BELGIAN ENTREPRENEURS IN YACHTING, AFGEKORT : BE.YACHTING

Association sans but lucratif


Dénomination : BELGIAN ENTREPRENEURS IN YACHTING, AFGEKORT : BE.YACHTING
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 836.583.923

Publication

09/06/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

IIl !lI 11111 IIl 111111111 ll Uh Il JIl

'11086402'

Ondernemingsnr : 2,3e, 523 923

Benaming

(voluit) : belgian entrepreneurs in Yachting

(verkort) : be.Yachting

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Orlaylaan 10, 9140 Temse

Onderwerp akte : Oprichtingsakte en statuten, benoeming van bestuurders, benoeming van dagelijkse bestuurders.

"Op de oprichtersvergadering van 25/05/2011 hebben de stichters volgende stichtingsakte met unanimiteit goedgekeurd. Deze stichtingsakte bevat de statuten van vzw belgian entrepreneurs in Yachting." OPRICHTINGSAKTE & STATUTEN

"belgian entrepreneurs in Yachting" vzw of kortweg"be.Yachting" vzw

Ondergetekenden:

1)Multi NV, met maatschappelijke zetel te 9140 te Temse, Orlaylaan 10, vertegenwoordigd door Van Goeye Nicolas Paul Rachel, wonende te 9000 Gent, Visserij 17, geboren op 03/05/1978 te Beveren in hoedangheid van bestuurder.

2)EuroShipYard NV, met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Orlaylaan 10 D, vertegenwoordigd door dhr. Swolfs, Philippe Marie-Thérèse Josef, wonende te Nieuwe Steenweg 31, 9140 Temse, geboren op 22/05/954 te Brasschaat in hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder.

3)Eeckhoudt, Nicolas wonende te Jan Van Beersstraat 26, 2018 Antwerpen, geboren op 15/10/1973 te Ninove.

hierna genoemd de 'stichtende leden'.

verklaren bij deze akte een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, overeenkomstig de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, hierna de "vzw-wet" genoemd, met hiernavolgende statuten.

TITEL I : NAAM, DOELSTELLING EN ZETEL

ARTIKEL 1 - Zetel

De vereniging wordt genoemd "belgian entrepreneurs in yachting" vzw of kortweg "be.Yachting" vzw, met

zetel te Orlaylaan 10, 9140 Temse.

De vzw ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Dendermonde.

ARTIKEL 2 - Doelstellingen

De vereniging stelt zich tot doel de (Belgische) actoren op vlak van ondernemerschap binnen de yachting in de ruimste zin van het woord met elkaar in contact te brengen, zowel in België als daarbuiten, en uiteindelijk een toename in samenwerking te bewerkstelligen.

Tegelijkertijd biedt de vereniging aan de Belgische actoren een netwerkkanaal aan ter organisatie van evenementen waardoor ze hun doelgroep nog beter kunnen bereiken en informeren, en een promotiedienst om hun initiatieven en successen bekend te maken bij een breder publiek in Vlaanderen en het buitenland.

De vereniging kan alle activiteiten ontwikkelen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk toegestaan is en waarvan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

opbrengsten ten allen tijde volledig zullen aangewend worden voor de verwezenlijking van de ideële niet winstgevende doelstellingen. De vereniging mag subsidies, sponsorgelden, giften en legaten ontvangen onder de wettelijke bepaalde voorwaarden. Deze opsomming is niet beperkend.

ARTIKEL 3 - Duur

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL Il : LEDEN

ARTIKEL 4 - Leden

Het aantal leden bedraagt minimum 3.

Worden lid van de vereniging de natuurlijke of rechtspersonen, waarvan zijn/haar activiteiten, zoals deze desgevallend zijn omschreven in de statuten, kaderen in de doelstellingen van de vereniging of een bijdrage leveren tot de realisatie van die doelstellingen, én die aanvaard worden door de Raad van Bestuur.

De aanvraag tot toetreding, wordt opgestart wanneer het kandidaat-lid zijn interesse tot toetreding heeft getoond door het invullen van de toetredingsaanvraag. Deze toetredingsaanvraag wordt toegestuurd aan het Dagelijks Bestuur van de vereniging. De beslissing van de Raad van Bestuur wordt schriftelijk aan de aanvrager overgemaakt binnen een termijn van één maand na de beslissing. Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk.

Alle leden gaan de verbintenis aan zich op onpartijdige wijze en in alle onafhankelijkheid in te zetten voor de doelstellingen van de vereniging. De toetreding tot de vereniging impliceert de aanvaarding van de statuten en van het huishoudelijk reglement en houdt de verplichting in tot het nakomen ervan.

ARTIKEL 5 - Lidmaatschapsbijdrage

De lidmaatschapsbijdrage wordt jaarlijks vastgelegd door de Raad van Bestuur in functie van de werkingskosten van de vereniging. De jaarlijkse bijdrage per lid wordt jaarlijks bepaald door de Raad van Bestuur en zal maximaal 1.000,- euro bedragen voor de leden.

De Raad van Bestuur kan individuele afwijkingen toestaan op de lidmaatschapsbijdragen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

ARTIKEL 6 - Ontslag, uittreding & beëindiging.

Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet bij aangetekende brief aan de voorzitter van de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht en heeft uitwerking één maand na ontvangst van dit schrijven.

Een lid wordt geacht ontslag te nemen indien het zijn of haar lid maatschapsbijdragen niet betaald heeft binnen de maand na aanmaning per aangetekend schrijven.

De Algemene Vergadering kan met een tweederde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen beslissen een lid uit te sluiten.

De Raad van Bestuur kan een lid schorsen in afwachting van de beslissing van de Algemene Vergadering, waarin beslist wordt over de uitsluiting.

Het lidmaatschap eindigt automatisch door overlijden, ontbinding, vereffening, fusie of splitsing van een lid. Bij uittreden, uitsluiting, overlijden, ontbinding, vereffening, fusie of splitsing van een lid, dient binnen de kortst mogelijke tijd voorzien te worden in de vervanging, indien het wettelijk voorgeschreven minimum aantal leden niet meer wordt bereikt.

Elk lid, wiens lidmaatschap werd beëindigd, is verplicht tot betaling van de volledige lidmaatschapsbijdrage en tot deelname in de kosten die goedgekeurd werden voor het jaar waarin het lidmaatschap werd beëindigd.

Uittredende en uitgesloten leden, alsook de leden van wie het lidmaatschap werd beëindigd, en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen derhalve ook nooit de teruggave of vergoeding voor de gestorte bijdragen of gedane inbrengen vragen.

TITEL III : DE ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 7 - Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle leden. Elk lid beschikt over één stem.

Een lid dat in de Algemene Vergadering wordt vertegenwoordigd door een afgevaardigde, wordt bij

verhindering van deze afgevaardigde vertegenwoordigd door een plaatsvervanger, eveneens aangeduid door

het lid.

De Algemene Vergadering kan tevens worden bijgewoond door belanghebbende derden, externe

deskundigen of ambtenaren, uitgenodigd door de Raad van Bestuur. Deze derden hebben geen stemrecht.

ARTIKEL 8 - Bevoegdheden van de Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering is bevoegd voor de aangelegenheden die de vzw-wet en deze statuten aan haar

voorbehouden.

De Algemene Vergadering is wettelijk bevoegd inzake :

A.Wijziging van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

B.Benoeming en afzetting van de bestuurders.

C.Benoeming en afzetting van commissarissen indien er commissarissen benoemd worden.

D.Bepalen van de bezoldiging van de commissarissen ingeval een bezoldiging wordt toegekend.

E.Kwijting aan bestuurders en commissarissen.

F.Goedkeuring van de begroting en de rekeningen.

G.Uitsluiting van de leden.

H.Ontbinding van de vereniging en de benoeming van de vereffenaars.

(.Omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk.

ARTIKEL 9 - Bijeenroeping en Jaarvergadering van de Algemene Vergadering

De Raad van Bestuur roept de Algemene Vergadering bijeen telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist. Zij moet minstens jaarlijks, váár 30 juni, worden bijeengeroepen voor de goedkeuring van de begroting en de rekeningen, alsmede het verlenen van kwijting van bestuurders en de commissaris. De Raad van Bestuur stelt de agenda van de Algemene Vergadering op.

De Algemene Vergadering komt ook samen indien 1/5de van de leden dit vraagt.

De uitnodigingen vermelden de dagorde en worden ten minste acht dagen voôr de vergadering verstuurd en worden ondertekend door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door twee stemgerechtigden in de Raad van Bestuur.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of zo deze afwezig is, door de oudste van de aanwezige afgevaardigden.

ARTIKEL 10 - Beslissingen van de Algemene Vergadering

De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, mits de helft van de stemgerechtigden aanwezig of vertegenwoordigd is - behalve in de gevallen waarin de vzw-wet een andere meerderheid bepaalt - en voor zover het voorstel niet wordt verworpen door de meerderheid van de stichtende leden.

Indien het quorum van minstens de helft van de stemgerechtigden aanwezig of vertegenwoordigd niet werd behaald, dan moet ten laatste binnen de maand een nieuwe Algemene Vergadering worden geagendeerd, met expliciete vermelding van tweede agendering van de uitgestelde punten in de agenda. Voor deze agendapunten volstaat ter beslissing een gewone meerderheid van de aanwezig en/of vertegenwoordigde stemmen, behalve in de gevallen waarin de vzw-wet een andere meerderheid bepaalt - en voor zover het voorstel niet wordt verworpen door de meerderheid van de stichtende leden.

De Algemene Vergadering kan slechts geldig beraadslagen over de agendapunten vermeld op de uitnodiging voor de vergadering. De Algemene Vergadering kan niet beraadslagen over andere punten, tenzij alle leden aanwezig en/of vertegenwoordigd zijn en hiermee instemmen.

Voor de wijziging van de statuten of het doel van de vereniging wordt gehandeld overeenkomstig de vzw-wet.

ARTIKEL 11 - Vertegenwoordiging

Iedere stemgerechtigde in de Algemene Vergadering mag zich op de zittingen van de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde via een schriftelijke volmacht. Een stemgerechtigde kan slechts één andere stemgerechtigde vertegenwoordigen.

ARTIKEL 12 - Notulen

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden genotuleerd in een verslagboek dat ondertekend wordt door de voorzitter en de secretaris. De verslagen worden op de zetel van de vereniging bewaard. Daar kunnen alle leden er inzage nemen.

TITEL IV : DE RAAD VAN BESTUUR

ARTIKEL 13 - Samenstelling

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, bestaande uit één tiende van het totaal aantal

leden, doch met een minimum van drie bestuurders en een maximum van tien bestuurders, allen benoemd door

de Algemene Vergadering via stemmingsprocedure. Het aantal bestuurders moet altijd lager zijn dan het aantal

leden van de vereniging.

Elk lid heeft recht op voordracht van één bestuurder.

De bestuurders worden benoemd voor een termijn van 3 jaar.

Alle bestuurders hebben elk 1 stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit.

ARTIKEL 14 - Voorzitter & secretaris

De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter. De voorzitter wordt benoemd door de Raad van

Bestuur.

Bij afwezigheid van de voorzitter wordt zijn functie waargenomen door de oudste van de aanwezige

afgevaardigden.

De Raad van Bestuur duidt een secretaris aan.

ARTIKEL 15 - Vergaderingen

De Raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of de secretaris. De bijeenroeping gebeurt schriftelijk en, behoudens in dringende gevallen, ten minste zeven kalenderdagen voor de datum van de geplande Raad van Bestuur. De oproepingsbrief vermeldt de agenda.

In geval van hoogdringendheid kan van oproepingsformaliteiten worden afgeweken in de mate dat dit noodzakelijk is, en op voorwaarde dat de aanwezigheid van hoogdringendheid, en de noodzaak van één of meer oproepingsformaliteiten af te wijken, wordt bevestigd door 2/3 op de aldus samengeroepen raad van bestuur aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, mits daartoe eveneens een meerderheid is van de bestuurders stichtende leden.

Alle besluiten worden genomen met gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigden mits minstens de helft van hen aanwezig of vertegenwoordigd is. Een voorstel is pas aanvaard indien het eveneens is aanvaard door de meerderheid van de bestuurders.

De Raad van Bestuur beraadslaagt slechts over de punten die op de agenda staan. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen slechts bij twee derde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigden worden geagendeerd en bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigden beslist worden tijdens de vergadering.

De bevoegdheden van de Raad van Bestuur worden uitgeoefend als college.

Belanghebbende derden, externe deskundigen of ambtenaren kunnen op voorstel van de Raad van Bestuur de vergaderingen bijwonen zonder stemrecht.

ARTIKEL 16  Vertegenwoordiging

Een stemgerechtigde kan zich op de Raad van Bestuur door een andere stemgerechtigde laten vertegenwoordigen mits een schriftelijke volmacht. Een stemgerechtigde kan 2 andere stemgerechtigden vertegenwoordigen.

ARTIKEL 17 - Bevoegdheid

De Raad van Bestuur leidt de vereniging en kan alle handelingen van beleid en beheer, alsmede daden van

beschikking, verrichten die niet uitdrukkelijk door de wet of de statuten aan de Algemene Vergadering zijn

voorbehouden.

De Raad van Bestuur benoemt en ontslaat de personeelsleden en bepaalt hun bezoldigingen.

De Raad van Bestuur kan een huishoudelijk reglement opstellen.

ARTIKEL 18 - Handtekenbevoegdheid

Voor de vertegenwoordiging in en buiten rechte, is de vereniging verbonden door de gezamenlijke

handtekening van twee stemgerechtigde bestuurders voor bedragen boven de drieduizend Euro.

ARTIKEL 19 - Notulen

De beraadslagingen van de Raad van Bestuur worden vastgelegd in notulen, ondertekend door de voorzitter

en de secretaris. De notulen worden op de zetel van de vereniging bewaard. Een afschrift van de notulen wordt

opgestuurd aan de bestuurders.

ARTIKEL 20 - Ontslag, benoeming en afzetting

Elke bestuurder kan te allen tijde via een schriftelijke verklaring gericht aan de voorzitter van de Raad van Bestuur zijn ontslag indienen.

Benoeming en afzetting van een bestuurder geschiedt door beslissing van de Algemene Vergadering. Elke benoeming, aftreding of afzetting wordt binnen de maand in de bijlage van het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt.

Wanneer door ontslag of afzetting het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijke minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien door de Algemene Vergadering. Het nieuw benoemde lid voleindigt het mandaat van zijn voorganger

TITEL V: DAGELIJKS BESTUUR

ARTIKEL 21 - Benoeming van het Dagelijks Bestuur

De Raad van Bestuur kan handelingen nodig voor het dagelijkse leven van de vereniging, handelingen die van gering belang zijn en handelingen die dringend zijn, overdragen aan een dagelijks bestuur. Enkel natuurlijke personen kunnen deel uitmaken van het Dagelijks Bestuur, zoals personen die werkzaam zijn bij de leden of andere natuurlijke personen, al dan niet leden van de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De Raad van Bestuur benoemt de dagelijks bestuurders bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigden mits minstens de helft van hen aanwezig of vertegenwoordigd is.

Binnen haar bevoegdheden kan het Dagelijks Bestuur de vzw in en buiten rechte vertegenwoordigen voor bedragen tot maximaal drieduizend Euro.

Voor handelingen van dagelijks bestuur is de vereniging verbonden is door de handtekening van de voorzitter van het Dagelijks Bestuur of bij diens afwezigheid door twee leden van het Dagelijks Bestuur. ARTIKEL 22 - Bevoegdheden van het Dagelijks Bestuur

Het Dagelijks Bestuur beslist bij gewone meerderheid van aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van het Dagelijks Bestuur beslissend. De bevoegdheden van het Dagelijks Bestuur worden vastgelegd door de Raad van Bestuur.

Indien meerdere personen worden aangeduid als dagelijks bestuurder, dan treden zij op als college. Het Dagelijks Bestuur brengt over haar werkzaamheden verslag uit bij elke Raad van Bestuur.

ARTIKEL 23 - Afzetting & Beëindiging

Elke dagelijks bestuurder kan te allen tijde met onmiddellijke ingang via geheime stemming afgezet worden door de Raad van Bestuur, die beslist bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigden. De dagelijks bestuurder kan op elk moment ontslag nemen. Het mandaat van dagelijks bestuurder eindigt eveneens door overlijden.

Bij de beëindiging van het mandaat van dagelijks bestuurder door afzetting, of ontslag of overlijden, dient binnen de kortst mogelijke tijd voorzien te worden in zijn vervanging door de Raad van Bestuur.

TITEL VI: BEGROTING, REKENINGEN

ARTIKEL 24 - Begroting & Jaarrekening

De Algemene Vergadering kan een commissaris benoemen, die haar financiële toestand, haar rekening en balans en de regelmatigheid van haar financiële operaties controleert, er een verslag van opmaakt en ter goedkeuring voorlegt aan de Algemene Vergadering via de voorzitter van de Raad van Bestuur. De commissaris wordt benoemd uit de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De bezoldiging van de commissaris wordt bepaald door de Algemene Vergadering.

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december van elk jaar. Na afsluitingsdatum van het boekjaar legt de Raad van Bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar alsook de begroting van het volgend boekjaar, ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering. Het eerste boekjaar loopt van 2011.

Na goedkeuring van de jaarrekening en de begroting verleent de Algemene Vergadering kwijting aan de bestuurders en aan de commissaris.

Het batig resultaat van de resultatenrekening vergroot het vermogen van de vereniging. Het kan onder geen beding aan de leden worden uitgekeerd als dividend.

Rekeningen en begrotingen worden vôór de Algemene Vergadering aan alle leden toegezonden; zij kunnen inzage vorderen -doch alleen op de zetel van de vereniging- van alle bescheiden waarop de jaarrekeningen en jaarbegrotingen steunen.

TITEL VII : ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL 25 - Ontbinding

Behoudens bij gerechtelijke ontbinding en bij ontbinding van rechtswege, kan de Algemene vergadering slechts tot ontbinding besluiten op de wijze zoals bepaald door de vzw-wet. Bij vrijwillige ontbinding en bij ontbinding van rechtswege zal de Algemene Vergadering twee vereffenaars aanstellen, alsmede hun bevoegdheid en de vereffeningsvoorwaarden bepalen. De Algemene Vergadering bepaalt de bestemming die aan het netto-actief van het bezit zal gegeven worden. Zij zal ernaar streven aan dit netto-actief een bestemming te geven die zo dicht mogelijk de doelstellingen van de ontbonden vereniging benadert.

TITEL VIII : SLOTBEPALING

ARTIKEL 26 - Aanvullend

Voor alles wat niet door deze statuten wordt geregeld, is de vzw-wet van toepassing.

Aldus, opgemaakt te Temse in twee exemplaren, één bestemd om te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel en één om te worden bewaard op de zetel van de vzw, en aangenomen met eenparigheid van stemmen op stichtingsvergadering van 25 mei 2011.

MOD 2.2

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

"Op de eerste algemene vergadering van 25/05/2011 werden volgende personen aangesteld als bestuurder

van vzw bélgian entrepreneurs in Yachting."

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 25/05/2011. De algemene vergadering heeft

tijdens de oprichtingsvergadering en overeenkomstig de statuten de volgende personen aangeduid als

bestuurder:

Eeckhoudt, Nicolas, Jan Van Beersstraat 26, 2018 Antwerpen, Ninove, 15/10/1973.

Van Goeye, Nicolas, Visserij 17, 9000 Gent, Beveren, 03/05/1978

Swolfs, Philippe, Nieuwe Steenweg 31, 9140 Temse, Brasschaat, 22/05/1954

Op de eerste Raad van Bestuur van 25/0512011 werden volgende personen aangesteld als dagelijks

bestuurder van vzw belgian entrepreneurs in Yachting."

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur van 25/05/2011. De Raad van

Bestuur heeft tijdens de vergadering en overeenkomstig de statuten de volgende personen aangeduid als

dagelijks bestuurder:

Eeckhoudt, Nicolas, Jan Van Beersstraat 26, 2018 Antwerpen, Ninove, 15/10/1973.

Van Goeye, Nicolas, Visserij 17, 9000 Gent, Beveren, 03/05/1978

Swolfs, Philippe, Nieuwe Steenweg 31, 9140 Temse, Brasschaat, 22/05/1954

Eeckhoudt Nicolas Nicolas Van Goeye

Bestuurder Bestuurder Philippe Swolfs Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BELGIAN ENTREPRENEURS IN YACHTING, AFGEKORT …

Adresse
ORLAYLAAN 10 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande