BECO

Société en commandite simple


Dénomination : BECO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 521.891.375

Publication

28/11/2013
ÿþRechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Zoeterbeke 12.9520 Sint-Lieven-Houtem

(volledig adres)

" Onderwerp akte : Ontbinding en sluiting van de vereffening

Buitengewone Algemene Vergadering va, 22 april 2013

De vennoten van de gewone commanditaire vennootschap BEC°, hierbij állen aanwezig, met eenparigheid van stemmen, de vernoemde vennootschap te ontbinden volgens de vereenvoudigde procedure voor' vereffening' en ontbinding van vennootschappen, zoals voorzien in de Wet van 19 maart 2012 tot wijziging van; het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningspreocedure betreft en de Wet van 22 april 2012 tot' wijziging van het Gerechtelijk Wetboek wat betreft de vereffendingsprocedure van vennootschapppen.

De vennootschap heeft haar activiteiten nooit begonnen.

de vennoten bevestigen derhalve dat de vennootschap geen schulden treft luidens de staat van activa en. passiva, dat er geen vereffenaar is aangeduid en dat de verdeling vande terugname van het resterende actie zal geschieden door de vennoten in verhouding tot hun inbreng.

de boeken en bescheiden zullen gedurende de wettelijke termijn bewaard worden bij De Cock Kurt, Zoeterbeke 12 te 9520 Sint Lievens-Houtem.

" De Cock Kurt

Zaakvoerder en vennoot

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

WN

Ondernemingsnr : 0521.891.375 Benaming

(voluit) : BECO

(verkort) :

Oudenaarde

1 8 NOV, 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Cook Luc

Vennoot

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/03/2013
ÿþMal PDF 11.1

f_7_ 'I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111§Elleill

Oudenaarde

1 1 MA RI 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid ván de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 05, 4, 8 cb À. 31-5

Benaming (voluit) : BECO

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Zoeterbeke 12, 9520 Sint-Lievens-Houtera, België

(volledig adres)

Onderwern(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

OPRICHTINGSAKTE VAN DE GEWONE COMMANDITAITE VENNOOTSCHAP "BECO"

De ondergetekenden :

1) De heer De Cock Luc, geboren te Balegem op 15-05-1950 gedomicilieerd te Rooigemstraat 34, 9820 Oosterzele, (rijksregisternummer 50.05.15-093.57);

- Stille vennoot

2) De heer De Cock Kurt, geboren te Wetteren op 26-03-1976 gedomicilieerd te Zoeterbeke 12, 9520 Sint-Lievens-Houtem, (rij ksregisternummer76.03.26-065.93);

- Hoofdelijk aansprakelijk, beherende vennoot

wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap, waarvan zij de statuten als volgt vaststellen:

I. OPRICHTING

Zij verklaren een gewone commanditaire vennootschap ("Comm. V.") onder hen op te richten, onder de naam 'BECO", metzetelteZoeterbeke 12, 9520 Sint-Lievens-Houtem, waarvan het kapitaalwordtvastgesteld op 1500 EURO (duizendvijfhonderd EUR) verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

bItth C - vervolg

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod PoF 11.1

die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

1. Inschrijving op de aandelen

A. De heer De Cock Luc schrijft in op tien aandelen, hetzij ten belope van honderdvijftig euro (150,00);

B. De heer De Cock Kurt schrijft in op negentig aandelen, hetzij ten belope van duizenddriehonderdvijftig euro (1350,00 EUR):

2. Inbreng in geld

De heerDe Cock Luc, voornoemd, verbindt er zich toe in de gewone commanditaire vennootschap "BECO" een som geld voor een bedrag van honderdvijftig euro (150,00 EUR) in te brengen, mits haar in vergoeding voor de door haar gedane inbreng, tien (10) aandelen van de gewone commanditaire vennootschap "BECO" zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal, worden toegekend. Deze aandelen zijn te volstorten door de heer De Cock Lue, voornoemd, ten belope van honderdvijftig euro (150,00 EUR).

De heer De Cock Kurt, voornoemd, verbindt er zich toe in de gewone commanditaire vennootschap "BECO" een som geldvoor een bedrag van duizenddriehonderdvijftig euro (13 50,00 EUR) in te brengen, mits hem in vergoeding voor de door hem gedane inbreng, negentig (90) aandelen van de gewone commanditaire vennootschap "BECO" zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/1005te) van het kapitaal, worden toegekend. Dit aandeel is te volstorten door de heer De Cock Kurt, voornoemd, ten belope van duizenddriehonderdvijftig euro (13 50,00 EUR).

VERGOEDING

Als vergoeding voor de hierboven beschreven en door de heer De Cock Luc, voornoemd, te verrichten inbreng in geld, warden haar tien (10) aandelen van de bij deze akte opgerichte gewone commanditaire vennootschap "BECO" toegekend, waardoor zij kwijting verleent.

Ms vergoeding voor de hierboven beschreven en door de heer De Cock Kurt, voornoemd, te verrichten inbreng in geld, wordthem negentig (90) aandelen van de bij deze akte opgerichte gewone commanditaire vennootschap "BECO" toegekend, waardoor hij kwijting verleent.

Al de comparanten verklaren en erkennen:

dat de inschrijving volledig volstort is ten belope van 1500,00 EURO; dat het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbrengen in geld voor de oprichting van de vennootschap werden gedeponeerd op een rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij BELFIUS BANK onder het nummer BE46 0688 9664 9536.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden.: Recto : Naam en hoedanigheid van cie instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luit? - vervolg Modp4F11.1

dat de vennootschap bijgevolg en van nu af aan een bedrag van 1500,00 EURO tot haar beschikking heeft;

te weten dat de vennootschap slechts rechtspersoonlijkheid zal bezitten vanafhet ogenblik dat een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

II. STATUTEN

ARTIKEL 1. - BENAMING

Devennootschap is opgericht als een gewone commanditaire vennootschap onder de benaming "BECO"

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "gewone commanditaire vennootschap" ofafgekort "Comm. V". In die stukken moet verder de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen en het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR" vermeld worden, samen met de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het ondememingsnummer.

ARTIKEL 2. - BEHERENDE VENNOOT - STILLE VENNOOT

De heer De Cock Luc neemt deel aan de oprichting als stille vennoot. De heer De Cock Kurt treedt op als beherende vennoot.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zichniet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en geschriften van de vennootschap en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

ARTIKEL 3. - DUUR

De vennootschap wordt opgerichtvoor onbeperkte duur vanaf heden.

Onverminderd gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door de

eenparige beslissing van de vennoten. De vennootschap is niet ontbonden door de dood, de onder voogdij stelling, het onvermogen of het faillissement van eenvennoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Vont-behouden aan het Belgisch Staatsblad 1' a- vervolg

Mod 4OF 111

ARTIKEL 4. - ZETEL

De zetel is gevestigd te Zoeterbeke 12, 9520 Sint-Lievens-Houtem.

Deze zetel mag naar een andere plaats in België, binnen het Nederlandstalig gebied en/of hettweetalig gebiedvanBrussel-Hoofdstad worden overgebrachtkrachtens beslissing van de zaakvoering.

Iedere verandering van zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder, in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, bijkantoren en agentschappen vestigen in België of in het buitenland.

ARTIKEL 5. - DOEL

De vennootschap heeft als doel, zowel in binnen- als in buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, rechtvan opstal, erfpacht, ... ), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen,onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alleverrichtingenmetbetrekkingtotroerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen ofparticulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op kortetermijn, spaarkassen,hypotheekmaatschappijen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

[(~ E - vervolg

Ftod PDF 11,1

en kapitalisatieondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF INDEELNEMING MET DERDEN

I . Food engineering waarbij zowel de proces- als product technische factoren inbegrepen zijn. Onder proces technische factoren wordt verstaan het verstrekken van advies en actieve implementatie en begeleiding van processen die in hoofdzaak gerelateerd zijn bij de productie van (dieren)voeding. Dit omvat eveneens alletechnisehe handelingen aan bestaande productielijnen alsookhet aanpassen of opstellen van procedures om de efficiëntie te verhogen, productiekosten te verlagen of de impact op het milieu te verlagen. Alle randactiviteiten zoals logistiek e.d. zitten hierin vervat.

Onder product technische aspecten worden alle zaken verstaan die te maken hebben methetproduct zelf. Deze kunnen nutritionele, sensoriële, zoiitechnische parameters zijn (opsomming is niet limitatief). Het begeleiden, opstellen en evalueren van productspecificaties voor derden behoort eveneens tot het takenpakket.

2. Handel in (dieren)voeding, voedermiddelen en toebehoren. Deze taken kunnen eventueel onder commissie gebeuren.

3. Dierenverzorging in het algemeen.

4. Alle advies om de bovenstaande activiteiten te ondersteunen. Voorbeelden hiervan zijn begeleiding in kwaliteitssystemen ais HACCP, BRC, IFS, ... preventie op de werkvloer, e.d.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen.

III.BIJ'ZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt achten.

De vennootschap kan in het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende ofonroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel ofwelke van aard zouden zijnde verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheerofbeleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelfniet aan deze bepalingen voldoet.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

LvJt , l - vervolg Mod POF 17.1

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk ofsamenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derdenborg stellen, ondermeer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland voor eigen rekening ofvoor deze van derden, tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld,

De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële, fmanciële, roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

ARTIKEL 6. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap, dag volledig geplaatst is, bedraagt duizendvijfhonderd euro (1500,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd aandelen, die elk één/honderdste (1)100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden:

- De heer De Cock Luc: honderdvijftig euro,

hetzij:

150,00 EUR

- De heer De Cock Kurt: duizenddriehonderdvijftig euro,

hetzij:

1350,00 EUR

Als vergoeding voor deze inbrengen, ontvangen de vennoten volgend aantal aandelen:

- De heer De Cock Luc: 10 aandelen

- De heer De Cock Kurt: 90 aandelen

ARTIKEL 7. BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of verscheidene zaakvoerders, beherende vennoten.

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lui ié - vervoig Mod PDF 17,1

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en deze te verbinden. Hij kan alle handelingen verrichten onder zijn enige handtekening die nodig of dienstig kunnen zijn voorhet bereiken van het maatschappelijk doel, zoals omschreven in artikel 3 van deze statuten, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigtde vennootschapjegens derden en inrechte als eiser of als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij j egens derden en in rechte eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten, welke delegatie slechts kan gebeuren op voorwaarde dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

In al de akten waarbij de aansprakelijkheid der vennootschap is betrokken moet de handtekening van de zaakvoerder onmiddellijk worden voorafgegaan van deze woorden "Voor de Gewone Commanditaire Vennootschap (Comm V.) De Zaakvoerder" .Deze woorden mogen met een stempel worden afgedrukt. De zaakvoerder(s) mogen zich van deze handtekening alleen bedienen voor de zaken van de vennootschap, op straf van afzetting en van schadevergoeding in geval het misbruik van de maatschappelijke handtekening schade berokkend heeft aan de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders) zijn mogenzij, hetzij gezamenlijk; hetzij afzonderlijk tekenen.

Wordt voor de eerste maal als niet-statutaire zaakvoerder aangesteld Dhr. De Cock Kurt, hier aanwezig en aanvaardend.

De duur van zijn ambt is onbeperkt.

Wijziging kan hieraan gebracht worden en één ofineerandere personen kunnen tot deze functie benoemd worden door de algemene vergadering dervennoten mits eenparigheid van stemmen hetzij mits daarvoor de vormen te moeten naleven voorgeschreven voor de wijziging van de statuten.

Het mandaat van de zaakvoerderwordt kosteloos uitgeoefend tenzij andersluidende

beslissing door de jaarlijkse algemene vergadering.

De heer De Cock Luc zal geen enkele daad van bestuur of beheer uitoefenen.

De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen in zijn betrekkingen met derden, doormandatarissen of afgevaardigden; op voorwaarde nochtans dat hetmandaat ofde afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard weze.

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

L it - vervolg Mod PDF 11.1



ARTIKEL 8. KENMERKEN VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam en kunnen nooit worden vertegenwoordigd door verhandelbare titels.

Een vennoot mag zijn aandelen slechts overdragen met toestemming van al zijn medevennoten.

Met toestemming van al zijn medevennoten, komen de aandelen van een overleden vennoot toe aan zijn erfgenamen of legatarissen.

ARTIKEL 9. OVERDRACHT VAN AANDELEN

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen ofeen gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Indien zij net als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel rechthet deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan hun rechtsvoorganger.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring ofverhindering van de zaakvoerder zal de algemene vergadering op verzoek van een ofmeerdere vennoten een beherende vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring ofverhindering van de zaakvoerder heeft de algemene vergadering verderhet recht om bij eenvoudige meerderheid in de definitieve vervanging van de zaakvoerder te voorzien.

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten.

ARTIKEL 10. - CONTROLEBEVOEGDHEID

Iedere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

ARTIKEL 11. - BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar gaat in op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van datzelfde jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

t.r.er, - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad









Mod PDF 11.1

ARTIKEL 12. - ALGEMENE VERGADERING

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand mei om achttien uur, in de zetel van de vennootschap ofop gelijk welke andere plaats, aangeduid in hetbericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel of op de plaats die in de bijeenroeping wordt bepaald.

ARTIKEL 13. STEMRECHT

Elk aandeel geeft rechtop één stem.

Alle beslissingen worden genomen bij gewonen meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzondering.

Elke beslissing betreffende de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een drie/vierden meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 14. RESULTAAT, WINSTVERDELING

Over de aanwending van het resultaat zal beslist worden door de algemene vergadering.

ARTIKEL 15. ONTBINDING, VEREFFENING

De algemene vergadering regelt de wijze van vereffening bij de meerderheid zoals bepaald in de wet. De vereffenaars worden benoemd door de algemene vergadering, die de machten van de vereffenaars en desgevallend de bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad #_Pif7 - vervolg

Mod POP 11.1

Bijlagen bil het Belgisch Staatsblad = 20/03/2013 - Annexes du MQnixeur_bdge

ARTIKEL 16. VERDELING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank vankoophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

III OVERGANGSBEPALINGEN

ARTIKEL 17. - Slotbepalingen

De oprichters hebben bovendien eenparig besloten in het kader van de oprichting:

Het eerste boekjaar zal aanvang nemen op de datum vanneerlegging vanhetuittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde en zal eindigen 31 december 2014 .

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op 2 mei 2015.

Op basis van schatting ter go eder trouw gedaan zal de vennootschap voor haar eerste

boekjaar aan de criteria van een kleine vennootschap zoals beschreven in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen beantwoorden.

De vergadering keurt alle handelingen goed, alsook alle verbintenissen die zijn aangegaan _ _ in naam van de vennootschap in oprichting met ingang vanaf 1 januari 2013, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboekvan Vennootschappen.

ARTIKEL 18. - Volmacht

De algemene vergadering beslist aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde van de vennootschap met de bevoegdheid, om elk afzonderlijk handelend, in naam en voor rekening van de vennootschap alle nodige en nuttige formaliteiten te vervullen met betrekking tot het BTW -en ondememingsnum mer en daartoe alle nodige en nuttige documenten te ondertekenen: de BVBA CBA&Partners, vertegenwoordigd doormevr. Van Hyfte Caroline, te 9950 Waarschoot, Hendrik Consciencelaan 49/1.

ARTIKEL 19. - Overige bepalingen

Voor al hetgeen in huidige statuten niet is voorzien wordt er verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

WAARVAN AKTE.

Gedaan en verleden te Sint Lievens-Houtem op 27/02/2013

De Cock Luc De Cock Kurt

stille vennoot zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BECO

Adresse
ZOETERBEKE 12 9520 SINT-LIEVENS-HOUTEM

Code postal : 9520
Localité : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Commune : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande