BBS

Société en commandite simple


Dénomination : BBS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 809.739.667

Publication

05/07/2013
ÿþOp de laatste blz. van luik B vermelden : Resto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie 'an-de-akte

KEERGEL:OD

2 W 2013

fY L V HTBri. a1i 0VAN Kc7s;3Pi-íAiv~~ `~fienf=NT

fl

Ondememingsnr : 0809739667

Benaming

(voluit) : BBS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Keltenlaan 1 - 9880 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte : doelwijziging

uittreksel uit de notulen Verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op 12 juni 2013, om 17.00 H en onder het voorzitterschap van Peter Batsleer.

Het bureau is samengesteld als volgt : de voorzitter, de secretaris,waarvoor de voorzitter Peter Batsleer heeft aangeduid en een stemopnemer, waartoe de algemene vergadering Christiane Buydaert heeft aangesteld.

De voorzitter stelt vast dat twee aandeelhouders met honderd aandelen aanwezig en vertegenwoordigd, zijn. Dit blijkt uit de aanwezigheidslijst die door de aanwezige aandeelhouders werd ondertekend of waarvoor deze formaliteit voor de vertegenwoordigde aandeelhouders werd vervuld door een gevolmachtigde. De, aanwezigheidslijst wordt afgesloten en door de leden van het bureau ondertekend.

De uitnodigingen werden per gewone brief verstuurd aan de aandeelhouders.

De voorzitter legt de agenda voor :

1. doelwijziging

De algemene vergadering neemt kennis van de uiteenzetting van de voorzitter en zij verklaart rechtsgeldig te zijn samengesteld en over de agendapunten te kunnen beslissen.

De algemene vergadering beslist volgend artikel toe te voegen aan het doel van de vennootschap, zoals', vernoemd in artikel 2 van de statuten-:

9) de aan- en verkoop, in- en- uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging, maakloonwerk, bewerking en verwerking van alle chocolade en cacaoproducten in de meest ruime zin van het woord.

De algemene vergadering besluit deze doelswijziging te aanvaarden, en dit vanaf heden. De dagorde is hiermede afgewerkt en de voorzitter sluit de vergadering om 17.20 H

Batsleer Peter

zaakvoerder

Coordonnées
BBS

Adresse
KELTENLAAN 1 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande