BEBAMBOO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEBAMBOO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.943.633

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.05.2014, NGL 25.06.2014 14216-0509-014
27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.04.2013, NGL 17.05.2013 13126-0464-010
17/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- R

behouder

aan h®t

Belgisch

Staatsbiai

l 11111

*12074905*



NEERGELEGD

C Y: APR. 2012

RECHTBANK VAN KOOPHAZflilrTE GT

Ondernemingsar : 4834.94Z$33

Benaming

(voluit) . Bebamboo

(verkort)

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eindeken 41 - 9940 Evergem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag

Proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering de dato 26 maart 2012

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om volgend persoon te ontslaan als zaakvoerder:

De heer Van Lierde Filip

Het ontslag gaat in vanaf heden.

Er wcrdt hem décharge verleend voor het uitgeoefende mandaat.

Gedaan te Evergem op 26 maart 2012.

Geeraert Nic

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de Matste biz van Luicc B verrnetden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de persoto)n(pn) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

itorso . Neam en handtekening,

08/04/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



tº%jEERGELe" r:?

29 ''j 2011 AN

~.i,Cit'Î y~ ~ ~1.1~ '." '~;"

KOU i'3t:1NIe9't: (;::VT

g oV a~3~9)3

Ondememin snr

Benaming : BeBamboo

I,

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

IN! II 1111111 III~IIR IIAI

" 11053669*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Zetel : Eindeken 41

9940 Evergem

Onderwerp akte :Oprichting

;;Uit de oprichtingsakte verleden voor Jeroen Parmentier, ;;geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap die de !':rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met ;beperkte aansprakelijkheid "De Groo, Blindeman, Van Belle,! ;,Parmentier & Van Oost, geassocieerde notarissen" met zetel te 9000 ,;Gent, Kouter 27, de dato 28 maart 2011, neergelegd ter registratie,! ;,blijkt dat de heer Geeraert, Nic, gedomicilieerd en verblijvende te! 0000 Gent, Kluizenaarstraat 7 en de heer Van Lierde, Filip Jeanne; ;,Georges, gedomicilieerd en verblijvende te 2060 Antwerpen, Korte ::Scholiersstraat 29 een besloten vennootschap met beperkte! ,;aansprakelijkheid opgericht hebben onder de benaming "BeBamboo"» ;,met maatschappelijke zetel te 9940 Evergem, Eindeken 41, waarvan! het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd; !leuro (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100); ,aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Op deze honderd! !F(100) aandelen wordt ingeschreven in geld als volgt: door de heer Geeraert voornoemd, op zestig (60) aandelen en door de heer! Lierde, op veertig (40) aandelen.

;.Dat elk aandeel is volgestort tot beloop van één derde voor een! !totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op

!leen bijzondere rekening nummer 001-6383963-81, geopendi

overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen op ;naam van de vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS FORTIS.

'',Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van zesduizend!

tweehonderd euro (¬ 6.200,00) tot haar beschikking heeft.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap meti

beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "BeBamboo".

!!Maatschappelijke zetel

?!De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9940 Evergem, Eindeken!

'I 41 .

!l Maatschappelijk doel

!!De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in;

!leigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor!

':',rekening van derden:

!:* het ontwerpen, de constructie en montage van bamboeconstructies!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- verkoop of verhuur van bamboe tentconstructies, inzetbaar op beurzen, seminaries, culturele happenings en bedrijfsdagen;

- verkoop of verhuur van bamboe tentconstructies inzetbaar voor privégebruik of voor humanitaire of maatschappelijke doeleinden;

- ontwikkeling op bestelling en verkoop van hoog

technologische bamboeconstructies, gericht op specifieke

projectontwikkeling bijvoorbeeld tunnels, zonnewering,

supportstructuren, torens en modulaire systemen;

- architectuur: de verkoop en het op bestelling aanleveren van constructieve elementen voor de bouw.

* Het organiseren van lezingen, studiedagen, workshops, evenementen, modeshows, voorstellingen, tentoonstellingen, beurzen en expo's waarbij een totaalconcept aangeboden wordt inclusief horeca uitbating, programmatie en sponsorwerving ter financiering van bovenstaande projecten.

* De verkoop van bamboegerelateerde producten en/of biologisch-ecologische producten, onder andere kledij, voeding, cosmetica, composietmaterialen, design en technische toepassingen.

* Het inrichten van promotie-activiteiten gericht op het verspreiden van know-how met betrekking tot bamboe als product- of constructie-element.

* Het realiseren van constructies en installaties ter ondersteuning van de plaatsing van hernieuwbare energiebronnen, zoals bijvoorbeeld torens voor windmolens en stellingen voor zonnecellen.

* Het bouwen, verbouwen en renoveren gebruikmakend van bamboe als constructief of esthetisch element.

* De realisatie van decor en scenografie voor film, theater, televisie en andere culturele manifestaties.

* Het uitbaten van winkels of horecazaken met een ecologische, duurzame of biologische inslag.

* De deelname aan en het initiatief nemen tot ontwikkelingsprojecten in binnen- en buitenland waarbij bamboe als economisch principe een meerwaarde betekent zoals plantages, huisvestingsontwikkeling, educatie, publicatie.

* Het ontwerpen, de ontwikkeling en de productie van producten waarbij gebruik gemaakt wordt van de bamboevezel als onderdeel van het composiet zoals casings, technische producten, designartikelen en laminaten.

* Het kweken en verkopen van bamboe als constructiemateriaal, biomassa, sierplant en als vezel.

De vennootschap kan functies of mandaten directeur, commissaris of vereffenaar verenigingen of instellingen waarnemen. De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

bestuurder, beheerder,

in andere vennootschappen,

van

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door

zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs besluit van de zaakvoerders tegenover derden

is niet persoonlijk verbonden door de de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van april om 18 uur.

Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van het daaropvolgende jaar.

Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal

de de

van een voorafgaand moet leveren.

Een zaakvoerder verbintenissen van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars. Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2012

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 26 april 2013 om 18 uur.

Zaakvoerder

Worden benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, voor onbeperkte duur, vanaf heden, de heer Geeraert Nic en de heer Van Lierde Filip, beiden voornoemd, die hun opdracht aanvaarden, en die verklaren niet getroffen te zijn door enige maatregel die hen onbekwaam maakt om deze opdracht te aanvaarden.

Hun mandaat is bezoldigd.

Machtiging

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de vennootschap "Van Coile & Partners" en haar bedienden en aangestelden, met kantoor te 9031 Drongen, Boelenaar 1, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

b b . mod 2.1



ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van

koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de

ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Voor analytisch uittreksel,

Jeroen Parmentier

Notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd

- uitgifte van de oprichtingsakte de dato 28 maart 2011.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEBAMBOO

Adresse
EINDEKEN 41 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande