BEANWORKS SEEDS & GRAINS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEANWORKS SEEDS & GRAINS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.852.031

Publication

04/04/2014
ÿþmod 11.1

In de -bijiagen bij het Beigisch------------------------ maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

e! Ondememingsnr : _...5ur 8'gS09.. " 0,--ii

:: .. i

eenaming (voluit) : BEANWORKS SEEDS & GRAINS :

'

(verkort) : ,

,

,

:! Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid '

!i Zetel: Spaans Fort 6

Il9130 Verrebroek

:1 Onderwerp akte :BVBA: oprichting

i Tekst: Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Veerie Boere te Borgerhout op eenentwintig maart tweeduizend veertien, nog ter registratie aan te bieden, houdende de oprichting van een besloten:

k vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « BEANWORKS SEEDS & GRAINS ». :

ii //Oprichters : 1/De heer GOETHALS, Peter Paul Gabriel, geboren te Wilrijk op 3 april 1971, wonende te 2070' Zwijndrecht, Dorp West 130, die heeft ingetekend op vijftig (50) aandelen, en hierop drieënnegentigduizend,

euro (93.000,00) betaalde van het in speciën af te betalen kapitaal; .

i! 2/De heer VAN SCHELVEN (van Schelven) Arie, geboren te Ocstflakkee (Nederland) op zestien november

negentienhonderd achtenzestig, van Nederlandse nationaliteit, wonende te Oudelandsedijk 10C te 3244 LR ii Nieuwe Tonge (Nederland), die heeft ingetekend op vijfentwintig (25) aandelen, en hierop zesenveertigduizend i! vijfhonderd euro (46.500,00) betaalde van het in speciën af te betalen kapitaal;

3/De heer VAN SCHELVEN (van Schelven) iman, geboren te Oosttlakkee (Nederland) op zes maart negentienhonderd eenenzeventig, van Nederlandse nationaliteit, wonende te Korteweegje 11 te 3244 AK Nieuwe Tange (Nederland), die heeft ingetekend op vijfentwintig (25) aandelen, en hierop zesenveertigduizend vijfhonderd euro (46.500,00) betaalde van het in speciën af te betalen kapitaal;

De comparanten verklaarde dat het volledig kapitaal van de vennootschap is volstort.

/Norm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

li //Naam: BEANWORKS SEEDS & GRAINS

li //Maatschappelijke zetel: Spaans Fort 6 te 9130 Verrebroek

//Duur: onbepaalde duur

ï //Doel: De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van

derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger,

commissionair of als tussenpersoon:

il  gericht op bedrijven, ondernemingen en private personen in het algemeen.

i!  Verkopen van granen, zaden , plantaardige olie , enzovoorts (peulvruchten).

ii __. Het verhandelen van bio en conventiële peulvruchten, granen en zaden en agrarische aanverwanten. Groothandel brokerage.

i!  alle distributie en verkoop van consumentengoederen evenals het vervaardigen van deze.

De import en export, groot  en kleinhandel, aan  en verkoop van voedingswaren en levensmiddelen

en landbouwprcducten van allerlei aard, .

i __. de aan- en verkcop, de verkaveling, het huren en verhuren van gebouwde en ongebouwde onroerende

il goederen, het laten bouwen, het restaureren en laten omvormen van onroerende goederen, het beheer

., van onroerende goederen, het vervreemden van onroerende goederen met het oog op wederbelegging

,

,

il en opbrengst, het hypothekeren van onroerende goederen, alsmede alle tussenkomsten in verband

met dusdanige verrichtingen, en meer in het algemeen aile verrichtingen betrekking hebbende opi '

il

,. onroerende goederen. ,.

: __. de ontwikkeling, distributie en verkoop, implementatie, opleiding in, en service na verkoop van alle

software, .

 alle distributie en verkoop van computer hardware alsmede de installatie en service na verkoop. .

,

il De aan- en verkoop, het huren en verhuren van alle boten en vaartuigen, :

,

.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

25 MRT 2014.

DENDek),ONDE

IMMUN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- alle reisactiviteiten,

- alle consulting- en managementactiviteiten (onder meer interim management) gericht op bedrijven, ondernemingen en private personen in het algemeen,

- het leveren van diensten aan bedrijven, ondernemingen of private personen in het algemeen. Meer

bepaald het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie, het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden, onder welke vorm ook, van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard-en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, bestaand onder om het even welke vorm en dit zonder enige beperking.

- Het opnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen.

- Het zich borg stellen voor derden.

- Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot het eigen roerend vermogen, ondermeer krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe of bestaande vennootschappen, hypothecaire en andere borgstellingen, commissieverrichtingen, voor zover dit toegelaten is.

Dit alles in de meest ruime zin.

Deze opsomming is dus niet beperkend,

De Vennootschap mag het mandaat van bestuurder of vereffenaar waarnemerL

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

//Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdzesentachtigduizend euro (¬ 186J300,00)

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één / honderdste (1/100ste) ieder.

//Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld, welke vergoeding ten leste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Kwalitatieve beperkingen

Indien er meerdere zaakvoerders in de vennootschap benoemd zijn, dienen aile zaakvoerders samen de vennootschap te vertegenwoordigen voor niet reguliere beslissingen en/of investeringsbeslissingen, alsook voor deze die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of vestiging van een hypotheek en/of toestaan van een hypothecair mandaat/hypotheekbelofte.

Kwantitatieve beperkingen

Indien er meerdere zaakvoerders in de vennootschap benoemd zijn, dienen alle zaakvoerders samen de vennootschap te vertegenwoordigen voor niet reguliere beslissingen en/of investeringsbeslissingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan tienduizend euro (¬ 10.000,00),

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

//Controle: ledere vennoot heeft individueel de oniderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant

Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennoofschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

//Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om zestien uur.

//Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénenderfig december van ieder jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

//Aanvang en einde van het eerste boekjaar.- eerste jaarvergadering: De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni om 16.00 uur in het jaar tweeduizend zestien. Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2015.

//overname van verbintenissen: De oprichters verklaren door ondergetekende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de bepaling in artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat zij die verbintenissen hebben aangegaan voor de vennootschap in oprichting voor deze verbintenissen hoofdelijk en persoonlijk aansprakelijk zijn, indien de vennootschap deze verbintenissen niet uitdrukkelijk overneemt binnen twee maanden na de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel,

De oprichters verklaren bij toepassing van zelfde bepaling dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt door hen of één van hen aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 februari laatst, onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van de oprichtingsakte. Voormelde verbintenissen zullen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

Dit geldt eveneens voor de verbintenissen die door hen of één van hen worden aangegaan vanaf heden en vár5r de neerlegging van de oprichtingsakte, welke verbintenissen evenwel dienen te worden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

//Winstverdeling: Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijti afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om het wettelijke reservefonds te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Hef saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zef worden gereserveerd of op een andere wijze wordt verdeeld of bestemd.

//Benoeming van zaakvoerders: Voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerders benoemd:

1/De heer Peter GOETHALS, voornoemd;

2/De heer van Schelven Arie, voornoemd;

die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hun niet verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel, en die verklaren de hun verleende opdracht te aanvaarden.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De zaakvoerders zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie. //Bijzondere volmacht: Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffe van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan bvba Accountancy Westelinck, gevestigd te Kruisbeeldstraat 193 te 9220 Hamme (met als vertegenwoordiger Chris Westelinck) de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, de KBO, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot in de plaatsstelling.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Veerle Boere

Samen hiermee neergelegd:

-uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

19/08/2015
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Want 11.1

[ Lm

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFI+IE RECI IT

BANK VAN

~ KOOPHANDE~ GENT

Ondernemingsnr : 0548.852.031

Benaming

(voluit) : BEANWORKS SEEDS AND GRAINS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SPAANS FORT 6, 9130 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Op de bijzondere algemene vergadering van 30/06/2015 werd beslist om Dhr. Arie Van Schelven, wonende te Oudelandsedijk 10C te 3244 LR Nieuwe Tonge (Nederland) Bisregisternummer 68.51.16 597-79, te ontslaan ais zaakvoerder vanaf 3110312015. Dit ontslag werd aanvaard,

Als nieuwe niet statutaire zaakvoerder wordt benoemd vanaf 1/4/2015 wordt benoemd de heer De Clerck Simon Wilfried Alice, geboren te Brugge op 30 december 1979, rijksregistemummer 79.12,30 281-77, wonende te 4504 AE Nieuwvliet (Nederland), Dorpsstraat 15,

Zaakvoerder,

Peter Goethals

~ 0 AUS. 2015

AFDELING DENDERMONDE

, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 05.08.2016 16404-0062-013

Coordonnées
BEANWORKS SEEDS & GRAINS

Adresse
SPAANS FORT 6 9130 VERREBROEK

Code postal : 9130
Localité : Verrebroek
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande