BELGIAN CHOCOLATE DELIGHTS, AFGEKORT : BCD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGIAN CHOCOLATE DELIGHTS, AFGEKORT : BCD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.446.341

Publication

26/09/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 04.09.2013, NGL 23.09.2013 13589-0456-015
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 21.11.2014, NGL 22.12.2014 14702-0217-015
30/04/2013
ÿþMad Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

1 9 APR. 2013

DENDERMONDE

Griffie

RWili1J11

VC behc i

aar

Belt Staal





i

Ondernemingsnr : BE 0836 446 341

Benaming

(voluit) : Belgian Chocolate Delights

(verkort) : BCD

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Stationstraat 18 bus 7, 9170 Sint-Gillis-Waas

(volledig adres)

Onderwerf, akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van woensdag 9 januari 2013 werd met unanieme goedkeuring'.

akkoord verleend tot het verplaatsen van de maatschappelijke zetel van Belgian Chocolate Delights.

Met ingang vanaf 1 mei 2013 zal ais maatschappelijke zetel gelden

STATIONSTRAAT 56 te 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Dit ter vervanging van het huidige adres zijnde Stationstraat 18 bus 7, eveneens te 9170 Sint-Gillis-Waas

Baek Peter

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/10/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.09.2012, NGL 19.10.2012 12612-0103-012
03/06/2011
ÿþLuik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- behoudi aan he Betgisc Staatsbl

" 11083362+

ll

GRIFFIE

RECHTBANK OOPHA DEL

VAN

DENDERMONDE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming : î IC. LI L16. 3,1A

Rechtsvorm : Belgian Chocolate Delights, in het kort BCD

Zetel : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Voorwerp akte : Stationstraat 18 bus 7, 9170 Sint-Gillis-Waas

OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMINGEN



Uit een akte verleden voor Luc Bracke, notaris met standplaats te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in 't-Goor, op negentien mei tweeduizend en elf, blijkt dat een vennootschap werd opgericht, waarvan de bekend te maken gegevens luiden als volgt:

Rechtsvorm  Naam - besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Belgian Chocolate Delights , in het kort BCD.

Zetel - 9170 Sint-Gillis-Waas, Stationstraat 18 bus 7.

Dutir - onbepaald te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Oprichter - de heer BAEK Peter Nathalia Aloïs, geboren te Schoten op twintig juli negentienhonderd achtenzestig, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Stationstraat 18/B007.

Identiteit der vennoot die zin inbreng nog niet heeft volstort en het bedrag van de nog niet volstorte inbreng  geheel volstort

Maatschappelijk kapitaal  Samenstelling  Volstort kapitaal - VEERTIGDUIZEND EURO (40.000,00 EUR) verdeeld in veertig aandelen op naam zonder nominale waarde, waarvan bij de oprichting volstort: VEERTIGDUIZEND EURO (40.000,00 EUR).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de KBC BANK te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in 't-Goor, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Belgian Chocolate Delights, in het kort BCD in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 19 mei 2011.

Begin en einde boekjaar - van 1 juli tot 30 juni. De oprichter beslist het eerste boekjaar te laten lopen vanaf de datum waarop onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om het te laten eindigen op dertig juni tweeduizend en twaalf.

Reserves - Het batig overschot van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomén voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Winstverdeling - De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het saldo. De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend warden als tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden ofwel op het nieuw boekjaar zal overgedragen worden. De betaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) wordt aangeduid. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Verdeling vereffeninasaldo  Na aanzuivering van alle vereffeningskosten, schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten.

Zaakvoerders  Vertegenwoordigingsmacht -: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur: de heer Baek Peter, voormeld. Het mandaat is bezoldigd.

Commissarissen - geen

Doel - De vennootschap heeft tot doel:

1. Ontwikkeling 2D en 3D grafische bestanden

2. ontwerpen en/of realiseren van miniatuurmodellen

3. frezen van metalen, glas en kunststoffen

4. thermoformeren van:

4.1. Mallen

4.2. Inleggers

5. aan- en verkoop van chocolade

6. verwerken van chocolade tot:

6.1. Caraques

6.2. Tabletten

6.3. Pralines

6.4. Holgoed

7. Verwerken van kunststof, gips en siliconen tot (overschilderbare) figuren .8. Verpakken van stukgoed

9. Beheer van vennootschappen

10. Bedrijfseconomische consulting:

10.1. Begeleiding starters;

10.1.1. Opmaken businessplan;

10.1.2. Budgettering;

10.1.3. Bedrijfsorganisatie;

10.1.4. Periodieke rapportering

10.2. Administratieve ondersteuning

10.3. Operationele audits

10.4. Reporting en controlling

11. Algemene handelsbemiddeling

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen. of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken. De algemene vergadering kan het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijke voorziene voorwaarden. Plaats, dag en uur jaarveraaderinq  op 20 september op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald, voor de eerste maal in tweeduizend en twaalf. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden

Voorwaarden uitoefening stemrecht - Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de eisbare en opgeëiste volstorting niet werden verricht, wordt geschorst. ledere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot. Rechtspersonen en onbekwamen mogen slechts worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers, onverminderd voorafgaande zin.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

notaris Luc Bracke

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

11/03/2015
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

27 FEB. 2015

AFDELING [gpi RMONDE

iio i IIIIN1I 11N MI

Ondernemingsnr : 0836.446.341

Benaming (voluit) : Belgian Chocolate Delights

(verkort) : BCD

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationstraat 56

9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte :UITBREIDING DOEL - COORDINATIE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BELGIAN CHOCOLATE DEL.IGHTS, afgekort BCD, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondememingsnummer 0836.446.341, titularis van het BTW-nummer BE-836.446.341 en met zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Stationstraat 56, verleden voor Luc Bracke te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in=t-Goor op 16 februari 2015, ter registratie aangeboden, dat : EERSTE BESLUIT

Na voorafgaande kennisname van het desbetreffende verslag van de zaakvoerder de dato 10 februari 2015 met staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2014, wordt het doel van de vennootschap uitgebreid zodat artikel 3 der statuten wordt gewijzigd en voortaan luidt als volgt:

"Artikel 3  Doel  De vennootschap heeft tot doel:

1. Ontwikkeling 2D en 3D grafische bestanden

2. ontwerpen en/of realiseren van miniatuurmodellen

3. frezen van metalen, glas en kunststoffen

4, thermoformeren van:

4.1. Mallen

4.2. Inleggers

5. aan- en verkoop van chocolade

6. verwerken van chocolade tot:

6.1. Caraques

6.2. Tabletten

6.3. Pralines

6.4. Holgoed

7. Verwerken van kunststof, gips en siliconen tot (overschilderbare) figuren

8. Verpakken van stukgoed

9. Beheer van vennootschappen

10. Bedrijfseconomische consulting:

10.1. Begeleiding starters;

10.1.1. Opmaken businessplan;

10.1.2. Budgettering;

10.1.3. Bedrijfsorganisatie;

10.1.4. Periodieke rapportering

10.2. Administratieve ondersteuning

10.3. Operationele audits

10.4. Reporting en controlling

--------------------------- - ------------------------------------------------------

Op de laatste blz. van Luik 2, vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

11. Algemene handelsbemiddeling

12. Het uitbaten, besturen en/of beheren van één of meerdere speciaalzaken voor de verwerking, vervaardiging en plaatselijke verkoop van chocolade, alsook alle van chocolade afgeleide producten of producten waarbij in de productie chocolade gebruikt wordt.

Het uitbaten, besturen en/of beheren van een verbruikszaal waar de eerder vernoemde producten ter plaatse kunnen worden genuttigd, al dan niet in combinatie met warme en/of koude dranken.

Het uitbaten, besturen en/of beheren van lokalen waarin zowel praktijk- als theoretische lessen worden gegeven in de behandeling en/of verwerking van eerder vernoemde producten.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen, Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken. De algemene vergadering kan het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijke voorziene voorwaarden.".

TWEEDE BESLUIT

De vergadering verleent ondergetekende notaris Bracke volmacht om de gecoördineerde tekst der statuten op te stellen naar aanleiding van onderhavig proces-verbaal en een exemplaar ervan neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---

Luc Bracke, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

jeei

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 16.11.2015, NGL 14.12.2015 15692-0430-016

Coordonnées
BELGIAN CHOCOLATE DELIGHTS, AFGEKORT : BCD

Adresse
STATIONSTRAAT 56 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande