BEKADE

Divers


Dénomination : BEKADE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 449.261.339

Publication

15/05/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

Oncierherningsnr : 0449.261.339

Benaming

()Kilim) BEKADE

(verkort)*

1111310

1

til

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm; BV OVV NV

Zetel STATIONSSTRAAT 61

9810 NAZARETH

(volledig adres)

Onderwerp akte UITTREKSEL FUSIEVOORSTEL MI 25/04/2014

A. De burgerlijke vennootschap onder van naamloze vennootschap "BEKADE" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9810 Nazareth, Stationsstraat 61.

Vennootschap opgericht onder de naam "BEKADE" bij akte verleden voor notaris Eric De Staercke te Gent, op 26 januari 1993, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 februari 1993 onder nummer 930217 - 170. Met diverse statutenwijzigingen nadien en voor de laatste keer werd een statutenwijzing door gevoerd bij akte verleden voor notaris Jozef Verschueren te Nazareth, op 21 december 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 06 januari 2011 onder nummer 11003105.

Rechtspersonenregister nummer 0449.261.339, bevoegde Rechtbank van Koophandel Gent, Btw-plichtig BE 0449.261.339.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf miljoen zevenhonderd zestigduizend euro (5.760.000,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door zestienduizend zeshonderd vierennegentig (16.694) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, volledig volgestort.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar raad van bestuur in overeenstemming met de benoeming op de jaarvergadering van 26 apriE 2011 gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 09 juni 2011 onder nummer 11086171:

-Bvba Deka, 9810 Nazareth, Stationsstraat 61, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer De Deyne.

Luc

-de heer De Deyne Luc, gedelegeerd bestuurder, 9810 Nazareth, Stationsstraat 61

-mevrouw Bekaert Anne-Marie, gedelegeerd bestuurder, 9810 Nazareth, Stationsstraat 61

Hierna genoemd OVERNEMENDE PARTIJ ENERZIJDS

B. De naamloze vennootschap "BEKAERT PELZEN", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9810 Nazareth, Roombaardstraat 39 B.

Opgericht voor notaris Prosper De Geest, te Nazareth op 05 februari 1959, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 februari 1959 onder nummer 2841. De statuten werden meermaals gewijzigd en' voor de laatste keer gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jozef Verschueren te Nazareth, op 22 december 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 januari 2012 onder nummer 12014124, sindsdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer; 0401.002.849, RPR Gent, BTW-plichtig 0401.002.849.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd vierentwintigduizend vijfhonderd' euro (324.500,00 EUR). Het is verdeeld in drieduizend tweehonderd vijfenveertig (3.245) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/ drieduizend tweehonderd,

vijfenveertigste (1/3.245ste) van het kapitaal. "

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar raad van bestuur in overeenstemming met de benoeming bij de laatste statutenwijziging bij akte verleden voor notaris Jozef Verschueren te Nazareth, op 22, december 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 januari 2012 onder nummer

---12014124:, , _ . _ _

Op de taetete blz. van Luik B vermelden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

VOYSO Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Bvba Deka, 9810 Nazareth, Stationsstraat 61, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer De Deyne

Luc

-de heer De Deyne Luc, gedelegeerd bestuurder, 9810 Nazareth, Stationsstraat 61

-mevrouw Bekaert Anne-Marie, gedelegeerd bestuurder, 9810 Nazareth, Stationsstraat 61

Hierna genoemd OVERGENOMEN (ONTBONDEN) PARTIJ ANDERZIJDS

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De overnemende en overgenomen partij verklaren dat zij kennis hebben van:

1Artikel 676, 1° W. Venn, bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die al houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

2,Artikel 682 W. Venn. die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand.

3.De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van eik der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer leggen (artikel 693 Wetboek van Vennootschappen).

De vereiste voorwaarden, opdat er fiscale vrijstelling bij fusie is, zijn:

-de zetel (werkelijke en/ of statutaire) van de inbrengende vennootschap moet in de E.E.G. gelegen zijn.

-de inbreng moet, (eventueel) na aftrek van de op het tijdstip van inbreng door de inbrengende vennootschap verschuldigde sommen, uitsluitend vergoed worden door toekenning van aandelen, die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen, gebeurlijk samen met een vergoeding in geld.

-gens het bezit van de opgeslorpte vennootschap moet worden ingebracht, d.w.z. vergoed worden met aandelen (buiten eventueel een kleine vergoeding in geld = hoogstens 1/10 van de nominale waarde van de aandelen)

-er moeten twee of meer vennootschappeh bestaan met reeds een eigen activiteit gedurende een zekere tijd, opdat fusie mogelijk is.

-één of meer vennootschappen moeten verdwijnen, op de opslorpende vennootschap na.

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel 1: Fusie rechtsvorm - naam - doel zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de nv "BEKAERT PELZEN" overgaat naar de nv "BEKADE", voormeld,

Aile aandelen van de nv "BEKAERT PELZEN" verenigen zich in handen van de nv "BEKADE", zoals vastgesteld in staat van activa en passive per 31.12,2013.

Aile kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de ovememende vennootschap.

Het doel van de overnemende vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft tot doel: Voor eigen rekening in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels, financiële of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het oordeelkundig beheer van onroerend patrimonium.

Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven bouwen, opschikken, uitrusten en ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de weder- verkoop. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken voor eigen rekening op alle manieren en volgens de wijzen dle haar het best geschikt blijken. Dit alles in de meeste uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk aile roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten, of ruilen, alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Het doel van de overgenomen vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft tot doel het vervaardigen, het aankopen en het verkopen van bont- en pelsmantels; het bereiden en verwerken van bewerkte vellen en van alle pelswaren en andere artikelen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband ermede staan. ln het algemeen zal de vennootschap aile industriële commerciële, financiële, roerende of onroerende die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel kunnen stellen. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of te stichten vennootschappen, zowel in België als in buitenland, en waar het doek gelijkaardig of aanverwant is aan het hare. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel Ruilverhouding opleg -wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap de 100% van de aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient geen ruilverhouding te warden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 4: Boekhouding - verslaggeving

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te

zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 april 2014.

Er dient geen verslag overeenkomstig artikel 695 W.Venn. te worden opgemaakt.

Artikel 5: Motivatie

De overgenomen vennootschap heeft haar handelsactiviteiten gelet op de pensioenleeftijd van de bedrijfsleider en de negatieve resultaten van de laatste jaren stopgezet en wens het gebouw waarvan ze eigenaar is te renoveren en aan te passen om te verhuren. Dit resulteert in dezekfde activiteit als de overnemende vennootschap. Door de creatie van één vastgoedvennootschap ontstaat een optimale kredietwaardige en transparante structuur.

Door het verdwijnen van één rechtspersoon worden er kosten bespaard, zijn er meer middelen ter beschikking om het vastgoedproject te realiseren en voorkomt men onderlinge financieringen en aanrekeningen.

Artikel 6: Belastingvrije reserves.

Advies CBN 2012/11 d.d. 05/09/2012

In het kader van de fusie schrijft artikel 78, § 8 KB VV,Venn. voor dat bij de opname van het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap in de boekhouding van de overnemende vennootschap, rekening moet worden gehouden met de fiscale samenstelling en kwalificatie van de bestanddelen van dit eigen vermogen ten name van de overnemende vennootschap.

Artikel 7: Dividenden.

Er zal naar aanleiding van de fusie geen dividend worden uitgekeerd.

Artikel 8: Aandelen-voordelen.

Er zal naar aankeiding van de fusie geen aandelen uitgegeven worden noch andere of bijzondere voordelen of rechten toegekend worden aan de leden van de bestuursorganen noch aan de vennoten van de overgenomen vennootschap.

Artikel 9: Ovam.

De fusie zal enkel doorgaan indien, voor zover nodig, alle verplichtingen met betrekking tot OVAM nageleefd werden. Voor de onroerende goederen in het Vlaams Gewest worden de vereiste attesten opgevraagd. Beiden vennootschappen bezitten en exploiteren onroerende goederen waarvoor verplichtingen inzake OVAM dienen nageleefd te worden.

De overgenomen vennootschap heeft volgend onroerend goed: eigendom met alle afhankelijkheden omvattende woonhuis, toonzaal, atelier, burelen en boomgaard gelegen te Nazareth, Roombaardstraat 39/41 ,

destijds bij inbreng in natura van 06 oktober 1993 gekend bij kadaster order Nazareth lste afdeling" sectie Ë nummers 168/Y, 168/Z en 168/K/2

Artikel 10: Fiscale uitwerking.

De bestuursorganen van beide vennootschappen verklaren dat het de bedoeling is dat de geplande

geruisloze fusie belastingneutraal verloopt bij toepassing van:

-De artikelen 117 en 120 Wetboek Registratierechten

-Artikel 211 WIS 1992

-Artikel 11 en 18, paragraaf 3 BTW-Wetboek

Anne-Marie Bekaert Luc De Deyne

Gedelegeerd Bestuurder Gedelegeerd Bestuurder

tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

" ª% " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de oerso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

22/07/2014
ÿþ naod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

1 0 MU 2014

ItECHTleffeVAN

NOOI'IIA?tb1CL TE GEN.t__~

Voorbehoud( aan he Belgisc Staatsbl MM» AAI

Ondernemingsar : 0449.261.339

Benaming

(voluit) : BEKADE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : 9810 Nazareth, Stationsstraat 61

(volledig adres)

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op dertig juni tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap "BEKADE", met maatschappelijke zetel te 9810 Nazareth, Stationsstraat 61, en met ondernemingsnummer 0449.261.339, de volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING - ONTSLAG VAN DE FORMALITEITEN TOT BIJEENROEPING

Oe aandeelhouders doen afstand van de formaliteiten tot bijeenroeping.

TWEEDE BESLISSING - LEZING EN ONDERZOEK

Oe voorzitter geeft lezing van het fusievoorstel en de aandeelhouders onderzoeken het fusievoorstel. DERDE BESLISSING -- ONTBINDING ZONDER VEREFFENING MET HET OOG OP DE FUSIE DOOR OVERNEMING

Oe vergadering beslist tot fusie door overneming, overeenkomstig het fusievoorstel en overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek der Vennootschappen van de Naamloze Vennootschap "BEKAERT PELZEN".

E3ijgevolg gaat het gehele vermogen  zowel de rechten als de verplichtingen - van de Naamloze Vennootschap "BEKAERT PELZEN" over op-de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap "BEKADE".

Aile rechten, plichten en verbintenissen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één april tweeduizend veertien boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Overeenkomstig artikel 717 §2 van het Wetboek van Vennootschappen worden er geen nieuwe aandelen uitgegeven voor gemelde fusie door overneming.

VIERDE BESLISSING  VERVULLING OPSCHORTENDE VOORWAARDE

Ingevolge de beslissing door de vergadering der aandeelhouders van de fusie door overneming van de Naamloze Vennootschap "BEKAERT PELZEN" door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap "BEKADE", is de opschortende voorwaarde vervuld.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de verslagen opgesteld in toepassing van artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan de leden van de vergadering verklaren kennis te hebben genomen.

De vergadering beslist overeenkomstig het verslag van de raad van bestuur het doel van de vennootschap aan te vullen met volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel het vervaardigen, het aankopen en het verkopen van bont- en pelsmantels; het bereiden en verwerken van bewerkte vellen en van alle pelswaren en andere artikelen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband ermede staan.

In het algemeen zal de vennootschap aile industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel kunnen stellen.

Zij mag deelnemen bij wijze van Inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan aile bestaande of te stichten vennootschappen, zowel in België als in buitenland, en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

ZESDE BESLISSING

0e vergadering beslist over te gaan tot de aanpassing van de statuten aan voorgaande beslissingen en geeft aan de instrumenterende notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, om deze nadien neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering der aandeelhouders geeft aan de raad van bestuur de nodige machten om de genomen

beslissingen uit te voeren.

Alle beslissingen worden met eenparigheid van stemmen genomen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschueren

Notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, gecoördineerde statuten, verslag bestuursorgaan en staat van actief en passief

r

4,- ,

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.01.2014, NGL 03.02.2014 14026-0308-013
15/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.04.2013, NGL 10.05.2013 13114-0225-013
30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.04.2012, NGL 26.04.2012 12096-0158-013
23/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0449.261.339 Benaming

(voluit) : BEKADE (verkort) "

M'w # 7" ~ ] ~~..t d. j_ . _ ^ - F. _F ~~ .

~~

1 1 FED, éQi5

w~ _1

RFCI-llViá~le.ft~r I

}(()C)P1-1A7'ri'} -r' t;- - r-r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BV OW NV

Zetel : STAT1ONSSTRAAT 61

9810 NAZARETH

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDER

Er blijkt uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 29 december 2014 dat er met algemeenheid van stemmen werd beslist te herbenoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar:

- mevrouw DE DEYNE Caroline, wonende te 9820 Schelderode, Kastijdestraat 38

Goedgekeurd in de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 29 december 2014.

Anne-Marie Bekaert Luc De Deyne

Gedelegeerd Bestuurder Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste tilt van Luits B vermelden . Recto . Naam 2n hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/06/2011
ÿþ 1b1cd 2.1

Lü) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0449.261.339

Benaming

(voluit) : BEKADE

Rechtsvorm : BV OW NV

Zetel : STATIONSSTRAAT 61

9810 NAZARETH

Onderwerp akte : HERBENOEMING

Er blijkt uit de notulen van de jaarvergadering gehouden op 26 april 2011 dat stemmen werd beslist ter herbenoemen asi bestuurders voor een periode van 6 jaar. er met algemeenheid van

BVBA Deka, Stationsstraat 61 te 9810 Nazareth, vertegenwoordigd door de zaakvoerder, de heer De

Deyne Luc

- de heer De Deyne Luc, Stationsstraat 61 te 9810 Nazareth

- mevrouw Bekaert Anne-Marie, Stationsstraat 61 te 9810 Nazareth

Goedgekeurd in de notulen van de jaarvergadering gehouden op 26 april 2011.

Vervolgens komt de Raad van Bestuur tesamen en beslist te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar:

- mevrouw Bekaert Anne-Marie, Stationsstraat 61 te 9810 Nazareth

- de heer De Deyne Luc, Stationsstraat 61 te 9810 Nazareth

Goedgekeurd in de notulen van de zitting van de Raad van Bestuur gehouden op 26 april 2011.

Anne-Marie Bekaert Luc De Deyne

Gedelegeerd Bestuurder Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MCN.IITEUFi E DiRECTIC

.-LGE

N

*110811 6171

; NEERs.aF.4,E G:J

2 6 MEI 2011

~KOOPHA> DEL TE GENT

TSBLAD

~

3 1 -05- 2)11

'ELC-iSCH STAP 13ESTUU

09/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.04.2011, NGL 05.05.2011 11102-0092-013
06/01/2011
ÿþ Nad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0449.261.339 Benaming

(voluit) : BEKADE

*11003105

NEERGELEGD

2 s -12- 2010

RECHTBAM4eN KOOPHANDECTE GENT

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : STATIONSSTRAAT 61 TE 9810 NAZARETH

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jozef Verschueren te Nazareth, op 21 december 2010, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap Onder de Vorm van een Naamloze Vennootschap "BEKADE", met maatschappelijke zetel te 9810 Nazareth, Stationsstraat 61 met ondernemingsnummer 0449.261.339, de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

(.inbreng in natura - algemeen

Na lezing van het verslag van de raad van bestuur, alsook van de lezing van het verslag opgemaakt door de heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, zaakvoerder van de BVBA Van Wemmel-Kaekebeke Bedrijfsrevisoren, over de beschrijving van de ingebrachte goederen en de toegepaste methode van waardering, van welke verslagen een exemplaar zal worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel samen met een uitgifte van onderhavige akte, beslist de vergadering over te gaan tot de kapitaalverhoging met twee miljoen achthonderd zestigdui-zend euro (2.860.000,00 ¬ ) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van twee miljoen negenhonderdduizend euro (2.900.000,00 ¬ ) op vijf miljoen zevenhonderd zestigduizend euro (5.760.000,00 ¬ ) door inbreng van de hierna beschreven onroerende goederen.

Verslag Bedrijfsrevisor

Dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslagschrift de dato 21 november 2010, opgemaakt door de heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, zaakvoerder van de BV onder de vorm van een BVBA Van Wemmel-Kaekebeke Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-WK, in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Ondergetekende, Joseph VAN WEMMEL, Bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV ovv BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, werd op 6 oktober 2010 aange-steld door de Raad van Bestuur van de BV ovv NV BEKADE, met zetel te 9810 Nazareth,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Stationsstraat, 61, om verslag uitte brengen over de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalinbreng bestaande uit de hiervoor beschreven activa ten bedrage van twee miljoen achthonderd zestig duizend eur (2.860.000.00 EUR).

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura bij de kapitaalverhoging.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Ingevolge het ingestelde onderzoek besluit ondergetekende:

- dat de beschrijving van de inbreng in natura aan de nor-male vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beant-woordt;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weer-houden methoden van waardering bedrijfseconomisch verant-woord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overge-waardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de uitgifte en toekenning van vierduizend en zevenenzestig (4.067) aandelen van de vennootschap, zonder vermelding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/zestien duizend zeshonderd vierennegentigste (1/16.694ste) van het kapitaal.

Ondergetekende wil er tenslotte aan herinneren dat zijn op-dracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gent, 21 November 2010.

(getekend) Joseph Van Wemmel

Bedrijfsrevisor"

Verslag raad van bestuur

Tevens wordt het bijzonder verslag, opgemaakt door de raad van bestuur van de vennootschap op 6 oktober 2010 omtrent de inbreng in natura, hier overgemaakt om mee neergelegd te worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Identiteit van de inbrengers

Het bij deze akte in te brengen actief, hierna be-schreven, wordt ingebracht door mevrouw Anne Bekaert, wonende te 9810 Nazareth, Stationsstraat 61.

li. Inbreng in natura - onroerende goederen

Mevrouw Anne Marie Bekaert, voornoemd, verklaart in te brengen in de vennootschap nagemelde onroerende goederen. De inbrengster verklaart dat de ingebrachte onroerende goederen een waarde vertegenwoordigen van TWEE MILJOEN ACHTHONDERDZESTIGDUIZEND EURO (2.860.000,00 ¬ ).

Mevrouw Anne Marie Bekaert, voornoemd, verklaart dat er geen schulden rusten op de bij deze ingebrachte onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

1. GEMEENTE NAZARETH - eerste afdeling - NAZARETH

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te 9810 Nazareth, Roombaardstraat 39A, thans gekend ten kadaster onder sectie E, nummer 1681H12, met een oppervlakte van tweeduizend negenhonderd zeven en dertig vierkante meter (2.937,00 m2);

Met een kadastraal inkomen van tweeduizend vierhonderd en negen euro (2.409,00 ¬ ).

2. GEMEENTE NAZARETH - eerste afdeling - NAZARETH

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te 9810 Nazareth, Bosstraat 7, thans gekend ten kadaster onder sectie E, nummer 1901C, met een oppervlakte van achthonderdachtentachtig vierkante meter (888,00 m2);

Met een kadastraal inkomen van vijfhonderd twee-entachtig euro (582,00 ¬ ).

3. GEMEENTE NAZARETH - eerste afdeling - NAZARETH

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te 9810 Nazareth, Bekaertstraat 31, thans gekend ten kadaster onder sectie E, nummer 2441R, met een oppervlakte van vierhonderdzeventig vierkante meter (470,00 m2);

Met een kadastraal inkomen van vijfhonderd zevenen-veertig euro (547,00 ¬ ).

4. GEMEENTE NAZARETH - eerste afdeling - NAZARETH

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te 9810 Nazareth, Bekaertstraat 33, thans gekend ten kadaster onder sectie E, nummer 244/S, met een oppervlakte van driehonderdachtennegentig vierkante meter (398,00 m2);

Met een kadastraal inkomen van vijfhonderd zevenen-veertig euro (547,00 ¬ ).

5. GEMEENTE NAZARETH - eerste afdeling - NAZARETH

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te 9810 Nazareth, Bekaertstraat 9, thans gekend ten kadaster onder sectie E, nummer 1791S12 met een oppervlakte van driehonderdvierendertig vierkante meter (334,00 m2);

Met een kadastraal inkomen van vijfhonderd vijfen-vijftig euro (555,00 ¬ ).

6. STAD GENT - achtste afdeling

In een appartementsgebouw genaamd "Residentie Orchi-dee", staande en gelegen, te 9000 Gent, Fortlaan 66-67, thans gekend ten kadaster onder sectie H, nummer 141X12, met een oppervlakte van tweehonderd en acht vierkante meter (208,00 m2):

Het appartement met nummer A8 op de achtste verdieping met bijhorende kelder 8 in de ondergrondse verdieping, omvattende:

- In privatieve en uitsluitende eigendom: hall, kleine living aan voorgevel, eetkamer, 3 slaapkamers langs ach-tergevel, een berging, een nachthall, badkamer en vestiaire met toilet, aan de voorgevel de kleine keuken met groot terras en vide-poubelle, aan de achtergevel een terras langs twee kamers met brandladder, met bijhorende kelder 8.

- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: duizend honderd

zeventig/tienduizendsten in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Met een kadastraal inkomen van duizend vijfhonderd en twee euro (1.502,00 ¬ ) 7. GEMEENTE KNOKKE-HEIST - eerste afdeling - KNOKKE

In een appartementsgebouw genaamd "Residentie Cham-béry", staande en gelegen, te 8300 Knokke-Heist (Knokke), Zeedijk-Knokke 608/610 thans gekend ten kadaster onder sectie A, nummer 436/A, met een oppervlakte van driehonderd zeventig vierkante meter (370,00 m2):

7.1. Het appartement op de eerste verdieping rechts met nummer B1 met medegaande kelder K9 in de ondergrondse verdieping, omvattende:

- in privatieve en uitsluitende eigendom: hall, gang met vestiaire, living, keuken, drie slaapkamers waarvan één met terras, badkamer, met bijhorende kelder K9;

- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: zevenduizend

eenenveertig/honderdduizendsten in de gemene delen waaronder de grond.

Met een kadastraal inkomen van duizend honderd en ne-genenzeventig euro (1.179,00 ¬ ).

7.2. Het appartement op de vijfde verdieping links met nummer A5 met medegaande kelder K5 in de ondergrondse verdieping, omvattende:

- in privatieve en uitsluitende eigendom: hall, gang met vestiaire, living, keuken, drie slaapkamers waarvan één met terras, badkamer, met bijhorende kelder K5.

- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: zesduizend negenhonderd veertig/honderdduizendsten in de gemene delen waaronder de grond.

Met een kadastraal inkomen van duizend honderd negenenzeventig euro (1.179,00 ¬ ).

7.3. De garage in de ondergrondse verdieping, genummerd G6, omvattende:

- in privatieve en uitsluitende eigendom: de standplaats zelf

- in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: zevenhonderd

zevenendertig/honderdduizendsten in de gemene delen waaron-der de grond.

III. Vergoeding

De totale inbreng vertegenwoordigt een netto-waarde van twee miljoen achthonderd zestigduizend euro (2.860.000,00 ¬ ), vergoed als volgt in de vennootschap "Bekade":

Door kapitaalverhoging

De vergadering beslist voornoemde inbreng in natura te vergoeden door het kapitaal te verhogen met een bedrag van twee miljoen achthonderd zestigduizend euro (2.860.000,00 ¬ ) om het te brengen van twee miljoen negenhonderdduizend euro (2.900.000,00 ¬ ) naar vijf miljoen zevenhonderd zestigduizend euro (5.760.000,00 ¬ ), mits uitgifte van vierduizend zevenenzestig (4.067) nieuwe aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen vanaf hun inschrijving.

DE UITGIFTE VAN AANDELEN EN DE TOEKENNING ERVAN

Als vergoeding voor de inbreng in natura worden vierduizend zevenenzestig (4.067) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde uitgegeven, die worden toegekend als volgt:

- aan mevrouw Anne Bekaert, voornoemd: vierduizend ze-venenzestig (4.067) aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Deze aandelen hebben dezelfde rechten en plichten ais de bestaande aandelen en zullen in de winsten vanaf de eerstvolgende winstuitkering.

VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING WERD VERWEZEN-LIJKT.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt zoals hierboven sprake en het kapitaal dusdanig werd gebracht op vijf miljoen zevenhonderd zestigduizend euro (5.760.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door zestienduizend zeshonderd vierennegentig (16.694) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

AANPASSING ARTIKEL 5 EN ARTIKEL 5B1S VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist artikel 5 en 5bis van de sta-tuten aan te passen aan het nieuwe bedrag van het kapitaal.

Artikel 5 en artikel 5bis van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"ARTIKEL VIJF.- KAPITAAL

Het volledig geplaatst kapitaal bedraagt VIJF MILJOEN ZEVENHONDERD ZESTIGDUIZEND EURO (5.760.000,00 ¬ ). Het ge-hele kapitaal is geplaatst en het is verdeeld in zestienduizend zeshonderd vierennegentig (16.694) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk een/zestienduizend zeshonderd vierennegentigste (1116.694ste).

ARTIKEL VIJF BIS: HISTORIEK VAN HET KAPITAAL.

- Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris Eric De Staercke te Gent op zesentwintig januari negentienhonderd drieënnegentig, met een kapitaal van eenennegentig miljoen Belgische frank (91.000.000 F) en verdeeld in negenduizend honderd (9100) aandelen met een nominale waarde van tienduizend frank (10.000 F) elk.

- Bij akte verleden voor notaris Jozef Verschueren te Nazareth, op zeventien juni negentienhonderd zesennegentig werd de nominale waarde van de aandelen opgeheven en werd het kapitaal verhoogd met vijftien miljoen Belgische frank (15.000.000 F) door inbreng in speciën, om het kapitaal te brengen van eenennegentig miljoen Belgische frank (91.000.000 F) op honderd en zes miljoen Belgische frank (106.000.000 F) en met uitgifte van duizend vijfhonderd (1.500) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde en die zelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zulen delen te rekenen vanaf zelfde datum.

- Ingevolge de splitsing van de naamloze vennootschap "IMMO BEKAERT" met zetel te Nazareth, Stationsstraat 61, waarvan het ganse vermogen is overgegaan deels naar onderhavige vennootschap en deels naar de bestaande naamloze vennootschap "Patrimoniumvennootschap Bekaert", werd, blijkens akte houdende statutenwijziging gevolgd door besluit tot splitsing en kapitaalverhoging verleden voor notaris Pascal Vandemeulebroecke te Sint-Martens-Latem, op eenentwintig november tweeduizend en twee, het kapitaal verhoogd met een bedrag van veertien miljoen en vierentachtigduizend vierhonderd zesenzestig Belgische frank (14.084.466 F) en met uitgifte van duizend vierhonderd vierenzeventig (1474) aandelen zonder aanduiding van nomi-nale waarde doch met elk een fractiewaarde van een/twaalfduizend vierenzeventigste (1/12.074ste) van het kapitaal, om het te brengen van honderd en zes miljoen Belgische frank (106.000.000 F) op honderd twintig miljoen vierentachtigduizend vierhonderd zesenzestig Belgische frank (120.084.466 F). Daarna werd het kapitaal verlaagd met vier miljoen zeshonderd negenennegentigduizend vierhonderd tweeëntachtig frank (4.699.482 F) door opslorping van de geleden verliezen, om het kapitaal terug te brengen van honderd twintig miljoen vierentachtigduizend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

vierhonderd zesenzestig frank (120.084.466 F) op honderd en vijftien miljoen driehonderd vierentachtigduizend negenhonderd vierentachtig Belgische frank (115.384.984 F). Vervolgens werd het kapitaal nogmaals verlaagd met twaalfduizend achthonderd zeventig Belgische frank (12.870 F) door terugbetaing van het werkelijk gestort kapitaal, om het kapitaal terug te brengen van honderd en vijftien miljoen driehonderd vierentachtigduizend negenhonderd vierentachtig Belgische frank (115.384.984 F) op honderd en vijftien miljoen driehonderd tweeënzeventigduizend honderd en veertien Belgische frank (115.372.114 F). Bij zelfde akte werd het kapitaal omgezet in euro, zodat het maatschappelijk kapitaal de som van twee miljoen achthonderd zestigduizend euro (2.860.000 ¬ ) bedraagt, verdeeld in twaalfduizend en vierenzeventig (12.074) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van een/twaalfduizend vierenzeventigste (1112.074ste) van het kapitaal elk.

- Ingevolge de splitsing van de naamloze vennoot-schap "Maatschappij voor Onroerende Goederen Bekaert" met zetel te Nazareth, Roombaardstraat 391A, waarvan het ganse vermogen is overgegaan deels naar onderhavige vennootschap en deels naar de nieuw op te richten naamloze vennootschap "Immo Belga", werd, blijkens akte houdende statutenwijzi-ging gevolgd door besluit tot splitsing en kapitaalverho-ging verleden voor notaris Jozef Verschueren te Nazareth, op achtentwintig september tweeduizend en vijf, het kapi-taal tengevolge van de inbreng in natura door splitsing verhoogd met zesentwintigduizend en vijfendertig euro twee cent (26.035,02 ¬ ), om het te brengen van twee miljoen achthonderd zestigduizend euro (2.860.000,00 ¬ ) naar twee miljoen achthonderd zesentachtigduizend en vijfendertig euro twee cent (2.886.035,02 ¬ ) en met uitgifte van vijfhonderd drieënvijftig (553) nieuwe aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde met ieder een fractiewaarde van eenitwaalfduizend zeshonderd zevenentwintigste (1112.627ste) van het kapitaal. Daarna werd het kapitaal nogmaals verhoogd met een bedrag van dertienduizend negenhonderd vierenzestig euro achtennegentig cent (13.964,98 ¬ ), door incorporatie van een gedeelte van de beschikbare reserves en zonder creatie van nieuwe aandelen, om het te brengen van twee miljoen achthonderd zesentachtigduizend en vijfendertig euro twee cent (2.886.035,02 ¬ ) naar twee miljoen negenhonderdduizend euro (2.900.000,00

E).

- Bij akte verleden voor notaris Jozef Verschueren te Nazareth, op eenentwintig december tweeduizend en tien werd het kapitaal verhoogd met twee miljoen achthonderd zestigduizend euro (2.860.000,00 E) door inbreng in natura, om het kapitaal te brengen van twee miljoen negenhonderdduizend euro (2.900.000,00 E) op vijf miljoen zevenhonderd zestigduizend euro (5.760.000,00 ¬ ) en met uitgifte van vierduizend zevenenzestig (4.067) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde en die zelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zulen delen te rekenen vanaf zelfde datum."

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist over te gaan tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam. De vergadering beslist dienvolgens artikel 8 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De aandelen zijn thans op naam. Iedere aandeelhouder kan evenwel omzetting vragen in gedematerialiseerde aandelen. In voorkomend geval worden de statuten aangepast, waarbij wordt vermeld vanaf wanneer zij ingeschreven staan op een effectenrekening in gedematerialiseerde vorm bij een erkend rekeninghouder of vereffeningsinstelling.

Het gedematerialiseerd effect wordt er vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of houder. Op de zetel van de vennootschap wordt

I

de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling in het register van aandelen op naam ingeschreven.

Eventuele nog bestaande toonderaandelen zullen vanaf eenendertig december tweeduizend dertien van rechtswegen worden omgezet in aandelen op naam van de vennootschap tot op het ogenblik dat de rechthebbende zijn toonderaandelen heeft ingeruild. Alle rechten zijn opgeschort. Toonderaandelen, wiens houder onbekend blijft, kunnen vanaf één januari tweeduizend vijftien te koop worden aangeboden door de vennootschap, die de opbrengst zal storten in de Deposito- en Consignatiekas.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke overdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist over te gaan tot de aanpassing van de statuten aan voorgaande beslissingen en geeft aan de instrumenterende notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennoot-schap, om deze nadien neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VIERDE BESLISSING

De vergadering geeft machtiging aan de raad van be-stuur tot uitvoering van de voorgaande beslissingen.

Alle voorgaande beslissingen en wijzigingen aan de statuten werden goedgekeurd met eenparigheid van stemmen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Getekend) Jozef Verschueren

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, gecoördineerde statuten, bijzonder verslag van de raad van bestuur, verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

28/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.04.2010, NGL 27.05.2010 10127-0088-013
14/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.04.2009, NGL 11.05.2009 09139-0259-013
06/05/2008 : GET000629
10/05/2007 : GET000629
02/05/2006 : GET000629
26/10/2005 : GET000629
03/06/2005 : GET000629
26/05/2005 : GET000629
23/05/2005 : GET000629
30/04/2004 : GET000629
06/06/2003 : GET000629
16/12/2002 : GET000629
18/09/2002 : GET000629
17/05/2001 : GET000629
12/05/1999 : GET000629
11/07/1996 : GET629
01/01/1995 : GET629

Coordonnées
BEKADE

Adresse
STATIONSSTRAAT 61 9810 EKE

Code postal : 9810
Localité : Eke
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande