BDW CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BDW CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.023.371

Publication

27/12/2011
ÿþ Motl Won! 11.1

ti' t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NLEHULLL(3U

1 4 DEC. 2011

RECHT~ccVAN KOOPHAN~TE GENT

IV

i

i i





iu

*11194163*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0462.023.371

Benaming

(voluit) : BDW CONSULTING in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Guldensporenpark 100  9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : sluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten d.d. 8 december 2011 blijkt dat:

- de vereffeningsrekeningen en de eindafrekening goedgekeurd werden;

- kwijting verleend werd aan de vereffenaar, de heer Andy VEHENT;

- vastgesteld werd dat de vereffening van de vennootschap beëindigd werd en dat de vennootschap'

opgehouden heeft te bestaan;

- het mandaat van de vereffenaar aldus van rechtswege opgehouden heeft te bestaan;

- de vennoten (de heer Andy VEHENT en mevrouw Brigitte DE WAELE) alle vorderingen en schulden:

overnemen die eventueel nog zouden bestaan na de afsluiting van de vereffening en die betrekking hebben op:

de periode tot aan de vereffening van de vennootschap, pro rata hun aandeelhouderschap in de vennootschap'

en beperkt tot het bedrag van hun inbreng;

- de boeken en bescheiden gedurende minstens zeven jaar bewaard zullen blijven bij de vennoten te 9200 Appels (Dendermonde), Lindestraat 24;

- de algemene vergadering opdracht geeft aan de vereffenaar om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van de vergadering, met een uittreksel ter bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Andy VEHENT

vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/10/2011
ÿþ mod 2.1



[Lt ÉS I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





um UllhI lIIIll lUI III

*11155329*

NEERGELEGD

0 4 OKT. 2011

RI:CII'1'l3ANK VAN

KOOP FIAtIlldriffV,F.NT

Ondernemingsnr : 0462.023.371

Benaming : BDW CONSULTING

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Guldensporenpark 100 blok K

9820 Merelbeke

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Er blijkt uit de akte opgesteld door notaris Lutgard Hertecant te Overmere op vijftien september tweeduizend en elf (geregistreerd Registratiekantoor Lokeren, drie bladen, geen verzendingen op 20 september 2011. Boek 625, blad 10, vak 03. Ontvangen: 25,00 euro. De Ontvanger (getekend) ROOSE), dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "BDW CONSULTING", met zetel te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 blok! K, rechtspersonenregister te Gent en ondernemingsnummer BTW BE 0462.023.371, de volgende beslissing genomen heeft:

Eerste beslissing

i: De vergadering verklaart voorafgaandelijk kennis genomen te hebben van het verslag van de

i; zaakvoerders van de vennootschap de dato 1 september 2011 en van het verslag van WF&Co Bedrijfsrevisoren burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door,, haar aansprakelijke vennoot, bedrijfsrevisor Jan Moens, de dato 2 september 2011, opgemaakt overeenkomstig artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, bij welk eerstgenoemd verslag een staat van activa en passiva van de vennootschap is gevoegd per 31 augustus 2011.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen hebben de zaakvoerders van de vennootschap BVBA BDW CONSULTING een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 augustus 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en de principes van discontinuïteit, een balanstotaal opgeeft van 603.676,13 EUR en een netto-actief van 599.812, 98 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de boekhoudkundige staat de toestand van de vennootschap

volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes ;i gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Wij formuleren tenslotte een voorbehoud voor mogelijke kosten voortvloeiend uit fiscale en juridische aangelegenheden, die ons niet bekend zijn op de datum van ondertekening van ons verslag.

Wij bevelen aan de vereffening niet te sluiten indien nog fiscale controle kan plaatsvinden voor de voorbije jaren.

Naar verklaard door de zaakvoerders zijn er op heden geen hangende geschillen, noch claims tegen de vennootschap.

Er werd geen verklarende bijlage inzake de rechten en verplichtingen buiten balans voorgelegd, noch een aandelenregister.

Dit verslag werd opgesteld met het oog op de ontbinding van de BVBA BDW CONSULTING en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

Opgemaakt te Gent op 2 september 2011."

Er worden geen opmerkingen geformuleerd met betrekking tot deze verslagen.

Bevestiging door de notaris

Om te voldoen aan artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt

ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

In aansluiting daarbij worden volgende documenten aan onderhavige akte gehecht na waarmerking door comparanten en ondergetekende notaris :

- het verslag van de zaakvoerders met bijgaande staat van activa en passiva

- het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor.

Tweede beslissing

Vervolgens wordt beslist de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen met ingang van heden.

Voormelde heer VEHENT, Andy Leopold, wordt benoemd als vereffenaar. Deze benoeming is onderworpen aan de bevestiging /homologatie door de rechtbank van koophandel te Gent. Genoemde vereffenaar is hier aanwezig en verklaart zijn opdracht te aanvaarden, uiteraard onder voorwaarde van de wettelijk voorgeschreven bevestiging/homologatie.

Hij bevestigt niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod die de uitoefening van dit mandaat zou verhinderen.

De vereffenaar zal de meest uitgebreide macht hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen houden aan de boeken en geschriften van de vennootschap.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Aan de vereffenaar wordt de volledige individuele bevoegdheid verleend om alleen handelend, namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Het mandaat van de huidige zaakvoerders komt hierdoor ten einde met dien verstande dat zij het bestuur van de vennootschap blijven waarnemen en hun ontslag slechts ingaat op het ogenblik van de bevestiging/homologatie van de benoeming van de vereffenaar.

De vereffenaar zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

De vergadering verleent de huidige zaakvoerders voor zoveel als mogelijk décharge voor de uitoefening van hun mandaat zich hiervoor baserend op voormelde staat van activa en passiva, zoals gecontroleerd.

Volmacht

a) De vergadering geeft volmacht aan de vereffenaar om het verzoekschrift ter bevestiging/homologatie van zijn benoeming, te ondertekenen en in te dienen bij de bevoegde rechtbank van koop-handel.

b) Een bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Valérie Meulebroeck, aan mevrouw Kathleen De Schepper en aan mevrouw Ann De Wilde, die allen keuze van woonplaats doen te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 (blok K), alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de (wijziging/doorhaling van de) inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de BTW-Administratie, de Administratie van Directe Belastingen, de sociale verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Lutgard HERTECANT, met standplaats Overmere (Beriare)

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van de akte de dato 15 september 2011 met daaraan gehecht het verslag van de revisor,

het verslag van de zaakvoerders met staat van activa en passiva en de volmacht



Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizit van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 24.08.2011 11439-0182-010
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 26.08.2010 10451-0489-011
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 10.07.2009 09390-0191-011
28/11/2008 : GE187397
29/08/2008 : GE187397
18/06/2007 : GE187397
07/07/2006 : GE187397
28/07/2005 : GE187397
13/07/2004 : GE187397
06/08/2003 : GE187397
14/08/2002 : GE187397
21/12/2001 : GE187397
15/03/2000 : GE187397

Coordonnées
BDW CONSULTING

Adresse
GULDENSPORENPARK 100 BLOK K 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande