BEAU VERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEAU VERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.802.216

Publication

11/01/2013
ÿþ~

j

mod 11.1

Luik B in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

31 DEC. 2012

Griffie

" i3o0sao=

Ondernerningsnr : Sfl b $off, 6

' Benaming (voluit) : Beau Vert

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel . Bijkamstraat 7

9160 Lokeren

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Lutgard Hertecant te Overmere (Berlare) op 27 december 2012 (nog te registreren) dat De heer VERHERBRUGGHEN, Bjórn Theophiel Anna, ongehuwd, geboren te Lokeren op tien mei negentienhonderd zevenenzeventig (NN: 77.05.10-281.04), wonend te 9160 Lokeren, Bijkamstraat 7, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "Beau Vert" heeft opgericht, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd (18.600) euro vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, volledig onderschreven en volstort in geld ten belope van tweelderden, hetzij in totaal twaalfduizend vierhonderd (12,400) euro, De enige oprichter moet dus nog zesduizend tweehonderd (6.200) euro volstorten.

''STATUTEN

Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap heeft als naam: "Beau Vert".

Artikel 2

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de koop en verkoop van zaden, jonggoed (al dan niet geworteld), bloemen, kamerplanten, tuinplanten, bomen en alle aanverwante producten van land- en tuinbouw, land- en tuinbouwmateriaal en -gereedschappen, sier- en decoratievoorwerpen en geschenkartikelen.

- de verhuring van bloemen, planten, bomen en aanverwante producten.

het transport langs de weg van land- en tuinbouwproducten, in de ruimste zin van het woord, zowel in binnen- als buitenland, zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, hetzij door eigen middelen, als door bemiddeling van aile andere ondernemingen of onderaannemers; het huren en verhuren van gelijk welk voertuig en rollend materiaal, met of zonder bestuurder, alsook het laden, ' lossen, en stockeren van vervoerde goederen en alle verrichtingen die rechtstreeks of

onrechtstreeks hiermee verband houden.

- Ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, parken, bedrijfsgroen, openbaar groen, aanleggen van wegverhardingen, plaatsen van afsluitingen, ornamenten en de verkoop van al de benodigde producten die hiermee verband houden.

- de uitbating van een land- en tuinbouwbedrijf.

- alle mogelijke advies - en/of dienstenfuncties;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

- het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op alle domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

' - de aankoop, de verkoop, import en export van aile mogelijke roerende goederen.

- het beheer van onroerende goederen, zowel in België, ais in het buitenland, De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren, verhuren, ;.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

vervaardigen, overdragen of ~ruilen; tevens mag ze alle roerende en onroerende goederen ais investering of belegging verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten,

- Het uitbaten van een manege waaronder begrepen het tegen vergoeding stallen van paarden, het verzorgen, voederen en opleveren van paarden.

- Paardenfokkerij en het kweken van kleine en grote landbouwzoogdieren.

- De educatie in dressuur  ruitersport  mensport, daaronder begrepen het tegen vergoeding geven of laten geven van rijlessen, het organiseren van sportkampen, jumpings en andere manifestaties en feestelijkheden.

- De groot- en kleinhandel, in- en uit- en doorvoer van paarden, agrarische producten, ruiter- en menartikelen, en koetsen.

Alle voormelde opsommingen zijn aanwijzend, doch niet beperkend,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap Kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 9160 Lokeren, Bijkamstraat 7. Hij mag in elk ander gedeelte van het land dat Nederlandstalig is overgebracht worden door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders of van de algemene vergadering. Deze beslissing zal worden bekendgemaakt, na neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, in de bijsagen tot het Belgisch Staatsbiad.

Artikel 4

' De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen van haar oprichtingsdatum.

Artikel 5

Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans achttienduizend zeshonderd (18.600) euro, Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die elk één honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 10

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering te allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding die wordt toegekend aan de zaakvoerder.

Een zaakvoerder mag zich niet inlaten, noch rechtstreeks of onrechtstreeks, met een onderneming die zou kunnen concurrentie doen aan de vennootschap.

Artikel 11

Iedere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan ais verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door één zaakvoerder, alleen optredend, behoudens wat hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen. Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Artikel 13

De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden de eerste vrijdag van de maand juni om 19 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de

eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

Buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen warden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist. ' De vennoten kunnen eveneens éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen als bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen.

Artikel 14

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. leder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 15

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder. Elk aandeel geeft recht op één stem. Behoudens de uitzonderingen voorzien bij artikel 16 van de statuten, worden de besluiten genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Bij staking wordt het voorstel verworpen,

Indien het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, dan worden de er aan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker. De vruchtgebruiker moet bij het uitoefenen van deze rechten ook de belangen van de blote eigenaar en uiteraard de vennootschap in het oog houden.

indien een aandeel in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst, totdat één enkel persoon is aangewezen om ten opzichte van de vennootschap de aan het aandeel verbonden rechten uit te oefenen.

Artikel 16

De algemene vergadering beraadslaagt over aile zaken die de vennootschap aasbelangen, en die buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Indien de algemene vergadering besluit tot kapitaalverhoging, waarop in geld wordt ingeschreven, moeten de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Dit voorkeurrecht kan warden uitgeoefend gedurende een termijn van vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving, tenzij de algemene vergadering een langere termijn bepaalt. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, warden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekend schrijven ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op de aandelen waarop, gedurende deze eerste aanbieding niet werd ingeschreven, kan slechts worden ingeschreven door de vennoten en door derden voor zover deze aan de door artikel 8 eerste en tweede lid voorgeschreven (goedkeuring)vereisten voldoen.

is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker anders is overeengekomen. De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de bestaande aandelen. Bij het einde van het vruchtgebruik is de vruchtgebruiker er echter toe gehouden de blote eigenaar te vergoeding voor de waarde van het vruchtgebruik van de aandelen. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De nieuwe aandelen die deze laatste met eigen middelen verkrijgt, behoren toe aan de blote eigenaar, doch zijn met hetzelfde vruchtgebruik als de bestaande aandelen bezwaard. Bij het einde van het vruchtgebruik is de blote eigenaar ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van de aandelen.

Artikel 18

Het boekjaar loopt telkens van één januari tot en met éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Op het einde van het boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening. Voor het opmaken van deze stukken zullen de zaakvoerders zich gedragen naar de wettelijke voorschriften terzake. Op voorstel van het bestuurorgaan beslist de algemene vergadering over de resultaatverwerking.

Voor-

f behouden

aan het Belgisch Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Artikel 19

Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de liquidatie door vereffenaars verricht, die door de algemene vergadering worden benoemd en voor zoveel als wettelijk voorgeschreven bevestigdlgehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering stelt de vergoeding en de bevoegdheden van de vereffenaars vast. Artikel 20

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo verdeeld onder de aandeelhouders, a rato van het aantal aandelen dat zij bezitten en rekening houdend met de door hen gedane stortingen en mits naleving van de wettelijke bepalingen terzake.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Met éénpariciheid van stemmen wordt als zaakvoerder benoemd: de heer Blom Verherbrugghen, voornoemd, die deze aanstelling aanvaardt na bevestigd te hebben niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot de uitoefening van een dergelijke opdracht.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder echter statutair te zijn.

De zaakvoerder oefent zijn mandaat onbezoldigd uit, onverminderd latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

OVERGANGS- en SLOTBEPALINGEN

Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint op de dag dat de vennootschap bestaat en eindigt op 31 december 2013. Alle verrichtingen gesteld door de oprichters vanaf 1 september 2012 zullen boekhoudkundig voor rekening zijn van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Overname van verbintenissen

Comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de

vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschàp rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid' heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan BVBA "SDD SERVICES" met zetel te 9290 Berlare, Surq. de L.ausnaystraat 31, RPR Dendermàndé 0827.365.755, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Sti[n Van Dienderen, met rech'van indeplaatsstellinq, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen al dan niet via de ondernemingsloketten en andere fiscale of sociale instanties en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Lutgard Hertecant met standplaats te Overmere (Berlare)

Tegelijk hiermee neergelegd: Uitgifte akte oprichting de dato 27 december 2012

~ VOor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 28.08.2015 15489-0178-010
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 31.08.2016 16533-0272-013

Coordonnées
BEAU VERT

Adresse
BIJKAMSTRAAT 7 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande