BASTIN & C°

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BASTIN & C°
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.371.693

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 30.06.2014 14257-0273-016
19/02/2014
ÿþMod Wo7d 11.1

,Le ik?: . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

: .



iu i 0.11021211 II In

GRIPPiP_prCw7RAMK

_ VAN KOOPHANGEL

1 0 FEB. 2014

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0439.371.693

Benaming

(voluit) : N.V. BASTIN & C°

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Neerhonderd 37, 9230 Wetteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING IN EURO  KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES - OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM  GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN  AANVAARDING ONTSLAG BESTUURDERS - BENOEMING BESTUURDERS - MACHTIGING

RAAD VAN BESTUUR  BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

1) Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Fevery Fabienne, met standplaats Gent, op 27 januari 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "N.V. BASTIN & C°" de volgende beslissingen heeft genomen:

1.OMZETTING IN EURO VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

beslissing van de vergadering om de uitdrukkingsmunt van het kapitaal aan te passen, teneinde het kapitaal aan te duiden in Euro.

Derhalve stelt de vergadering met eenparigheid van stemmen vast dat het kapitaal groot 32.000.000,00 BEF, overeen komt met ¬ 793.259,28.

2. KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES

A.beslissing van de vergadering om het kapitaal te verhogen ten berope van ¬ 0,72 om het te brengen van ¬ 793.259,28 naar ¬ 793.260,00, door omzetting in kapitaal van de beschikbare reserves tot beloop van ¬ 0,72 zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

B.vaststelling dat de kapitaalverhoging daadwerkelijk is verwezenlijkt

3. OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

vaststelling dat het maatschappelijk kapitaal belopend op ¬ 793.260,00 vertegenwoordigd is door 585 aandelen,

vaststelling dat de statuten nog steeds voorzien dat het kapitaal vertegenwoordigd is door aandelen aan toonder bevestiging door de aandeelhouders dat het bezit van hun aandelen sinds zeventien december tweeduizend en elf ingeschreven is in het register van aandelen.

bevestiging door de vergadering dat de raad van bestuur is samengekomen teneinde het besluit te nemen de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam in datum van zeventien december tweeduizend en

elf.

bevestiging door de vergadering dat het maatschappelijk kapitaal groot ¬ 793.260,00 vertegenwoordigd is door vijfhonderd vijfentachtig aandelen op naam.

4. VERVANGING OUDE STATUTEN DOOR NIEUWE STATUTEN





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

beslissing van de vergadering dat de thans geldende statuten integraal worden vervangen door nieuwe statuten, onder meer aangepast aan het Wetboek van Vennootschappen, en aan de genomen beslissingen, en luidend als volgt:

naam: N.V. BASTIN & C°

vorm: naamloze vennootschap

duur: onbepaald

zetel: 9230 Wetteren, Neerhonderd 37.

doel

De vennootschap heeft tot doel de omvorming en de handel in papier, aluminium, karton en cellofaan, namelijk de fabricatie van zakken en van alle gedrukte verpakkingen, alsmede alle commerciële, industriële en financiële handelingen, die het maatschappelijk doel kunnen verwezenlijken of ontwikkelen; zij kan rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan alle ondernemingen, die een gelijkaardig of verwant doel hebben.

kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd drieënnegentig duizend

tweehonderd zestig euro (¬ 793.260,00).

Het is vertegenwoordigd door vijfhonderd vijfentachtig (585) aandelen zonder vermelding van nominale

waarde.

aandelen

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. Per aandeel kent de onderneming slechts één

titularis.

In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de

eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie en ten hoogste zes bestuurders, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap. Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering. De duur van hun opdracht mag zes jaren niet te boven gaan en zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Een bestuurder wordt verkozen bij gewone meerderheid. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar,

Wanneer een rechtspersoon benoemd is tot bestuurder, is zij gehouden onder haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen een van zijn leden tot voorzitter.

Bij ontstentenis van een voorzitter of bij diens afwezigheid worden de vergaderingen van de raad voorgezeten door de oudste in jaren van de bestuurders.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten en, bij ontstentenis van zodanige bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

Indien de raad van bestuur slechts twee leden telt, heeft iedere bestuurder het initiatiefrecht tot bijeenroeping.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

De oproepingsbrief tot een vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden. De oproepingsbrief bevat de agenda.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De raad van bestuur kan in ieder geval slechts beraadslagen indien minstens twee leden persoonlijk aanwezig zijn.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telegram, telex, telefax of e-mail volmacht geven aan een van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering. Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Blanco stemmen en onthouding warden niet in aanmerking genomen voor de berekening van de meerderheid. Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering vaarzit, beslissende stem.

Deze bepaling wordt voor niet geschreven gehouden zolang de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat.

Met een besluit van de raad van bestuur staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle bestuurders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Een verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De raad van bestuur Is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de raad van bestuur, die uit deze bepaling voortvloeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de bestuurders die buiten haar doel liggen, zoals dit bepaald is in artikel 4 van deze statuten, onverminderd de aansprakelijkheid van de bestuurders voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door de gedelegeerd bestuurder, die alleen optreedt.

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen, gedelegeerd bestuurder(s) genaamd, die  indien er meerdere zijn - volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

in het uittreksel van de akte van benoeming moet in ieder geval worden vermeld of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap teder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, wegens hun minder belang en wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen.

De onbevoegdheid die uit deze bepaling voortvloeit kan, behoudens bekrachtiging door de raad van bestuur, aan derden worden tegengeworpen.

Beperkingen van de vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van het dagelijks bestuur kunnen echter niet aan derden worden tegengeworpen.

Het orgaan dat volgens de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om tien uur

stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar,

bestemming van de winst

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering, Deze Kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantieme aan de bestuurders. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

ontbinding

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar in vereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft,

+.-~f. ~ "

Zijn er geen vereffenaars benoemd dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie" zijn, van rechtswege vereffenaar, zowel ten aanzien van de aandeelhouders als ten aanzien van derden.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zïj beslist of de vereffenaars, alleen, gezamenlijk dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

5, AANVAARDING ONTSLAG BESTUURDERS

beslissing van de vergadering om het vrijwillig aangeboden ontslag te aanvaarden van: -Mevrouw TACK Diane Marie Aline, wonende te 9800 Deinze, Engelhoekstraat 20. -Mevrouw LIPPENS Yvonne Paula, wonende te 9890 Gavere, Nulstraat 2

6.BENOEMING BESTUURDERS

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te herbenoemen tot bestuurders:

-De Heer VAN dE VYVER Michel Wemer André Herman, wonende te 9850 Nevele, Poortakkerstraat 4

-Mevrouw DE MEY Anne Marie Augusta, wonende te 9850 Nevele, Poortakkerstraat 4

7. MACHTIGING BESTUURDERS

2) RAAD VAN BESTUUR

beslissing van de raad te benoemen tot gedelegeerd bestuurder: de Heer VAN dE VYVER Michel Werner André Herman, voornoemd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van het proces-verbaal met nieuwe statuten met aangehechte

- copij verklaring bestuurder Mevrouw Tack Diane

- copij verklaring bestuurder Mevrouw Lippens Yvonne

- copij register van aandelen

- copij notulen raad van bestuur dd 17 december 2011

Notaris FEVERY Fabienne

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vo2 r-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2013 : DE156832
07/09/2012 : DE156832
15/07/2011 : DE156832
20/07/2010 : DE156832
06/01/2010 : DE156832
01/12/2009 : DE156832
13/07/2009 : DE156832
20/06/2008 : DE156832
18/06/2007 : DE156832
27/07/2006 : DE156832
06/06/2005 : GE156832
04/06/2004 : GE156832
13/10/2003 : GE156832
11/08/2003 : GE156832
11/06/2002 : GE156832
24/05/2000 : GE156832
29/07/1999 : GE156832
01/01/1993 : GE156832
03/10/1991 : GE156832
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 05.07.2016, NGL 17.07.2016 16327-0594-037

Coordonnées
BASTIN & C°

Adresse
NEERHONDERD 37 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande