BELGA PARK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGA PARK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.102.771

Publication

29/08/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : O$-{$ ..402 ~~ t

Benaming

(voluit) : BELGA PARK

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9800 DEINZE, Gaversesteenweg 55

Onderwerp akte : OPRICHTING

gr blijkt uit een akte verleden voor Meester Karel LACQUET, geassocieerde notaris te Herent, op 31 juli 2012 (Geregistreerd zes bladen geen verzendingen, te Haacht, op 9 augustus 2012 Boek N74 Blad 100 Vak 15 Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00) De Ontvanger (get.): Hubert VAN LINTER) dat:

1. De heer DE VOS Carlos Remi Camiel, geboren te Petegem-aan-de-Leie, op tweeëntwintig oktober negentienhonderd vierenveertig, en zijn echtgenote mevrouw LAGAE Anna Martha Maria Antonia, geboren te postende, op zesentwintig mei negentienhonderd negenenveertig, samenwonende te Rotselaar, Provinciebaan

95

2. De heer VANOBBERGEN Lard Mark Antoine Johan, geboren te Deinze op zesentwintig mei negentienhonderd vierenzeventig, echtgenoot van mevrouw DE JAEGER Nathalie, wonende te Deinze, Gaversesteenweg 53/1.

3. De heer VANOBBERGEN Jacques Nicolaas Octaaf, geboren te Deinze op eenentwintig maart negentienhonderd zevenenveertig, en zijn echtgenote mevrouw DE VOS Carmen Germaine Blanche, geboren te petegem-aan de-Leie, op tien februari negentienhonderd negenenveertig, samenwonende te Deinze, Gaversesteenweg 57

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

De naam luidt: BELGA PARK

pe zetel is gevestigd te 9800 Deinze, Gaversesteenweg 55

Ce vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

_ roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, herstellen of ruilen:

- alle handelingen die van aard zijn de onroerende goederen produktief te maken of de opbrengst ervan te bevorderen;

- het leveren van middelen en diensten die verband houden met het bovenstaande, onder meer het ter beschikking stellen van infrastructuur;

het nemen van participaties in vennootschappen, zowel in binnen- ais in buitenland, zowel bestaande als nieuwe, met het oog op valorisatie van deze deelnemingen;

- het uitvoeren van alle managementopdrachten, het adviseren en leveren van diensten aan personen en bedrijven;

_ het organiseren van opleidingen, vormingsinitiatieven, technische expertise;

het uitoefenen van mandaten van bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen;

_ in het algemeen mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden; zij kan zich ten gunste van derden borg stellen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Flet gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt ZESHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO. Het is verdeeld in zeshonderd vijftig gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een/zes-honderd vijftigste deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

NEERGELEGD

20 ;4N, 2012

RECHzF NK VAN 

KOOPHAiO TE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1. De heer Carlos De Vos en mevrouw Anna Lagae hebben ingeschreven op driehonderd vijfentwintig aandelen, volledig volstort door overschrijving op een bijzondere rekening bij KBC Bank nr. 3E59 7370 3641 2126

2. De heer Lard Vanobbergen heeft ingeschreven op honderd drieënzestig aandelen, volledig volstort door overschrijving op voormelde bankrekening.

3, De heer Jacques Vanobbergen en mevrouw Carmen De Vos hebben ieder ingeschreven op eenentachtig aandelen, volledig volstort door overschrijving op voormelde bankrekening.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, ln geval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bij wijze van interne regeling die niet kan worden tegengeworpen aan derden is uitdrukkelijk bedongen, voor het geval er meer dan één zaakvoerder is, dat de zaakvoerders gezamenlijk moeten optreden voor het aangaan van verbintenissen namens de vennootschap waarbij een bedrag gemoeid is van meer dan vijfduizend euro per verrichting.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) of van de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder Jaar worden bijeengeroepen op 26 mei om 19 uur

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, vermeld in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014

2. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2013

3. Werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur:

- de heer Carlos De Vos, wonende te 3110 Rotselaar, Provinciebaan 95;

- de heer Jacques Vanobbergen, wonende te 9800 Deinze, Gaversesteenweg 57, beiden voornoemd;

die het mandaat hebben aanvaard.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Karel LACQUET

Geassocieerde notaris te Herent

Tegelijk hiermede neergelegd: eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

f ~

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 15.10.2015 15649-0251-010

Coordonnées
BELGA PARK

Adresse
GAVERSESTEENWEG 55 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande