BEKAERT MANAGEMENT SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEKAERT MANAGEMENT SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.777.116

Publication

31/12/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0870.777,116

Benaming (voluit): BEKAERT MANAGEMENT SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Heirweg 108

9180 Moerbeke-Waas

"

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de beslotenl

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEKAERT MANAGEMENT SERVICES", met zetel tel i; 9180 Moerbeke-Waas, Heirweg 108 (opgericht blijkens akte verleden voor notaris Paul De Meirsman; 1: te Lokeren op 14 december 2004), welk proces-verbaal werd opgemaakt door meester Jan Bael,:

geassocieerd notaris met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten; :lvennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael-De Brauwere" te Gent op eifi

december tweeduizend dertien, hetgeen volgt:

11 * De vergadering heeft beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met;

.; "

drtehonderdvierennegentigduizend zeshonderddrieënnegentig euro (¬ 394.693,00), hetzij voormeldei

il dividenduitkering verminderd met de roerende voorheffing van tien procent, overeenkomstig artikel;

537 Wetboek van de Inkomstenbelastingen, om het kapitaal te brengen van achttienduizend: ;1zeshonderd euro (E 18.600,00) op vierhonderddertienduizend tweehonderddrieënnegentig euro (E' :1413.293,00) door inbreng in speciën (gelden) ten bedrage van driehonderdvierennegentigduizend'

zeshonderddrieënnegentig euro (E 394.693,00), door uitgifte van tweeduizend honderdtweeëntwintig 1i (2.122) aandelen op naam, zonder nominale waarde, van dezelfde aard als de thans bestaande Il aandelen, die zullen deelnemen in de winst vanaf de onderschrijving.

:1 * Er werd ingeschreven op de kapitaalverhoging en ze werd afbetaald door:

- de heer Dirk Bekaert, wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Heirweg 108.

Die intekende op duizend eenenzestig (1.061) aandelen op naam, die zullen delen in de winst

iivanaf de onderschrijving, door inbreng van een bedrag van honderdzevenennegentieuizend

1; driehonderdzesenveertig euro vijftig cent (E 197.346,50), volledig volgestort;

1; - mevrouw Rite Van Bouchaute, wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Heirweg 108.

;! Die intekent op duizend eenenzestig (1.061) aandelen op naam, die zullen delen in de winst: vanaf de onderschrijving, door inbreng van een bedrag van honderdzevenennegentigduizend. driehonderdzesenveertig euro vijftig cent (E 197.346,50), volledig volgestort.

* De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is, volledig geplaatst en

II volledig volgestort. "

il * De vergadering heeft beslist de bestaande tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door; de volgende tekst, en dit met ingang vanaf heden;

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderddertienduizend tweehonderddrieënnegentigl euro (¬ 413.293,00), en is verdeeld in tweeduizend tweehonderdtweeetwintig (2.222) gelijke; 11aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een/tweeduizendl litweehonderdtweeetwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

11 Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet."

* De vergadering heeft beslist om artikel 2 van de huidige statuten te wijzigen om te schrappen

en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 2 : Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9180 Moerbeke-Waas, Heirweg 108.

6p de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

RECHTBANK VAN KOOPHAt" MeCn' CENT

111111111110111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

"i` mod 11,1



Voorbehouden ° aan het Belgisch Staatsblad



De zaakvoerder mag beslissen, zonder statutenwijziging, de maatschappelijke zetel over te brengen naar iedere andere gemeente in België, binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest., Hij draagt zorg voor de publicatie van elke verandering van de zetel van de vennootschap in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, administratieve zetels, burelen, stapelhuizen of agentschappen vestigen in België en in het buitenland,"

* De vergadering heeft beslist om artikel 7 van de huidige statuten te wijzigen om het woord "aandeelhouder" te schrappen en te vervangen door "vennoot".

* De vergadering heeft beslist om aan artikel 7 van de statuten volgende tekst toe te voegen:

"30 de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend

door de overdrager en de overnemer of hun gevolmachtigden, ingeval van overdracht onder de

levenden; door de zaakvoerder en de rechtverkrijgende, ingeval van overgang wegens overlijden."

* De vergadering heeft beslist om artikel 17 van de huidige statuten te wijzigen om het woord "college" te schrappen en te vervangen door "zaakvoerders",

* De vergadering heeft beslist om artikel 23 van de huidige statuten te wijzigen om te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 23 : Oproeping tot de vergadering - inhoud.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de eventuele houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de eventuele obligatiehouders, de eventuele commissarissen en de zaakvoerder(s), behoudens indien de bestemmelingen persoonlijk, uitdrukkelijk en schriftelijk aanvaard hebben om de oproeping te ontvangen bij middel van een ander communicatiemiddel.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken,"

* De vergadering heeft beslist om artikel 35 van de huidige statuten te wijzigen om de woorden "samen met de andere stukken, voorgeschreven artikel 100 van het wetboek van vennootschappen" te schrappen en te vervangen door de volgende tekst: "samen met de andere stukken, voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen".

* De vergadering heeft beslist om de artikelen 36, 37, 38 en 39 van de huidige statuten te wijzigen om de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 36 : Ontbinding.

Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Alarmbelprocedure

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moet(en) de zaakvoerder(s) de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, die zal beraadslagen overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

Wanneer het netto-actief ten gevolge van het geleden verlies is gedaald tot minder dan een vierde van het geplaatst kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Voortbestaan ontbindingsprocedure

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 37 : Vereffening.

ln geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars

treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde

beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet,

behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits

naleving van de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 38: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van

de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel

van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heet

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief

vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van

de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars

bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met

de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een

aanvullende oproeping van kapitaal."

* De vergadering heeft beslist om ten gevolge van de hierboven beschreven wijzigingen de

artikelen 40 en 41 te hernummeren in 39 en 40 en het volgend artikel 41 toe te voegen aan de

huidige tekst van de statuten:

"Artikel 41

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het

Wetboek van vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het

karakter van statutaire bepaling."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met

de inhoud van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1, uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 11/12/2013;

2. Coördinatie van de statuten van 16/12/2013.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 26.08.2013 13460-0456-010
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.05.2012, NGL 30.08.2012 12507-0294-010
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 30.08.2011 11472-0446-010
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.05.2010, NGL 31.08.2010 10516-0415-010
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.05.2008, NGL 29.08.2008 08697-0351-012
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.05.2007, NGL 23.07.2007 07450-0083-012
05/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 09.05.2006, NGL 30.08.2006 06740-5223-013

Coordonnées
BEKAERT MANAGEMENT SERVICES

Adresse
HEIRWEG 108 9180 MOERBEKE-WAAS

Code postal : 9180
Localité : MOERBEKE-WAAS
Commune : MOERBEKE-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande