BAUTERS BOUW

Divers


Dénomination : BAUTERS BOUW
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 836.531.067

Publication

06/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

I1111~iiuu~~~~uu~~ui~ui

*1918 34

Ondernemingsnr : 0836.531.067

Benaming

(voluit) : BAUTERS BOUW

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9870 Zulte (Machelen), Rijksweg 29

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN VEREFFENING

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem) op 23 september 2014, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist:

EERSTE BESLUIT

LEZING EN ONDERZOEK VAN HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER EN HET VERSLAG VAN DE REVISOR

De voorzitter stelt vervolgens voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

Dit voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag omtrent het voorstel tot ontbinding overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen dat door de zaakvoerder is opgemaakt op datum van eenendertig augustus tweeduizend en veertien. Bij dit verslag is een staat van actief en passief gevoegd de dato eenendertig augustus tweeduizend en veertien. Deze staat is niet meer dan drie maanden voordien vastgesteld. Over deze staat werd door de BVBA "DPO BEDRIJFSREVISOREN" te Oostakker, vertegenwoordigd door de heer DE POORTERE Ulrich, bedrijfsrevisor, een verslag uitgebracht op datum van vijftien september tweeduizend en veertien. Hierin wordt inzonderheid vermeld of de staat de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft. Zijn besluiten luiden letterlijk als volgt:

"XII. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen werd, onder verantwoordelijkheid van de enige zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bauters Bouw" een boekhoudkundige staat afgesloten op datum van 31/08/2014, opgesteld aan realisatiewaarde, die rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van vierhonderdtweeënveertigduizend negenhonderdzevenenzeventig euro tien eurocent (442.977,10 EUR) en een netto-actief van driehonderdvijfenvijftigduizend zevenhonderdeenenzestig euro tien eurocent (355.761,10 EUR).

Op basis van ons specifiek nazicht van de staat van activa en passiva van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bauters Bouw" per 31/08/2014 op basis waarvan de ontbinding van de vennootschap wordt voorgesteld, verklaren wij dat:

1.de staat van activa en passiva van de vennootschap per 31/08/2014 werd gecontroleerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake ontbinding van vennootschappen;

2.de bemerkingen in ons verslag niet van die aard zijn om de toestand van de vennootschap substantieel te wijzigen;

3.de staat van activa en passiva van de vennootschap per 31/08/2014 aldus de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft;

4.er evenwel een algemeen voorbehoud dient te worden geformuleerd voor fiscale (en sociale) schulden voor de boekjaren die nog niet definitief werden gecontroleerd.

5.de intentie werd geuit van de aandeelhouders om de activa te aanvaarden aan de in voormelde staat van actief en passief opgenomen boekwaarde en dat die alsdan overeenstemt met een realisatiewaarde.

6.de vereffening reeds de facto door de zaakvoerder werd uitgevoerd.

7.gelet op de voorgelegde betalings- en/of consignatiebewijzen er kan worden vastgesteld dat de schulden opgenomen in de staat van actief en passief werden vereffend of de nodige fondsen in consignatie werden gegeven.

8.het gelet op het tijdstip van onze aanstelling en de noodzakelijke termijn voor de uitvoering van onze controlewerkzaamheden, het ons niet mogelijk was onze controlewerkzaamheden te beëindigen meer dan 15 dagen voor de voorziene algemene vergadering. Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

2 ~ -N- 2(1%

RECH $ pie VAN

KOOPHANDECTE GENT

4.

voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

V

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van' Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bauters Bouw en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt...."

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris Martine Vandemaele het bestaan en de Interne en externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze ontbinding en in vereffeningstelling.

DERDE BESLUIT

BESLUIT TOT ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING

Met eenparigheid van stemmen besluit de buitengewone algemene vergadering vervolgens tot ontbinding van de vennootschap en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden, zonder benoeming van een vereffenaar.

VIERDE BESLUIT

SLUITING VAN DE VEREFFENING

Overeenkomstig artikel 184 § 5 Wetboek van Vennootschappen besluit de vergadering, gezien het voorgaande, met unanimiteit van stemmen dat de vereffening van de vennootschap, in onderhavige akte eveneens wordt afgesloten.

De vergadering verklaart dat aan de voorwaarden overeenkomstig artikel 184 § 5 Wetboek van Vennootschappen is voldaan, met name:

-Er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

-Er wordt geen vereffenaar aangesteld.

-Het besluit tot sluiting van de vereffening wordt genomen met unanimiteit van stemmen.

-De terugname van het resterend actief zal gebeuren door de vennoten zelf, in verhouding tot hun aandelenbezit.

De voorzitter deelt mee dat er geen bedragen meer vol te storten waren op eerder door de vennoten toegezegde inbrengen. Mij deelt tevens mee dat er zich bij de vereffening geen tegenstrijdigheid van belangen heeft voorgedaan.

Het overblijvende actief zal worden overgemaakt op rekening van de vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit. Bijgevolg stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende minstens vijf (5) jaar bewaard worden te 9870 Zulte (Machelen), Rijksweg 29.

De vergadering machtigt de heer BAUTERS Germain, voornoemd, om 1) het overblijvende actief te storten op de rekening van de vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit, 2) de boekhoudkundige en fiscale verplichtingen af te werken, in het bijzonder de indiening van de fiscale aangifte voor het inkomstenjaar 2013 en 2014.

De voorzitter verklaart verder dat er geen maatregelen dienen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten.

Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit. Indien er na de vereffening onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan de voornoemde vennoten, die deze evenwel slechts ten laste zullen nemen tot beloop van wat zij uit de vennootschap als verelfeningsoverschot hebben ontvangen.

VIJFDE BESLUIT

ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de heer BAUTERS Germain, voornoemd, te ontslaan als zaakvoerder van onderhavige vennootschap. Na goedkeuring van de jaarrekening zal hem kwijting verleend worden voor het gevoerde beleid.

ZESDE BESLUIT

VOLMACHTEN

De vergadering stelt de NV 'TITECA ACCOUNTANCY MERELBEKE" te Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1142, en haar medewerkers aan tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om, indien vereist ingevolge onderhavige akte, alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent - afdeling Gent; expeditie akte statutenwijziging, revisoraal verslag, verslag van de zaakvoerder, staat van actief en passief.

Notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem)

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 26.07.2013 13346-0571-011
07/06/2011
ÿþOndernemingsnr : D ó3 G. 3 ti" 6

Benaming

(voluit) : BAUTERS BOUW

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijksweg 29 9870 Zulte (Machelen)

Ondérwerp akte : OPRICHTING-BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem) op

drieëntwintig mei tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, blijkt hetgeen volgt :

1. Vennoten

1. De Heer BAUTERS Germain André Roger, geboren te Kruishoutem op negen augustus negentienhonderd éénenveertig, rijksregister nummer 41.08.09-205.54, echtgenoot van Mevrouw VERHOYE Christine Elza, geboren te Tielt op zesentwintig november negentienhonderd vijfenveertig, rijksregister nummer 45.11.26-222.20, wonende te 9870 Zulte, Rijksweg 29; gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor Notaris Rudy Pauwels, destijds te Deinze op negen februari negentienhonderd zevenenzestig, ongewijzigd tot op heden.

2. De Heer BAUTERS Koen Ghislain, geboren te Deinze op vier juni negentienhonderd zeventig, rijksregister nummer 70 06 04 311.14, echtgenoot van Mevrouw De Scheerder Gudrun Irma Alberic, geboren te Deinze op veertien november negentienhonderd vijfenzeventig, met wie hij gehuwd is onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van voorafgaand huwcontract, ongewijzigd, wonende te 9870 Zulte-Machelen, Leihoekstraat 43.

3. De Heer BAUTERS Karel Armand, geboren te Deinze op zestien augustus negentienhonderd drieënzeventig, rijksregister nummer 730816 130 97, ongehuwd, wonende te 9041 Oostakker, Lourdesstraat

41

2. Benaming: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAUTERS BOUW"

3. Zetel: te 9870 Zulte (Machelen), Rijksweg 29

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Met betrekking tot onroerende goederen: het aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, in huur nemen, uitbaten, bouwwerken laten uitvoeren, verbouwings- en verbeteringswerken laten uitvoeren, verlenen van bouwkundige adviezen, ingenieurs- en aanverwant technisch advies, het ter beschikking stellen van onroerende goederen aan de bedrijfsleiders, dit alles in de ruimste zin.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEHONDERD VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO, vertegenwoordigd door driehonderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/driehonderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling:

INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naarn en handtekening.

Mai 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

V. beh. aai Bel Staa



NEERGELEGD

2 5 -05- 2011

REiCar TJ VGENT KOOPHA~fBRTrI~



11111111n11811111J1

rr

Voor-

behouden aan tait Belgisch

Staatsblad

1. De Heer Bauters Germain, voor vijfenzeventigduizend euro, waarvoor hem honderd aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : vijfenzeventigduizend euro.

2. De Heer Bauters Koen, voor vijfenzeventigduizend euro, waarvoor hem honderd aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : vijfenzeventigduizend euro.

3. De Heer Bauters Karel, voor vijfenzeventigduizend euro, waarvoor hem honderd aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : vijfenzeventigduizend euro.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van tweehonderd vijfentwintigduizend euro en is elk aandeel volledig volstort.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij ING met nummer 390-0715483-66.

Het bewijs van deponering, dat in het dossier van de werkende notaris zal worden bewaard, werd door de bank afgeleverd op twintig april tweeduizend en elf.

7. Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf heden.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elke zaakvoerder heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en aile daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering, buitengewone algemene vergadering of bijzondere algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Als niet-statutair zaakvoerder voor de duur der vennootschap wordt éénparig benoemd door de oprichters, de heer Bauters Germain, voornoemd, die alhier aanvaardt.

De heer Bauters Germain, verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

10. Overname verbintenissen:

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen vanaf één december tweeduizend en tien, onder meer de contracten met de architect, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

11. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan de heer Geert Boerjan, te Deinze, Leiedam 4, of een van zijn aangestelden, lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle nodige administratieve formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

12. Jaarvergadering

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de LAATSTE DONDERDAG VAN DE

MAAND JUNI OM ACHTTIEN UUR DERTIG op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de

uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de

eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en dertien.

12. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december daarna.

Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der vennootschap afgesloten en worden door de

zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting,

opgemaakt.

Hel eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op éénendertig december

tweeduizend en twaalf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent;

expeditie akte oprichting.

Martine Vandemaele, notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BAUTERS BOUW

Adresse
Zetel : 9870 Zulte (Machelen), Rijksweg 29

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande