplaats te 9340 Smetlede, Kapellenhoek 33

5.Isabelle Tolleneer met woonplaats te 9300 Aalst, Hugo Lefèvrestraat 5,

is overeengekomen wat volgt, onder elkaar, met en voor allen die hier aanwezig en/of vertegenwoordigd

waren en voor allen die later nog werkelijk lid worden, een vereniging zonder winstoogmerk (afgekort VZW) op

te richten overeenkomstig de Wet van 27 juni 1921, onder de volgende voorwaarden en specifieke condities,

gematerialiseerd in deze statuten.

NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 : Naam

De vereniging draagt de naam : "Basketclub Erembodegem", vereniging zonder winstoogmerk.

Deze naam moet voorkomen in alle akten, fakturen, aankondigingen, bekendmakingen en alle andere

stukken uitgaande van de vereniging, voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd door de woorden "vereniging

zonder winstoogmerk" of door de afkorting "vzw" en het adres van de zetel van de vereniging.

Artikel 2 : Zetel

De maatschappelijke zetel van de vereniging zonder winstoogmerk is gevestigd te AALST, Hugo

Lefèvrestreat 5, en is gelegen in het gerechtelijk arrondissement DENDERMONDE.

De Algemene Vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk heeft de bevoegdheid om de zetel van

de vereniging overbrengen naar om het even welke plaats binnen het gerechtelijk arrondissement, vermeld

in

alinea 1 van dit artikel.

De raad van bestuur kan kantoren en filialen oprichten waar hij dit nuttig zou achten.

Artikel 3 : Doel

De vereniging heeft tot doel het inrichten en bevorderen van sportactiviteiten in het algemeen en de

basketbalsport in het bijzonder, almede deze sport te promoten bij de jeugd.

De vereniging kan hiertoe alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of

onrechtstreeks, bijdragen.

De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven is bepaald onder meer alle eigendommen en zakelijke

rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten,

fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen,

De vereniging kan in die zin voor de realisatie van het maatschappelijke doel zelfs daden van koophandel

stellen voor zover de opbrengst uitsluitend wordt besteed aan het doel waarvoor ze is opgericht.

De vereniging kan deelnemen in andere VZW's, organisaties, instellingen of commerciële vennootschappen

wanneer deze deelnemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks, te maken hebben met haar maatschappelijk

doel

of de verwezenlijking daarvan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

Zij kan om het hierboven omschreven doel te realiseren alle initiatieven nemen die rechtstreeks of

onrechtstreeks met het maatschappelijk doel te maken hebben.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De vereniging is bevoegd om over te gaan tot de uitgifte van obligatieleningen, tot het stellen van

handelsdaden in ondergeschikte orde teneinde het gestelde doel te bereiken, alsmede te verwerven en te

beheren in overeenstemming met het doel waarvoor zij is opgericht.

Voor het verwezenlijken van haar doel kan zij aile eigendomsrechten en andere zakelijke rechten

uitoefenen.

Artikel 4 : De vereniging is aangesloten bij de Vlaamse Basketballiga (VBL) onder het stamnummer 5030 en

aanvaardt de statuten en reglementen van de VBL in hun geheel.

Artikel 5 : Duur

De vereniging wordt heden opgericht voor onbepaalde duur

LEDEN

Artikel 6 : Werkelijke Leden

De vereniging telt minstens 3 Werkelijke Leden. Het aantal leden is niet beperkt.

De volheid van lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend

toe aan de Werkelijke Leden.

De ondergetekende oprichters zijn de eerste Werkelijke Leden. Elke natuurlijke persoon of rechtspersoon

die door de Raad van Bestuur als zodanig wordt toegelaten, kan als Werkelijk Lid toetreden.

leder natuurlijke en/of rechtspersoon kan zich kandidaat stellen als Werkelijk Lid op voorwaarde dat hij/zij

interesse heeft voor de basketbalsport en/of kennis heeft van de wijze waarop een economisch leefbare

wijze

een basketbalclub wordt georganiseerd.

Hij/zij die Werkelijk Lid wil worden, dient zijn verzoek om toelating samen met zijn voordracht door twee

Werkelijke Leden schriftelijk te richten aan de Raad van Bestuur en schriftelijk zijn instemming met het doel

en

de statuten van de vereniging te betuigen.

Aanvaarding van de statuten houdt aanvaarding van de huishoudelijke reglementen in.

De Raad van Bestuur beslist vrij en zonder mogelijkheid van beroep over elk verzoek tot toetreding. Opgave

van redenen is niet vereist.

Artikel 7 : Toetredende Leden

Elk natuurlijke persoon, rechtspersoon of organisatie die de doelstellingen van de VZW ondersteunt, kan bij

de VZW de vraag stellen om Toetredend Lid te worden.

De personen die bij de VBL onder de naam van de club, volgens artikel 4, zijn ingeschreven en

desgevallend het gevraagde lidgeld betalen, zijn automatisch Toetredend Lid van de vereniging, maar geldt

ook

volgende alinea.

De Raad van Bestuur kan zonder opgave van reden en discretionair beslissen dat een kandidaat niet wordt

aanvaard als Toetredend Lid of als dusdanig geschrapt wordt.

Tegen haar beslissing, die niet met redenen omkleed moet worden, is geen beroep mogelijk. De beslissing

wordt schriftelijk ter kennis van de kandidaat gebracht.

Diegene die niet werd aangenomen, kan zich slechts één jaar na de datum van de beslissing, opnieuw

kandidaat stellen.

Toegetreden Leden hebben enkel de rechten en plichten die in de statuten worden omschreven.

Toegetreden Leden hebben geen stemrecht.

Artikel 8 : Uittreding - Ontslag

leder werkelijk lid kan om gegronde redenen waaronder de hiernavolgende redenen, uitgesloten worden:

-niet meer voldoen aan de voorwaarden voor lidmaatschap;

-zich niet schikken naar de onderhavige statutaire bepalingen, het huishoudelijk reglement, de beslissingen

van de bevoegde organen van de Vereniging.

Het lid wiens uitsluiting wordt gevorderd, moet worden verzocht om zijn opmerkingen schriftelijk te kennen te

geven aan de raad van bestuur binnen één maand na de ontvangst van een aangetekende brief met het

met

redenen omkleed voorstel tot uitsluiting.

Indien het lid in het hierboven vernield schrijven hierom verzoekt, moet hij worden gehoord. Hij kan zich

laten bijstaan of vertegenwoordigen door een door hem aangeduide jurist.

De algemene vergadering beslist over de uitsluiting van een lid bij een tweederde meerderheid van de

aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. De beslissing tot uitsluiting dient te worden gemotiveerd.

De raad van bestuur is gehouden binnen de termijn van dertig dagen volgend op de beslissing van

uitsluiting het uitgestoten lid een eensluidend afschrift van de beslissing bij middel van een aangetekend

schrijven toe te zenden.

Elk Werkelijk lid kan ten allen tijde, mits hij er een maand vooraf kennis van geeft, uit de vereniging treden,

doch niet alvorens hij alle opeisbare bedragen heeft betaald.

Het ontslag dient bij gewone brief aan de Raad van Bestuur ter kennis te worden gebracht. Niettemin kan

het ontslag van een lid niet tot gevolg hebben dat het aantal leden daalt onder het in Artikel 6 vastgelegde

minimum, zoniet zal het ontslag opgeschort worden tot een nieuw lid door de Raad van Bestuur tot lid is

opgenomen.

Toegetreden leden die handelen in strijd met de doelstellingen van de VZW kunnen door éénzijdig besluit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

van de Raad van Bestuur uitgesloten worden van lidmaatschap.

Een toetredend lid dat zijn bijdrage niet betaalt, wordt geacht ontslag te nemen.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege op het ogenblik dat het Werkelijkefroegetrede Lid overlijdt, failliet

of onbekwaam of in staat van verlengde minderjarigheid wordt verklaard, onder voorlopig bewind wordt

gesteld

of wanneer het Werkelijk/Toegetrede Lid als rechtspersoon wordt ontbonden,

Uittredende of uitgesloten leden en de rechtverkrijgenden van overleden, ontbonden of gefailleerde leden

hebben generlei aanspraak op het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding

van

gestorte bijdragen, van aanbrengsten of van andere prestaties vorderen, behoudens hetgeen in deze

statuten

uitdrukkelijk anders is bepaald.

In geen geval kan een uitgetreden of uitgesloten lid inzage, mededeling of afschrift van rekeningen,

verzegeling van de goederen der vereniging of het opmaken van een inventaris verlangen.

Artikel 9 : Bijdrage

De effectieve en de toetredende leden betalen dezelfde jaarlijkse bijdrage. Het bedrag hiervan wordt

bepaald door de algemene vergadering. Deze mag niet meer bedragen dan 500,00 EUR,

De algemene vergadering zal tijdens haar jaarlijkse bijeenkomst de hoogte van deze bijdrage bepalen.

Artikel 10 : Rechten

Geen enkel Lid kan aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de VZW op grond van de enkele

hoedanigheid van Lid.

Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt ten allen tijde, tijdens het lidmaatschap, bij de beëindiging

van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de VZW, enz.

Een ontslagnemend of uitgesloten lid, of de rechthebbenden van een overleden iid, kunnen geen inzage

vorderen van de rekeningen van de vereniging noch zegels laten leggen of een boedelbeschrijving

vorderen<

RAAD VAN BESTUUR

Artikel 11 : Samenstelling - benoeming - uittreding - ontslag

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van ten minste drie bestuurders, die lid zijn van de vereniging.

Zij oefenen hun mandaat gezamenlijk uit.

Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering voor een periode van 5 jaar.

Hun opdracht eindigt door het verstrijken van hun mandaat, door overlijden en door verlies van het

lidmaatschap.

Zij kunnen op ieder ogenblik worden afgezet door de Algemene Vergadering.

Elke bestuurder kan ook op ieder ogenblik zijn vrijwillig ontslag indienen door het bij gewoon schrijven

kenbaar te maken aan de Raad van Bestuur. Hij wordt geacht ontslag te nemen op het ogenblik dat hij de

hoedanigheid, in dewelke hij verkozen werd, verliest.

Elke bestuurder die benoemd is om een tussentijds opengevallen mandaat waar te nemen, blijft slechts

bestuurder tot dat bedoelde mandaat ingevuld is. Bestuurders wier mandaat van beperkte duur is, moeten

váór

het verstrijken ervan de Algemene Vergadering bijeenroepen om nieuwe bestuurders te benoemen. Indien

zij in

gebreke blijven, zijn zij ertoe gehouden hun opdracht verder te vervullen tot In hun vervanging is voorzien,

onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die door hun verzuim mocht zijn veroorzaakt.

De raad kiest uit zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester en, zo daartoe aanleiding

bestaat, een ondervoorzitter.

Artikel 12 : Bevoegdheid

De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar in en buiten rechte.

Alle bevoegdheden die de wet niet uitdrukkelijk verleent aan de Algemene Vergadering, worden toegekend

aan de Raad van Bestuur.

De Raad kan zijn bevoegdheid voor bepaalde handelingen en taken, alsook zijn

vertegenwoordigingsbevoegdheid, op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één der bestuurders of zelfs

aan een andere persoon, die al dan niet lid is van de vereniging.

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de

vereniging, Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de

tekortkomingen in hun bestuur.

De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De kosten die zij maken in het kader van de uitoefening

van hun bestuursmandaat worden vergoed.

Artikel 13 Bijeenroeping - meerderheid - notulen

De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of de secretaris.

De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en, bij diens belet of afwezigheid, door de oudst

benoemde van de aanwezige bestuurders.

De besluiten worden bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde

bestuurders genomen; tenminste de helft van de bestuurders moet aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Bij

" M0D2.2

f_. .

staking van stemmen is de stem van de voorzitter of degene die hem vervangt beslissend.

De Raad van Bestuur stelt zijn huishoudelijk reglement vast. De notulen worden gehouden in een daartoe

bestemd register; zij worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de vergadering. Uittreksels

en

afschriften worden ondertekend door de voorzitter van de raad en de secretaris.

Het notulenregister is ter inzage bij de secretaris op het adres vermeld in Artikel 2 : Zetel, op basis van het

inzage recht dat door de Werkelijke Leden kan uitgeoefend worden overeenkomstig in art. 9 van het KB van

27

juli 2003 vastgestelde modaliteiten.

Artikel 14 : Handtekeninghouders

De Voorzitter, de Secretaris, de Penningmeester en één der leden van de Raad van Bestuur zijn de

handtekeninghouders voor de VBL zoals voorzien in artikel VAD 74 van het hulshoudelijk reglement van de

VBL.

Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig gebonden door de gezamenlijke handtekening van

twee bestuurders. Bestuurders die namens de Raad van Bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden

niet

doen blijken van enig besluit of machtiging. De Raad van Bestuur kan voor bepaalde handelingen, taken en

voor daden van dagelijks bestuur zijn bevoegdheid of zijn verantwoordelijkeheid overdragen aan één of

meerdere bestuurders of zelfs aan een ander persoon door hem aangesteld.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 15 : Samenstelling - Bevoegdheden

De Algemene Vergadering bestaat uit alle Werkelijke leden.

De regelmatig bijeengekomen Algemene Vergadering vertegenwoordigt alle leden. Haar besluiten gelden

ook voor de leden die niet hebben gestemd of die hebben tegengestemd.

Een besluit van de Algemene Vergadering is vereist voor:

1 °de wijziging van de statuten;

2°de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3°de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging in geval een

bezoldiging wordt toegekend;

4°de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5°de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6°de ontbinding van de vereniging;

7°de uitsluiting van een lid;

8°de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

9°alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 16 : Bijeenroeping

De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen in de gevallen bepaald bij de

wet of de statuten en telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist. Zij moet ten minste

eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de jaarrekeningen van het afgelopen

boekjaar, de begroting van het volgende boekjaar en het beleid van de bestuurders, binnen de zes

maanden na

de afsluitdatum van het boekjaar.

De bestuurders zijn bovendien verplicht, telkens als tenminste één derde van de leden daarom verzoekt, de

Algemene Vergadering bijeen te roepen, met opgave van de agenda, en wel binnen een maand na het

indienen

van het verzoek bij de raad. Wordt aan dit verzoek niet voldaan, dan zijn de verzoekers gerechtigd zelf de

vergadering te beleggen.

Alle leden moeten ten minste acht dagen vôôr de vergadering worden opgeroepen. Dit geschiedt bij een

gewone brief of e-mail met ontvangst bevestiging die de agenda vermeldt.

De vergadering heeft plaats in de maatschappelijke zetel van de vereniging of op de plaats die in de

oproeping is vermeld.

Artikel 17 : Procedure

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens belet of

afwezigheid, door de oudst benoemde van de aanwezige bestuurders.

De voorzitter wijst een secretaris en één stemopnemer aan.

Alle leden hebben in de vergadering één stem.

Elk lid kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een schriftelijk gemachtigde, die lid van de

vereniging is. Niemand mag meer dan één lastgever vertegenwoordigen.

De agenda wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen

niet in behandeling worden genomen. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door ten minste één

twintigste van het totaal aantal leden, zoals dit blijkt uit de laatst gekende ledenlijst bij de VBL, moet op de

agenda worden gebracht.

Artikel 18 : Meerderheid

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

" lJOD 2.2

vertegenwoordigde leden, ongeacht het aantal aanwezigen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering of degene die hem vervangt beslissend.

De vergadering Kan de statuten niet wijzigen, indien deze wijziging niet op de agenda is vermeld en indien niet tenminste tweederde van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd is; wordt dit getal niet

bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig zat kunnen beraadslagen en besluiten, alsook de wijzigingen aannemen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de zes dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Voor

elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van tweederde der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden vereist, ook op de tweede vergadering.

Een meerderheid van viervijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden is vereist voor het wijzigen van het doel of van één der doeleinden van de vereniging.

Tot ontbinding van de vereniging kan slechts worden besloten overeenkomstig artikel 20 van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd bij de wet van 2 mei 2002.

Artikel 19 : Notulen

De notulen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in een op de zetel van de vereniging gehouden bijzonder register en ondertekend door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden

die het wensen. Afschriften en uittreksels worden door de voorzitter en door de secretaris van de Raad van Bestuur ondertekend.

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging alle notulen en beslissingen van de Algemene Vergadering raadplegen. Zij richten hiertoe een schriftelijk verzoek aan de Raad van Bestuur met wie zij een datum en uur

van raadpleging overeenkomen die achteraf niet kan worden verplaatst. Derden kunnen enkel dle notulen

beslissingen van de Algemene Vergadering raadplegen op de zetel van de vereniging waarbij zij een

persoonlijk

belang hebben.

BEGROTINGEN EN REKENINGEN

Artikel 20 : Begroting

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 juli tot 30 juni van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt echter van de dag van de oprichting van de vereniging tot 30 juni 2014.

Bij het einde van elk boekjaar sluit de Raad van Bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar af en maakt

de inventaris en de balans alsmede de begroting voor het volgend jaar op; deze worden aan de

jaarvergadering

ter goedkeuring voorgelegd. Een batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan onder geen

beding bij wijze van dividend of anderszins aan de leden worden uitgekeerd.

De algemene vergadering kan een bedrijfsrevisor of een externe accountant met het onderzoek van de

rekeningen en van de begroting belasten alvorens deze goed te keuren. Deze bedrijfsrevisor kan

mededeling

eisen van aile bescheiden en inlichtingen die hij voor zijn onderzoek nuttig acht.

ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 21 ; Ontbinding

De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of uittreden van leden, voor zover het aantal leden

daardoor niet daast beneden drie.

De vereniging kan ontbonden worden door een besluit van de Algemene Vergadering, genomen

overeenkomstig het bepaalde in artikel 15 van deze statuten of door een rechterlijke beslissing. In geval van

vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meer

vereffenaars. Zij bepaalt ook hun bevoegdheid, alsmede de wijze van vereffening.

Artikel 22 % Vereffening

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een

vereniging, stichting of instelling met een gelijkaardig belangenloos doel. Zijn er verscheidene zodanige

verenigingen, dan doet de Algemene Vergadering, op voorstel van de Raad van Bestuur, een keuze. Zijn er

geen, dan worden de goederen overgedragen aan de vereniging, stichting of instelling, waarvan het doel het

hierboven omschreven doel het meest nabij komt.

Artikel 23 : Slotbepaling

Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd bij de

wet van 2 mei 2002, van overeenkomstige toepassing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

en

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Op de Algemene stichtingsvergadering van de vereniging-zonder winstoogmerk-van 25 April 2013 werden

: de volgende bestuurders benoemd:

Vanstraelen Pascal met woonplaats te 9320 Erembodegem, Vosholleweg 24,

geboren te ASSE, op 13 november 1970;

De Waegeneer Yves met woonplaats te 9300 Aalst, Hugo Lefèvrestraat 5,

geboren te Gent, op 21 juni 1972;

Devos Karolien met woonplaats te 9300 Aalst, Bergekouter 55/2,

geboren te Aalst, op 7 juni 1982;

Ronny Hendrickx met woonplaats te 9340 Smetlede, Kapellenhoek 33

geboren te Aalst, op 16 april 1960.

De omvang van hun bevoegdheden en de wijze waarop ze die uitoefenen wordt bepaald in artikel 12 van de statuten.

Pascal Vanstraelen

Voorzitter BC Erembodegem vzw

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

L" ' K

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

20/07/2015
ÿþ MOD 2,2

 Àle i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

u

11

q

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 9 JULI 2015

Griffie

AFDELING DENDERMONDE

Ondernemingsnr : 534.579.965

Benaming

(voluit) z Basketclub Erembodegem

(verkort) : BC Erembodegem

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Hugo Lefévrestraat 5 - 9300 Aalst

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen bestuurders.

De Algemene Vergadering van BC Erembodegem VZW van 12 juni 2015 verklaart met meerderheid

akkoord te gaan en genoteerd te hebben

- Het ontslag als bestuurder per 25 mei 2015 van de Heer Koen Vinck, wonende Kammelandstraat 3 te

9420 Erpe Mere en geboren in Gent op 23 december 1969

De vergadering verleent kwijting aan de Heer Koen Vinck.

- De benoeming tot bestuurder van Mevrouw Ann Boesmans, wonende Vosholleweg 24 te 9320

Erembodegem en geboren in Brussel op 10 januari 1970

Pascal Vanstraelen

Voorzitter Bc Erembodegem VZW

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BASKETCLUB EREMBODEGEM (VERKORT) BC EREMBODE…

Adresse
Zetel : Hugo Lef

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande