BEAUPHAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEAUPHAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.493.719

Publication

06/12/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0872.493.719 Benaming (voluit) : Beauphar

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dendermondesteenweg 441

9070 Destelbergen

Onderwerp akte :REGIME ARTIKEL 537 WIB UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE

DIVIDENDGERECHTIGDE

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen,;; ;; op twintig november tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Beauphar" volgende beslissingen heeft genomen :

A. In aansluiting met' de bijzondere algemene vergadering van 05 november 2013: beslist de vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van art 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig;; procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderddrieënvijftigduizend euro (E 153.000,00) om het te brengen van:; :; achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), op honderdeenenzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 171.600,00) door de ; uitgifte van duizend honderdtweeëntachtig (1.182) nieuwe aandelen, die dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen:; bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dienij ;; verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op kapitaal dat valt onder het=: regime van artikel 537 WIB.

IF

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in natura, van de nettobedragen ;; der dividenden, toegekend aan de enige vennoot, en gestort op haar rekening-courant.

B.Het bestuursorgaan van de vennootschap gaf opdracht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een;: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Peter BOGAERT", vertegenwoordigd door de heer Peter BOGAERT,;, :1 bedrijfsrevisor tot het opmaken van een verslag met betrekking tot inbreng in natura, onder de opschortende voorwaarde van: ij de beslissing door de algemene vergadering van de uitkering van dividenden in het kader van artikel 537 WIB92.

C. Kapitaalverhoging door inbreng in natura - Verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het;; si belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de;: bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en: de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies an de bedri fsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 06 november 2013, luiden letterlijk als volgt;

"6 Besluit

De inbreng in natura voor de kapitaalverhoging van de BVBA BEAUPHAR betreft de vordering van mevrouw Rebecca; Hanssens ten belope van E 153.000,00. Deze vordering is ontstaan door de beslissing van de Algemene Vergadering dd november 2013 tot uitkering van een tussentijds dividend ten belope van ¬ 170.000,00, na inhouding van een roerende;, voorheffing van 10 %.

De inbreng Kadert in de procedure van uitkering van reserves met een roerende voorheffing van 10 % overeenkomstig de,; bepalingen van art. 537 WIB 92.

De vordering wordt door de inbrenger gewaardeerd aan ¬ 153.000,00, hetgeen door het bestuursorgaan wordt aanvaard, zoals blijkt uit het ontwerp van het bijzonder verslag.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake:: inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte;: bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng;;

" : in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met:? _: inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is; ;Í

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

A

111111111M 11111

*13183084*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i

.11" Mgr,

NEERGELEGD

2 611QV, 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANA_E1,i TE CE:4T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

fi

1 mod 11.1

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van Cie perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal, de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.182 nieuwe kapitaalaandelen van de Vennootschap zonder nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Leuven, 6 november 2013

Peter BOGAERT burg. bvba

Volgt de handteKening.

vertegenwoordigd door

Peter Bogaert

BedriJfsrevisor"

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van art 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderddrieénvijftigduizend euro (E 153.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), op honderdeenenzeventigduizend zeshonderd euro (E 171.600,00) door de uitgifte van duizend honderdtweeëntachtig (1.182) nieuwe aandelen, die dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen pm rata tampons vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen priotair zal worden aangerekend op kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng door de vennoot van de zekere vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

D.Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst - Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging:

De enige vennoot verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die zet uiteen dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van honderddrieënvijftigduizend euro (¬ 153.000,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) ais roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige vennoot ALLE duizend hcriderdtweeëntachtig (1.182) niéuwe volledig gestorte aándefen toegekend aan de enige rrennoot, met name mevrouw Rebecca HANSSENS voornoemd.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

E.Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderddrieënvijftigduizend (153.000) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdeenenzeventigduizend zeshonderd (171.600), vertegenwoordigd door duizend driehonderdachtenzestig (1.368) aandelen zonder vermelding van waarde.

F.Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5. Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op honderdeenenzeventigduizend zeshonderd euro (E 171.600,00) en is vertegenwoordigd door duizend driehonderdachtenzestig (1.368) aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/duizend driehonderdachtenzestigste (1/1.36e9 van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen."

G.De vergadering keurt de geco5rdineerde tekst van de statuten goed.

1-I. Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan om de voorgaande besluiten uit te voeren en voor het aanvullen van het register van aandelen..

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Teaeliik hiermede neergelegd: Niek Van der Straeten Notaris

- expeditie proces-verbaal

verslag van de zaakvoerder

verslag van de bedrijfsrevisor

- coördinatie der statuten.

Voar-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 18.07.2013 13318-0160-013
27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.05.2012, NGL 21.08.2012 12434-0299-012
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 21.06.2011 11210-0089-012
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 30.08.2010 10486-0416-013
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 22.07.2009 09459-0054-013
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.05.2008, NGL 30.06.2008 08332-0061-013
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 11.06.2007 07214-0168-013

Coordonnées
BEAUPHAR

Adresse
DENDERMONDSESTEENWEG 441 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande