BEKAERT HORECA SERVICES

Société en commandite simple


Dénomination : BEKAERT HORECA SERVICES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.069.263

Publication

07/02/2012
ÿþ I Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 520i2

Griffie

Griffie

*iaasso33" II

u

b

E

SI

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

of42'o6g :%3

Bekaert Horeca Services

Gewone commanditaire vennootschap Botermelkstraat 4, 9500 Geraardsbergen, België

Uittreksel uit oprichtingsakte

Uit een onderhandse akte, gedateerd 19 januari 2012, blijkt de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap met de benaming "Bekaert Horeca Services".

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9500 Geraardsbergen, Botermelkstraat 4.

De gecommanditeerde vennoot is de heer Dieter Bekaert, wonende te 9500 Geraardsbergen, Botermelkstraat 4.

De vennootschap heeft tot doel :

- Management en alle mogelijke verrichtingen in de ruimste zin die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het creëren, bouwen, verwerven, verkopen, verhuren, uitbaten van en investeren in hotelresidenties, hotels, restaurants, cafés en verbruikssalons;

Management, uitbating, het beheer en de inrichting in de ruimste zin van drankgelegenheden, verbruikssalons, ijssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, snackbars, tearooms, frituren, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handei, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs- en rookwaren en aile aanverwante artikelen;

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van mandaten en opdrachten in vennootschappen en verenigingen en in het algemeen het uitoefenen van alle opdrachten en functies;

- Het patrimonium van de vennootschap beheren in de ruimste zin van het woord, en

oordeelkundig uitbreiden, alle beschikbare middelen te beleggen of wederbeleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen. Binnen dit kader:

o overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

o overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/21)12. Anne esilmMoniteur_helge

Voo r-behoudeb

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen. De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook mits vergoeding borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

kapita lisatieondernem inpen.

Het verrichten van alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeduizend euro (¬ 2000). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (11100e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het boekjaar begint op 1 april van elk jaar en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar zal lopen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid tot 31 maart 2013. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2013.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van de nettowinst na belastingen van de vennootschap. Die winst kan ofwel in de vennootschap gereserveerd worden met het oog op de verdere verwezenlijking van het maatschappelijk doel, ofwel als dividend uitgekeerd worden aan de vennoten. De uitgekeerde winst wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot het aandelenbezit.

Dividenden en rente kunnen evenwel enkel genomen worden uit de werkelijke winst van de vennootschap. Niettegenstaande het bepaalde in artikel 7, kunnen de stille vennoten door derden worden verplicht de hen uitgekeerde rente en dividenden terug te betalen, indien ze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap. Is er evenwel in dit geval bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van de gecommanditeerde vennoten, dan kunnen de stille vennoten hen vervolgen tot betaling van wat ze hebben moeten teruggeven.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

De vennootschap wordt ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering genomen met unanimiteit van de aanwezige stemmen.

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van gecommanditeerde vennoot dienen te hebben. Zij oefenen dit mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht om terugbetaling te vragen van de kosten die zij maken ten behoeve van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voo ç= 1hehoutitn

aan het

Belgisch Staatsblad

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten.

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan worden de beslissingen genomen met een gewone meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Elke zaakvoerder stelt. aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, beheer en beschikking, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

De vennootschap heeft thans één gecommanditeerde vennoot die tot zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur, namelijk de heer Dicter Bekaert, voornoemd.

Voor eensluidend uittreksel bestemd voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel en de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

(get.) Dieter Bekaert, gecommanditeerde vennoot - zaakvoerder.

Gelijktijdig hierbij neergelegd : oprichtingsakte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEKAERT HORECA SERVICES

Adresse
BOTERMELKSTRAAT 4 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande