BEIRENS STEFAAN BEDRIJFSREVISOR

Divers


Dénomination : BEIRENS STEFAAN BEDRIJFSREVISOR
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 866.080.435

Publication

03/06/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

,.

KV AN

Ondernemingsnr : 0866.080.435

Benaming

(voluit) : BEIRENS STEFAAN BEDRIJFSREVISOR

{verkort)

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP ( %. )e-g%+N,

Zetel : BARELDONKDREEF 13  9290 BERLARE

(volledig adres)

Onderwerp akte ;KAPITAALSVERHOGING

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering 10/05/2014, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat:

" Er wordt met eenparigheid van stemmen beslist een tussentijds dividend voor een brutobedrag van 144.000,00 EUR, met afhouding van 10% roerende voorheffing (14.400,00 EUR), toe te kennen aan de vennoten, dit in het kader van artikel 537 WIB. Er zal dus een netto dividend van 129.600,00 EUR toegekend worden aan de vennoten.

" Er wordt met eenparigheid van stemmen beslist om het netto dividendbedrag van 129.600,00 EUR te incorporeren in het kapitaal, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

" Er wordt aan de zaakvoerder opdracht gegeven om het aandeelhoudersboek navenant aan te passen. Er wordt hem tevens volmacht verleend om de statuten te coördineren.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

V1Het kapitaal bedraagt honderd achtenveertig duizend tweehonderd (148.200) euro en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig duizend (186.000) deelbewijzen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtig duizendste (1/186.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Tegelijk hiermee neergelegd: geregistreerd verslag + gecoördineerde statuten.

Stefaan Beirens

Zaakvoerder

KOOP H',>[DFl_ GENT

2 2 MEI 201Lt

AFDELING DENDERMONDE

riffie

alii 1.1M1111111 i i

Op de laatste blz, van i mík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/04/2013
ÿþVo beha

aan

Belg Staat

mod t1.1

OMM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



8

*1305599 '

Ondememingsnr : 0866.080.435

Benaming (voluit) : BEIRENS STEFAAN BEDRIJFSREVISOR

(RIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 UT 2013

DENDg.RMONDE

Op de laatste

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bareldonkdreef 13

9290 Berlare

Onderwerp akte :BVBA: Wijziging doel, omzetting in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, ontslag en benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Lutgard Hertecant te Overmere (Berlare) op 28 maart 2013 (nog tee registreren) dat de buitengewone algemene vergadering van burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEIRENS STEFAAN BEDRIJFSREVISOR", met zetel te 9290 Berlare, Bareldronkdreef 13, rechtspersonenregister Dendermonde en ondernemingsnummer 0866.080.435, BTW-plichtig onder nummer BTW 13E0866.080.435, na beraadslaging met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste beslissing  Wijziging van het doel

De zaakvoerder brengt het in de agenda vermeld biizonder verslas de dato 9 februari 2013 inhoudend, in overeenstemming met artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, een omstandige verantwoording van het in de agenda opgenomen voorstel tot wijziging van het doel van de vennootschap, waarbij gevoegd is een staal van actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 december 2012, hetzij niet meer dan drie maanden oud, ter kennis van de vergadering.

Alle vennoten verklaren individueel afstand te doen van de termijn van kennisname voorgeschreven door vermeld wetsartikel.

Op voormeld verslag worden geen opmerkingen gemaakt.

Vervolgens beslist de vergadering unaniem om het doel van de vennootschap te wijzigen zoals voorgesteld in artikel 3 van de nieuwe tekst van de statuten, opgenomen in de derde beslissing.

Tweede beslissing  Omzetting

De zaakvoerder brengt het in de agenda vermeld bijzonder verslap de dato 9 februari 2013 waarin het bestuursorgaan, in overeenstemming met artikel 778 Wetboek van Vennootschappen, het voorste! tot omzetting toelicht. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd per 31 december 2012 in overeenstemming met artikel 776 Wetboek van Vennootschappen.

In overeenstemming met artikel 777 Wetboek van Vennootschappen, werd over deze staat van activa en passiva een revisoraal verslag opgemaakt door Estella Verschueren & C° Bedrijfsrevisoren BVBA (B-00441) vertegenwoordigd door Estella Verschueren, Bedrljfsrevisor (A-00651), gedagtekend 23 maart 2013. Comparanten erkennen van de inhoud van deze beide verslagen op de hoogte te zijn om er voorafgaandelijk een exemplaar van ontvangen te hebben, zodat voorlezing overbodig is.

De besluiten van voormeld revisoraal verslag luiden als volgt: "Ondergetekende, de burgerlijke vennootschap "Estella Verschueren & C° Bedrijfsrevisoren" die de vorm van een BVBA heeft aangenomen, met als mandaatdrager Estella Verschueren, bedrijfsrevisor en kantoorhoudend te 9080 Lochristi, Dorp West 8, aangesteld op 4 maart 2013 door de zaakvoerder van de BVBA Beirens Stefaan Bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 9290 Berlare, Bareldonkdreef 13, brengt hierbij verslag uit overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen aangaande de boekhoudkundige staat van activa en passiva, afgesloten per 31 december 2012, naar aanleiding van de omzetting naar een gewone commanditaire vennootschap.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-

; actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het netto-actief volgens deze staat van activa en passiva per 31 december2012 bedraagt 298.509,54 ¬ en is niet kleiner dan het maatschappelijk geplaatst kapitaal ten bedrage van 18.600,00

Het huidig controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar een gewone commanditaire vennootschap en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Lochristi, 23 maart 2013

Estella Verschueren & C" Bedrijfsrevisoren BVBA (B-00441)

Vertegenwoordigd door Estella Verschueren

Bedrijfsrevisor (A-00651)"

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, waarbij het doel van de vennootschap wordt gewijzigd zoals hoger vermeld.

De naam en de zetel van de vennootschap blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves van de vennootschap blijven onveranderd, met dien verstande dat het aantal aandelen/deelbewijzen met 1.000 wordt vermenigvuldigd.

De instrumenterende notaris wijst comparanten erop dat een gewone commanditaire vennootschap minstens 2 vennoten moet hebben. Hierop verklaart de heer BEIRENS Stefaan Paul Maria, voornoemd, beherend vennoot van de gewone commanditaire vennootschap, op datum van onderhavige akte 1 deelbewijs tegen fractiewaarde (zijnde 10 eurocent, betaalbaar op eerste verzoek) over te dragen aan Mevrouw VAN VLAENDEREN, Ann Maria Oscarine, voornoemd, die verklaart in te stemmen met deze overdracht en de hoedanigheid van stille vennoot van de gewone commanditaire vennootschap, en die verder verklaart samen met de heer BEIRENS Stefaan Paul Maria, voornoemd, eerstdaags van deze overdracht inschrijving te zullen doen in het register van deelbewijzen van de vennootschap.

De deelbewijzen van de gewone commanditaire vennootschap zijn op naam en worden in de plaats gesteld worden van de bestaande aandelen op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Gelet op voormelde vermenigvuldiging met 1.000 van het aantal aandelen/deelbewijzen, ontvangt elke vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 1.000 deelbewijzen van de gewone commanditaire vennootschap in ruil voor 1 aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De gewone commanditaire vennootschap is de voortzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; behoudens hetgeen hierboven is vermeld, wordt door de omzetting geen wijziging aangebracht aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 december 2012, zoals blijkt uit de staat gevoegd bij hoger vermeld verslag van de zaakvoerder, over welke staat verslag werd uitgebracht door hoger genoemde bedrijfsrevisor in overeenstemming met artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen.

Alle verrichtingen die sinds 1 januari 2013 werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden verondersteld verricht te zijn voor de gewone commanditaire vennootschap. Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zijn ten laste of ten bate van de gewone commanditaire vennootschap.

Behoudens hetgeen hierboven is vermeld, blijven het kapitaal en de reserves dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen.

De gewone commanditaire vennootschap zal de boekhouding en de boeken die werden gehouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid gehouden, voortzetten.

De gewone commanditaire vennootschap behoudt het ondememingsnummer en het BTW-nummer van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Uit fiscaal oogpunt wordt uitdrukkelijk bedongen dat de gewone commanditaire vennootschap geen nieuwe vennootschap is, maar wel de voortzetting van de vennootschap die reeds bestond onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en dat de omzetting fiscaal neutraal gebeurt, en dit op het vlak van de BTW, directe belastingen en registratierechten.

Als gevolg van deze omzetting en de toekenning van de deelbewijzen aan de vennoten, is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid omgezet in een gewone commanditaire vennootschap, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

De vergadering neemt akte van het ontslag van de heer BEIRENS Stefaan Paul Maria, voornoemd, als statutair zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Over de te verlenen décharge zal worden beslist ter gelegenheid van de goedkeuring van de eerstkomende jaarrekening.

De vergadering neemt kennis van de aanstelling van de heer BEIRENS Stefaan Paul Maria, voornoemd, als statutair zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap voor onbepaalde duur. De heer BEIRENS Stefaan Paul Maria, voornoemd, verklaart deze aanstelling te aanvaarden na bevestigd te hebben niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot de uitoefening van een dergelijke opdracht.

De zaakvoerder oefent zijn mandaat bezoldigd uit, onverminderd latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering

In overeenstemming met artikel 11 der statuten heeft de zaakvoerder alleen handelend de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid,

Derde beslissing  statuten

ln aansluiting hierop keurt de algemene vergadering, steeds met eenparigheid van stemmen, de statuten van de gewone commanditaire vennootschap zoals voorgesteld in het derde agendapunt, artikel per artikel goed, als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het " Belgisch Staatsblad

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

I. VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1

De vennootschap is burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een gewone commanditaire

vennootschap (Comm.V.) en draagt de naam: 'BEIRENS STEFAAN BEDRIJFSREVISOR".

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9290 Berlare, Bareldonkdreef 13, en mag worden verplaatst bij

eenvoudige beslissing van de beherende vennoot, samen beraadslagend indien er meerdere beherende

vennoten zijn.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

1, De uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor in eigen naam alsook de gezamenlijke uitoefening van dit

beroep door haar vennoten en de samenwerking met andere bedrijfsrevisoren of met personen met

gelijkwaardige hoedanigheid in het buitenland. De uitoefening van het beroep beoogt meer in het bijzonder de

uitoefening van de in artikel 4 van de wet van 22 juli 1953 beoogde revisorale opdrachten, alsook de uitoefening

van alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van de bedrijfsrevisor.

2. De vennootschap mag voor het overige alle handelingen verrichten en alle diensten verlenen die niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor en die behoren tot de volgende burgerlijke activiteiten waaronder, doch niet beperkt tot, het beheer van een onroerend erfgoed en de herwaardering ervan door verhuring, concessie, het beheer van auteursrechten en/of naburige rechten, landbouw, ...

3. De vennootschap kan daarenboven ook deelnemingen bezitten in, belangstelling vertonen voor, en samenwerken met andere beroeps-vennootschappen van beoefenaars van vrije beroepen. Indien het stellen van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden voor de toegang tot het beroep, zal de verrichting van deze handelingen door de vennootschap gebonden zijn aan de verwezenlijking van deze voorwaarden.

4.Onverminderd de bovengenoemde beperkingen kan de vennootschap alle financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten.

Artikel 4

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

Il. KAPITAAL - DEELBEWIJZEN  BESTUUR - OVERDRACHT

Artikel 5

Het kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd (18.600) euro en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig duizend (186.00D) deelbewijzen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtig duizendste (1/186.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6

De deelbewijzen zijn op naam.

Op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt een register van de deelbewijzen gehouden. Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen. Het register bevat (1) de nauwkeurige gegevens betreffende elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toebehorende titels, (2) de aanduiding van de gedane stortingen, en (3) de overdrachten en overnames van titels met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer (of hun gevolmachtigde) in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgende in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten of overnames gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register.

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is getekend door een zaakvoerder. Het vermeldt het aantal titels dat een vennoot bezit in de vennootschap.

De aan de deelbewijzen verbonden stemrechten moeten in het bezit zijn van auditkantoren en/of wettelijke auditors,

Artikel 7

De heer BEIRENS Stefaan Paul Maria, wonend te 9290 Berlare, Bareldonkdreef 13, is de enige beherend vennoot; hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De andere vennoot is stille vennoot; hij is slechts aansprakelijk ten belope van zijn inbreng, op voorwaarde dat hij geen enkele daad van bestuur stelt.

Artikel 8

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die beherend vennoot moeten zijn en die de hoedanigheid moeten hebben van wettelijke auditor en/of auditkantoor.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon  zaakvoerder. De vaste vertegenwoordiger is niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Bij ontslag, permanente onbeschikbaarheid of overlijden van de enige zaakvoerder wordt zijn mandaat van rechtswege voortgezet door de natuurlijke persoon die bij naam wordt aangeduid in de notulen van de algemene vergadering. De aldus aangestelde plaatsvervangende zaakvoerder heeft het recht om het mandaat te weigeren dat hem wordt toevertrouwd. De infunctietreding van een nieuwe zaakvoerder dient openbaar gemaakt te worden.

Tenzij anders wordt bepaald door de algemene vergadering, wordt het mandaat van de zaakvoerder niet bezoldigd.

Is benoemd tot statutair zaakvoerder voor de ganse duur van de vennootschap: De heer BEIRENS Stefaan Paul Maria, wonend te 9290 Berlare, Bareldonkdreef 13





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge











"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Arti' el 9

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder, individueel handelend, die de meest uitgebreide bevoegdheid heeft om binnen het doel van de vennootschap alle daden van beschikking, beheer en bestuur te stellen die de vennootschap aanbefangen, en die bevoegd is om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door de enige zaakvoerder of, in voorkomend geval, door het college van zaakvoerders. TelKens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap is deze ertoe gehouden onder haar vennoten of de personen anderszins eraan verbonden een vaste vertegenwoordiger natuurlijke pereoon te benoemen die de hoedanigheid heeft van bedrijfsrevisor. De aldus benoemde vertegenwoordiger is belest met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de functie van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

ArtiKel 10

De deelbewijzen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden of overgaan bij overlijden  en dit zowel in voile eigendom als in blote eigendom en in vruchtgebruik - dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten die deelbewijzen bezitten die tenminste drie/vierden van het kapitaal vertegenwoordigen.

Dezelfde instemming is vereist voor de toetreding van een nieuwe vennoot.

lil SOEKJAAR- ALGEMENE VERGADERING

ArtiKel 13

Het boekjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgende jaar.

ArtiKel 14

Op het eind van het boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgemaakt, alsmede de balans en de resultatenrekening, overeenkomstig de voorschriften van het boekhoudrecht en het Wetboek van Vennootschappen.

De controle op de verrichtingen van de vennootschap wordt aan één of meer commissarissen opgedragen indien de vennootschap daartoe verplicht is of indien de algemene vergadering daartoe beslist.

ArtiKel 15

De gewone algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de resultaatverwerking; zij wordt op de tweede zaterdag van de maand december am 14 uur gehouden op de zetel van de vennootschap of de plaats aangewezen in de oproeping.

ArtiKel 16

De algemene vergadering heeft alle bevoegdheden haar door de wet of de statuten toegekend.

De geldig samengestelde vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar beslissingen verbinden allen, ook vennoten die afwezig zijn of die tegenstemmen.

Indien alle vennoten aanwezig zijn, moeten de formaliteiten inzake oproeping niet nageleefd worden en kan de vergadering geldig beslissen over aangelegenheden die niet op de dagorde vermeld staan.

Elk deelbewijs geeft recht op één stem.

Behoudens de gevallen voorzien door de wet en de statuten, worden de beslissingen genomen met gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal ter stemmen vertegenwoordigde deelbewijzen.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door eenvofmachtdrager die zelf vennoot is. Om geldig te zijn, moet de volmacht schriftelijk zijn en de agenda vermelden.

Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt tijdens de vergadering, die warden ondertekend door de aanwezige vennoten.

IV. ONTBINDING  VEREFFENING - ALGEMEEN

ArtiKel 17

Onverminderd de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering overeenkomstig de regels, quorumvereiste en meerderheden bepaald voor de wijzigingen van de statuten.

Het overlijden, de wettelijke onbekwaamheid of de verhindering van de zaakvoerder heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege ophoudt te bestaan.

ArtiKel 18

In gavai van ontbinding wordt de vereffening toevertrouwd aan één of meer vereffenaars, die worden aangesteld en beschikken over de bevoegdheden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van hun bezit van deelbewijzen.

Artikel 19

Voor al wat niet in deze statuten is voorzien, verklaren de vennoten zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Volmacht

Met het oog op de wijzigingen die als gevolg van onderhavige akte moeten worden aangebracht aan de inschrijving van de vennootschap bij de fiscale administraties, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen, en met het oog op alle latere wijzigingen die zouden moeten worden gebracht aan die inschrijvingen, met inbegrip van eventuele schrappingen van die inschrijvingen, wordt volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °BOFIDI GENT" met zetel te 9051 Sint-

V





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-t3shouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126A, ondernemingsnummer 0420.017.819 RPR Gent, vertegenwoordigd door mevrouw Martine Dhondt, met recht van indeplaatsstelling.

4

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL



Notaris Lutgard Hertecant met standplaats te Overmere (Berlare)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder dd, 9 februari 2013 met betrekking tot de omvorming en de doelwijziging met in bijlage een staat van activa en passiva per 31 december 2012

Verslag inzake omzetting van Estella Verschueren & C° Bedrijfsrevisoren BVBA vertegenwoordigd door Estella Verschueren, bedrijfsrevisor, dd. 23 maart 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 09.02.2013, NGL 18.02.2013 13037-0366-014
01/03/2012
ÿþ"

Mcd Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HEYVANKOOPANDL

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I~Nlll~llllf INIVIIIIIIII~~~I

*iaoaes9s"

17 FEB. 2012

DENDERMONDE

~riffie

Ondernemingsnr : 0866.080.435

Benaming

(voluit) : BEIRENS STEFAAN BEDRIJFSREVISOR

(verkort)

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DONKLAAN 82A 9290 BERLARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uit het verslag van de zaakvoerder d.d. 10/02/2012, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat werd beslist de maatschappelijke zetel met ingang vanaf 10/02/2012 te verplaatsen naar Bareldonkdreef 13  9290 Berlare.

Stefaan Beirens

Zaakvoerder

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 12.11.2011, NGL 09.12.2011 11632-0032-013
31/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 15.01.2011, NGL 26.01.2011 11013-0530-013
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 12.12.2009, NGL 11.01.2010 10008-0235-013
18/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 13.12.2008, NGL 15.12.2008 08848-0212-014
19/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 19.01.2008, NGL 14.02.2008 08043-0198-014
15/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 09.12.2006, NGL 12.01.2007 07011-3460-013

Coordonnées
BEIRENS STEFAAN BEDRIJFSREVISOR

Adresse
Zetel : BARELDONKDREEF 13  9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande