BATILINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BATILINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.047.547

Publication

22/04/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

He 111

a

B 5t;



*1A08551 "





GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

0 9 APR, 20t

AFDELING DDERMONDE Cri. tc

Ondernemingsnr : 0427.047.547

Benaming

(voluit) : BATILINE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Peperkoren 9 te 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEEL: WIJZIGING DOEL -- ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDER  BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER - HERSCHRIJVEN STATUTEN

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 29 maart 2014, vóór registratie, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN;

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid "BATILINE", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Peperkoren 9, ingeschreven in het; rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer 0427.047.547.

De vennootschap werd opgericht onder de naam "Tandheelkundige verzorging Verbrugghe" bij akte' verleden voor notaris Johan Lesseliers te Beveren op éénendertig augustus negentienhonderd vierentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien september negentienhonderd vierentachtig onder nummer 2700-9.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Eerste beslissing

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 287 Venn. W. met het oog op de wijziging van het doel van de vennootschap opgemaakt op 14 maart 2014, op basis van de staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2013.

Tweede beslissing

De vergadering beslist tot wijziging van het doel van de vennootschap door de schrapping van de bestaande

tekst in artikel 4 van de statuten en de vervanging door de volgende tekst :

De vennootschap heeft tot doel:

VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN :

Het bekleden van alle mogelijk advies- en/of dienstenfuncties in andere ondernemingen.

Het verlenen van diensten en adviezen aan derden met betrekking tot de organisatie en het beheer van

bedrijven, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Het verlenen van consultancy, opleiding en technische expertise.

Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of

ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of

ondernemingen.

VOOR EIGEN REKENING

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal,

erfpacht, ...}, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen,

bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende

goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën;

de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of sohulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Derde beslissing

De vergadering beslist te ontslaan als statutair zaakvoerder van mevrouw Gaby Verbrugghe en artikel 11

van de statuten aan te passen aan deze beslissing.

Vierde beslissing

De vergadering beslist tot volledige herformulering van de tekst van de statuten als volgt

Artikel 1. Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar

naam luidt "Batiline"

Artikel 2. zetel

De zetel is gevestigd te 9120 Beveren, Peperkoren 9.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

Het bekleden van alle mogelijk advies- eniof dienstenfuncties in andere ondernemingen.

Het verlenen van diensten en adviezen aan derden met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Het verlenen van consultancy, opleiding en technische expertise.

Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

VOOR EIGEN REKENING

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

á r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapiitalisatieondernemingen,

BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERD NEGENENTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERD

EURO NUL EUROCENT (¬ 329.500,00),

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, zonder nominale waarde,

die ieder één/zevenhonderd vijftigste (1f750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

Artikel 13, Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om 17.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 27. Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 28. Interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 29. Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Artikel 30. Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant, De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 31. Boekjaar -jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig

de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder,

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het

Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een

jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van

het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 32. Winstverdeling

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de

wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

Artikel 36. Verdeling van het vereffeningssaldo

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aandelenbezit, waarbij er voor wordt gezorgd dat de activa bij voorkeur worden toegewezen aan de vennoot die de bewuste activa heeft ingebracht in de vennootschap.

Indien in het kader van de sluiting van de vereffening tot uitkering van een liquidatiebonus wordt besloten, dan komen, wat de aandelen betreft die met vruchtgebruik bezwaard zijn, de toegekende activa voor de blote eigendom aan de blote eigenaars van de aandelen toe en het vruchtgebruik van de toegekende activa aan de vruchtgebruikers van de aandelen, dit bij toepassing van het principe van zaakvervanging.

Indien tot de uitgekeerde activa geldsommen behoren, dan komen deze in blote eigendom toe aan de blote eigenaars van de aandelen op last evenwel voor de blote eigenaars om bij toepassing van het principe van

Vooer-.behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

zaakvervanging de ontvangen geldsommen te plaatsen op een geblokkeerde bankrekening die op naam van de blote eigenaars en de vruchtgebruikers gezamenlijk zal worden geopend met het oog op de uitoefening van het vruchtgebruiK door de vruchtgebruikers die zodoende hun vruchtgebruik zullen uitoefenen op deze geldsommen.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist te benoemen met ingang heden als niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor'. onbepaalde duur: Mevrouw Gaby Agnes Madeleine VERBRUGGHE (N.N. 53.08.27-028.40), geboren te Roeselare op 27 augustus 1953, wonende te 8300 Knokke, Van Bunnenlaan 39A, bus 41, die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Het mandaat van deze zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zesde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zevende beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Ernst & Young, tiducaire, is gevestigd te Sint-Niklaas, Bellestraat, 30 vertegenwoordigd door de heer Patrick Van Eester om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerder en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik E vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 22.07.2014 14334-0374-012
15/10/2014
ÿþ

[MigtE31



11.1111*1)11,j11,11.1,131Ï1,11,1ili

behc

aar Bel( Staal

Mai Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



cRirrr nECHTBArril VAN

KOOPHANDEL GENT

-6 OKT. 2014



1111





AFDELING DENDERMONDE Griffie







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0427.047.547

Benaming

(voluit) : BATIL1NE

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Peperkoren 9, 9120 Beveren-Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte: BENOEMING ZAAKVOERDER

Ut de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten van 24 september 2014, blijkt dat met eenparigheid van stemmen de heer Cari Van Camp, wonende te 8300 Knokke,

Van Bunnenlaan 39A wordt benoemd tot zaakvoerder en dit met ingang vanaf 24 september 2014. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Gaby Verbrugghe

Zaakvoerder

J f ^

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

23/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudst

aan het

Belgisch

5taatsblat

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 4 JAN 2014

DENDEFtNMWE

111011

~

Ondernemingsnr : 0427.047.547

Benaming

(voluit) : BATILINE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Peperkoren 9 te 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: KAP1TAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 31 december 2013, véér registratie, blijkt dat:

1S BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "BATILINE", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Peperkoren 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer 0427.047.547.

De vennootschap werd opgericht onder de naam "Tandheelkundige verzorging Verbrugghe" bij akte, verleden voor notaris Johan Lesseliers te Beveren op éénendertig augustus negentienhonderd vierentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien september negentienhonderd vierentachtig onder nummer 2700-9.

De Rechtsvorm werd aangepast aan een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, het kapitaal werd verhoogd en de statuten gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Johan Lesseliers te. Beveren op zestien augustus negentienhonderd negenentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien september daarna onder nummer 890913-199.

Het kapitaal werd verhoogd en de statuten gewijzigd ingevolge akte verleden voor ons notaris op! negenentwintig september tweeduizend vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van: zevenentwintig oktober daarna onder nummer 20051027-153149.

Het doel van de vennootschap werd uitgebreid en de naam werd gewijzigd in de huidige ingevolge akte verleden voor ons notaris op zevenentwintig januari tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het; Belgisch Staatsblad van achttien februari tweeduizend en elf onder nummer 2011.02.18-11027479.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van driehonderd, tien duizend vijfhonderd euro (¬ 310.500,00), om het te brengen van negentien duizend euro (¬ 19.000,00) op; driehonderd negenentwintig duizend vijfhonderd euro (¬ . 329.500,00) door de inbreng van driehonderd en tienduizend vijfhonderd euro (¬ 310.500,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, maar door de verhoging van; de fractiewaarde.

Bankattest

Van de inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen het bedrag van. driehonderd en tienduizend vijfhonderd euro (¬ 310.500,00) gestort op een bijzondere rekening met nummer BE76 7555 2959 5195 op naam van de vennootschap bij de Axa Bank Europe zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 23 december 2013 welke door ondergetekende notaris wordt bewaard in het onderhavige dossier.

Inschrijving en volstorting

De vergadering stelt vast dat de inschrijving en volstorting is gebeurd door :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Ten belope van honderd vierenvijftig duizend achthonderd zesendertig euro (¬ 154.836,00) door de heer

Carl Van Camp, voornoemd.

-Ten belope van honderd vierenvijftig duizend achthonderd zesendertig euro (¬ 154.836,00) door mevrouw

Gaby Verbrugghe, voornoemd.

-Ten belope van vierhonderd veertien euro (¬ 414,00) door mevrouw Eline Van Camp, voornoemd

-Ten belope van vierhonderd veertien euro (¬ 414,00) door mevrouw Barbara Van Camp, voornoemd

Voor-

behouden

aan hit

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De inbrengers verklaren dat deze kapitaalverhoging geschiedt met toepassing van artikel 537 eerste lid WIB 92 met gelden die voortkomen uit belaste dividenden die werden uitgekeerd tijdens het huidige belastbare tijdperk.

De inbrengers verklaren dat de gelden hun oorsprong vinden in de uitkering van reserves die uiterlijk op 31 maart 2013 werden goedgekeurd en bijgevolg voortkomen uit de jaarrekening per 31 december 2012,

De inbrenger verklaart bovendien dat de dividendenuitkering waarin deze inbreng haar oorsprong vindt een dividendenuitkering is die bovenop de gewone dividendenuitkering gedurende de 5 laatste boekjaren is geschied.

Tweede beslissing

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van de tekst van artikel 5 van de statuten door volgende tekst :

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd negenentwintig duizend vijfhonderd euro (¬ 329.500,00), verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) zonder vermelding van de nominale waarde, leder aandeel vertegenwoordigt één 1 zevenhonderd vijftigste van het maatschappelijk kapitaal.

Derde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vierde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Ernst & Young, fiducaire, is gevestigd te Sint-Niklaas, Bellestreat, 30 vertegenwoordigd door de heer Patrick Van Eester om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren,

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz. van Lisik B vermelden ° Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 19.07.2012 12317-0310-012
05/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.11.2011 11623-0600-011
31/03/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 25.03.2011 11067-0541-014
18/02/2011 : DE043217
07/09/2010 : DE043217
03/11/2009 : DE043217
01/10/2008 : DE043217
06/09/2007 : DE043217
03/11/2006 : DE043217
04/11/2005 : SN043217
27/10/2005 : SN043217
30/10/2002 : SN043217
12/07/2001 : SN043217
29/03/2000 : SN043217
22/01/1999 : SN043217
01/01/1997 : SN43217
01/01/1993 : SN43217
01/01/1988 : SN43217
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.06.2016, NGL 19.07.2016 16335-0476-015

Coordonnées
BATILINE

Adresse
PEPERKOREN 9 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande