BEGONVIL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEGONVIL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.845.960

Publication

15/04/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

z `~ _ ~~.,.,4*

C 2 APR. 203

~ ~~C!-iT~1~~lt'1,'à'sfml

r-~+nvnsefn-1

-'Te agNsT__

I1IIf

*15059689*

Ondernemingsnr: rQ ~~ }- $~~Ojzo

Benaming

(voluit) : Begonvil

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9080 Lochristi, Eendenstraat 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting-Statuten-Benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Harold POPPE, notaris te Gent op 01 april 2016, neergelegd ter publicatie, voor registratie, dat : De heer HÜRYAN Cern, geboren te Gent op zes maart negentienhonderd negenenzeventig (nationaal nummer 79.03.06-041,04), en zijn echtgenote mevrouw HURYAN Gamze, geboren te Diyarbakir (Turkije) op een mei negentienhonderd tachtig (nationaal nummer 80.05.01-488.33), wonende te 9080 Lochristi, Eendenstraat 36.

Gehuwd negen augustus tweeduizend en vier zonder voorafgaandelijk huwelijkscontract, zoals zij het verklaren, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam °Begonvil°, met maatschappelijke zetel te 9080 Lochristi, Eendenstraat 36.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, of in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

-Om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op consultancy en import/export van alle handelsgoederen; -Advies aan derden inzake financiële rapportering en operationele performance;

-Advies inzake het opzetten van nieuwe logistieke structuren binnen Europa en daarbuiten;

-Opvolging van budgetten en business case analyse;

-Ontwikkelen van verkoopnetwerken en verschaffen van de nodige strategische consultancy;

-Import-, export van FMCG, lifestyle products, bouwmaterialen, textiel en accessoires, metaalstukken, acterend als distributiecentrum in België.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Eigen patrimoniumbeheer.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur-en verhuur, de ruil, de verkaveling en In het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten en dit enkel voor eigen beheer.

-De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal  aandelen  volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd komma nul nul euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

 door de heer HURYAN Cem, voornoemd sub 1), ten belope van drieënnegentig (93) aandelen,

 door mevrouw HURYAN Gamze, voornoemd sub 2), ten belope van drieënnegentig (93) aandelen,

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

-I Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen.

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE49 7350 3870 1671 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 01 april 2015 afgeleverd bankattest. Het bankattest zal in het dossier van de instrumenterende notaris bewaard worden.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van ééniderde (1/3de).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend driehonderd vierentwintig komma nul nul euro (6.324,00 EUR).

Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend driehonderd vierentwintig euro (6.324 EURO)

Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 22 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn: Elke zaakvoerder kan afzonderlijk handelen. Voor handelingen met een waarde vanaf 5000 euro zijn de handtekeningen van alle zaakvoerders vereist.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: de heer HÜRYAN Cem, geboren te Gent op zes maart negentienhonderd negenenzeventig (nationaal nummer 79.03.06-041.04), echtgenoot van mevrouw Huryan Gamze, nagenoemd, wonende te 9080 Lochristi, Eendenstraat 36.

Artikel 23 Bijeenkomsten -- beraadslaging - besluitvorming bestuursorgaan

Het college van zaakvoerders wordt bijeenge-iroepen door de voorzitter of twee zaakvoerders. De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of -e-mail.

Elke zaakvoerder die een vergadering van het college bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een zaakvoerder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van het college van zaakvoerders wordt gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping. Iedere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een zaakvoerder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmach-ten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan het college van zaakvoerders, slechts geldig beraadsla-gen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of verte-gen-woordigd is.

Het college van zaakvoerders kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie. Het college van zaakvoerders kan eveneens vergaderen via internet gebaseerde communicatiemiddelen.

Elke beslissing van het college wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of verte-gen-woordigde zaakvoerders, en bij onthou-ding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de verga-dering voorzit door-islagge-vend. In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden geno-imen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders. Deze procedure kan echter niet worden ge-volgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennoot-schappen, dient een zaakvoerder die, rechtstreeks of onrecht-streeks, een belang van vermogensrechtelij-ike aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het college van zaakvoerders behoort, dit mede te delen aan de andere zaakvoerders voor het college van zaakvoerders een besluit neemt en dient het college van zaakvoerders en de ven-pootschap de voorschriften van artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in notulen die onderte-kend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlan-+gen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden ge-hecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

Artikel 24 -- Bestuursbevoegdheid

Voorbehouden " aan het $elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 25  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

- De jaarvergadering zal gehouden worden op 15 juni van elk jaar om negentien uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag Is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 15 juni 2017.

- Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

- Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap die vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.A.F." met maatschappelijke zetel te 9930 Zomergem Haagstraat 8, BTW BE 434.689.464, RPR Gent, waaronder mevrouw Beatrijs HAUTEKEETE, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, en tot het afsluiten van aile overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondememingsloketten, sociale kassen, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, teneinde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

H. POPPE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

Expeditie van de akte Oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEGONVIL

Adresse
EENDENSTRAAT 36 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande