BEL STORY PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEL STORY PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.841.195

Publication

11/04/2012
ÿþJ

ri

~

Mod Wald 1 L7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 9 *Agi 2012

RECHTW;K VAN

KOOPHAN L'fi 'E GENT

Ondernemingsnr : J5

Benaming

(voluit) : BEL STORY PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9980 Lotenhutte-Aalter, Bosstraat, 45

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederie Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3B, op 23 maart 2012, dat tussen volgende partijen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht :

1/ Mevrouw PELEMAN Karen, geboren te Oudenaarde op 19 april 1974, echtgenote van de heer PETIT Frank Marc Paul, geboren te Gent op 21 juli 1970, wonende te 9880 Aalter, Bosstraat 45.

2/ Mevrouw GENBRUGGE Mathild, geboren te Gent op 30 september 1976, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Coupure 259.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de verschijnende partijen mij een door hen ondertekend financieel plan overhandigd, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden. Dit financieel plan zal door mij, notaris, bewaard worden, overeenkomstig de vereisten gesteld door artikel 215 van het Wetboek Vennootschappen.

Waarvan de statuten bij uittreksel luiden :

ARTIKEL 1. NAAM

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "BEL STORY PROJECTS".

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9980 Lotenhulle-Aalter, Bosstraat 45...

ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in BeIgië als in het buitenland:

-alle verrichtingen en alle studies uit te voeren die verband houden met alle goederen en /of rechten die onroerend zijn van aard, door incorporatie of door bestemming, evenals met de roerende goederen en lof rechten die eruit voortkomen, alsook alle verrichtingen van burgerlijke, handels-, nijverheids-, of financiële aard die er rechtstreeks of onrechtstreeks mee in verband staan, zoals bijvoorbeeld, de aankoop, het productief maken, het verkavelen, ruilen, verbeteren, het al dan niet gemeubeld verhuren, de verkoop, de afstand, het beheer, de wijziging, de bouw en de afbraak van roerende en onroerende goederen, het ondernemen van alle openbare en private werken, en andere;

-alle verrichtingen van mandaat, beheer, en commissie betreffende onroerende goederen, onroerende rechten en in het algemeen, alle bewerkingen die voortvloeien uit het hoofddoel;

-het verstrekken van een algemeen advies bij bouwprojecten;

-het onderzoek van de commerciële, technische en financiële haalbaarheid van bouwprojecten;

-het begeleiden bij de opmaak van de dossiers in de verschillende fases van de ontwikkeling van een bouwproject (programma, voor- en definitieve ontwerpen, bouwaanvraag, aanbesteding, uitvoeringsdossier, opleveringen, as built, postinterventiedossiers,..,);

-het onderhandelen met en de opvolging van de ldassieke bouwpartners bij de realisatie van

bouwprojecten (overheidsinstellingen, grondeigenaars, notarissen, makelaars, studiebureaus, eindgebruikers,...) -het bewaken van de voortgang, de prioriteiten en de deadlines van de activiteiten en de projecten. -het verwerven, inrichten, herstellen, opknappen en tot waarde brengen, beheren, verhuren of laten

gebruiken op alle mogelijke wijzen, van gebouwde en ongebouwde onroerende goederen.

-het kopen, verkopen, optreden als makelaar inzake onroerende goederen en handelsfondsen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I1i V

VC ben( aar Bel( Staaf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

-dienstverlening met betrekking tot renovatie - interieur  inrichting  decoratie binnenhuis en buitenhuis in zeer ruime zin.

-het kopen, verkopen, de agentuur en groothandel, het vervaardigen van stoffen, interieurartikelen, mode-artikelen en aanverwanten in de meest ruime zin van het woord

-het verwerven, beheren en verkopen van roerende waarden, van aandelen en van participaties en belangen in alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen.

-het opnemen van bestuurdersmandaten in- en het optreden als adviseur bij alle mogelijke

ondernemingen vennootschappen, en verder alle verrichtingen die behoren tot de activiteit van een zogenaamde "houdstermaatschappij" en dit alles zowel hi het binnenland als in het buitenland.

De vennootschap mag zich tevens borg stellen, ook onder de vorm van hypothecaire inschrijving op haar onroerende goederen, voor verbintenissen aangegaan door huurders van haar onroerende goederen.

Alle verzekeringen, herverzekeringen en hypothecaire verrichtingen in de hoedanigheid van makelaar of tussenpersoon.

Vertegenwoordiging van Belgische- of buitenlandse verzekeraars of makelaars, inzonderheid alle representatieverrichtingen, het beheer van alle rechten en belangen, de verrichtingen inzake makelarij, agentuur, onder-agentschap en inspectie.

Alle verrichtingen van makelarij inzake overeenkomsten van financiële of commerciële aard.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

De vennootschap mag zich tevens borg stellen, ook onder de vorm van hypothecaire inschrijving op haar onroerende goederen, voor verbintenissen aangegaan door huurders van haar onroerende goederen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van een vennoot.

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het kapitaal wordt vastgesteld op tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waaronder honderd aandelen van categorie A, en honderd aandelen van categorie B. Deze aandelen zijn volledig volstort. Op de maatschappelijke aandelen wordt terstond ingeschreven a pari in geld door :

1) Mevrouw Karen Peleman, honderd (100) aandelen categorie A

2) Mevrouw Mathild Genbrugge, honderd (100) aandelen categorie B

Samen : tweehonderd (200) maatschappelijke aandelen of alle maatschappelijke aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat elk maatschappelijk aandeel waarop aldus werd ingeschreven volledig volstort is door een storting in geld verricht op rekeningnummer 737-0357170-59, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank zodat een totaal bedrag van tweehonderdduizend Euro (200,000 ¬ ) vanaf heden ter beschikking is van huidige vennootschap.

ARTIKEL 10 . ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door twee statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke- of rechtspersonen, met name een statutair zaakvoerder voorgedragen door vennoot A en een statutair zaakvoerder voorgedragen door vennoot B. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, die de duur van het mandaat en de uitgebreidheid van de machten vaststelt, daarin begrepen de vertegenwoordigingsmacht, en de zaakvoerders zijn ten allen tijde door haar herroepbaar.

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap: mevrouw Karen Peleman, op voordracht van vennoot A en mevrouw Mathild Genbrugge, op voordracht van vennoot B.

ARTIKEL 11. MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Hij heeft/Zij hebben binnen hun bevoegdheid alle handelingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene

e

vergadering, De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen hetzij, de directie van de maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, hetzij bijzondere machten toevertrouwen aan alle mandatarissen. Elke zaakvoerder wordt gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Hij kan dit dagelijks bestuur delegeren.

ARTIKEL 12. VERTEGENWOORDIGING  AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, door beide statutaire zaakvoerders die samen optreden. Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten.

ARTIKEL 15. JAARVERGADERING

Er wordt elk jaar op de 23 maart te 18 uur een algemene vergadering van vennoten gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerste daaropvolgende werkdag... ARTIKEL 20. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.,.

ARTIKEL 21. VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld. Evenwel kan de algemene vergadering beslissen dat het geheel

of een gedeelte van dit saldo zal besteed worden tot voorzorgsfondsen of tot een buitengewone reserve, opnieuw zal ingebracht worden of zaI uitgekeerd worden onder vorm van eventuele tantièmes aan de zaakvoerder.

De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen aangeduid door de zaakvoerder. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 23. VERDELING

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

Na betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief worden verdeeld onder de vennoten, Indien de maatschappelijke aandelen niet allen volstort zijn in een gelijke verhouding zullen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan het evenwicht herstellen tussen alle aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort.

OVERGANGSBEPALINGEN

Nu de vennootschap op dit ogenblik opgericht is, verklaren de vennoten overeenkomstig artikel 255 en 256 van het Wetboek Vennootschappen, met eenparigheid van stemmen over te gaan tot de benoeming van de zaakvoerders, de eerste jaarvergadering vast te stellen en het eerste maatschappelijk boekjaar te bepalen Met eenparigheid van stemmen beslissen de vennoten :

1) de eerste jaarvergadering zal vastgesteld worden in het jaar tweeduizend veertien.

2) het eerste maatschappelijk boekjaar zal afsluiten op éénendertig december tweeduizend en dertien.

3) Het mandaat van de statutaire zaakvoerders wordt kosteloos uitgeoefend.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd uitgifte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen-liij het Beljîsch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Frederic CAUDRON,~}TC~i}m HgERZEEL-

Op de Iaat ~çi~ c rtrTutdénlSl éc Á~ in en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Hogeweg 3 b - 9320 Erembodeg l éegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0) 56 en handtekening

e-mail: info@notariscaudron.be

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.03.2015, NGL 04.08.2015 15398-0532-009
09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.03.2016, NGL 03.08.2016 16402-0114-009

Coordonnées
BEL STORY PROJECTS

Adresse
COUPURE 170 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande