BELAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.755.568

Publication

04/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.02.2013, NGL 27.02.2013 13051-0248-009
28/11/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

Oudenaarde

R 9 NOV. 2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

d

Ondernemingsnr : 0899.755.568 Benaming

(voluit) : DMB SOLAR (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kattestraat 76 bus 4, 9500 Geraardsbergen (volledig adres)

Onderwerp akte : Overbrenging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder van 5 november 2012 :

Verplaatsing maatschappelijke zetel :

Er wordt beslist om de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar :

Oudenaardsestraat 89 bus 3 te 9500 Geraardsbergen.

Voor eensluidend uittreksel,

Nico De Meyer, Zaakvoerder.

I II hFl1 I l'FIhl IIIl

*izi9asis"

ll

TTijlágen-bij'het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/02/2012
ÿþ Mai Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*izo33oa~*

beh

ai

Be Sta;

etánaar e

2 5 .?p7. 2m2

Griffie

_.....___W-..__ _--..______W-..W.._ ------ .._W-wW__--.._ WWW

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort)

0899355.568

DMB SOLAR

Q'I11:1®

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kattestraat 76 B 4, 9500 Geraardsbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : EINDE MANDAAT

Het mandaat van zaakvoerder van Jurgen Battheus, Trapstraat 56, 9500 Geraardsbergen, nam een einde op 30 september 2011.

Jurgen Battheus staat bij deze zelf in voor de bekendmaking van de beiindiging van zijn mandaat.

Jurgen Battheus

Ontslagnem end zaakvoerder

op de laatste blz. van C.yjls_B vermelden : Ete : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen yerp.: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.08.2011, NGL 30.08.2011 11488-0561-011
12/07/2011
ÿþr " .-^" -- ." :: Moe ZO

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 899.755.569 Benaming

(voluit) : BELAR

Gudenaarde

3 0 JUit1 2011

Griffie

II1I 1II ui uiiiiHii11uiM1

*11105864*

Vo beha aan Belg Staat

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9500 Geraardsbergen, Kattestraat, 76 B 4

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Michaël PIETERS met standplaats te Ninove op 28 juni 2011, blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid :BELAR", met zetel te 9500 Geraardsbergen, Kattestraat, 76/64, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op acht augustus tweeduizend en= acht, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig augustus daarna, onder: nummer 08137798 en waarvan de maatschappelijk zetel laatst werd verplaatst naar huidige bij beslissing van; P de bijzondere algemene vergadering van acht oktober tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Bijlage tot het: Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig oktober daarna, onder nummer 10155853, blijkt dat, aile aandeelhouders; aanwezig, volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen :

EERSTE BESLISSING

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder :

- de Heer Jurgen Battheus, NN 760109-153-16, wonende te 9500 Geraardsbergen, Trapstraat, 56

De Heer Jurgen Battheus, persoonlijk aanwezig, verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling' aangaande deze opdracht.

Het mandaat van deze niet-statutaire zaakvoerder is bezoldigd en voor onbepaalde duur.

TWEEDE BESLISSING

Het doel van de vennootschap wordt integraal vervangen door volgende activiteiten :

"De vennootschap heeft tot doel :

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland

Het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden, plaatsen van tussenwanden en gipswanden, schilder- en: behangwerken, parketwerken, chapewerken en bevloeringen, stukadoors- en bezettingswerken, het uitvoeren van diverse activiteiten in de sector eindafwerking en renovatie; het uitvoeren van voorbereidende: werkzaamheden en opruimwerkzaamheden; klusjesdienst; overige werkzaamheden in de bouw; algemene; bouwonderneming.

Alle activiteiten in verband met interieur en decoratie, vormgeving, binnenhuisinrichting,; binnenhuisarchitectuur en totaalinrichting gaande van het ontwerp tot de realisatie, de coordinatie en: begeleiding van totaalprojecten.

Het uitvoeren van algemene en bijzondere aannemingen en alle activiteiten in de sectoren bouw, metaal,: schrijnwerk en elektriciteit, al dan niet in coördinatie met onderaannemers, omvattende (niet-limitatief) alle; werkzaamheden en activiteiten gaande van de voorbereidingswerken tot de volledige afwerking en; binneninrichting; klusjesdienst; algemene bouwonderneming. Advies- en dienstverlening in de bouwsector, in bouwtechnische aangelegenheden, in het algemeen inzake technische aangelegenheden; het optreden als! toezichthoudende instantie, veiligheidscoördinator; de coördinatie van werken en de werfopvolging; het: aanbieden van diverse ondersteunende en begeleidende diensten in de bouw en aanverwante sectoren.

Advies- en dienstverlening inzake projectmanagement; het ontwerpen en realiseren van diverse' vastgoedprojecten; de activiteit van holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij.

Handel en handelsbemiddeling in bouwmaterialen, grondstoffen, halffabricaten, fabricaten, diverse` consumentengoederen en menigvuldige goederen.

De uitbouw van een of meerdere verkoopsorganisaties en verkoopssystemen; verkoop via internet en via: diverse verkoopkanalen.

Het verlenen van diverse administratieve ondersteuning. Diverse zakelijke dienstverlening.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties,: brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in` verband met voormelde activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderneming in onroerende goederen; het bouwen, verbouwen, kopen, renoveren en verkopen van onroerend goed; bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed;

" Consultancy, dienstverlening, begeleiding en coördinatie van interieur- en bouwprojecten. Het optreden als bouwpromotor en bouwcoördinator. De bemiddeling en het beheer van onroerend goed voor rekening van derden. Het optreden als vastgoedmakelaar, syndicus en rentmeester.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met' ° betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondememing(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holdingen instaan voor aile managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden ; verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden. "

Deze nieuwe doelsomschrijving wordt ingelast in artikel drie van de statuten.

Daartoe wordt de staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart 2011 toegevoegd, evenals

het verslag van de zaakvoerder de dato 30 mei 2011

DERDE BESLISSING

De naam van de vennootschap wordt op heden gewijzigd van "BELAR" naar "DMB SOLAR"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL



r voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





Notaris Michaël Pieters te Ninove

Bijlage : expeditie statutenwijziging

coordinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.08.2010, NGL 30.08.2010 10515-0386-007
26/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
07/01/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BELAR

Adresse
OUDENAARDSESTRAAT 89, BUS 3 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande