BBCON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BBCON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.684.507

Publication

05/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

30-04-2015

Griffie

*15307507*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0629684507

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

bbcon

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uittreksel uit een akte verleden voor Geassocieerd notaris Bart DE JAEGER, te Watervliet, gemeente Sint-Laureins, op 29 april 2015, neergelegd voor registratie, houdende oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

1. Identiteit van de oprichters:

1/ De heer BONNAERENS Bart Paul Rik, geboren te Gent op 20 juni 1974, (met identiteitskaartnummer 591-4987007-48 en rijksregisternummer 74.06.20-041.82), en zijn

echtgenote 2/ mevrouw DE WINDT Soronja Noelli Josephine, geboren te Eeklo op 29 december 1974, (met identiteitskaartnummer 591-6674924-68 en rijksregisternummer 74.12.29-138.48), samenwonende te 9968 Assenede (Bassevelde), Grote-Tiendewijk 23, gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelselkrachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Frank De Raedt te Waarschoot op 16 juli 1998, welk stelsel volgens hun verklaringen tot op heden niet werd gewijzigd.

2. Rechtsvorm en naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam  bbcon .

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze :

- het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma s

- het verlenen van advies in verband met hardware, software, analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en aanbieden van de beste oplossing

- het leveren van dienst in de ICT-sector (informatie- en communicatietechnologie) en het implementeren van ICT oplossingen in diverse sectoren

- het opzetten, beheren en opvolgen van websites, webwinkels en hosting

- groot- en kleinhandel in computers, printers en toebehoren, kortom alle hard- en software - onderhoud en reparatie van computers en randapparatuur

- tussenpersoon in de handel in de voormelde sectoren

- levering en plaatsing van beveiligingssystemen

- groot- en kleinhandel in telecommunicatie (telefoon, gsm, abonnementen, ...)

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten; De aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle

Onderwerp akte :

Grote-Tiendewijk 23 9968 Assenede

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, onder meer door het in hypotheek of in pand te geven van goederen, inclusief de eigen handelszaak; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieon¬dernemingen;

- De vennootschap kan in het algemeen zowel in het binnen- als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten evenals alle handelsverrichtingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te verge¬makkelijken.

- Ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. - De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

- De vennootschap zal de leiding en het toezicht in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan, aanverwante ondernemingen of dochtervennootschappen.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap dient zich te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

4. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9968 Assenede, Bassevelde, Grote Tiendewijk 23.

5. Duur en tijdstip van aanvang van werkzaamheden: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging van de onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de Recht¬bank van Koop¬handel.

6. Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,-) en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde. Alle aandelen werden onderschreven en het kapitaal werd volstort ten belope van eén/derde in speciën

7. Zaakvoerders: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak¬-voerders, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene verga¬dering. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar. Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Bevoegdheid der zaakvoerders: Iedere zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke man¬dataris.

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde kalenderjaar. Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar begint op de dag van de neer¬legging van onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en wordt afgesloten op 31 december 2016.

9. Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden de laatste vrijdag van de maand juni, om 18 uur, ten zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld.

Eerste jaarvergadering: De eerste gewone algemene vergadering heeft plaats op de laatste vrijdag van juni 2017 om 18 uur.

10. Bijzondere bepalingen:

Aanleggen van reserves: Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd vooraf-genomen voor de vorming van een wettelijke reser¬ve. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

winst. Zij kan beslissen geheel of een deel van dit batig saldo te bestemmen voor de stijving van een fonds voor voorzieningen of voor reser¬ve, ze over te dragen of ze aan te wenden voor de tantièmes van de zaakvoerder, kortom om ze gelijk welke andere bestemming te geven overeenkomstig artikel 320 van het wetboek van vennootschappen. Maar in elk geval van verdeling heeft elk aandeel recht op een gelijk dividend.

verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief verdeeld onder de ven¬noten.

OVERGANGSMAATREGELEN:

Dat bij eenparige beslissing van de vennoten genomen onmiddellijk na de oprichting:

a) het aantal zaakvoerders vastgesteld werd op een;

b) dat tot gewoon zaakvoerder voor onbepaalde duur werden benoemd: onder opschortende

voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid: - De heer Bart Bonnaerens, voornoemd,

die verklaart dit mandaat te aanvaarden. Hij wordt benoemd tot herroeping en kan rechts¬geldig de

vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL, getekend notaris Bart De Jaeger

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift oprichtingsakte;

Coordonnées
BBCON

Adresse
GROTE-TIENDEWIJK 23 9968 BASSEVELDE

Code postal : 9968
Localité : Bassevelde
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande