BECTON DICKINSON FRANCE


Dénomination : BECTON DICKINSON FRANCE
Forme juridique :
N° entreprise : 449.587.278

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 24.04.2014 14100-0398-007
17/10/2014
ÿþIl

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van deeefeFfE RECHTBANK VAN

nEL GENT

KNIpttg

ttlill.111111111 08 OKT. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0449.587.278

Benaming

(voluit): Becton Dickinson France S.A.S.

(verkort) :

Rechtsvorm Vereenvoudigde vennootschap op aandelen ("Société par actions simplifiée") (S.A.S.) naar Frans recht

Zetel: Rue Aristide Berges 11, 38800 Pont de Claix, Frankrijk

Bijkantoor in België: Erembodegem Dorp 86, 9320 Erembodegem

(volledig adres)

Onderwerp akte Vertegenwoordiging van het bijkantoor en bijzondere bevoegdheden Uittreksel uit de beslissingen van de voorzitter van 5 junl 2014

De Voorzitter neemt akte van het ontslag van de Heer Pierre Cooreman als vertegenwoordiger van het bijkantoor van de Vennootschap in België, gelegen te 9320 Erembodegem, Erembodegem Dorp 86, ingeschreven onder het nummer 0449.587.278 (het "Bijkantoor) met ingang van 12 mei 2014 en benoemt als zijn vervanger de Heer Wim De Jonge, wonende te Kerkstraat 8, 9420 Erpe-Mere, België als niet-loontrekkend vertegenwoordiger met ingang van 12 mei 2014, voor onbepaalde duur.

De heer Wim De Jonge zef aile activiteiten uitoefenene die zijn toegelaten door de Belgische wetgeving, met name maar niet beperkt tot:

A. Algemene bevoegdheden

(a)De Vennootschap vertegenwoordigen in aile aangelegenheden bij de Belgische Staat, de Regering, alle regionale, gemeenschaps-, provinciale en gemeentelijke overheden, de belastingadministratie, de douane, de posterijen, telegraaf en telefoon, de spoorwegen en luchtvaartmaatschappijen en alle andere openbare diensten, en met die overheden, diensten en vennootschappen alle contracten afsluiten of schikkingen te treffen die nodig of nuttig zijn voor de werking van het Bijkantoor.

(b)De dagelijkse briefwisseling van het Bijkantoor ondertekenen,

(c)Alle uitrustingen of goederen te huren die nodig zijn voor de werking van het Bijkantoor,

(d)Alle courante bewerkingen doen op de bankrekening van het Bijkantoor geopend bij CITIBANK te Brussel` (Rekening nr. 570 1228155 96) met inbegrip van het deponeren op deze rekening van alle fondsen, het ondertekenen of endosseren van aile cheques, wissels, orderbriefjes en overschrijvingen met betrekking tot de gezegde rekening.

(e)Alle ontvangstbewijzen en kwijtschriften ondertekenen voor alle ontvangen sommen, voor alle aangetekende brieven of colli verzonden aan het adres van het Bijkantoor.

(f)Alle geldsommen, alle documenten en alle goederen van welke aard dan ook die verschuldigd zouden zijn of zouden toekomen aan het Bijkantoor opvragen en in ontvangst nemen, en behoorlijke kwijting hiervoor geven.

(g)Aile verzekeringsovereenkomsten met betrekking tot de activiteiten van het Bijkantoor te ondertekenen.

(h)Een of meer van deze algemene bevoegdheden over dragen met uitzondering van deze bevoegdheden opgesomd in punt d) hierboven aan bedienden van het Bijkantoor of aan derden die over de nodige bevoegdheden en bekwaamheden beschikken, gezamenlijk of afzonderlijk, voor de duur en op het ogenblik welke door de voornoemde wettelijke vertegenwoordiger opportuun wordt geacht.

(i)het Bijkantoor ten overstaan van derden en in rechte vertegenwoordigen en aile nodige of nuttige maatregelen in dat verband nemen, eveneens via dading,

B. Bevoegdheden inzake personeel

(j)Het in dienst nemen en ontslaan van aile personeelseden van het Bijkantoor; het bepalen van de verantwoordelijkheden, de vergoeding, de arbeidsvoorwaarden, de voorwaarden van promotie of ontslag van alle personeelsleden van het Bijkantoor.

(k)Het onderhandelen, bepalen van de vorm, inhoud en voorwaarden en ondertekenen van individuele en collectieve arbeidsovereenkomsten.

.......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoulden aan het Belgisch Staatsblad

(1)Het onderhandelen en bepalen van de vorm, inhoud en voorwaarden en ondertekenen van brieven en andere documenten met betrekking tot de evaluatie van personeelsleden, bonussen en andere incentive plannen.

(m)Het onderhandelen, bepalen van de vorm, inhoud en voorwaarden en ondertekenen van opzeggingsbrieven en overeenkomsten (inclusief dadingen) die daarop betrekking hebben.

(n)Het onderhandelen, bepalen van de vorm, inhoud en voorwaarden en ondertekenen van andere algemene brieven en documenten betreffende het personeelsbeleid.

(o)Het vertegenwoordigen van het Bijkantoor ten aanzien van werkgeversorganisaties en vakbonden of representatieve organisaties van het personeel.

(p)Het opstellen en ondertekenen van alle documenten (inclusief dadingen) nodig om hoger vermelde bevoegdheden te kunnen uitoefenen.

(q)Het overdragen van één of meerdere van deze bevoegdheden inzake personeel aan personeelsleden (de "Gedelegeerde(n)") van het Bijkantoor die over de nodige bevoegdheden en bekwaamheden beschikken, gezamenlijk of afzonderlijk, voor de duur (die de duur van de functies van iedere Gedelegeerde of voornoemde wettelijke vertegenwoordiger binnen het Bijkantoor niet mag overschrijden) en op het ogenblik welke door de voornoemde wettelijke vertegenwoordiger opportuun wordt geacht, ledere subdelegatie van deze bevoegdheden is strikt verboden.

Voor eensluidend uittreksel,

Wim De Jonge

Wettelijk vertegenwoordiger

Tegelijk met dit uittreksel neergelegd: voor eensluidend verklaarde kopie van de beslissingen van de voorzitter evenals een beëdigde vertaling uit het Frans naar het Nederlands van voornoemde beslissingen

P

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

25/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.09.2012, NGL 18.04.2013 13093-0222-003
03/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 28.03.2012, NGL 26.04.2012 12100-0066-003
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 22.03.2011, NGL 27.06.2011 11186-0075-003
09/06/2011
ÿþ Mad 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIMMURI\11\

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

~



GFiIFI IE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 7. 05. 2011

DEND: ENDE

Ondernemingsnr : 0449.587.278

Benaming

(voluit) : Becton Dickinson France S.A.S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Vereenvoudigde vennootschap op aandelen ("Société par actions simplifiée") (S.A.S.) naar Frans recht

Zetel : Rue Aristide Bergès 11, 38800 Pont de Claix, Frankrijk

Bijkantoor in België - Becton Dickinson France S.A.S - Administratieve Diensten

Europa (België)

Erembodegem Dorp 86, 9320 Erembodegem

Onderwerp akte : Vertegenwoordiging van het bijkantoor

Uittreksel uit de beslissingen van de voorzitter van 21 April 2011

De Voorzitter neemt akte van het ontslag van de heer E. Borms als vertegenwoordiger van het bijkantoor: van de Vennootschap in België met ingang van 1 april 2011 en benoemt als zijn vervanger de heer Pierre; Cooreman, wonende te Rue de Luttre 18, 6230 Viesville, België als niet-loontrekkend vertegenwoordiger met: ingang van 1 april 2011, voor onbepaalde duur.

De heer Pierre Cooreman zal alle activiteiten uitoefenen die zijn toegelaten door de Belgische wetgeving,; met name met inbegrip van maar niet beperkt tot :

1.de Vennootschap vertegenwoordigen in alle aangelegenheden bij de Belgische Staat, de Regering, alle: regionale, gemeenschaps-, provinciale en gemeentelijke overheden, de belastingadministratie, de douane, de posterijen, telegraaf en telefoon, de spoorwegen en luchtvaartmaatschappijen en alle andere openbare. diensten, en met die overheden, diensten en vennootschappen alle contracten afsluiten of schikkingen te treffen. die nodig of nuttig zijn voor de werking van het bijkantoor van de Vennootschap in België.

2.de dagelijkse briefwisseling van het bijkantoor van de Vennootschap in België te ondertekenen.

3.alle uitrustingen of goederen te huren die nodig zijn voor de werking van het bijkantoor van de: Vennootschap in België.

4.alle bankrekeningen en postchequerekeningen in België te openen op naam van het bijkantoor van de; Vennootschap en hierop alle fondsen te deponeren, alsmede alle cheques, wissels, orderbriefjes en overschrijvingen met betrekking tot die rekeningen te ondertekenen of te endosseren, tot een bedrag van: 15.000 EUR alleen, en boven die som gezamenlijk.

5.alle ontvangstbewijzen en kwijtschriften voor alle ontvangen sommen, voor alle aangetekende brieven of

colli verzonden aan het adres van het bijkantoor van de Vennootschap in België. "

6.alle geldsommen, alle documenten en alle goederen van welke aard dan ook die verschuldigd zouden zijn; of zouden toekomen aan het bijkantoor van de Vennootschap in België op te eisen en in ontvangst te nemen,; en behoorlijke kwijting hiervoor te verlenen.

7.alle verzekeringsovereenkomsten met betrekking tot de activiteiten van het bijkantoor van d& Vennootschap in België te ondertekenen.

8.alle bedienden van het bijkantoor van de Vennootschap in België aan te werven of te ontslaan.

9.één of meer van deze bevoegdheden over te dragen aan bedienden van de Vennootschap of aan derden, gezamenlijk of afzonderlijk, voor de duur en op het ogenblik welke door de voomoemde wettelijke:

vertegenwoordiger opportuun worden geacht. "

10.het bijkantoor van de Vennootschap ten overstaan van derden en in rechte te vertegenwoordigen in het' kader van het dagelijks bestuur en alle nodige of nuttige maatregelen in dat verband nemen.

Voor éénsluidend uittreksel,

(Tegelijk met dit uittreksel neergelegd: voor eensluidend verklaarde kopie van de beslissingen van de voorzitter evenals een beëdigde vertaling uit het Frans naar het Nederlands van voornoemde beslissingen)

Opdetaatsteblz.vanLuikBvermeiden ________.____-.______._.-_-.._.._.. : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Pierre Cooreman,

Wettelijk vertegenwoordiger















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 23.03.2010, NGL 03.05.2010 10094-0127-003
05/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 31.03.2009, NGL 29.04.2009 09109-0244-003
05/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 31.03.2008, NGL 28.04.2008 08114-0133-003
10/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 29.03.2007, NGL 30.04.2007 07130-0030-003
13/04/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 31.03.2005, NGL 07.04.2005 05105-0188-003
17/02/2005 : DE061688
13/05/2004 : DE061688
29/03/2004 : DE061688
22/05/2003 : AA061688
30/04/2002 : AA061688
05/03/2000 : AA061688
07/11/1997 : AA61688
01/01/1997 : AA61688

Coordonnées
BECTON DICKINSON FRANCE

Adresse
DORP 86 9320 AALST (NIEUWERKERKEN)

Code postal : 9320
Localité : Nieuwerkerken
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande