BEDDELEEM INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BEDDELEEM INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 461.337.047

Publication

21/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 07.02.2014, NGL 19.02.2014 14042-0332-029
18/11/2014
ÿþ &Sad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 6 NOV. 2014

RECHTE e/AN

KOOPHANDEL TE GENT

11111

iu

RI

" 142 8716*

Ondernemingsnr : 0461.337.047

Benaming

(voluit) : BEDDELEEM INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : VENECOWEG 14 A - 9810 NAZARETH

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Erika Redel te Lovendegem op 21 oktober 2014 , hetgeen volgt.

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze

Vennootschap Beddeleem International met zetel te 9810 Nazareth, Venecoweg 14A, waarbij volgende

beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering verwijst naar de oprichtings- en aandeelhoudersovereenkomst m.b.t. Blue Train NV van 10

oktober 2014 tussen Creafund Comm.VA, Speed 8 NV, lmbecom BVBA, Biskimmo BVBA, Debloko Invest

BVBA en Blue Train NV.

De statutenwijziging heeft tot doel de statuten van onderhavige vennootschap aan te passen conform

hetgeen is overeengekomen in die oprichtings- en aandeelhoudersovereenkomst.

Bijgevolg beslist de algemene vergadering om volgende artikelen te wijzigen:

Wijziging van artikel 13:

In artikel 13 wordt de eerste zin vervangen door de volgende tekst:

De Raad van Bestuur van de Vennootschap zal uit minimaal zeven (7) en maximaal negen (9) bestuurders

bestaan, al dan niet Aandeelhouders. Die zullen worden benoemd door de algemene vergadering.

Indien de raad van bestuur zeven (7) leden telt, zullen drie (3) bestuurders door de algemene vergadering

worden aangeduid als Klasse A Bestuurders en vier (4) bestuurders door de algemene vergadering worden

aangeduid als Klasse B bestuurders.

Indien de raad van bestuur negen (9) leden telt, zullen vier (4) bestuurders door de algemene vergadering

worden aangeduid als Klasse A Bestuurders en vijf (5) bestuurders door de algemene vergadering worden

aangeduid als Klasse B bestuurders.

Wijziging van artikel 15:

In artikel 15 wordt de eerste zin vervangen door de volgende tekst:,:

De Raad van Bestuur kiest haar Voorzitter onder de B-Bestuurders. De Voorzitter zal een doorslaggevende

stem hebben in geval van staking van stemmen.

Wijziging van de artikelen 16, 17, 17bis, 18 en 19:

De artikelen 16, 17, 17bis, 18 en 19 worden integraal vervangen door de volgende tekst:

Artikel 16 - Bijeenkomsten  Beraadslaging en Besluitvorming,

16.1 Vergaderingen van de Raad Van Bestuur

16.1.1 De vergaderingen van de Raad van Bestuur worden gehouden op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap, tenzij anders aangeduid in de bijeenroeping. De vergaderingen van de Raad van Bestuur kunnen ook plaatsvinden door middel van een telefonische conferentie of videoconferentie, op voorwaarde dat deze een gelijktijdige uitwisseling van gedachten mogelijk maakt: in dat geval wordt de betrokken vergadering geacht te zijn gehouden op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap,

16.1.2 De Raad van Bestuur zal minstens eenmaal per maand bijeenkomen op de door hem bepaalde data en uren. Dergelijke vergaderingen van de Raad van Bestuur worden tenminste vijf (5) Werkdagen op voorhand bijeengeroepen door de Voorzitter: de oproeping bevat, naast de dag, het uur en (desgevallend) de plaats van de vergadering, ook de agenda van de vergadering en gaat begeleid van de nodige ondersteunende documenten, teneinde de bestuurders in staat te stellen om de agendapunten te bestuderen en de beraadslaging dienaangaande voor te bereiden.

16.1.3 Bijkomende vergaderingen van de Raad van Bestuur kunnen bijeengeroepen worden door de Voorzitter telkens het belang van de Vennootschap dit vereist. De Voorzitter is verplicht zulke vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

bijeen te roepen binnen de vijf (5) Werkdagen na een daartoe strekkend schriftelijk verzoek van minstens twee (2) bestuurders. Indien de voorzitter ingaat op zulk verzoek kan hij de volgorde van de verzochte agendapunten wijzigen en/of daar bijkomende agendapunten aan toevoegen; indien de voorzitter niet ingaat op zulk verzoek, is/zijn de verzoekende bestuurder(s) gerechtigd om zelf de raad van bestuur bijeen te roepen. De dag, het uur, (desgevallend) de plaats en de agenda van zulke bijkomende vergaderingen worden samen met de ondersteunende documenten opgenomen in en/of gehecht aan de oproeping.

16.1.4 Iedere bestuurder mag afstand doen van de naleving van de desbetreffende oproepingsformaliteiten voor een vergadering van de Raad van Bestuur, en zal in voorkomend geval rechtsgeldig aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de bedoelde vergadering. Een bestuurder zal overeenkomstig het voorgaande geacht worden afstand te hebben gedaan van de naleving van de desbetreffende oproepingsformaliteiten indien hij aanwezig of vertegenwoordigd is op een vergadering zonder bij de aanvang der vergadering bezwaar te hebben gemaakt dienaangaande.

16.2 Quorum- en meerderheidsvereisten voor de Raad van Bestuur

16.2.1 Voor zover de Raad van Bestuur uit zeven (7) leden bestaat, kan de Raad van Bestuur slechts rechtsgeldig beraad-'slagen en beslissen indien ten minste twee (2) Klasse A Bestuurders én minstens twee (2) Klasse B Bestuurders ter vergadering aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd zijn. Voor zover de Raad van Bestuur uit negen (9) leden bestaat, kan de Raad van Bestuur slechts rechtsgeldig beraadslagen indien ten minste de meerderheid van de Klasse A Bestuurders én de meerderheid van de Klasse B Bestuurders ter vergadering aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd is.

16.2.2 Bestuurders kunnen slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door andere bestuurders bij volmacht die per brief, telefax, e-mail of op een andere schriftelijke kan worden verleend, met dien verstande dat dergelijke volmacht slechts voor één enkele vergadering van de Raad van Bestuur kan verleend worden en dat elke bestuurder slechts één andere bestuurder kan vertegenwoordigen.

16.2.3 Indien het door Artikel 15.2.1 voorgeschreven aanwezigheidsquorum niet is bereikt, wordt, met inachtneming van de toepasselijke voorschriften, een nieuwe vergadering met dezelfde agenda bijeengeroepen. De nieuwe vergadering kan, niet inachtneming van de toepasselijke gemeenrechtelijke regels, rechtsgeldig beraadslagen en beslissen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

16.2.4 Over de punten die niet op de agenda werden vermeld, kan slechts geldig worden beraadslaagd met de instemming van de voltallige Raad van Bestuur en voor zover alle bestuurders persoonlijk aanwezig zijn. 16.2.5 Bij de besluitvorming binnen de Raad van Bestuur zal worden gestreefd naar consensus.

16.2.6 Indien op een vergadering van de Raad van Bestuur zou blijken dat besluitvorming bij consensus niet mogelijk is met betrekking tot enige voorgestelde beslissing, zal de desbetreffende beslissing worden genomen gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

16.2.7 In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de Vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden aangewend voor de vaststelling van de jaarrekening.

Artikel 17.- Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Zonder hiermee afbreuk te doen aan de volheid van bevoegdheid waarover de Raad van Bestuur van de Vennootschap beschikt zullen, niettegenstaande de bevoegdheden die in voorkomend geval zouden zijn gedelegeerd of overgedragen aan een of meerdere individuele bestuurders of een directiecomité of enig andersoortig comité, de hierna weergegeven beslissingen of verrichtingen slechts kunnen worden genomen c.q. gesteld na beraadslaging en besluitvorming door de Raad van Bestuur:

- de oriëntatie van het beleid van de Vennootschap;

- de verhoging van het maatschappelijk kapitaal in het kader van het toegestaan kapitaal alsmede de uitgifte van obligaties of andere effecten;

- de goedkeuring van het business plan van de Vennootschap of het aanbrengen van een wezenlijke verandering aan zulk goedgekeurd businessplan;

- Investerings- en desinvesteringsbeslissingen die zich buiten het kader van de goedgekeurd businessplan situeren voor zover deze betrekking hebben op een afwijking van meer dan 20%;

- wijzigingen van de budgetten ten belope van 20% of meer;

- de wijziging van de waarderingsregels of het beleid of de praktijken inzake boekhouding;

- de toekenning van een interim-dividend;

- het aangaan van verbintenissen met een waarde van meer dan EUR 100.000, met uitzondering van

verbintenissen aangegaan reet het oog op de realisatie van werven;

- het voorstellen van kandidaten voor bestuursmandaten in Dochtervennootschappen;

- de oprichting, overname, overdracht, herstructurering en/of vereffening van een Dochtervennootschap;

- de Overdracht van een deel of het geheel van (de aandelen in) een Dochtervennootschap;

- de Overdracht van alle of een substantieel deel van de activa, inbreng of overdracht van een bedrijfstak of

een algemeenheid van goederen, overname van vennootschappen, intekenen op een kapitaalverhoging of het

verwerven van een participatie in een andere vennootschap;

- toekennen van bijzondere volmachten en goedkeuring van handtekeningsbevoegdheden;

- het opstarten van insolventieprocedures;

- de uitgifte van obligaties of enig ander financieel instrument en het verstrekken of het aangaan van leningen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het 13elgisch Staatsblad

- het verstrekken van waarborgen of zekerheden om de eigen verbintenissen dan wel deze van derden te'

waarborgen;

- het aangaan, wijzigen of beëindigen van overeenkomsten die van wezenlijk belang zijn voor de door de

Vennootschap ontwikkelde activiteiten;

- het aangaan, beëindigen of wijzigen van overeenkomsten met werknemers of consultants die een jaarlijkse

totale kost van meer dan EUR 150.000 vertegenwoordigen;

Aanwerven, benoemen, ontslaan en/of bezoldigingen vaststellen van topkader-medewerkers;

- Remuneratie onder welke vorm ook aan bestuurders;

- Contracten met bestuurders, aandeelhouders of hun verwanten tot in de 1ste graad verbonden of

geassocieerde vennootschap of natuurlijke personen in de zin van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 18.- Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegd-'heid van de Raad van Bestuur als college, wordt de Vennootschap overeenkomstig artikel 522 § 2 W.Venn., zowel in als buiten rechte, ten overstaan van derden bij alle rechtshandelingen, overeenkomsten, verrichtingen en akten, één en ander in de ruimste zin van het woord en voor de goede orde met inbegrip van akten voor dewelke de tussenkomst van een notaris of een andere openbare ambtenaar vereist is, vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders van dezelfde of verschillende klassen, met dien verstande dat voor wat betreft de aangelegenheden vermeld in Artikel 16, de Vennootschap slechts zal kunnen worden vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van één A-Bestuurder en één B-Bestuurder.

De Vennootschap wordt voorts geldig verbonden door (i) de gedelegeerd bestuurde(s)r binnen de grenzen van het dagelijks bestuur en (ii) bijzondere gevolmachtigden, al dan niet bestuurders, optredend binnen het kader en de grenzen van een hen geldig verleende volmacht.

Artikel 19.- Onkosten van de bestuurders.

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en onkosten, welke de bestuurders kunnen doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun functie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

Wijziging van artikel 20:

In artikel 20 worden de eerste en de tweede zin vervangen door de volgende tekst:

Het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, zal worden opgedragen aan drie (3) Klasse A Bestuurders, die ieder individueel bevoegd zullen zijn en daarbij de titel van gedelegeerd bestuurder zullen voeren.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten te coördineren over-'eenkomstig de genomen beslissingen.

DERDE BESLISSING

De vergadering geeft bij deze bijzondere volmacht aan de Notaris, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, en aan Mevrouw Sylvie Deconinck, mevrouw Anouk Hermans, de heer Régis Panisi en de heer Marcos Lamin-Busschots, die te dien einde allen woonstkeuze doen op het Advocatenkantoor "Stibbe", te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, evenals elke andere advocaat, bediende, aangestelde of lasthebber van voormeld Advocatenkantoor "Stibbe" of elke andere door hem aangewezen persoon, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de wijziging van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Erika Redel. Hierbij neergelegd: de expeditie der akte en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/12/2014
ÿþRechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Venecoweg 14A, 9810 Nazareth

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 24 oktober 2014

Na beraadslaging beslist de algemene vergadering als volgt.

1. De voorzitter zet uiteen dat de hierna vermelde bestuurders een schrijven hebben gericht aan de Vennootschap waarmee zij hun ontslag als bestuurder van de Vennootschap hebben aangeboden, mets inwerkingtreding vanaf heden;

-Daskimmo Comm.VA, met vaste vertegenwoordiger Hendrik Daneels

-Debloko Il BVBA, met vaste vertegenwoordiger Koen De Block

-Imbopa-JB BVBA, met vaste vertegenwoordiger Jo Beddeleem

De vergadering neemt kennis van het ontslag van bovenvermelde bestuurders, en bedankt hen voor bewezen diensten.

2 De algemene vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om, met onmiddellijke inwerkingtreding te benoemen als bestuurder van de Vennootschap:

ótcd Wasti tt.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MGNITEL.RBELGE iZEERGa.EGD

05 -12- 2014 -4 NOV. 2014 ~ 1

i

ELGlSCH STAATSBLik0 RFCHiE%i#~,~.~; L

iLOQ=^: i.",'lR,7l_ Yr cr

BEDDELEEM INTERNATIONAL

Ondernerningsnr : 0461.337.047 Benaming

(voluit)

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

DIMBEVA BVBA, met als vaste vertegenwoordiger Jo Beddeleem (Klasse A-Bestuurder)

Q'DASKO BVBA, met als vaste vertegenwoordiger Hendrik Daneels (Krasse A-Bestuurder)

Q'Debloko Invest BVBA, met als vaste vertegenwoordiger Koen De Block (Klasse A-Bestuurder)

Q'Creafund Comm.VA, met vaste vertegenwoordiger de heer Herman Wielfaert (Klasse B-Bestuurder);

Q'H&H Capital Management BVBA, met vaste vertegenwoordiger de heer Herman Wielfaert (Klasse E3-Bestuurder);

Q'Creafund Management NV, met vaste vertegenwoordiger de heer Herman Wielfaert (Klasse E3-Bestuurder);

Q'Speed 8 NV, met vaste vertegenwoordiger de heer Herman Wielfaert (Klasse B-Bestuurder),

Bovenvermelde bestuurders zullen hun mandaat uitoefenen ten kosteloze titel. Hun bestuurdersmandaat zal', aflopen na de jaarlijkse algemene vergadering van de Vennootschap die zal worden gehouden in 2020.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

R Voor-

behouden

aan het

Belgisch

L Staatsblad

3. De algemene vergadering verleent volmacht aan de heer Pieter-Jan Van Houdenhove, mevrouw Sylvie Deconinck, de heer Régis Panisi en de heer Marcos Lamin-Busschots, allen kantoorhoudende te Loksumstraat 25, 1000 Brussel, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de algemene vergadering te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan aile administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de rechtbank van koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur d.d. 24 oktober 2014

Na beraadslaging beslist de raad van bestuur als volgt.

1. De voorzitter zet uiteen dat de hierna vermelde gedelegeerd bestuurders een schrijven hebben gericht aan de Vennootschap waarmee zij hun ontslag als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap hebben aangeboden, met inwerkingtreding vanaf heden;

- Daskimmo Comm.VA, met vaste vertegenwoordiger Hendrik Daneels

- Debloko 11 BVBA, met vaste vertegenwoordiger Koen De Block

- lmbopa-JB BVBA, met vaste vertegenwoordiger Jo Beddeleem

De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag van bovenvermelde gedelegeerd bestuurders, en bedankt hen voor bewezen diensten.

2. De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om, met onmiddellijke inwerkingtreding, te benoemen als gedelegeerd bestuurders van de Vennootschap:

-Debloko Invest BVBA, met vaste vertegenwoordiger Koen De Block

-DASKO BVBA, met vaste vertegenwoordiger Hendrik Daneels

-IMBEVA BVBA, met vaste vertegenwoordiger Jo Beddeleem

3. De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om, met onmiddellijke inwerkingtreding, te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur van de Vennootschap:

-H&H Capital Management BVBA, met vaste vertegenwoordiger Herman Wielfaert

4. De raad van bestuur verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Anouk HERMANS, Régis PANiSI en Marcos LAMIN-BUSSCHOTS, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, individueel handelend, teneinde ai het nodige te doen om de beslissingen van de raad van bestuur te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan aile administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de Rechtbank van Koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Sylvie Deconinck

Mandataris

/6:«.2t eeL~~ ~~ P?~ /1% ?~/~of2r/, ~



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/01/2013
ÿþr mod 11.1



Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

~ NEERGELEGD

2 if DEC. 2012

REC 117'BAf~ié~N

KOOPt-lAZ`DF: . 1E GEN

Ondernemingsnr : 0461.337.047

Benaming (voluit) : Beddeleem International

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Venecoweg 14 A

9810 Nazareth

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Wijziging boekjaar en jaarvergadering - Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Christian Van Belle te Gent op elf december

tweeduizend en twaalf, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders is

bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR

De vergadering besluit dat het boekjaar voortaan zal beginnen op 1 september van ieder jaar om te eindigen op

31 augustus van het daarop volgende jaar,

WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen om deze voortaan te Zaten plaatsvinden op

de eerste vrijdag van de maand februari om 13 uur.

OVERGANGSBEPALING NIET BETREKKING TOT HET LOPEND BOEKJAAR

De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat normaal zou eindigen op 31 december 2012 te verlengen tot 31

augustus 2013.

De eerste gewone algemene vergadering zal dan plaatsvinden in 2014 op de eerste vrijdag van de maand

februari om 14 uur.

WIJZIGING VAN DE VEREFFENINGSPROCEDURE

De vergadering beslist om de statutaire bepalingen inzake de ontbinding en de vereffening van de

vennootschap te actualiseren.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen, beslist de

vergadering om de statuten aan te passen als volgt:

- artikel 23: de eerste zin van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de eerste vrijdag van de maand februari om dertien uur op de

zetel of op elke andere plaats in de aankondigingen of de oproepingsbrieven vermeld."

- artikel 31: de eerste en tweede zin van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één september van ieder jaar en eindigt op éénendertig augustus van daarop volgende

jaar.

Op éénendertig augustus van ieder jaar wordt de boekhouding afgesloten."

- artikel 34: de tekst van dit artikel integraal vervangen door volgende tekst:

"Vereniging van aile aandelen in één hand

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of

gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is

omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige

aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de

vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen

of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of

van haar ontbinding.

Oorzaken van ontbinding

Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van

de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Verlies van kapitaal

i

IVA





*13003702^

Voorbehouden aan het Belgisch staatsblad

ar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het

maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot onder het wettelijk minimumbedrag gesteld in het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

ln voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te

" regulariseren.

Ontbinding - Voortbestaan - Sluiting

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van Vennootschappen."

Benoeming van vereffenaar(s)

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden van de vereffenaar(s), hun bezoldiging alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn,

" van rechtswege vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk zonder aanduiding

van een vereffenaar onder de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen."

- artikel 35: de tekst van dit artikel integraal vervangen door volgende tekst:

"Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto maatschappelijke activa

verdeeld worden op de volgende wijze:

bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen,

terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden,

- het eventueel saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden."

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd:

- De expeditie van het proces-verbaal;

- De gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

21/09/2012
ÿþ Mod Word 11.9

1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r -



Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblat

+izisea~e

NEERGELEGD

12 -09- 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANWare GENT

Ondernemingsnr : 0461.337.047

Benaming

(voluit) : BEDDELEEM INTERNATIONAL

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Venecoweg 14 bus A, 9810 Nazareth

Onderwerp akte : Bevestiging benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 8 juni 2012.

De vergadering bevestigt haar beslissing inzake de benoeming ais commissaris voor een periode van 3 jaar, de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2D, vertegenwoordigd door de heer Peter Weyers, bedrijfsrevisor en die wordt belast met de controle op de statutaire jaarrekening.

Het mandaat inzake de controle van de statutaire jaarrekening zal reeds betrekking hebben op het boeklaar dat zal worden afgesloten op 31 december 2011 en zal vervallen na de jaarlijkse algemene vergadering te houden in 2014.

IMBOPA-JB BVBA

Gedelegeerd bestuurder

Met ais vaste vertegenwoordiger

Jo Beddeleem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2012
ÿþ" iaii4a9s=

Mod waad 11.1

1 `,., :E. d... } ~. i.... w S.. P_ CI D

1 9 JUNI 2012

=;:,1_: i, .-:.`à.. ~~r~ ~~.I~

KOOPHL TE GENT

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0461.337.047

Benaming

(voluit) BEDDELEEM INTERNATIONAL

Rechtsvorm ; Naamloze vennootschap

Zetel x Venecoweg 14A, 9810 Nazareth

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 21 mei 2012.

Na beraadslaging neemt de vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen;

1. De vergadering bevestigt het einde van het mandaat als bestuurder van DASKO BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Hendrik Daneels, met ingang vanaf 1 april 2012.

2. De vergadering bevestigt de benoeming tot bestuurder van DASKIMMO Comm. VA, met zetel te 9500 Geraardsbergen, Elzenstraat 51, 0475.673.152 RPR Oudenaarde, met als vaste vertegenwoordiger de heer Hendrik Daneels, tevens wonend op het voorrneld adres, en zulks met ingang van 1 april 2012. Dit mandaat zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2013 en Is onbezoldigd. DASKIMMO Comm. VA verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 21 mei 2012.

Na beraadslaging neemt de vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen:

1. De vergadering bevestigt het einde van het mandaat als gedelegeerd bestuurder van DASKO BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Hendrik Daneels, met ingang vanaf 1 april 2012,

2. De vergadering bevestigt de benoeming tot gedelegeerd bestuurder van DASKIMMO Comm. VA, met zetel te 9500 Geraardsbergen, Elzenstraat 51, 0475.673.152 RPR Oudenaarde, met als vaste vertegenwoordiger de heer Hendrik Daneels, tevens wonend op het voormeld adres, en zulks met ingang van 1 april 2012 voor de duur van haar bestuurdersmandaat. Dit mandaat is bezoldigd. DASKIMMO Comm. VA verklaart haar mandaat te aanvaarden.

IMBOPA-JB BVBA

Gedelegeerd bestuurder

Met als vaste vertegenwoordiger

Jo Beddeleem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 21.06.2012 12199-0057-029
27/07/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11I üII llhI ii i i g ii g iiI

" 11115604+

VI beha aai Bel Staa

~ia>=r-l-lT z ..I: %,/.a~

g 4 2~1i

NEERGELEGD JULIi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

~ 1í_UCiülí,a`: li i _rl~f a=\T ~

Ondernemingsnr : 0461.337.047

Benaming : BEDDELEEM INTERNATIONAL

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Venecoweg 14 A

9810 Nazareth

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Statutenwijziging - Ontslag - Benoeming

Uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Christian Van Belle te Gent op zeven juli;;

tweeduizend en elf, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen : VASTSTELLING DAT ALLE BESTAANDE AANDELEN VAN DE VENNOOTSCHAP AANDELEN OP NAAM,' ZIJN EN BIJGEVOLG AANPASSING VAN ARTIKEL 10 VAN DE STATUTEN.

De vergadering stelt vast dat alle bestaande aandelen van de vennootschap nooit gedrukt zijn geweest en aldus;

aandelen op naam zijn.

De aandelen worden ingeschreven in het register van de aandelen op naam.

De vennootschap zal vanaf heden enkel nog aandelen op naam kunnen hebben.

Hiertoe zullen in de statuten al de bepalingen die betrekking hebben op aandelen aan toonder worden:

geschrapt.

WIJZIGING AAN DE EXTERNE VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP EN BIJGEVOLG':

AANPASSING VAN ARTIKEL 19 VAN DE STATUTEN.

' De vergadering beslist om de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap te wijzigen door de

bestaande tekst van artikel 19 aan te passen al volgt:

'Artikel 19: Externe vertegenwoordigingsmacht

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college wordt de

vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd:

- hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

hetzij door een gedelegeerd bestuurder, handelend binnen het kader van het dagelijks bestuurd

overeenkomstig artikel 20 van de statuten;

hetzij door een volmachtdrager specifiek hiertoe aangesteld."

WIJZIGING AAN HET DAGELIJKS BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP EN BIJGEVOLG AANPASSING

VAN ARTIKEL 20 VAN DE STATUTEN.

De vergadering beslist om het dagelijks bestuur van de vennootschap te wijzigen door schrapping van de

tweede zin van artikel 20.

VATSTELLING BEEINDIGING MANDAAT BESTUURDERS

De vergadering stelt vast en bevestigt, met het oog op de publicatie in het Belgisch Staatsblad, de beeïndigine

van rechtswege van het mandaat van de bestuurders alsook van BEDDELEEM NV, met als vaste:.

vertegenwoordiger de heer Peter Beddeleem, op 18 juni 2010.

De vergadering stelt eveneens vast dat voormelde bestuurders met uitzondering van BEDDELEEM NV, met als.

, vaste vertegenwoordiger de heer Peter Beddeleem, in functie zijn gebleven bij gebreke aan nieuwe;

i: (her)benoemingen. j.

ONTSLAG EN HERBENOEMING BESTUURDERS

De vergadering neemt akte van het ontslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:. "HELOMA" met als vast vertegenwoordiger de heer Beddeleem Peter in zijn hoedanigheid van bestuurder van:: de vennootschap, met ingang vanaf 29 juni 2011.

De vergadering beslist vervolgens te herbenoemen tot bestuurders voor een periode eindigend onmiddellijk na:: de jaarvergadering die zal gehouden worden in 2017:

11 "DEBLOKO II", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als vast vertegenwoordiger de heer De Block Koen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

2/ "IMBOPA-JB", besloten vennootschap met beperkte-aansprakelijkheid, met als vast vertegenwoordiger de

heer Beddeleem Jo;

31 "DASKO", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als vast vertegenwoordiger de heer

Daneels Hendrik.

Hun mandaat is onbezoldigd.

COORDINATIE VAN DE STATUTEN

" De vergadering beslist de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris. VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan Baker Tilly Belgium Accountants & Belastingconsulenten Burg. CVBA, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en de BTW-administratie.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk verenigen de bestuurders van de naamloze vennootschap "BEDDELEEM INTERNATIONAL", aften

voornoemd en aanwezig, zich en houden zij een raad van bestuur, waarbij met unanimiteit het volgende wordt

' beslist:

Vaststelling beëindiging mandaat gedelegeerd bestuurders

De vergadering stelt vast en bevestigt, met het oog op de publicatie in het Belgisch Staatsblad, de beëindiging

van rechtswege van het mandaat van hierna vermelde gedelegeerde bestuurders op 18 juni 2010.

1/ "DEBLOKO Il", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als vast vertegenwoordiger de

° heer De Block Koen;

2/ "IMBOPA-JB", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als vast vertegenwoordiger de

heer Beddeleem Jo;

3/ "DASKO", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als vast vertegenwoordiger de heer

Daneels Hendrik.

4/ "BEDDELEEM", naamloze vennootschap, met als vast vertegenwoordiger de heer Peter Beddeleem.

5/ "HELOMA", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als vast vertegenwoordiger de heer

Beddeleem Peter.

De vergadering stelt eveneens vast dat voormelde gedelegeerde-bestuurders met uitzondering van

BEDDELEEM NV, met als vaste vertegenwoordiger de heer Peter Beddeleem, in functie zijn gebleven bij

gebreke aan nieuwe (her)benoemingen.

Ontslag en herbenoeming gedelegeerd bestuurder

De vergadering neemt akte van het ontslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"HELOMA" met als vast vertegenwoordiger de heer Beddeleem Peter in zijn hoedanigheid van gedelegeerd

bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf 29 juni 2011.

Worden vervolgens herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap voor de duur van hun

bestuurdersmandaat:

1/ "DEBLOKO il", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als vast vertegenwoordiger de

heer De Block Koen;

2/ "IMBOPA-JB", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als vast vertegenwoordiger de

heer Beddeleem Jo;

3/ "DASKO", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als vast vertegenwoordiger de heer

Daneels Hendrik.

Hun mandaat is onbezoldigd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

De expeditie van het proces-verbaal;

De gecoördineerde statuten

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 07.07.2011 11267-0541-012
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 24.06.2010 10220-0409-012
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 07.07.2009 09384-0375-011
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 20.06.2008 08285-0027-011
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 28.06.2007 07318-0258-011
02/10/2006 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.06.2006, NGL 29.09.2006 06806-0618-012
04/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 19.06.2006, NGL 31.08.2006 06721-0489-012
26/07/2005 : GE186505
02/07/2004 : GE186505
09/07/2003 : GE186505
08/01/2003 : GE186505
05/07/2002 : GE186505
29/07/2000 : GE186505

Coordonnées
BEDDELEEM INTERNATIONAL

Adresse
VENECOWEG 14A 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande