BEDDELEEM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BEDDELEEM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 400.071.649

Publication

18/06/2014
ÿþVI

beh(

aal

Bel

Staa

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

IuhI II II II Iii III

*14118820*

NEERGELEGD

- 6 JUNI 2014

RECHTBAIMW N

vnriat-tampFi Tp GENT

Ondernemingsnr : 0400.071.649

Benaming

(voluit) : BEDDELEEM

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Venecoweg 14A, 9810 Nazareth

Onderwerp akte: Voorstel partiële splitsing door overneming door BVBA Veterimmo

Uittreksel uit het voorstel met betrekking tot een splitsing door overneming geiijkgestelde verrichting (partiële splitsing) opgemaakt op 28 mei 2014:

I.De aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen zijn:

1,1,0e partieel te splitsen vennootschap

De partieel te splitsen vennootschap is de NV BEDDELEEM, met zetel te 9810 Nazareth, Venecoweg 14A, Ingeschreven in het rechtspersonenregister Gent onder nummer 0400.071.649.

De partieel te splitsen vennootschap heeft tot doel:

" De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, de algemene aannemingen van valse plafonds, vaste en verplaatsbare scheidingswanden, verhoogde vloeren, thermische-, akoestische- en industriële isolatiewerken, bezetwerken, stafsimill, lugino, dichtings- en alle werken, industriële en commerciële, verhandelingen en verwerkingen, welke mogelijk zijn in de bouwnijverheid, de handel, import en export in producten van het bouwvak en al wat rechtstreeks of onrechtstreeks hiermede aansluit of er de bedrijvigheid van kan uitbreiden, alsook handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen welke zich hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks. bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen."

1.2.0e overnemende vennootschap

De overnemende vennootschap is de BVBA VETERIMMO, met zetel te 9500 Geraardsbergen, Elzenstraat 51, ingeschreven in het rechtspersonenregister Oudenaarde onder nummer 0889.716.266.

De overnemende vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft lot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-Het verlenen van bijstand, diensten, advies, leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen.

-Aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, de onroerende leasing en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten met uitzondering van vastgoedmakelaarsactiviteiten.

-Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut; Het nemen en beheren in de ruimste zin van het woord van beleggingen en participaties in ondernemingen.

-Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van Belgische of buitenlandse ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

11.0e ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg in geld

Als tegenprestatie voor de overdracht van een gedeelte van het vermogen van partieel te splitsen vennootschap NV BEDDELEEM, zullen de bestaande aandeelhouders van de NV BEDDELEEM nieuwe aandelen van BVBA VETERIMMO ontvangen, elk in verhouding tot hun huidig aandeel in de NV BEDDELEEM.

Aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap NV BEDDELEEM worden als vergceding voor deze afsplitsing 35.552 aandelen uitgemikt van de overnemende vennootschap BVBA VETER1MMO, zijnde een ruilverhouding van 1 aandeel van de partieel te splitsen vennootschap NV BEDDELEEM tegen 11 aandelen van de overnemende vennootschap BVBA VETERIMMO (zie verder, punt X. voor de berekeningswijze van de ruilverhouding en het aantal nieuw uit te geven aandelen BVBA VETERIMMO).

In ruil voor de afsplitsing van een gedeelte van het vermogen van de NV BEDDELEEM zullen enkel aandelen in de overnemende vennootschap BVBA VETERIMMO uitgegeven worden.

Er zal geen opleg in geld gegeven worden.

111.De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

De overnemende vennootschap BVBA Veterimmo zal 35.552 nieuwe aandelen uitgeven..

Alle aandelen uit te geven in het kader van deze partiële splitsing zullen op naam zijn.

De uitreiking en inschrijving in het aandelenregister van de aandelen van de overnemende vennootschap BVBA Veterimmo zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap NV BEDDELEEM. Deze uitreiking en inschrijving zal plaatshebben op de zetel van de overnemende vennootschap BVBA Veterimmo tegen voorlegging van een kopie van de inschrijving als aandeelhouder van de partieel te splitsen vennootschap NV BEDDELEEM.

IV.De datum vanaf welke deze aandelen recht geven in de winst te delen, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap BVBA Veterimmo zuilen delen in de winst vanaf 1 maart 2014.

V.De datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De handelingen van de partieel te splitsen vennootschap NV BEDDELEEM worden vanuit boekhoudkundig oogpunt beschouwd als verricht voor de rekening van de overnemende vennootschap BVBA Veterimmo vanaf 1 maart 2014.

Vi.De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Niet van toepassing.

V1I.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 731 W.Venn. bedoelde verslag

Niet van toepassing omwille van toepassing van artikel 731, §1, laatste lid W. Venn.

VIILleder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen

Niet van toepassing.

IX.De nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan de overnemende vennootschap over te dragen delen van de activa en de passiva van het vermogen

IX.1. Over te dragen activa en passiva

Zie hierna: splitsingsbalans NV BED DELEEM per 28 februari 2014, met vermelding van;

-de samenstelling van de activa en passiva van NV BEDDELEEM vjôr onderhavige partiële splitsing;

-de samenstelling van de activa en passiva van BVBA VETERIMMO v(56r onderhavige partiële splitsing;

-de samenstelling van de activa en passiva van NV BEDDELEEM die toekomen aan de BVBA VETERIMMO

n.a.v. de partiële splitsing;

-de samenstelling van de activa en passiva van NV BEDDELEEM na partiële splitsing;

-de samenstelling van de activa en passiva van BVBA VETERIMMO na partiële splitsing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

NV BEDDELEENI voor spiltsing BVBA VETEN11M0 voor splitsing at te spIltsan naar BVBA VETER1MILIO NV NEDDELEEM na spilLsing BVBA VETEFOMMO na splitsing

'

Oprichlingskosten (VAN 0,00 0,00 0,00 0,00

Immateriêle vaste activa (VAA) 89.629,46 0,00 89.629,46 0,00

Terreinen en gebouwen (VAA) 2.162.319,69 217.147,10 .. 2.162.319,69 0,00 2.379.468,79

Installaties, machines en uitrustingen (VAA} 102.877,10 0,00 30.763,38 72.113,72 30.763,36

Meubler en rollend materieel (VAA) 249.604,24 0,00 40257,09 209.347,15 40.257,09

Vaste activa in leasing (VAA) 2.305.063,93 0,00 1.874.692,38 430271,55 1.874.69268

Andere materiële vaste activa (VAA) 6.213,42 0,00 6.213,42 p,00 6.213,42

Financiële vaste activa (VAA) 326.188,97 000 326.188 97 0,00

Vorderingen meer clan éen Jaar 2.200.009,00 0,00 2.200.000,00 0 00

Grondstoffen (VLA) 4.315.717,27 0,00 4.315.717,27

2.688.253,38 2.688.253,38

9.554,217,89

Werken in uitvoering (VLA) 0,00 0,00

0,00

Handelsvorderingen (VLA) 9.554.217,89 0,00

Overige vorderingen (VLA) 3.576.068,92 56,84 3.576.068,92 56,84

Overlopende rekeningen(VLA) 598.573,32 0,00 598.573,32

Aandelen (VLA) 144238,99 0,00 144.338,99 0,00

Termijndeposito's (VLAL 38.069,55 0,00 38.089,55 0,00

Kredetinstellingen (VLA) 1.233.444,10 33.922,20 1.233.444,10 33.922,20

P_osictie en giLo_____(__)denst VLA 13,63 0,00 13,63 0,00

0,00

Kassen (VLA) 1.812,43 0,00 1.812,43

-180.882,82

Interne overboekingen 0,00 -180.882,82 0,00



TOTAAL ACTIVA 29.411.543,47 251.126,14 > 4.114.245,96 25.297.297,51 4.365.372,10

Kagitaal (E \.j 855.387,05 60.000,00 132.559,50 722.827,55 192.559,9Ç

Uitgiftepremies (EV) 113.912,Q 0,00 17.653,04 98.259,46 17.653,04

Reserves (EV) 13.000.173,98 619,51 1.828.675,32 11.171.498166 1.829.294,83

Overnedragen resultaat/E 0,00 0,00 0,00 0,00

Kapitaalsubsidies (EV) 0,00 0,00 0,00 0,00

Vcorzieningen (VVL1) 1.002.782,90 0,00 1.002.782,90 0,00

Schulden > 1 jaar (VVLT) 2.119.726,12 170.000,00 1.794.795,48 324.93064 F,

1.964.795,48

Schulden > 1 jaar de binnen het jaar yen /. (VV1, 150.513.01 17.500,00 91.202,80 69.310,21 108.702,80

Financiële schulden (VVKT) 0,00 0,00 0,00 0,00

Handelsschulden 8.631.864 98 11.565,16 8.631.864,98 11.565,16

t.......

Schulden mbt belastingen, bez. en SL (K1) 1.496.31366 0,00 1.490313,56 0,00

397.679,44 r. 0,00

Schulden uit best. v/h resultaat (VVKT) 0,00 397.679,44

Diverse schulden (p,er) 17.594,33 0,00 17.594,33 0,00

Overlopende rekeningen (VVKT) 16.513,27 0,00 16.51027 0,00

Winst van het boekjaar (EV). 1,609.082,33 -8.558,53 249.359,81 1.359.722,52 240.801,28



TOTAAL PASSIVA 29.411.593,47 251.126,14 4.114245,96 25.297297,51 4265.372,10

Om elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de splitsingsstaat niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen zijn vernield, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat ab activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan BVBA VETERIMMO voor zover het betrekking heeft of gerelateerd is met het aspect "onroerend goed" en aan NV BEDDELEEM voor het overige.

X.De verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de overnemende vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

De bestuursorganen van NV BEDDELEEM en BVBA VETER1MMO hebben besloten om, bij het bepalen van de ruilverhouding en het aantal nieuw uit te geven aandelen BVBA VETERIMMO dat zal worden toegekend aan de aandeelhouders van NV BEDDELEEM, zich te baseren op (i) netto-boekwaarde van de af te splitsen bestanddelen van NV BEDDELEEM en (ii) de boekhoudkundige eigen vermogenswaarde per 28 februari 2014 van een aandeel van BVBA VETERIMMO.

Op basis van voormelde berekening wordt een ruilverhouding van 1 aandeel NV BEDDELEEM NV in ruil voor 11 aandelen BVBA VETERIMMO gehanteerd en worden aan de aandeelhouders van NV BEDDELEEM in totaal 35.552 nieuwe aandelen BVBA VETERIMMO uitgereikt. Deze nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap BVBA VETER1MMO worden onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap NV BEDDELEEM pro rata hun aandeelhouderschap in NV BEDDELEEM als volgt verdeeld:

-aan Bedinvest NV, eigenaar van 3.229 aandelen NV BEDDELEEM, worden 35.519 nieuwe aandelen BVBA VETERIMMO, toegekend;

-aan DASKIMMO Cornm.VA, eigenaar van 1 aandeel NV BEDDELEEM, worden 11 nieuwe aandelen BVBA VETERIMMO toegekend;

-aan DEBLOKO Il BVBA, eigenaar van 1 aandeel NV BEDDELEEM, worden 11 nieuwe aandelen BVBA VETERIMMO toegekend.

-aan IMBOPA- JB BVBA, eigenaar van 1 aandeel NV BEDDELEEM, worden 11 nieuwe aandelen BVBA VETERIMMO toegekend..

1MBEVA BVBA

Gedelegeerd bestuurder

Met ais vaste vertegenwoordiger

Jo Beddeleem

Tegelijk hiermee neergelegd: splitsingsvoorstel d.d. 28 mei 2014

Magen bij het Belgiuh_Staatellat nia/116/2014_ eu_Mcwiteur _belge

" r--4 Vodr-behouden aan het Belgisch

staatsblad

. 

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/02/2014 : GE090372
18/11/2014 : GE090372
16/12/2014 : GE090372
25/02/2013 : GE090372
12/02/2013 : GE090372
04/02/2013 : GE090372
19/11/2012 : GE090372
26/03/2012 : GE090372
23/02/2012 : GE090372
05/09/2011 : GE090372
27/07/2011 : GE090372
25/03/2011 : GE090372
25/03/2011 : GE090372
19/02/2010 : GE090372
17/09/2009 : GE090372
10/07/2009 : GE090372
24/03/2009 : GE090372
05/03/2009 : GE090372
28/11/2008 : GE090372
18/02/2008 : GE090372
18/01/2008 : GE090372
07/02/2007 : GE090372
02/02/2007 : GE090372
24/01/2006 : GE090372
19/01/2005 : GE090372
21/06/2004 : GE090372
17/02/2004 : GE090372
28/01/2004 : GE090372
12/06/2003 : GE090372
15/04/2003 : GE090372
10/03/2003 : GE090372
24/02/2003 : GE090372
08/01/2003 : GE090372
16/09/2015 : GE090372
22/09/2015 : GE090372
09/07/2002 : GE090372
23/02/2002 : GE090372
25/01/2001 : GE090372
29/07/2000 : GE090372
19/10/1999 : GE090372
31/12/1993 : GE90372
22/02/2016 : GE090372
23/02/2016 : GE090372
25/01/1989 : GE90372
01/01/1986 : GE90372
06/03/2017 : GE090372

Coordonnées
BEDDELEEM

Adresse
VENECOWEG 14A 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande