BASTIJNS INVESTMENT & MANAGEMENT COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BASTIJNS INVESTMENT & MANAGEMENT COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.367.438

Publication

21/05/2014
ÿþMod Word

1(1:3 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad









1 1 2959+



Ondernemingsnr : 0827.367.438

Benaming

(voluit) : BASTIJNS INVESTMENT & MANAGEMENT COMPANY (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kallohoekstraat 63, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag vervangend zaakvoerder

Na de buitengewone algemene vergadering, gehouden op dinsdag 8 april 2014 om 11.00 uur, werd met eenparigheid van stemmen beslist: te ontslaan, vanaf heden:

-De vervangend zaakvoerder de heer Bastijns Adriaan Jozef, wonende te 8430 Middelkerke, Zeedijk 83, 0701,

Bastijns lve,

zaakvoerder

Bijlagen bij ha Belgisch Staatsblad - Z170512014 - Annexes du Moniteur belge

i3f-itil-~rIE~~AírtiCVAN

KOOPHANDEL. GENT

09 MEI 2014

AFDELING DENOW DE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/06/2014
ÿþ Modwörd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN



KOOPHANDEL GENT

26 MEI 2014

*14112318* AFDELING DENDERMONDE

Griffie



Ondernemingsnr : 0827.367.438

Benaming

(voluit) : BASTIJNS INVESTMENT 84 MANAGEMENT COMPANY (verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kallohoekstraat 63, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging - kapitaalsverhoging door inbreng in nature

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Frank Muller, notaris te Stekene, op 21 mei 2014, nog te registreren blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BASTIJNS INVESTMENT & MANAGEMENTi COMPANY', met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Kallohoekstraat 63, hebbende h« ondernemingsnummer BE 0827.367.438. De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Muller Frank te Stekene op 28 oktober 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 juli 2010 onder nummer 10101521 en haar statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Frank Muller te Stekene op 24 november 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 december 2011 onder nummer 11184758.

De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda en neemt volgende besluiten met algemene stemmen:

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor:

De aanwezige vennoot neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van Jan Derick, bedrijfsrevisor te 2100 Antwerpen (Deume) Jan Welterslaan 13, hiertoe aangesteld door de zaakvoerders, betreffende de hierna vernielde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk ais volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CASTIJNS INVESTMENT & MANAGEMENT COMPANY bestaat uit de inbreng van 625 aandelen ad 1.080.000,00 van de naamloze vennootschap BASTIMC1

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

5.1de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der E3ecirijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

5.2de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

5.3de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbreng zal worden vergoed met de uitgifte van 8.741 nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BASTIJNS INVESTMENT & MANAGEMENT COMPANY, Na deze inbreng zal het geplaatst kapitaal 1.348.600,00 E bedragen en vertegenwoordigd zijn door 11.427 aandelen, zonder vermelding van waarde, die leder 1/11.427ste deel van het geplaatst kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van een kapitaalverhoging door inbreng in nature en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Opgemaakt te Antwerpen, 12 mei 2014.

Jan Derick

Bedrijfsrevisor

Op de laatste bIL van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Itijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Jan Welterslaan 13

2100 Antwerpen (Deume)".

Verslag zaakvoerders

De aanwezige vennoot neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verstag van de zaakvoerders. Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De aanwezige vennoot beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van één miijoen tachtigduizend euro (¬ 1.080.000,00) om het kapitaal te brengen van tweehonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 268.600,00) op één miljoen driehonderd achtenveertigduizend zeshonderd euro 1.348.600,00) door inbreng in nature (aandelen van de naamloze vennootschap BASTIMO), mits creatie en

, uitgifte van achtduizend zevenhonderd éénenveertig (8.741) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van één miljoen tachtigduizend euro (¬ 1.080.000,00). Inbreng

De aanwezige vennoot, de heer Ive BASTIJNS, voornoemd, verklaart de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te brengen, te weten: zeshonderd vijfentwintig (625) gewone aandelen op naam, van de naamloze vennootschap "BASTIMO", met zetel 9150 Rupelmonde, Geraard De Cremerstraat 103, ondememingsnummer 0454.618.610, RPR Dendermonde.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

Voormelde inbreng geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1/ De vennootschap krijgt de voile eigendom, van de ingebrachte aandelen te rekenen vanaf heden en zal er ook vanaf dat tijdstip alle hoe genaamde lasten, taksen en belastingen moeten van dragen.

2/ De vennootschap zal van de ingebrachte aandelen in het genot treden door het optrekken van de dividenden of andere financiële voordelen vanaf de eerstvolgende uitkering; aldus zullen de nog uit te keren winsten slaande op het lopende boekjaar evenals op de vorige boekjaren enkel toekomen aan de vennootschap,

3/ De aandelen worden ingebracht voor vrij en zuiver van elke bevoorrechte last, in pandgeving of beslag,

4/ Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat indien de aandelen die het voorwerp uitmaken van huidige inbreng, overgedragen worden aan een buitenlandse rechtspersoon zoals begrepen onder artikel 227, 2° en 30 W.I.B. 92 gedurende een periode van één jaar ingaande op heden, de vennootschap-verkrijgster zich ertoe verbindt aile belastingen en lasten, in toepassing van de artikelen 90, 9°, 94 en 171, 40 van het W.I.B. 92, ten leste gelegd van de inbrenger te dragen en te betalen.

Vergoeding voor de inbreng in nature

De aandelen ingebracht door de Heer Ive BASTIJNS vertegenwoordigen een globale waarde van één miljoen tachtigduizend euro (¬ 1.080.000,00).

Als vergoeding van deze inbreng worden er aan de Heer Ive BASTIJNS, die aanvaardt, achtduizend zevenhonderd éénenveertig (8.741) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend.

Deze achtduizend zevenhonderd éénenveertig (8.741) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis. TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist, in navolging van de hiervoor genomen besluiten, tot vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst: "Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen driehonderd achtenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 1.348.600,00) en wordt vertegenwoordigd door 11.427 gelijke aandelen, die ieder één/11.427 ste van het kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLUIT

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, KMO administratie te Bovenrij 74, Herentals, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondemerningsloket

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen..

SLOT

Van al hetwelk de ondergetekende notaris de onderhavige notulen heeft opgesteld op datum en plaats als hiervoor aangeduid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Frank Muller te Stekene op 21 mei 2014, Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte.

L.

VOOP

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste bIL van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 31.01.2014 14026-0475-016
18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 06.12.2012, NGL 11.02.2013 13034-0327-013
07/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 06.12.2011, NGL 24.02.2012 12052-0161-012
08/12/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I11 ll II11 llh1 im Illi lll 11l lI lflI

*1118656*

QIMPIE fiECi'IT6AN1~

VAN KOOPHANDEL

2 e" 11. 2011 DENeesfONDE

Ondernemingsnr : 0827.367.438

Benaming :

(voluit): BASTIJNS INVESTMENT & MANAGEMENT COMPANY

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 9120 Beveren (Haasdonk), Dennenlaan 1C

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

j Uit een akte, verleden voor ons, Meester Frank Muller, notaris te Stekene, op 24 november 2011, nog te registreren, , blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BASTIJNS INVESTMENT & I MANAGEMENT COMPANY", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren (Haasdonk), Dennenlaan 1C, hebbende het ondernemingsnummer BE 0827.367.438. De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Muller Frank te Stekene op 28 oktober 2010, bekendgemaakt lin de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 juli 2010 onder nummer 10101521.

1 De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda en neemt volgende besluiten I met algemene stemmen:

EERSTE RESOLUTIE

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel vanaf heden te verplaatsen van 9120 Beveren ( Haasdonk) Dennenlaan 1 C naar 9100 Sint-Niklaas, Kallohoekstraat 63

1. Uitvoering

ÎDe vergadering beslist artikel twee van de statuten te vervangen door de volgende tekst: 1

" De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Kallohoekstraat 163.

TWEEDE RESOLUTIE

I i

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van

tweehonderd vijftigduizend duizend euro (EUR 250.000,00), om het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (EUR 18.600,00) te verhogen tot tweehonderd acht en zestigduizend zeshonderd euro ( EUR 268.600,00) , met uitgifte van 2.500 nieuwe aandelen, waarop wordt ingeschreven door Bastijns Ive, voornoemd.

DERDE RESOLUTIE

L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

' ~éfgíscTi~ Staatsblad

Luik B - vervolg

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris er akte van te nemen dat het bedrag van tweehonderd vijftigduizend duizend euro (EUR 250.000,00)) gedeponeerd werd op een speciale rekening op jnaam van de vennootschap niet nummer BE 45 0016 5780 6889 bij Fortis Bank, zoals blijkt uit het bankattest dat aan ondergetekende notaris overhandigd wordt, en dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot tweehonderd acht en zestigduizend zeshonderd euro ( EUR 268.600,00).

VIERDE RESOLUTIE

I De vergadering beslist, in navolging van de hiervoor genomen besluiten, tot vervanging van artikel 5 Ivan de statuten door volgende tekst: Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd acht en zestigduizend zeshonderd euro ( EUR 268.600,00)en wordt vertegenwoordigd door 2.686 gelijke aandelen, die ieder één/2686 ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

1 VIJFDE RESOLUTIE

IDe vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de Istatuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de lbevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZESDE RESOLUTIE

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Volmacht.

{

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, KMO administratie te Bovenrij 74, Herentals, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de IKruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

I SLOT

Van al hetwelk de ondergetekende notaris de onderhavige notulen heeft opgesteld op datum en plaats als hiervoor aangeduid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Nota ripi r Muller te St1. eken op 25

november 2011. NOTARIS

Polenl(w/1 5.i

9190 Strkrur

Tel. 03 777 77 77

Fax 037799117

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte.

26/01/2011
ÿþOndernenlingsnr : 0827.367.438

Benaming

(voluit) : BASTIJNS INVESTEMENT & MANAGEMENT COMPANY

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : DENNENLAAN 1C - 9120 BEVEREN

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

In de bijzondere algemene vergadering dd 31 december 2010 werd beslist te benoemen tot bijkomend

zaakvoerder Mevrouw Deprest Liesbet - Dennenlaan 1c- 9120 Beveren.

Haar mandaat is onbezoldigd en gaat in vanaf 1 januari 2011.

Bastijns L Zaakvoerder

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

~r.Y..`-_

r.

"

r ~.,.1\. ~``.~

j

in 1 Y VI111III111III 111111

*11013742*

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

DENDERN+ONDE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedaniralieid van de instrumenterende notaris, hetz,l van oe perso(o)n{en± bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 06.12.2015, NGL 28.01.2016 16033-0592-016

Coordonnées
BASTIJNS INVESTMENT & MANAGEMENT COMPANY

Adresse
KALLOHOEKSTRAAT 63 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande