BEGIJNHOF SINTE-ELISABETH TE SINT-AMANDSBERG

Association sans but lucratif


Dénomination : BEGIJNHOF SINTE-ELISABETH TE SINT-AMANDSBERG
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 409.479.560

Publication

20/03/2012
ÿþ'4e MOD 2.2

e.a'm :11gn In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

k...Smeer

*12059828*

Ondememingsnr : 0409.479.560

Benaming

{votum : Begijnhof Sinte-Elisabeth te Sint-Amandsberg

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel Groot-Begijnhof 67, 9040 Sint-Amandsberg

Onderwerp akte : Doelwijziging - herbenoeming bestuurders - wijziging statuten

De Buitengewone Algemene Vergadering van de vzw Begijnhof Sinte-Elisabeth te Sint-Amandsberg met verenigingsnummer 78/24 en ondememingsnummer 0409.479.560, beraadslagend en beslissend overeenkomstig art. 8 van de wet van 27 juni 1921, en overeenkomstig haar statuten, heeft, gelet op de erkenning als open monument voor bepaalde onderdelen van het Groot Begijnhof, op 14 november 2011 beslist het doel te wijzigen, bestuurders te (her)benoemen en haar statuten te wijzigen conform de vigerende bepalingen van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002. Bijgevolg beslist ze de tekst van de oorspronkelijke statuten en alle wijzigingen aan de statuten te vervangen door de volgende tekst:

STATUTEN

Naam, zetel, doel, duur

Artikel 1.,

De vereniging wordt opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid en meer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk en draagt de naam: "Begijnhof Sinte-Elisabeth te Sint-Amardsberg", gekend als Groot Begijnhof te Sint-Amandsberg.

Voor bepaalde onderdelen van het Begijnhof is de erkenning ais Open-monumentenvereniging gevraagd en toegekend, zoals blijkt uit de briefwisseling met de Vlaamse Overheid, Agentschap Ruimte en Erfgoed.

Artikel 2.

De zetel van de vereniging Is gelegen in het gerechtelijk arrondissement Gent en wordt gevestigd te 9040 Gent/Sint-Amandsberg, Groot-Begijnhof nr. 67. De vestiging van de zetel kan gewijzigd worden door de Raad van Bestuur.

Op de zetel van de vereniging warden de gegevens bijgehouden over de werking, de leden en het financieel beheer van de vereniging.

Artikel 3.

De vereniging heeft tot doel:

Het religieus, cultureel en architecturaal patrimonium van het Begijnhof, zowel roerend als onroerend, dat erkend is als monument en waarvan de vereniging de eigenares is, te beheren, in stand te houden en te restaureren. Dit houdt in:

binnen en volgens de gewoonten van het Begijnhof woningen te verhuren of ter beschikking te stellen van personen die respect kunnen opbrengen voor de christelijke waarden van het Begijnhof:

binnen en volgens de gewoonten van het Begijnhof lokalen te verhuren of ter beschikking te stellen van verenigingen van culturele, caritatieve of sociale aard in de lijn van de christelijke Inspiratie van de vereniging;

..... - - ...... .... ..... ....

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden le vertegenwoordigen "

Verso Naam en handtekening.

Clà

e

Clà

e

Clà Clà

eq eq

P:

DL

1.

o

N

DL

Clà

:=11

.0

DL

Clà

P:

NEERGELEGD

08 -03- 2012

KOMUNIVGNENT

Moa 2.2

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

de materiële vaarwaarden te waarborgen om de kerk en de kapel van hetiegijnhdf ten dienste te kunnen stellen van de katholieke eredienst en om pastorale zorg te kunnen verstrekken aan bewoners van het Begijnhof;

de niet uitsluitend voor particulier gebruik verhuurde gebouwen, lokalen en plaatsen, wegen, pleinen en plantsoenen ais open monument permanent toegankelijk te maken en hiertoe een actieve publiekswerking en  begeleiding te organiseren.

Zij mag met het oog op het verwezenlijken van haar doel alle roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag onder meer met het oog daarop roerende en onroerende goederen aankopen, verkopen, huren, verhuren, In gebruik nemen of het gebruik ervan toestaan, kosteloos of tegen betaling.

De huurgelden die eventueel verkregen worden uit de als openbaar monument erkende onderdelen van het begijnhof zullen integraal worden besteed aan de instandhouding, de valorisatie, de toegankelijkheid en de ontsluiting van die onderdelen.

dij mag met het oog op het realiseren van haar doel tevens aile leningen aangaan of toestaan, aile contracten sluiten die noodzakelijk of nuttig zijn, zonder enige beperking.

De beslissing van de algemene vergadering of van het bevoegde orgaan van de vereniging die betrekking heeft op het behoud en de restauratie van het ais openbaar monument erkende onderdeel van het begijnhof kan slechts worden uitgevoerd na goedkeuring door het Agentschap Ruimte en Erfgoed Vlaanderen.

Binnen een termijn van tien jaar na de voorlopige oplevering van de restauratie van een ais open monument erkend onderdeel van het begijnhof zal de vereniging dit onderdeel niet vervreemden of er een erfpacht op vestigen, behalve ten voordele van de betrokken gemeente of provincie of, na het akkoord van het agentschap Ruimte en Erfgoed, aan een andere open-monumentenvereniging.

Daarnaast kan de vereniging alle activiteiten ontplooien die direct of indirect bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde doelstellingen, met Inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de doelstellingen.

Artikel 4.

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, maar kan op ieder ogenblik ontbonden worden in de voorwaarden en met inachtneming van de voorschriften daaromtrent bepaald in de art. 20 en 21 van deze statuten.

Leden

Artikel 5.

Het aantal werkende leden is niet beperkt, doch mag niet minder dan acht bedragen. Tot de vereniging kan als werkend lid toetreden al wie door de Raad van Bestuur wordt aanvaard.

Het kandidaat-lid dient zijn verzoek om aanvaarding schriftelijk te richten aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur en schriftelijk zijn instemming met het doel en de statuten van de vereniging te betuigen. Het aanvaarden van de statuten sluit de aanvaarding van de huishoudelijke reglementen in.

Minstens drie werkende leden van de vereniging zullen worden gekozen uit de kandidaten die worden voorgedragen door de religieuze overste van de paters Dominicanen in Vlaanderen.

De Raad van Bestuur beslist soeverein over elk verzoek tot opname, bij geheime stemming en zonder motivering. De Raad beslist daaromtrent met tweederdemeerderheid der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Voor het onderdeel van het begijnhof dat ais open monument wordt erkend wijst het agentschap Ruimte en Erfgoed een waarnemer aan die de algemene vergaderingen en de raden van beheer kan bijwonen wanneer over het open monument wordt beslist.

î

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) s

5'

~

~

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening



Mao 2.2

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Artikel 6.

De werkende leden zijn niet verplicht een jaarlijkse bijdrage te betalen, gezien zij door hun persoonlijke arbeid bijdragen tot de realisatie van de doelstelling van de vereniging.

Op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent wordt elk jaar een actuele lijst neergelegd waarop de namen, de voornamen, de woonplaats en de nationaliteit van alle werkende leden van de vereniging naar alfabetische volgorde zljn vermeld.

Artikel 7

Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden, Het ontslag dient bij aangetekende brief aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur ter kennis te worden gebracht. Het ontslag gaat in één maand na de kennisgeving ervan.

Tot uitsluiting van een lid kan alleen door de algemene vergadering worden besloten, met tweederdemeerderheid der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen en nadat het lid is gehoord. Opgave van reden is niet vereist.

Het lidmaatschap neemt van rechtswege een einde in geval het lid overleden is of onbekwaam wordt verklaard of onder een bewindvoerder wordt gesteld.

Geen enkel lid kan aanspraak maken op enige vergoeding noch enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op welkdanig deel van het patrimonium van de vereniging ook op grond van de enkele hoedanigheid van lid, en kan derhalve ook nooit teruggave van aanbrengsten of van andere prestaties vorderen. Zij kunnen evenmin zegellegging vorderen op de goederen van de vereniging, noch het opmaken van een inventaris eisen.

Uitgesloten of van rechtswege vervallen leden of leden die ontslag hebben genomen kunnen evenmin opgave of overlegging van de rekening vragen.

Bestuur

Artikel B.

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, bestaande uit tenminste zeven bestuurders, werkende leden van de vereniging.

Zij worden benoemd en hun mandaat kan worden herroepen door de algemene vergadering. De algemene vergadering zal bij het benoemen van de leden van de Raad van Bestuur zorgen voor een passende vertegenwoordiging van de paters Dominicanen of van de personen die door hun religieuze overste zijn voorgedragen.

Het mandaat van de bestuurders duurt 6 jaar. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Ieder lid van de raad van bestuur kan zelf te allen tee ontslag nemen als bestuurder door kennisgeving aan de voorzitter van de raad van bestuur bij aangetekende brief,

~ t

Het mandaat van de bestuurders eindigt bovendien door ontslag, afzetting of verlies van hun lidmaatschap om een van de redenen als omschreven in art 7 van deze statuten.

De bestuurders worden niet bezoldigd.

De Raad van Bestuur kiest onder de bestuurders een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris-penningmeester.

Indien een mandaat voortijdig vrijkomt en indien het aantal bestuurders bij gebrek aan vervanging minder dan zeven zou bedragen, wordt op de eerstvolgende algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemd.

Artikel 9.

De Raad 'van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten, daarin begrepen organisatie, benoeming, ontslag en bezoldiging van het personeel en het uitvaardigen van huishoudelijke reglementen. De Raad is bovendien bevoegd om alle daden van beschikking te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door deze statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden, en onder meer: aankopen, verkopen en ruiten van roerende en onroerende goederen en rechten; huren en verhuren van deze goederen en rechten voor gelijk welke duur, alle ander; overeenkomsten aangaan, minnelijke schikkingen en dadingen

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Kemp : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de vereniging, stichting or organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

i

mon 2,2

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

treffen, arbitrageovereenkomsten bedingen, aanvaarden en verwerpen van toelagen, schenkingen en legaten, gelden beleggen, leningen aangaan, hypotheken verlenen of zakelijke waarborgen, afstand doen van rechten en rechtsvorderingen, opheffing en machtiging tot doorhaling verlenen van alle inschrijvingen of overschrijvingen, van beslag en verzet.

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht.

Artikel 10.

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging.

Voor rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur en de bijzondere opdrachten vallen, zijn de gezamenlijke handtekeningen vereist van twee bestuurders, waaronder die van de voorzitter of, bij ontstentenis, die van de ondervoorzitter.

Artikel 11.

De Raad van Bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. De bijeenroeping geschiedt bij gewone brief per post of eiectronisch verstuurd ten minste acht dagen voor de vergadering. ln de oproepingsbrief wordt de agenda vermeld.

De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en bij diens afwezigheid door de oudste der aanwezige bestuurders:

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen ais de helft van de leden aanwezig is. De besluiten worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter of diegene die de voorzitter vervangt.

In geval op de eerste vergadering minder dan de helft van de leden aanwezig is, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten, ongeacht het aantal aanwezige leden.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen, die worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris en de aanwezige bestuurders die dit wensen. De notulen worden bijgehouden in een daartoe bestemd register, dat wordt bewaard op de zetel van de vereniging en ter inzage is van de leden. Uittreksels en afschriften worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris,

Dagelijks bestuur

Artikel 12,

De Raad van Bestuur kan een afgevaardigde-bestuurder aanduiden en/of een directeur benoemen, al dan niet lid van de vereniging, die met het dagelijks bestuur wordt belast. De directeur kan met raadgevende stem worden uitgenodigd op de vergaderingen van de Raad van Bestuur en op de algemene vergaderingen.

Het dagelijkse bestuur behelst de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling. De Raad van Bestuur kan de inhoud van het dagelijks bestuur en de bevoegdheden van de afgevaardigde bestuurder of directeur nader omschrijven.

Voor alle zaken die niet vallen onder het dagelijks bestuur en waarvoor geen bijzondere opdracht is gegeven, zijn de gezamenlijke handtekeningen vereist van twee bestuurders, waaronder die van de voorzitter of, bij ontstentenis, die van de ondervoorzitter.

Algemene Vergadering

Artikel 13.

De algemene vergadering is samengesteld uit alle werkende leden van de vereniging.

De regelmatig bijeengekomen algemene vergadering vertegenwoordigt al de leden, haar besluiten

verbinden evenzeer de leden die niet stemmen of tegenstemmen.

Behoren uitsluitend tot de bevoegdheid van de algemene vergadering:

- het wijzigen van de statuten;

- het benoemen en afzetten van bestuurders;

- zo nodig het benoemen en afzetten van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging;

- het goedkeuren van de rekeningen en begrotingen en het verlenen van kwijting aan de bestuurders en, in

voorkomend geval, de commissarissen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso .; Naam en handtekening

J'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MD 2.2

Luik B -- Vervolg

het uitsluiten van een lid;

- het vrijwillig ontbinden van de vereniging;

- het benoemen van vereffenaars(s) en het bepalen van de bestemming van het netto-actief na ontbinding;

- het omzetten van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk.

De algemene vergadering kan bij gewone meerderheid van stemmen haar bevoegdheden aan de Raad van Bestuur overdragen behoudens .wat betreft de bevoegdheden door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden.

Artikel 14.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist. Zj moet tenminste eenmaal per jaar in de toop van het eerste semester worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen en de begroting en van het beleid van de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen.

De Raad van Bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens ais tenminste één vijfde van de leden daarom verzoekt en dit binnen de maand na het indienen van het verzoek bij de Voorzitter van de Raad.

Artikel 15.

De agenda van de algemene vergadering wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur. De agenda wordt vermeld in de uitnodigingen die aan de werkende leden wordt toegezonden minstens acht dagen voor de algemene vergadering. De leden zijn gerechtigd één of meer punten aan de agenda toe te voegen en moeten hiervan de voorzitter schriftelijk in kennis stellen minstens drie dagen voor de vergadering.

Over onderwerpen die niet op de agenda voorkomen kan niet geldig worden gestemd. Artikel 16.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter of de oudste aanwezige bestuurder indien ook de ondervoorzitter afwezig is. Er wordt een lijst van de aanwezigen opgesteld.

Al de werkende leden hebben één stem. Zij kunnen zich op de vergadering bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een ander werkend lid, dat niet meer dan één volmacht mag houden.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen, hoe groot het aantal aanwezigen ook zij, behoudens in de gevallen waar de wet of onderhavige statuten in een grotere meerderheid en/of quorum voorziet.

Bij het bepalen van de meerderheid wordt geen rekening gehouden met de onthoudingen, bij staking van stemmen beslist de voorzitter of diegene die de voorzitter vervangt.

ln geval op de eerste vergadering minder dan de helft van de leden aanwezig is, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten, ongeacht het aantal aanwezige leden.

Artikel 17.

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden vastgelegd in notulen, die worden ondertekend door de voorzitter, de secretaris en de leden die dit wensen. De notulen worden bijgehouden in een daartoe bestemd register, dat wordt bewaard op de zetel van de vereniging en dat ter inzage is van de leden. Uittreksels en afschriften worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris_

Begrotingen en rekeningen

Artikel 18.

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

Aan het einde van elk boekjaar worden door de Raad van Bestuur de rekeningen van het verlopen jaar afgesloten en de begroting voor het volgend jaar opgemaakt. Zij worden aan de goedkeuring van de algemene

vergadering onderworpen, die kwijting verleent aan de bestuurders en, in voorkomend geval, aan de J 9

commissarissen.

Op de laatste blz. van Luiks versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

MDD 2.2

Luik B - Vervolg

De rekeningen en begroting worden tenminste acht dagen voor de algemene vergadering ter beschikking gesteld van de leden die inzage kunnen vorderen van al de bescheiden waarop deze rekeningen en begroting i zijn gesteund.

Artikel 19.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

j

3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering kan het toezicht op de financiële verrichtingen van de vereniging toevertrouwen aan één of meer commissarissen die zij benoemt onder de leden van het Instituut van bedrijfsrevlsoren, met inachtneming van de wettelijke voorwaarden. De commissarissen-revisoren worden benoemd voor een termijn van drie jaar en ontvangen een vaste vergoeding die bij de aanvang van hun opdracht door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die slechts bij wederzijdse toestemming van de partijen kan worden gewijzigd.

Wijziging van statuten  ontbinding  omzetting  vereffening

Artikel 20.

Over het wijzigen van de statuten, het ontbinden van de vereniging of het omzetten van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk, kan slechts worden beraadslaagd en beslist in een vergadering die voldoet aan een quorum van tweederde van de werkende leden dat aanwezig of vertegenwoordigd is.

in geval op de eerste vergadering minder dan tweederde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door tweederde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden.

Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging Is opgericht of wanneer de beslissing betrekking heeft op de ontbinding of omzetting van de vereniging, is er een meerderheid vereist van 415 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden.

Artikel 21.

De vereniging kan worden ontbonden door een besluit van de algemene vergadering overeenkomstig het bepaalde in artikel 20. Ingeval van vrijwillige ontbinding zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemen, hun bevoegdheden bepalen en de wijze van vereffening van de schulden en van het te gelde maken van de goederen vaststellen.

Ingeval van ontbinding zal, na aanzuivering van de schulden, het actief worden overgemaakt, aan een vereniging waarvan de doelstellingen nauw aansluiten bij de doelstellingen van de vereniging.

Het onderdeel van het eigendom van de vereniging dat als open monument wordt erkend zal kosteloos worden overgedragen aan een andere open-monumentenvereniging of bij gebreke daaraan aan een gemeente, een provincie, het Vlaamse Gewest of Erfgoed Vlaanderen.

Artikel 22.

Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk Is voorzien, blijven de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, 16 januari 2003 en 22 december 2003, van overeenkomstige toepassing.

De algemene vergadering van 14 november 2011 heeft de Raad van Bestuur samengesteld en herbevestigd als volgt: Lieven Decaluwé (voorzitter), Adolf Vaganée (ondervoorzitter), Marie-Cecile Vanooteghem (secretaris), Rudolf Mareen (penningmeester), Marc De Caluwe, Willy Schreyen, Aletta Rambaut.

Marie-Cecile Vanooteghem Lieven Decaluwé

Secretaris Voorzitter

Tegelijk hiermee neergelegd: de gecoördineerde statuten d.d, 14 november 2041.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

26/03/2015
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

lil

5095986

c, .~ ~°~'

1V1Lr $~i`e_ " ir .' 3_? '.Lr ~;1 ~~

i 6 _03 t.¬ i15

Ondernemingsnr : 0409.479.560

Benaming

(voluit) : Begijnhof Sinte Elisabeth

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Groot Begijnhof 67, 9040 Gent

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd 04/06/2013:

Pater Adolf Vaganée heeft zijn ontslag aangeboden als bestuurder van de VZW. Het ontslag word aanvaard. Op de eerstvolgende algemene vergadering zal in vervanging worden voorzien.

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd 29104/2014: Mevrouw Veerle De Waele wordt benoemd als lid van de Raad van Bestuur.

Lieven Decaluwé Marie-Cecile Vanooteghem

Voorzitter Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BEGIJNHOF SINTE-ELISABETH TE SINT-AMANDSBERG

Adresse
GROOT BEGIJNHOF 67 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande