BATIX CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BATIX CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.663.059

Publication

30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 23.09.2013 13591-0063-015
19/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 12.10.2012 12609-0026-014
29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 24.08.2011 11435-0205-010
30/03/2011
ÿþ Riad 2.0

LoiJa D In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



N~~~~~EU EK~~~

' -----' '~-

~ ~ ~~l ~M~

'- --- ~~''

/xN

~ __~ANDELTE~~E~T

11111§EIII1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

|

~

Ondmrnemingsnr: 0895.663.059

Benaming

RechÓavonn: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Franklin Rooseveltlaan, 232 te 9000 Gent

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Jan MYNCKE, notaris te Gent, op 14 maart 2011 en

dragende volgende ve e|d| "Geregistreerd te Gent 6 d 15 maart 2011 Boek 182, blad 99, vak 18, vier

rollen, zes verz. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanwezend Inspecteur a.i., (getekend) Glenn Dogha|mr, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte~ aansprakelijkheid "Merusc,0", waarvan de zetel gevestigd is te Gent, Franklin Rooseveltlaan, 232, ingeschreven in het rechtspersonen ista te Gent, onder het nummer 0895.663.059, opgericht ingevolge een akte verleden voor Meester Elke Vandekerckhove, notansbuMmnm|behe.op4febmad2O08.bmkmndgemoakt|ndnBUbgmntot~ het Belgisch Staatsbiad van 21 februari daumm, onder het nummer 20080221/029051, met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

I.1 De huidige naam van de vennootschap, zijnde "Merusco", wordt gewijzigd in "Batix Construct".

||./ De zete|, thans gevestigd te 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan, 232, wordt verplaatst naar 9770 Kruishoutem, Industriezone, 38, en kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in Vlaanderen of tweetalig Brussel, met inachtneming van de taalwetgeving, bij besluit van de zaakvoerders.

IlIJ het doel van de vennootschap wordt uitgebreid met de volgende tekst:

De restauratie en renovatie van gebouwen en monumenten, oprichten van woningen en gebouwen in de ruimste zin van het wmuvd, het oprichten en/of laten oprichten van "sleutelklare" woningen en gebouwen; het aankopen, verkopen en verhuren van deze woningen en gebouwen.

Het aannemen en uitvoeren of laten uitvoeren van : gmndwedken, wegenwerken, rioleringswerken. dno|noómgovwerkan, niet-metalen kunoÓwedken, algemene bwummxeMkan, aile ruwbouwwerken en onderkap brengen van gebouwen, bekisting- en ijzervlechtwerken, geluids- en warmte-isolatie, lichte scheidingswanden valse plafonds en blinde v|nenon, al dan niet geprefabriceerd; schrijnwerk in het algemeen  zowel hout. polyvinylchloride (pvc) als metao|, houten spanten en t,appon, vervaardigen van meubels van ongeacht welk mabehoo|, marmer- en oteonhouwmmmvedk, smeedwerk, dakbedekking in asfalt of gelijkaardige producten, dichtingswerken; tæAekwærh, pleister- en nmmpwmrk, niet-metalen en niet-asfaltbedekkingen; verfwerk, glazenmakerswerk, parketwerk en andere houten vloerbedekking (tapijt en vloerbekleding van linoleum, rubber of kunststof), sanitaire installaties en verwarmingsinstallaties met gas door middel van individuele huaotel|en, centrale menwanning, thermische installaties; ventilatie, luchtverwarming en ainxond0on)ng, reinigen en opknappen van gevels, metalen dakbedekkingen en zinkwerk, restauratie door ambachtslieden, restauratie van monumentæn, muurbekledingen en v/perbodekk|ngon, vloerdeklaag en bekleding van industriële v|oon*n, bouwen van staUingen, voegwoMo*n, slopingswerken, plaatsen van afsluitingen, droogmaken van gebouwen, plaatsen van o|eneuhouwan, bedekken van gebouwen, plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken; plaatsen van diverse kunststoffen; ruiten glas en gekleurde nmmen, behangen en garneren, plaatsen van verwarming met warme lucht, van luchtre |i en diverse leidingen, van san ire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor installeren van waterverzachters, plaatsen van b||kmamafle|deno, elektrische installaties, metaalconstructies.

Overige werkzaamheden in verband met afwerking van gebouwen.

Werken in coördinatie van onderaannemers.

De algemene coördinatie van werkzaamheden op de bouwwerf, preventieadvisering en ve8igheidm-ooùn1inaUo;pnojactontwikkeUngvourwmningbpuvv.kan0nprbpmw.|nhæmtmctuumvmrken'

De coördinatie van aile bouwwerken in de ruimste zin van het woord, studie- en raadgevend bureau; de nndememingin onroerende goederen, de bomwpnonnoón, aile verhandelingen van onroerende goederen, de aan- en verkoop, de fabricatie en de groot- en kleinhandel van aile geprefabriceerde botone\omantan, het vorkopen, het verhuren of herstellen van *ervoannatedaa|, het vervoer voor eigen rekening en voor rekening van derden, de uitbating van natuursteengroeven, de groot- en kleinhandel in bouwproducten en -materialen.

De vennootschap zal a||m commerciële, financiële, |nduotMë|a, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die zich in rechtstreeks of onrechtstreeks verband bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan

-----'---_--_---_------------_'------------'-----_ Opuo laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

VÓram: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/037Z011 - Annexes dû Moniteur "bele

kunnen bevorderen of vergemakkelijken. Zij zal haar doel op aile plaatsen in België, als in het buitenland mogen' nastreven, op alle wijzen, en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Het bevorderen van de oprichting van ondernemingen door inbreng, participaties of investering.

De vennootschap mag in België en in het buitenland voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen doen, met name: het aankopen, verkopen, ruilen, het laten bouwen, huren en verhuren, verpachten, verkavelen, in waarde brengen, beheren, uitbaten, financieren, hypothekeren en promoveren van onroerende goederen in de ruimste zin van het woord, zowel onbebouwd, in opbouw, in heropbouw of verbouwing, als bebouwd.

Het beheer van roerende en onroerende vermogens en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen van vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in het kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de ruimste zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Het verlenen van adviezen en diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, ter uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtsreeks of onrechtstreeks op het vlak van financiën, verkoop, productie en algemeen beheer.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen of vennootschappen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, tussenpersoon in de handel.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle handels- nijverheids-, financiële of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Voor eigen rekening mag zij ook roerende handelingen verrichten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondememingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

IV.! Het boekjaar, dat aanvangt op 1 januari eindigt op 31 december van ieder jaar (en niet op 30 december zoals geakteerd in de oprichtingsakte).

V.! De Heer Jan Ernest Germaine Van Meenen, geboren te Brugge op 26 september 1940, wonende te Eeklo, Elzenboslaan, 13, heeft op zijn verzoek zijn ontslag aangeboden als zaakvoerder van de vennootschap. Zijn ontslag wordt door de algemene vergadering aanvaard en er wordt hem volledige ontlasting verleend over zijn mandaat.

De algemene vergadering beslist de Heer Krzysztof Moskal, geboren te Krosno (Polen) op 21 september 1975, document ter staving van duurzaam verblijf nummer B 0276464 14 en nationaal nummer 750921-325-04, wonende te Kruishoutem, Idustriezone, 38, te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, die verklaart de opdracht te aanvaarden.

VI.! Ingevolge de beslissing van de algemene vergadering de dato 30 juni 2009 heeft de voornoemde Heer Hans Van Meenen zijn ontslag gegeven als statutair zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 30 juni 2009. Deze beslissing werd bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 oktober 2009, onder het nummer 20091008!141709.

Ingevolge dit ontslag dient het artikel 16 van de statuten aldus te worden aangepast.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door Notaris Jan Myncke.

Tegelijk hiermee neergelegd :

1. Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten.

2. Gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

la,

îor-

.irbuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 31.08.2010 10511-0251-010
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 31.08.2009 09711-0196-010

Coordonnées
BATIX CONSTRUCT

Adresse
INDUSTRIEZONE 38 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande