BELEZA PURA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELEZA PURA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.574.214

Publication

25/09/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 06.09.2014, NGL 17.09.2014 14593-0253-013
25/09/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.09.2014, NGL 17.09.2014 14593-0254-012
15/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





III lUhlUhI IIIIIIIII IIIV fl NEERGELEGD 0 5 JULI 2011

*11108551*



RECHPI { VAN (QOPH.\V"0FI TE GENT









Ondememingsnr : O ÇS - " S? y, QLy

Benaming

(voluit) : `BELEZA PURA'

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9030 Mariakerke, Korte Rijakkerstraat 7

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Pieter Van Hoestenberghe geassocieerd notaris, ter standplaats Jabbeke, lid van de maatschap "Van Hoestenberghe, Dewagtere & Van Hoestenberghe", op 1 juli 2011.

Dat :

1. er door :

De heer FORCEVILLE, Wim, geboren te Leuven op 18/06/1973, echtgenoot van mevrouw YEUNG, Dominique Erna René, geboren te Sint-Niklaas op 23/04/1968, wonende te 9860 Oosterzele,, Geraardsbergsesteenweg 21 ; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2.naam : 'BELEZA PURA'

3.zetel : Mariakerke, Korete Rijakkerstraat 7

4.doel :

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tevens tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij recht-streeks, hetzij als; tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennoot-schap, beheermaatschappij,' managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief; mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleg-gingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negen-; tienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime; onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van; alle andere activiteiten wettelijk voor-behouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staat-fondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

- het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten; vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of; groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het: adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

- het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve: en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

- in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België' of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

- alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen,' voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan,: alle roerende waarden verpanden en alle onroeren-de goederen met hypotheek bezwaren.

- het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimo-nium vooral door: beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten; uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen,; onderhouden, ontwikkelen en uitba-ten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer,: wederbelegging en op-brengst.

- projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedhandelaar mogen uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

5. duur : onbeperkt.

6. kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op acht-tienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De oprichter heeft inbreng gedaan in geld (op een bijzondere rekening onder nummer 001-646040890 bij de BNP Paribas Fortis) van een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00 ¬ ) waarvoor hem honderd zesentachtig (186) aandelen toegekend zijn.

7. - Zaakvoerders

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen. - Bevoegdheid

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

8.boekjaar : het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni. Het eerste boekjaar eindigt op 30 juni 2012. 9.De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand december om veertien uur en voor het eerst in het jaar 2012. 10.Winstverdeling :

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal : aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. 11. Aanstelling :

Benoeming zaakvoerder: wordt benoemd voor onbepaalde duur: de heer Forceville Wim, voornoemd, die aanvaardt.

12.Toelatingsvoorwaarden tot vergadering

De oproepingen voor de algemene vergadering gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

13. Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal verdeeld worden volgens hun gerechtigheden. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

4- Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad



VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte

Pieter Van Hoestenberghe geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BELEZA PURA

Adresse
KORTE RIJAKKERSTRAAT 7 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande