BEGRAFENISONDERNEMING SCHELFHOUT


Dénomination : BEGRAFENISONDERNEMING SCHELFHOUT
Forme juridique :
N° entreprise : 447.059.142

Publication

17/06/2014
ÿþ`

Voor- stupt

behoudei mannet Belgisch

Steatsb|at

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

-~ JUNI ~M~&

~ ~ww, ~"~~

AFDEUN~~~mDERk8ONOE

Ondememingsnr 0447,069.142

Benaming

(voinit) : BEGRAFENISONDERNEMING SCHELFHOUT

Rnchtovorm: Besloten venno niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel Frans Van Brusselstraat 89, 9190 Stekene

(volledig adres)

Onderwerp akte Partiële splitsing

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frank Muller, te Stekene, op 26 mei 2014, aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Begrafenisondernming Schelfhour, met zetel te 9190 Stekene, Frans Van Brusselstraat 89, ondernemingsnummer 0447.059.142, onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenpatigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT - SPLITSINGVOORSTEL

De algemene vergadering verklaart op de hoogte te zijn van het partiee splitsingsvoorsel dat op 24 maart 2014 werd opgemaakt. Dit partieel splitsingsvoorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel van

de zetel van de te splitsen vennootscha |agd op 27 maart 2014. De neerlegging van hn{parUee|

mp|itsingovoorste| werd per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 april

nadien onder referentie 2014-04-08/0075850.

TWEEDE BESLUIT- PARTIELE SPLITSING

De

vergadering aanvaardt het aangekondigde partieel splitsingsvoorstel.Zij besluit aldus dat het partiële

vermogen van de besloten vennootschap t beperkte aansprakelijkheid van "Begrafenisonderneming

Schelfhour zowel de rechten als de verplichtingen, zonder dat de bestaande vennootschap ophoudt te bestaan, overgaat overeenkomstig het voornoemde partieel splitsingsvoorstel op twee op te richten vennootschappen, namelijk de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IRIS INVEST' en de besloten

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 749 Wetboek Vennootschappen toe te passen en dat aldus vrijstelling voor het van de formaliteiten uit artikels 745,746 en 748 Wetboek

De voorwaarden gesteld in dit partieel splitsingsvoorstel bepalen onder meer:

a. De verhouding van de aandelen wordt bepaald als volgt:

- Duizend driehonderd vierenzeventig (1.374) volgestorte aandelen van de op richten vennootschap ''|R|8 [NVEg7'8VBA worden uitgereikt aan de vennoten van de vennootschap "Begrafenisonderneming Schelfhout" BV8A-

DuizendddehondenJvionynzwvendg(1.374)vn|Qestod000nde\envandaopdohhonvennootschap ''JAMA 1NVE87'8\0BA worden uitgereikt aan de vennoten van de vennootschap "Begrafenisonderneming Schelfhour BVBA.

Concreet betekent dit dat aan de huidige vennoten, bijkomend, naast de bestaande 1.374 aandelen, die ze behouden, voormelde aandelen in de nieuwe op te richten vennootschappen worden toegekend.

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

b. De datum vanaf welke de handelingen de partieel gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschappen, wordt bepaald op 1 januari 2014.

Aile verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de partieel gesplitste vennootschap gedoon, komen voor rekening van de op te richten vennootschappen en de sindsdien verworven resultaten zullen aldus in de rekeningen van de op te richten vennootschappen gebracht worden.

o. De datum vanaf welke de aandelen van de op te richten vennootschappen recht geven te delen in de winst is bepaald vanaf de datum van de oprichting van de nieuw op te richten vennootschappen met boekhoudkundige retroactiviteit vanaf 1januari 2014.

d., De statuten van de twee nieuw op te richten vennootschappen zullen geen bijzondere rechten toekennen aan de huidige vennoten van de partieel te splitsen vennootschap "Begrafenisonderneming Schelfhour BVBA. e. Door het bestuursorgaan van de inbrengende partieelteopUtsanvonnootoohop/o overeenkomstig de `_bpppiingwan artikel 749 van het Wetboek Vennootschappen vrijsbwU|nQ/gpvrJ§gd van de formaliteiten, zoals Op de laatste blz. van J1!LB vermelden : Recto :Nnamom hoedanigheid van de instriimenterendo notaris, hetzij van de perso(o)ri(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Ilijlieii-biffiét-Bagiséh-gtaatsblad - 17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

opgenomen in artikel 745 en 746 Wetboek Vennootschappen, zijnde het controleverslag over het partieel splitsingsvoorstel en het verslag op te stellen door de zaakvoerder over het partieel splitsingsvoorstel en is enkel een controleverslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura overeenkomstig de bepaling van artikel 746 §3 Wetboek Vennootschappen, dat verwijst naar artikel 219 Wetboek Vennootschappen,

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het verzoek om vrijstelling van de verslagen overeenkomstig artikel 749 wetboek vennootschappen in te willigen.

Aldus wordt vrijstelling verleend voor het opstellen van voormelde verslagen van de zaakvoerder(s) en bedrijfsrevisor en zal er geen bezoldiging worden toegekend aan de accountant of bedrijfsrevisor met betrekking tot het opstellen van het in artikel 746 Wetboek Vennootschappen bedoelde controleverslag, omdat dergelijk verslag niet wordt opgesteld.

f. Door het bestuursorgaan van de inbrengende vennootschap wordt uitdrukkelijk gesteld dat er geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen, zowel van de partieel te splitsen vennootschap als van de twee nieuw op te richten vennootschappen.

g. De rechten en verbintenissen die verband houden met de betreffende activa en passiva die partieel worden afgesplitst, worden overgedragen naar elk van de twee op te richten vennootschappen, overeenkomst het verslag opgesteld door bedrijfsrevisor, de heer Geert Van Hemelryck.

DERDE BESLUIT - OVERGANG VAN HET VERMOGEN

a. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat het partiële vermogen van de vennootschap "Begrafenisonderneming Schelfhoul" overgaat op de twee besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "IRIS INVEST' en "JAMA INVEST' die thans worden opgericht.

b. Het vermogen dat ingebracht wordt in de onderscheiden vennootschappen "IRIS INVEST" BVBA en "JAMA INVEST' BVBA is uitvoerig beschreven in voormeld verslag opgemaakt door de heer Geert Van Hemelryck, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te Sint-Niklaas.

c. Overeenkomstig het artikel 744 Wetboek Vennootschappen wordt gesteld dat, wanneer een gedeelte van de activa van het vermogen niet in het partieel splitsingsvoorstel wordt toebedeeld en de interpretatie van dit partieel splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, dit gedeelte of de waarde wordt verondersteld te zijn gebleven in `Begrafenisonderneming Schelfhout" BVBA.

Wanneer een gedeelte van de passiva van het vermogen niet in het partieel splitsingsvoorstel wordt toebedeeld en de interpretatie van dit partieel splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, dit gedeelte of de waarde wordt verondersteld te zijn gebleven in "Begrafenisonderneming Scheldmout" BVBA.

d. De overgang van het vermogen van de vennootschap "Begrafenisonderneming Schelfhout" BVBA op de nieuw op te richten vennootschappen geschiedt onder de voorwaarden bepaald in het partieel splitsingsvoorstel en bovendien onder de volgende lasten en voorwaarden

1. Alle roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

Ieder van de verkrijgende vennootschappen wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2. De verkrijgende vennootschappen zullen met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen als hiervoor bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan,

3. De vorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de verkrijgende vennootschappen met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn. De verkrijgende vennootschappen worden gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het vermogen door ieder van hen verkregen.

4. De archieven en de boekhoudkundige documenten van de partieel gesplitste vennootschap blijven bij "Begrafenisonderneming Schelfhout" ter inzage voor de vennootschap "IRIS INVEST' BVBA en aan "JAMA INVEST' BVBA.

5. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die verband houden met deze partiële splitsing en de

overgangen van de vermogens, zullen door partieel gesplitste vennootschap gedragen worden.

B. De oprichting van de vennootschap "IRIS INVEST' BVBA

I. Bij deze wordt een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, waarin volgend

vermogen van de partieel gesplitste vennootschap wordt ingebracht, en waarvan de statuten luiden als volgt:

STATUTEN:

Titel I. Naam -- Zetel  Doel  Duur

Artikel 1 Naam  Vorm

De maatschappelijke naam van de bij deze opgerichte vennootschap luidt : "IRIS INVEST".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken

uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap,

van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting 'RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van

de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s),

alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel 2 Zetel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge 4 De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9190 Stekene, Frans Van Brusselstraat 89,

" Hij kan warden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in

,, het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde

op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden;

"- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen ; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en aile andere bestaande zakelijke rechten.

- Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, druk, vormgeving, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening ais voor rekening van of In deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, verenigingen, musea, overheden of andere ondernemingen of instellingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium. Het verrichten van aile handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen.

- Het stimuleren, plannen, coördineren van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen".

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Titel li. Kapitaal  Aandelen

Artikel 5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achtenzestigduizend tweehonderd en vijf euro drieëntachtig eurocent

(EUR 68.205,83) en wordt vertegenwoordigd door duizend driehonderd vierenzeventig (1.374) aandelen, elk

met een fractiewaarde van één/duizend driehonderd vierenzeventigste (1/1.374ste) van het maatschappelijk

kapitaal.

Artikel 6 inbrengen

Het maatschappelijk kapitaal wordt gevormd door de inbreng van activa bestanddelen van de partieel

gesplitste vennootschap "Begrafenisonderneming SchelfhouV' en staan beschreven in het verslag opgesteld op

13 mei 2014 overeenkomstig artikel 219 wetboek van vennootschappen.

Dit actief omvat ondermeer volgend onroerend goed:

GEMEENTE STEKENE, eerste afdeling

Een handelshuis op en met grond en aanhorigheden gelegen Frans Van Brusselstraat nummer 89,

gekadastreerd of het geweest, sectie A, volgens titel nummer 674/2 en volgens kadaster nummer 674/021A, met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

een oppervlakte volgens titel van veertien are achtenvijftig centiare tweeëndertig decimilliare (14 a 58 ca 32

dma) en volgens kadaster van veertien are achtenvijftig centiare (14 a 58 ca).

Niet-geïndexeerd kadastraal inkomen: vijfduizend vijfhonderd vijfenzestig euro (¬ 5.565,00).

Voorwaarden van inbreng

Eigendom - Gebruik

De inbrenger verklaart dat het bij deze ingebrachte goed vrij is van gebruik vanaf heden.

Het verslag vereist overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, wanneer ter

gelegenheid van een oprichting een Inbreng niet in geld bestaat, werd opgemaakt door voornoemde

bedrijfsrevisor de heer Geert Van Hemelryck.

Het besluit luidt als volgt:

"Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der

Bedrijfsrevisoren, verklaren wij, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A & F

Bedrijfsrevisoren", hier vertegenwoordigd door Geert Van Hemelryck, dat:

" de intentie geuit is om in het kader van een partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEGRAFENISONDERNEMING SCHELFHOUT" een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de maatschappelijke naam "IRIS INVEST";

" de oprichter verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

" de waardering van de bestanddelen van de inbreng in natura bepaald geweest is rekening houdend met de bepalingen van artikel 212 en 213 WIB 1992, namelijk de waarde waarvoor zij In de boekhouding van de partieel gesplitste vennootschap voorkwamen op datum van de partiële splitsing;

" de beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden verantwoord is; rekening houdend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie;

" de vermogensbestanddelen, deel uitmakend van de inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd, gebaseerd op het continuiteitsprincipe;

" de nettowaarde van de ingebrachte activa- en passivabestanddelen van 'BEGRAFENISONDERNEMING SCHELFHOUT" BVBA wordt bepaald op EUR 90.000,00;

" als vergoeding vocr de inbreng in natura worden er 1.374 aandelen van de BVBA "IRIS INVEST' zonder vermelding van nominale waarde, elk 1/1.374ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend toegekend. Alle aandelen worden toegekend aan de huidige vennoten, in verhouding tot hun huidig aandeel in de BVBA "BEGRAFENISONDERNEMING SCHELFHOUT";

" de als tegenprestatie verstrekte vergoeding ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de toe te kennen aandelen;

" ten gevolge van de inbreng zal het kapitaal van "IRIS INVEST" BVBA EUR 68.205,83 bedragen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet ln bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess

opinion" is.

Opgemaakt te Sint-Niklaas op datum van 13 mei 2014,

A & F Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA

vertegenwoordigd door

Geert Van Hemelryck

Bedrijfsrevisor".

Artikel 7 Uitreiking der aandelen

In vergelding van deze inbreng, worden aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap

"Begrafenisonderneming Schelfhout" duizend driehonderd vierenzeventig (1.374) aandelen uitgereikt van de

opgerichte vennootschap "IRIS INVEST' BVBA aan de huidige vennoten van de BVBA "Begrafenisonderneming

Sehelfhout. De aandelen worden toegekend in verhouding tot hun huidig aandeel in de BVBA

"Begrafenisonderneming Schelfhout", met name:

- De heer SCHELFHOUT Urbain Alois: 7 aandelen;

- Mevrouw VAN HOOSTE Liliane: 7 aandelen;

- Mevrouw SCHELFHOUT Christel; 680 aandelen;

- De heer SCHELFHOUT Jean-Pierre; 680 aandelen.

De vennoten erkennen dat alle aandelen volledig afgelost zijn, en dat het bedrag van het maatschappelijk

kapitaal van nu af ter beschikking is van de nieuw opgerichte vennootschap "IRIS INVEST" BVBA.

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 11 Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen

of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel 12 Bevoegdheden

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts

geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en

' bij onthouding van één of meerdere onder hen niet de meerderheid van de andere zaakvoerders, Bij staking

van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere

zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van

dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid

hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van

diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering,

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als

verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14 Algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde dinsdag van de maand mei om 19.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats

aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde,

worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de

vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de

commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen

moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet

vertegenwoordigen, wordt ais regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris

kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken

zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

Artikel 18 Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel 19 Verdeling

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 20 Ontbinding

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit ten gevolge van

een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Artikel 21 Gemeen recht

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek

van Vennootschappen.

1I.OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op 1 januari 2014, en eindigt het op 31 december 2014.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015 overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

III. SLOTBEPALINGEN

De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op 3

b. te benoemen tot deze functie:

* De heer Schelfhout Jean-Pierre, voornoemd en

* Mevrouw Schelfhout Christel, voornoemd;

* Mevrouw Van Hooste Liliane, voornoemd.

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen

verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur,

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen voor onbepaalde duur aan als bijzondere gevolmachtigden "Boekhoudkantoor De Vos" I3VBA, met zetel te 9190 Stekene, Voorhout 80, vertegenwoordigd door mevrouw Marits De Vos, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen efr-attesten, . de inschrijving, " wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aansluiting bij een sociaal secretariaat.

C. De oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAMA INVEST".

Bij deze wordt een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, waarin volgend vermogen van de partieel gesplitste vennootschap wordt ingebracht, en waarvan de statuten luiden als volgt: STATUTEN

Titel I. Naam  Zetel  Doel -- Duur

Artikel 1 Naam  Vorm

De maatschappelijke naam van de bij deze opgerichte vennootschap luidt : "JAMA INVEST".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel 2 Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9190 Stekene, Frans Van Brusselstraat 89.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

"-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen ; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

- Net verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen entof eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, druk, vormgeving, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van

' management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, verenigingen, musea, overheden of andere ondernemingen of instellingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige

beperking.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium. Het verrichten van aile handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen,

Het stimuleren, plannen, coördineren van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen waarin zij ai of niet een participatie aanhoudt.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek af in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven,

Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Titel II, Kapitaal  Aandelen

Artikel 5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd zesenzestig duizend zevenhonderd vijfentwintig euro eenenveertig eurocent (EUR 166.725,41) en wordt vertegenwoordigd door duizend driehonderd vierenzeventig (1.374) aandelen, elk met een fractiewaarde van één/duizend driehonderd vierenzeventigste (1/1.374ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 6 Inbrengen

Het maatschappelijk kapitaal wordt gevormd door de inbreng van activa bestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap "Begrafenisonderneming Schelfhout" en staan beschreven in het verslag opgesteld op 13 mei 2014 overeenkomstig artikel 219 wetboek van vennootschappen.

Dit actief omvat ondermeer volgend onroerend goed;

GEMEENTE STEKENE, eerste afdeling

Een building op en met grond en aanhorigheden gelegen Kerkstraat nummer 81, gekadastreerd of het geweest, sectie A, volgens titel nummers 709/B12 en 709/C/2 en volgens kadaster nummer 709/G/4, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van vijf are tien centiare (5 a 10 ca),

Niet-geïndexeerd kadastraal inkomen: drieduizend vijfhonderd zeven euro (¬ 3.507,00).

Voorwaarden van inbreng

Eigendom - Gebruik

De inbrenger verklaart dat het bij deze ingebrachte goed verhuurd is aan voorwaarden gekend door de inbreng genietende vennootschap.

Het verslag vereist overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, wanneer ter gelegenheid van een oprichting een inbreng niet in geld bestaat, werd opgemaakt door voomoemde bedrijfsrevisor de heer Geert Van Hemelryck.

Dit besluit luidt als volgt:

'Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren wij, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A & F Bedrijfsrevisoren", hier vertegenwoordigd door Geert Van Hemelryck, dat:

" de intentie geuit is om in het kader van een partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEGRAFENISONDERNEMING SCHELFHOUT" een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de maatschappelijke naam "JAMA INVEST';

" de oprichter verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

" de waardering van de bestanddelen van de inbreng in natura bepaald geweest is rekening houdend met de bepalingen van artikel 212 en 213 WIB 1992, namelijk de waarde waarvoor zij in de boekhouding van de partieel gesplitste vennootschap voorkwamen op datum van de partiële splitsing;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

" de beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden verantwoord is; rekening houdend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie;

" de vermogensbestanddelen, deel uitmakend van de inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd, gebaseerd op het continuïteltsprincipe;

" de nettowaarde van de ingebrachte activa- en passivabestanddelen van "BEGRAFENISONDERNEMING SCHELFHOUT" BVBA wordt bepaald op EUR 220.000,00;

" als vergoeding voor de inbreng in natura worden er 1.374 aandelen van de BVBA "JAMA INVEST' zonder vermelding van nominale waarde, elk 111.374ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend toegekend. Alle aandelen worden toegekend aan de huidige vennoten, in verhouding tot hun huidig aandeel in de BVBA "BEGRAFENISONDERNEMING SCHELFHOUT";

" de als tegenprestatie verstrekte vergoeding ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de toe te kennen aandelen;

" ten gevolge van de inbreng zal het kapitaal van "JAMA INVEST' BVBA EUR 166.725,41 bedragen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess

opinion" is.

Opgemaakt te Sint-Niklaas op datum van 13 mei 2014,

A & F Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA

vertegenwoordigd door

Geert Van Hemelryck

Bedrijfsrevisor

Artikel 7 Uitreiking der aandelen

In vergelding van deze inbreng, worden aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap

"Begrafenisonderneming Schelfhout" duizend driehonderd vierenzeventig (1.374) aandelen uitgereikt van de

opgerichte vennootschap "JAMA INVEST" BVBA aan de huidige vennoten van de BVBA

"Begrafenisonderneming Schelfhout". De aandelen worden toegekend in verhouding tot hun huidig aandeel in

de BVBA "Begrafenisonderneming Schelfhout", met name:

- De heer SCHELFHOUT Urbain Alois: zeven (7) aandelen;

- Mevrouw VAN HOOSTE Liliane: zeven (7) aandelen;

- Mevrouw SCHELFHOUT Christel: zeshonderd tachtig (680) aandelen;

- De heer SCHELFHOUT Jean-Pierre: zeshonderd tachtig (680) aandelen.

De vennoten erkennen dat alle aandelen volledig afgelost zijn, en dat het bedrag van het maatschappelijk

kapitaal van nu af ter beschikking is van de nieuw opgerichte vennootschap "JAMA INVEST" BVBA.

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 11 Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen

of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Artikel 12 Bevoegdheden

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts

geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en

bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking

van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere

zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van

dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid

hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van

diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, ais eiser of als

verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen,

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14 Algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde dinsdag van de maand mei om 20.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats

` aangeduid in de oproeping.

Vermits elle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde,

worden volstaan. Deze brieven warden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de

vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de

commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen

moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet

vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris

kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken

zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

Artikel 18 Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel 19 Verdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste éénitwintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 20 Ontbinding

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering,

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, Indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

I I.OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op 1 januari 2014 en eindigt het op 31 december 2014

2, Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015 overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de

tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat

de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter

griffie van de Rechtbank van koophandel za! gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal

maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft. verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan

ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door

de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeftverkregen.

III. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op 3

b. te benoemen tot deze functie:

* De heer Schelfhout Jean-Pierre, voornoemd en

* Mevrouw Schelfhout Christel, voornoemd;

* Mevrouw Van Hooste Liliane, voornoemd.

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen

verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen voor onbepaalde duur aan als bijzondere gevolmachtigden "Boekhoudkantoor De

Vos" BVBA, met zetel te 9190 Stekene, Voorhout 80, vertegenwoordigd door mevrouw Maffia De Vos, met

recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te

Voor-

behouden

aan het ,

Belgisch

Stadtsbiad

ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aansluiting bij een sociaal secretariaat.

IV. BENOEMINGEN

De vergadering bepaalt het aantal zaakvoerders van de vennootschap IRIS INVEST" BVBA op drie (3) en

benoemt deze voor onbepaalde duur.

1. De heer Schelfhout Jean-Pierre, voornoemd;

2. Mevrouw Schelfhout Christel, voornoemd;

3. Mevrouw Van Hooste Liliane, voornoemd.

De vergadering bepaalt het aantal zaakvoerders van de vennootschap "JAMA INVEST" BVBA op drie (3) en

benoemt deze voor onbepaalde duur.

1. De heer Schelfhout Jean-Pierre, voornoemd;

2. Mevrouw Schelfhout Christel, voornoemd;

3. Mevrouw Van Hooste Liliane, voornoemd.

De vergadering besluit dat geen commissaris wordt aangeduid voor de nieuw op te richten

vennootschappen.

V. VASTSTELLING VERMINDERING VAN HET KAPITAAL 1N DE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist met eenparigheid dat, ingevolge de overdracht van de activiteiten van de partieel splitsende vennootschap `BEGRAFENISONDERNEMING SCHELFHOUT" BVBA, het kapitaal van de vennootschap verminderd is met 234.931,24 euro en dat het thans 162.568,76 euro bedraagt.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR GELIJKVORMEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Frank Muller

Notaris te Stekene

op 26/05/2014



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/04/2014 : DE050806
08/04/2014 : DE050806
17/03/2014 : DE050806
03/12/2013 : DE050806
04/06/2013 : DE050806
08/05/2013 : DE050806
29/05/2012 : DE050806
08/02/2012 : DE050806
11/01/2012 : DE050806
03/06/2011 : DE050806
01/06/2010 : DE050806
29/05/2009 : DE050806
03/10/2008 : DE050806
03/06/2008 : DE050806
29/05/2007 : DE050806
30/09/2005 : DE050806
27/05/2005 : DE050806
03/06/2004 : SN050806
13/06/2003 : SN050806
06/06/2001 : SN050806
03/06/2000 : SN050806
01/01/1995 : SN50806
09/06/1994 : SN50806
01/01/1993 : SN50806

Coordonnées
BEGRAFENISONDERNEMING SCHELFHOUT

Adresse
FRANS VAN BRUSSELSTRAAT 89 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande