BEA ROOSENS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BEA ROOSENS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 634.728.210

Publication

10/08/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-akte G1~ NEER (

1111111111111111Ï1,1111111116

3 0 -07.2Ü

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Ondernemingsnr ter " 910

Benaming

(voluit) : Bea Roosens

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zete4 : Kroonstraat 5, 9830 Sint Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge In het jaar 2015, op 29 april verklaren de ondergetekenden:

1.Beatrijs Roosens N.N. 55.07.01 - 042.65, wonende te kroonstraat 5, te 9830 Sint-Martens-Latem 2.Sebastiaan Van Hoorebeke N.N.80.02.04-053.66, wonende te Wakkenstraat 35A, te 8720 Markegem. Allen van Belgische nationaliteit, bijeengekomen te zijn en overeengekomen te zijn een vennootschap onder firma (VOF) op te richten waarvan de statuten de volgende zijn:

Naam:

De vennootschap is opgericht als een vennootschap onder firma onder de naam: "BEA ROOSENS" De naam van de vennootschap zal gebruikt worden in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of vervolgd door de woorden "vennootschap onder firma", of de afkorting "VOF",

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Kroonstraat 5, Sint-Martens-Latere.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

buitenland op te richten.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel

Het uitoefenen van het beroep van apotheker in apotheken, bij farmaceutische bedrijven of in elk ander, wettelijk erkend distributiekanaal (groot en kleinhandel) waar pharmaceutische of parapharmaceutische producten worden verhandeld, en waarvoor de universitaire titel van Apotheker vereist is.

De uitbating, hetzij in eigen naam, hetzij in onderaanneming als zelfstandig apotheker/exploitant/titularis van één (of meerdere) apotheken, omvattende de aan- en verkoop en de bereiding van alle producten die worden beschouwd als ressorterend onder het beroep van apotheker onder meer:

DAlle soorten scheikundige, pharmaceutische, parapharmaceutische, phytopharmaceutische en homeopathische producten en specialiteiten;

ODe drogerijen, verbandmiddelen, substanties, bereidingen of samenstellingen voor farmaceutisch gebruik; OAlle geneesmiddelen, alsook de producten van dewelke de apotheker toelating heeft tot verkoop ingevolge de wetten en verordeningen.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materieel en inrichting mogen aankopen, in, pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruilen

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto,: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op orn-het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende, of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Verder zijn volgende activiteiten toegestaan: Het beheer van een eigen onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, restaureren, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van 1 maand na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Maatschappelijk kapitaal:

Beatrijs Roosens brengt in de vennootschap een som ter grootte van 2.250,00 euro in, die gestort werd op een geblokkeerde rekening op naam van de vennootschap, Zij heeft hierdoor recht op 90 van de 100 aandelen,

Sebastiaan Van Hoorebeke brengt in de vennootschap een som ter grootte van 250,00 euro in, die evenzeer gestort werd op dezelfde geblokkeerde rekening op naam van de vennootschap. Hij heeft hierdoor recht op 10 van de 100 aandelen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 2.500,00 euro, (verdeeld over 100 aandelen), en is bij oprichting bijgevolg volledig volstort.

Bestuur en controle

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap Mevr. Beatrijs Roosens, voornoemd. Haar mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist,

Boekjaar

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op 1 juli 2015 en zal eindigen op 31/12/2016. Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Algemene vergadering

De algemene vergadering der aandeelhouders vindt plaats op de laatste maandag van de maand juni om

10 uur op de maatschappelijke zetel. Indien deze dag een feestdag is, dan op de eerst volgende werkdag.

Beatrijs Roosens Sebastiaan Van Hoorebeke Opriohter

Oprichter

1(GL" Lij*k fttt; MI) iJ Fiai% arf,b'eD aeCF~`lnaseela

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEA ROOSENS

Adresse
KROONSTRAAT 5 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande