BAUTERS & PARTNERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BAUTERS & PARTNERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 869.698.931

Publication

25/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 11111111111H 11111

*14175797*

V beh aa Bel Ste 1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0869.698.931

Benaming

(voluit) : BAUTERS 8g PARTNERS

(verkort):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 9870 Machelen, Dorpsstraat 49

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTBINDING EN VEREFFENING

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem) op 2 september, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist;

EERSTE BESLUIT

LEZING EN ONDERZOEK VAN HET VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN HET VERSLAG VAN DE REVISOR

De voorzitter stelt vervolgens voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

Dit voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag omtrent het voorstel tot ontbinding overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen dat door de raad van bestuur is opgemaakt op datum van achttien augustus tweeduizend en veertien. Bij dit verslag is een staat van actief en passief gevoegd de dato dertig juni tweeduizend en veertien. Deze staat is niet meer dan drie maanden voordien vastgesteld. Over deze staat werd door de BVBA J. VANDEMOORTEL & CO BEDRIJFSREVISOREN", vertegenwoordigd door de heer DE CLERCQ Bert, bedrijfsrevisor, een verslag uitgebracht op datum van eenentwintig augustus tweeduizend en veertien. Hierin wordt inzonderheid vermeld of de staat de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft. Zijn besluiten luiden letterlijk als volgt:

"... Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de Raad van Bestuur van de NV BAUTERS & PARTNERS een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 445.233,15 euro en een netto-actief van 440.323,05 euro.

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heb ik de staat van activa en passive afgesloten op 30 juni 2014 van de vennootschap BAUTERS & PARTNERS NV, met maatschappelijke zetel te 9870 Zulte, Dorpsstraat 49, nagezien met het oog op de vrijwillige ontbinding.

De waarderingsregels werden gewijzigd, rekening houdende met de vermoedelijke realisatiewaarde. Eveneens werd een voorziening aangelegd voor de kosten verbonden aan het vereffenen van de vennootschap.

De ontbinding en vereffening zal geschieden in één akte conform artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen. Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 36.532,31 euro, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de Algemene Vergadering niet geconsigneerd werd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat, behoudens onze opmerkingen hieronder, op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de Raad van Bestuur gerealiseerd zullen worden.

Gezien de financiële situatie waarin de vennootschap BVBA R RODENBACH zich bevindt, dienen wij echter conform onze beroepsregels een voorbehoud te formuleren ten aanzien van de inbaarheid van de schuldvordering op de vennootschap F. RODENBACH, voor een bedrag van 439.859,65 euro.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

A vipor9i. , byahouden aan het Belgisch Staatsblad

Verder wensen we eveneens voorbehoud te formuleren voor eventuele fiscale en/of sociale schulden en' andere toekomstige schulden die naar aanleiding van deze vereffening zouden ontstaan of die naar aanleiding van een fiscale en/of sociale controle aan het licht zouden komen. Deze of andere schulden komen ten leste van de aandeelhouders. ..."

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris Martine Vandemaele het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze ontbinding en in vereffening stelling.

DERDE BESLUIT

BESLUIT TOT ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING

Met eenparigheid van stemmen besluit de buitengewone algemene vergadering vervolgens tot ontbinding van de vennootschap en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden, zonder benoeming van een vereffenaar.

VIERDE BESLUIT

SLUITING VAN DE VEREFFEN1NG

Overeenkomstig artikel 184 § 5 Wetboek van Vennootschappen besluit de vergadering, gezien het voorgaande, met unanimiteit van stemmen dat de vereffening van de vennootschap, in onderhavige akte eveneens wordt afgestoten

De vergadering verklaart dat aan de voorwaarden overeenkomstig artikel 184 § 5 Wetboek van Vennootschappen is voldaan, met name:

-Er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passive als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

-Er wordt geen vereffenaar aangesteld.

-Het besluit tot sluiting van de vereffening wordt genomen met unanimiteit van stemmen.

-De terugname van het resterend actief zal gebeuren door de aandeelhouders zelf, in verhouding tot hun aandelenbezit.

De voorzitter deelt mee dat er geen bedragen meer vol te storten waren op eerder door de aandeelhouders toegezegde inbrengen., Hij deelt tevens mee dat er zich bij de vereffening geen tegenstrijdigheid van belangen heeft voorgedaan.

Het overblijvende actief zal worden overgemaakt op rekening van de aandeelhouders, in verhouding tot hun aandelenbezit Bijgevolg stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende minstens vijf (5) jaar bewaard worden te 9870 Zulte (Machelen), Dorpsstraat 49.

De vergadering machtigt de heer BAUTERS Kris en mevrouw RODENBACH Françoise, beiden voornoemd, om 1) het overblijvende actief te storten op de rekening van de aandeelhouders, ln verhouding tot hun aandelenbezit, 2) de boekhoudkundige en fiscale verplichtingen af te werken, in het bijzonder de indiening van de fiscale aangifte voor het inkomstenjaar 2013 en 2014.

De voorzitter verklaart verder dat er geen maatregelen dienen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de aandeelhouders.

Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de aandeelhouders, in verhouding tot hun aandelenbezit Indien er na de vereffening onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan de voornoemde aandeelhouders, die deze evenwel slechts ten leste zullen nemen tot beloop van wat zij uit de vennootschap als vereffeningsoverschot hebben ontvangen.

VIJFDE BESLUIT

ONTSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de heer BAUTERS Kris en mevrouw RODENBACH Françoise, beiden voornoemd, te ontslaan als bestuurders van onderhavige vennootschap. Na goedkeuring van de jaarrekening zal hen kwijting verleend worden voor het gevoerde beleid.

ZESDE BESLUIT

VOL MACHTEN

De vergadering stelt de BVBA "VM FISK" te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 7, en haar medewerkers aan tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om, indien vereist ingevolge onderhavige akte, aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent - afdeling Gent; expeditie akte statutenwijziging, revisoraal verslag, verslag van de zaakvoerder, staat van actief en passief,

Notaris Martine Vandernaele te Wakken (Dentergem)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/10/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.09.2013, NGL 08.10.2013 13623-0485-009
13/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 06.10.2012, NGL 06.11.2012 12633-0175-008
19/10/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.09.2011, NGL 14.10.2011 11580-0120-008
14/01/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden i IIIIIVIII 1111 III1I II II W

aan het "11007599"

Belgisch Staatsblad











Benaming : Bauters & Partners

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Dorpsstraat 13, 9870 Zulte (Machelen)

Ondernemingsnr : 0869 698 931

Voorwerp akte : Herbenoeming bestuurders, herbenoeming gedelegeerd bestuurder, wijziging van de maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de algemene vergadering dd. 27.10.2010 blijkt dat volgende bestuurders worden.

herbenoemd vanaf heden, voor een periode van zes jaar, dit betekent tot de algemene vergadering van 2016:

- Dhr. Bauters Kris, wonende te Dorpsstraat 13, 9870 Zulte;

- Mevr. Rodenbach Franxise, wonende te Dorpsstraat 13, 9870 Zulte.

De Raad van Bestuur kwam in vergadering samen op 27.10.2010 om dhr. Bauters Kris tot gedelegeerd', bestuurder van de Raad van Bestuur te herbenoemen.

Uit het verslag van de Raad van Bestuur dd. 15.11.2010 blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Dorpsstraat 49, 9870 Zulte (Machelen), met ingang; van 15.11.2010.

Bauters Kris

gedelegeerd bestuurder

JAN. 2011

RECHTBANK VAN

xool'H.\NDE(!:. TE GENT

n"ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.10.2010, NGL 26.11.2010 10615-0272-008
13/11/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 15.09.2009, NGL 10.11.2009 09848-0236-008
21/10/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.09.2008, NGL 15.10.2008 08785-0176-009
07/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 03.11.2007, NGL 30.11.2007 07817-0162-009
09/11/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 06.10.2006, NGL 02.11.2006 06867-1607-010

Coordonnées
BAUTERS & PARTNERS

Adresse
DORPSSTRAAT 49 9870 MACHELEN(O-VL)

Code postal : 9870
Localité : Machelen
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande