BEIRNAERT FARMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEIRNAERT FARMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.774.302

Publication

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 17.07.2013 13316-0519-016
29/07/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

luidi ~i di ~ u~~ii~oANu1u

*11117361*

NIUMG%ILIE GD

~ 8 JUL1 20ît

>1Jc C 1-1 a 3A N K VAN

jKOOP A.:: zciffiirE. GENT

Ondememingsnr : 0810.774.302

Benaming : BEIRNAERT FARMA

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tramstraat 63

9070 Destelbergen (Heusden)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Giselinde VAN DUFFEL te Lochristi met standplaats te Zaffelare, en geassocieerd notaris Steven VERBIST te Gent met standplaats te Oostakker, op 28 juni 2011,; "Geregistreerd te Gent 6 de 1 juli 2011, boek 186, blad 87, vak 7, vier rollen, geen verzendingen. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) a.i. P. Van Haesendonck", dat de; aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEIRNAERT FARMA, de: volgende besluiten hebben genomen, hierna letterlijk aangehaald :

Eerste besluit : Verhoging van het kapitaal

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen door een inbreng in geld van een bedrag van zevenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 27.500,00), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) op honderd zevenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 127.500,00), door uitgifte van drieënveertig (43) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, doch zonder stemrecht en rekening houdend met het hetgeen hierna vermeld in artikel 17 en artikel 19 van de statuten.

Tweede besluit : Individuele afstand van het voorkeurrecht

En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe aandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Derde besluit : Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe aandelen

1) Vervolgens heeft de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SUYS INVEST", met zetel te 9070 Heusden, Rendekensstraat 70, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0837.143.058, alhier aanwezig en vertegenwoordigd als voormeld, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "BEIRNAERT FARMA", en in te schrijven op de drieënveertig (43) nieuwe aandelen van deze vennootschap, op basis van de hoger gestelde prijs en onder hoger vermelde voorwaarden.

2) De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig volgestort is.

3) Voormeld bedrag van zevenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 27.500,00) werd door de vennootschap "SUYS INVEST' gestort op rekeningnummer BE51 7370 2711 3462 op naam van de vennootschap

BEIRNAERT FARMA", zoals blijkt uit het aan de instrumenterende notaris overhandigd bewijs van deponering, "

" afgeleverd door KBC Bank op 28 juni 2011.

Vierde besluit : Vaststelling van verwezenlijking van kapitaalverhoging

De vergadering verzoekt de instrumenterende notaris te acteren dat de kapitaalverhoging integraal is

onderschreven en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op honderd zevenentwintigduizend vijfhonderd

euro (¬ 127.500,00).

Vijfde besluit : Wijziging der statuten

Ingevolge de zojuist genomen besluiten beslist de vergadering volgende wijziging aan de statuten aan te

brengen :

Artikel 5 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende nieuwe tekst :

"ARTIKEL VIJF : KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd zevenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 127.500,00),

vertegenwoordigd door honderd drieënveertig (143) aandelen zonder vermelding van waarde, waarvan honderd

(100) aandelen met stemrecht en drieënveertig (43) aandelen zonder stemrecht.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moá 2.1

Het is volledig geplaatst en minstens volstort ten belope van de wettelijk gestelde minima."

Zesde besluit : Aanpassing van artikel 12 van de statuten inzake de vertegenwoordigingsbevoegdheid De vergadering beslist volgende wijziging aan de statuten aan te brengen :

Artikel 12 van de statuten wordt aangevuld door toevoeging van onderstaande tekst op het einde van de tweede alinea

"f. " .j behoudens indien de algemene vergadering bij benoeming van een zaakvoerder andersluidend heeft beslist." Zevende besluit : Benoeming van een nieuwe niet-statutaire zaakvoerder

De vergadering beslist te benoemen als nieuwe bijkomende niet-statutaire zaakvoerder voomoemde

vennootschap "SUYS INVEST", met zetel te 9070 Neusden, Rendekensstraat 70, met als vaste vertegenwoordiger, voornoemde heer Suys Serge, hier aanwezig, die aanvaardt.

Zij oefent haar opdracht bezoldigd uit, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. In toepassing van artikel twaalf van de statuten vertegenwoordigt voomoemde vennootschap "SUYS INVEST" de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder slechts indien deze samen optreedt met een andere zaakvoerder (tweehandtekeningsdausule inzake externe vertegenwoordiging).

Ingevolge het genomen besluit zijn in de vennootschap "BEIRNAERT FARMA" volgende niet-statutaire zaakvoerders benoemd:

- de heer BEIRNAERT Johan Baptist Magdalena, voornoemd, geboren te Gent op 21 december 1964, wonende te 9032 Gent (Wondelgem), Morekstraat 366, aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder bij de oprichting van de vennootschap;

- mevrouw DELAGAYE Katrien Ivona Rodolphe, geboren te Eeklo op 21 mei 1964, wonende te 9032 Gent (Wondelgem), Morekstraat 366, aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder bij de oprichting van de vennootschap;

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SUYS INVEST", met zetel te 9070 Heusden, Rendekensstraat 70, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0837.143.058, met als vaste vertegenwoordiger, voomoemde heer Suys Serge, aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder bij huidig besluit.

Achtste besluit : Aanpassing van artikel 17 van de statuten inzake de bestemming van het resultaat De vergadering beslist volgende wijziging aan de statuten aan te brengen :

Artikel 17 van de statuten wordt aangevuld door toevoeging van onderstaande tekst :

"(...] Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend uitgekeerd wordt aan de vennoten, en een ander als tantième aan de zaakvoerders. Zonder inbreuk te plegen op de rechten van de houders van aandelen zonder stemrecht, is de algemene vergadering bevoegd om te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal worden overgedragen naar het volgend boekjaar.

Aan de aandelen zonder stemrecht wordt vooraf op de winst, een cumulatief preferent bruto-dividend uitgekeerd van minimaal vijftienduizend euro (¬ 15.000) over boekjaar 2011 en 2012, twintigduizend euro (¬ 20.000) over boekjaar 2013, vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000) over boekjaar 2014, dertigduizend euro (¬ 30.000) over de boekjaren 2015 en 2016 en veertigduizend euro (¬ 40.000) vanaf boekjaar 2017. Het dividend wordt voorafgenomen op de krachtens artikel 320 W. Venn. uitkeerbare winst. De aandelen zonder stemrecht hebben daarenboven recht op hun deel in de uitkering van het winstoverschot zonder dat dit lager mag zijn dan de uitkering van het winstoverschot dat aan de houders van aandelen met stemrecht toekomt.

Indien de uitkeerbare winst ontoereikend is om gans het bevoorrecht dividend uit te keren, dan wordt het niet betaald gedeelte van het dividend op het volgend jaar overgedragen op voorwaarde dat de uitkeerbare winst van het volgend jaar toereikend is."

Negende besluit : Aanpassing van artikel 19 van de statuten inzake de vereffening-verdeling van het vereffeningssaldo

De vergadering beslist volgende wijziging aan de statuten aan te brengen :

Artikel 19 van de statuten wordt aangevuld door toevoeging van onderstaande tekst :

"1) Op het saldo dat overblijft na vereffening van de schulden, wordt voorafgenomen ten behoeve van de vennoten, hun kapitaalinbreng, in voorkomend geval vermeerderd met de uitgiftepremie, met dien verstande dat de houders van aandelen zonder stemrecht op de andere vennoten bevoorrecht zijn. Vervolgens mag, na de terugbetaling van de kapitaalwaarde (+uitgiftepremie) ten behoeve van alle vennoten, het deel dat uit het vereffeningssaldo aan een aandeel zonder stemrecht toekomt, in geen geval lager zijn dan het deel dat aan een aandeel met stemrecht toekomt.

Tiende besluit :

De vergadering belast ondergetekende notaris Giselinde Van Duffel met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Elfde besluit :

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan "Accountancy KOVAG BV ow CVBA", te 9000 Gent, Nieuwebosstraat 5, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen met betrekking _tot de actualisering van tte inschrijving of_registratie van devennootschap.bij_de Kruispuntbank

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

,..Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

moCI 2.1

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingen, de Ondememingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde-administratie, de

Registratiecommissie, de Administratie der Directe Belastingen, de Rijksdienst van Sociale Zekerheid, en alle

overige administraties, zowel van de huidige, de toekomstige of eventueel vroegere door te voeren wijzigingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie der akte

-

gecoördineerde statuten

Notaris Giselinde Van Duffel











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 22.07.2011 11325-0219-015
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 04.08.2010 10384-0368-015
03/06/2015
ÿþwod z.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0810.774.302 Benaming

(voluit) : BEIRNAERT FARMA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tramstraat 73, 9070 Neusden

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN GEHOUDEN OP 13 MEI 2015

Na beraadslaging neemt de vergadering, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissing:

De BVBA Suys Invest, met als vaste vertegenwoordiger de heer Serge Suys geeft de wens te kennen om. ontheven te worden van haar mandaat als niet-statutair zaakvoerder met ingang van 13 mei 2015, De vergadering aanvaardt voor zoveel als nodig dit ontslag.

Johan Beimaert

Zaakvoerder

(

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16574-0548-015

Coordonnées
BEIRNAERT FARMA

Adresse
TRAMSTRAAT 63 9070 HEUSDEN(O-VL)

Code postal : 9070
Localité : Heusden
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande