BBC PARTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BBC PARTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.757.119

Publication

18/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.11.2013, NGL 13.11.2013 13659-0396-015
14/10/2013
ÿþOndernemingsnr : 0838.757.119

Benaming

(voluit) : COUCKUYT INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Gaverstraat 39, 9270 LAARNE-KALKEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgesteld door ondergetekende notaris Guy Danckaert met standplaats Kalken, gemeente Laarne, op 27 september 2013, geregistreerd te Wetteren op 1 oktober 2013, blijkt dat de enige` vennoot, handelend als buitengewone algemene vergadering, van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "COUCKUYT INVEST" met zetel te 9270 Laarne-Kalken, Gaverstraat 39, de volgende beslissingen heeft genomen:

Naamswijziging:

De enige vennoot besloot de naam van de vennootschap te wijzigen in "BBC Parts".

Artikel één van de statuten werd vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "BBC Parts"."

Doelwijziging:

De enige vennoot besloot het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren en dit door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door de volgende tekst:

""De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten

N Zowel in eigen naam als voor rekening van derden of in medewerking met derden, de handel in, in- en, uitvoer, de vertegenwoordiging en commissiehandel van thermische installaties, machines en aile mogelijke wisselstukken;

B/ Beheer van een eigen roerend en eigen onroerend vermogen:

61/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; allee verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks: met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te'', bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

62/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle; verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door. inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van. welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

Il. Algemene activiteiten.

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in. rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,: onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest' ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan, kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste, zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen'

bestuur. ._ ___. __n ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bet a2 Be Sta.

Mal Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Bijzondere bepalingen,

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Herformulering van de modaliteiten inzake vraagrecht:

De enige vennootschap besloot de modaliteiten inzake vraagrecht te herformuleren.

De enige vennoot besloot de tekst van de subtitel "Vraagrecht" in artikel éénentwintig van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de algemene vergadering ontvangen."

Wijziging van de modaliteiten inzake ontbinding en vereffening:

De enige vennoot besloot de modaliteiten inzake ontbinding en vereffening te wijzigen,

De enige vennoot besloot artikel vijfentwintig van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging I homologatie worden voorgelegd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient / dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld,

indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten."

Volmachten:

De enige vennoot-zaakvoerder zal overgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan ais bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en . akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151:

-Mevrouw Eveline Christiaens.

-De heer Thijs Simoens.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel.

Notaris Guy Danckaert

Gelijktijdige neerlegging:

Expeditie, verslag van de zaakvoerder met aangehechte staat van actief en passief en de gecoordineerde

statuten

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- #, behouden den het,

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0838.757.119

Benaming

(voluit) : COUCKUYT INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Gaverstraat 39, 9270 LAARNE-KALKEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgesteld door ondergetekende notaris Guy Danckaert met standplaats Kalken, gemeente Laarne, op 27 september 2013, geregistreerd te Wetteren op 1 oktober 2013, blijkt dat de enige` vennoot, handelend als buitengewone algemene vergadering, van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "COUCKUYT INVEST" met zetel te 9270 Laarne-Kalken, Gaverstraat 39, de volgende beslissingen heeft genomen:

Naamswijziging:

De enige vennoot besloot de naam van de vennootschap te wijzigen in "BBC Parts".

Artikel één van de statuten werd vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "BBC Parts"."

Doelwijziging:

De enige vennoot besloot het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren en dit door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door de volgende tekst:

""De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten

N Zowel in eigen naam als voor rekening van derden of in medewerking met derden, de handel in, in- en, uitvoer, de vertegenwoordiging en commissiehandel van thermische installaties, machines en aile mogelijke wisselstukken;

B/ Beheer van een eigen roerend en eigen onroerend vermogen:

61/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; allee verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks: met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te'', bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

62/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle; verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door. inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van. welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

Il. Algemene activiteiten.

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in. rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,: onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest' ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan, kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste, zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen'

bestuur. ._ ___. __n ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bet a2 Be Sta.

Mal Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Bijzondere bepalingen,

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Herformulering van de modaliteiten inzake vraagrecht:

De enige vennootschap besloot de modaliteiten inzake vraagrecht te herformuleren.

De enige vennoot besloot de tekst van de subtitel "Vraagrecht" in artikel éénentwintig van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de algemene vergadering ontvangen."

Wijziging van de modaliteiten inzake ontbinding en vereffening:

De enige vennoot besloot de modaliteiten inzake ontbinding en vereffening te wijzigen,

De enige vennoot besloot artikel vijfentwintig van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging I homologatie worden voorgelegd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient / dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld,

indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten."

Volmachten:

De enige vennoot-zaakvoerder zal overgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan ais bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en . akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151:

-Mevrouw Eveline Christiaens.

-De heer Thijs Simoens.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel.

Notaris Guy Danckaert

Gelijktijdige neerlegging:

Expeditie, verslag van de zaakvoerder met aangehechte staat van actief en passief en de gecoordineerde

statuten

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- #, behouden den het,

Belgisch Staatsblad

06/10/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffieva de akte

GRjFPE .`~

2 0. 09. 2011

DENDERMONDE

e

lilial IIl iii111i iii RI

*11150732*

Vc behc

aan

Belç Staat

Ondernemingsnr : 838.757.119

Benaming

(voluit) : COUCKUYT INVEST

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GAVERSTRAAT 39, 9270 LAARNE-KALKEN

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Guy Danckaert met standplaats Kalken, gemeente Laame, op. 16 september 2011, geregistreerd te Wetteren op 21 september 2011, blijkt dat de enige vennoot handelend als buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, "COUCKUYT INVEST" met zetel te 9270 Laame(Kalken), Gaverstraat 39, de volgende beslissingen heeft, genomen:

Verslag bedrijfsrevisor:

De besluiten van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39A, vertegenwoordigd door de Heer Yves Christiaens, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42, luiden letterlijk: als volgt:

"5. BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "COUCKUYT INVEST" bestaat uit:

- de inbreng van 374 aandelen van de naamloze vennootschap "BELGIAN BOILER COMPANY" ter waarde van 3.840.000,00 EUR die ingebracht worden door de heer Pol COUCQUYT.

- de inbreng van 545 aandelen van de naamloze vennootschap "BELGIAN CONSULTING COMPANY" ter, waarde van 2.117.500,00 EUR die ingebracht worden door de heer Pol COUCQUYT.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap' uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de, inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.383 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COUCKUYT INVEST', zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende, de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Roeselare, 14 september 2011."

Kapitaalverhoging:

De enige vennoot besloot een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van vijf miljoen negenhonderd zevenenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 5.957.500,00) om het te kapitaal te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op vijf miljoen negenhonderd zevenenzeventig duizend vijfhonderd euro (¬ 5.977.500,00) door de hierna beschreven inbreng in natura (aandelen) ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van tweeduizend driehonderd drieëntachtig (2.383) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van. nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van vijf miljoen negenhonderd zevenenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 5.957.500,00).

Beschrijving van de ingebrachte aandelen:

De enige vennoot, de Heer Pol Couckuyt, wonende te 9270 Laarne (Kalken), Gaverstraat 39, heeft verklaard de hierna beschreven aandelen in de vennootschap "COUCKUYT INVEST' in te brengen, te weten:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



- driehonderd vierenzeventig (374) volledig volgestorte aandelen van de naamloze vennootschap "BELGIAN BOILER COMPANY' met zetel te 9270 Laame, Veldmeersstraat 23, B.T.W.-nummer BE-0462.150.659, RPR Dendermonde.

- vijfhonderd vijfenveertig (545) volledig volgestorte aandelen van de naamloze vennootschap "BELGIAN CONSULTING COMPANY" met zetel te 9270 Laame (Kalken), Gaverstraat 39, B.T.W.-nummer BE-0464.588.626, RPR Dendermonde.

Vergoeding voor de inbreng in natura:

De aandelen ingebracht door de heer Pol Couckuyt vertegenwoordigen een globale waarde van vijf miljoen negenhonderd zevenenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 5.957.500,00), te weten:

- drie miljoen achthonderd veertig duizend euro (¬ 3.840.000,00) voor de driehonderd vierenzeventig (374) aandelen van de naamloze vennootschap "BELGIAN BOILER COMPANY", voornoemd.

- twee miljoen honderd zeventien duizend vijfhonderd euro (¬ 2.117.500,00) voor de vijfhonderd vijfenveertig (545) aandelen van de naamloze vennootschap "BELGIAN CONSULTING COMPANY", voornoemd.

Als vergoeding van deze inbreng werden er aan de heer Pol Couckuyt, die aanvaardde, tweeduizend driehonderd drieëntachtig (2.383) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde . toegekend.

Deze tweeduizend driehonderd drieëntachtig (2.383) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Wijziging van de statuten:

De enige vennoot besloot tot aanpassing van de statuten door vervanging van de eerste alinea van artikel vijf van de statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf miljoen negenhonderd zevenenzeventig duizend vijfhonderd euro (¬ 5.977.500,00) en is verdeeld in tweeduizend driehonderd eenennegentig (2.391) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge



Notaris Guy Danckaert



Gelijktijdige neerlegging:

expeditie, verslagen van de bedrijfsrevisor en de zaakvoerder, de gecoördineerde statuten.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2011
ÿþ Mors 2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de_akte-

1111111111111baIIIlBllllllll

" 35024"

ÿt

~ ~. C8. 2011 .

-~ Y.I~:L} c.~=

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 733'2, R-S R 1t t

Benaming

(voluit) : COUCKUYT INVEST

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9270 Laarne-Kalken, Gaverstraat 39

Onderwerp akte : OPRICHTING-STATUTEN-VERKLARINGEN-BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Guy Danckaert met standplaats Kalken, gemeente Laarne, op 18 augustus 2011, geregistreerd te Wetteren op 23 augustus 2011, dat de heer Couckuyt Pol Willy Daniël, geboren te Wevelgem op 28 april 1962, ongehuwd, wonende te 9270 Laame-Kalken, Gaverstraat 39, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "COUCKUYT INVEST" met zetel te 9270 Laarne-Kalken, Gaverstraat 39.

Zetel:

De zetel wordt gevestigd te 9270 Laarne (Kalken), Gaverstraat 39.

Doel:

De vennootschap heeft als doel:

I. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de codrdinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Il. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks mei dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Bl Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzonder bepalingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris.. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20,000,00 EUR) en is verdeeld in acht (8) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. De heer Couckuyt Pol, voornoemd, heeft ingeschreven op de acht (8) aandelen. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste zaterdag van de maand november om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Stemrecht  vertegenwoordiging op de vergadering:

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Bestuur - controle:

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder:

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder:

De Heer Pol Couckuyt, wonende te 9270 Laarne (Kalken), Gaverstraat 39, is als enige statutaire zaakvoerder van de vennootschap benoemd.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

Bevoegdheden zaakvoerder(s):

Bestuursbevoegdheid:

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.,

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van een zaakvoerder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer aire zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid:

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buite rechte.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, kan iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Boekjaar:

Het boekjaar begint ieder jaar op één juli en wordt op dertig juni van het daarop volgende jaar afgesloten. Winstbesteding:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Ontbinding en vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering:

Het eerste boekjaar vangt aan op 18 augustus 2011 om te eindigen op 30 juni 2013.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand november van het jaar 2013.

Overname verbintenissen:

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de

vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de

neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van

" koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Zaakvoerder  aanvaarding:

De heer Pol Couckuyt, voornoemd, verklaarde het mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden en

verklaarde niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

Bezoldiging zaakvoerder:

De bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene

vergadering.

Overgangsregeling zaakvoerder:

De zaakvoerder werd benoemd vanaf 18 augustus 2011, met dien verstande, dat hij vanaf 18 augustus

2011 tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij

vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden ais orgaan van de vennootschap overeenkomstig de

bepalingen van de statuten en de wet.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de

oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Commissaris:

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

Volmachten:

De heer Couckuyt Pol stelde, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit

onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde

" personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of

" stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161 :

- de Heer Alois Monsieurs.

- Mevrouw Eveline Christiaens.

- Mevrouw Ann Hemeryck.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel.

Notaris Guy Danckaert

Werden gelijktijdig neergelegd:

een uitgifte van de akte en bankattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 19.12.2015, NGL 25.01.2016 16031-0355-015
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 30.12.2016, NGL 27.01.2017 17031-0165-015

Coordonnées
BBC PARTS

Adresse
GAVERSTRAAT 39 9270 KALKEN

Code postal : 9270
Localité : Kalken
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande